داتک که د.... طلبت رو عمرا بهت بده.اولش خوب بد قشنگ حالت رو میگیره. من یک چند روز وضعیتم خوب نیبود بالاخره تماس این بر و و اون بر تو آسیاتک
الان 5 روز ی حتی افت نداشاتم یه موقع ها خیلی کم به 40 هم میرسه(سرعت دانلودم)
Printable View
داتک که د.... طلبت رو عمرا بهت بده.اولش خوب بد قشنگ حالت رو میگیره. من یک چند روز وضعیتم خوب نیبود بالاخره تماس این بر و و اون بر تو آسیاتک
الان 5 روز ی حتی افت نداشاتم یه موقع ها خیلی کم به 40 هم میرسه(سرعت دانلودم)
یک چیزی که من از آسیا تک از خیلیها شنیدم اینه که میگن خیلی آدمهای محترمی هستند اصلا مثل اکثر شرکتهای دیگه که فکر میکنند طرفشون بچه هست و میخوان درس یادشون بدن نیستند این از نظر من خیلی مهمه من چند جا خواستم ازشون بگیرم ولی متاسفانه دایری نداشتن
بله پشتیبانی خیلی خوبی داره.
آقا یه سوال داشتم در مورد نحوه نصب مودم corecess 3112ug در لینوکس توزیع اوبنوتو در ضمن لطفا من به تایپیک لینوکس پاس ندید که اونجا هم این سوال رو پرسیدم ولی کسی در این مورد اطلاعی نداشت چون مشکل شناساندن مودم به لینوکس انگار مخصوص این نوع مودم هست(corecess 3112ug) منتظرم
نقل قول:
دوست عزیز برای usb که حتما نیاز به درایوش هست باید یک سری به سایتش بزنی شاید درایوش باشه.
تو سایتش رفتم ولی چیزی پیدا نکردم
یعنی هیچ کس نیست که از آسیاتک مودم corecess 3112ug گرفته باشه ودر لینوکس (ubuntu 7.04) اون رو نصب کرده باشه؟نقل قول:
با سلام من تازه اسیا تک ماه اول رایگان گرفتم میخواستم ببینم من پرسیدم گفتند ماه دوم برای 128 مخابرات 5000 تومان پول فعال سازی میگیری وماههای بعدی هیچ پولی روی قبض تلفن نمیاید فقط باید 20000 تومان به شرکت اسیا تک بدهم ایا انهایی که دارند درست است
دوست عزیز مالیات رو با هموم اکانت باهات حساب میکنه و پول دیگه رو قبض نمیاد این 5000 تومان جدید مد شده که شرکتها میگیرندنقل قول:
ok
درسته
fh با سلام شما چند کیلو بایت دارید وایا ماه دوم علاوه برپول شرکت مثلا 20000 تومان 5000 تومان هم دادید یعنی ماههای دیگر فقط 20000 تومان است سرعت دانلود شما چه قدر است -ایا 2 تا اسپیلیتر مارکهایش فرق کند تاثیر داردنقل قول:
باسلام من مودم کروسس اسیاتک دارم ویو اس بی وهرز گاهی قطع میکند وکامپیوتر نوشته اصلی توسط kisiya [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من مودم کروسس یو اس بی دار از شرکت اسیا تک گرفتم ونصب کردم بعد از مدتی که مودم کار میکند واینترنت یک هو یک صفحه ابی میاید که در ان از یو اس بی درایور گفته وگفته مشکل تکنیکی وفنی هست و کلید اف 8 کیبورد را فشار دهید من هر کاری کردم کامپیوتر در اینحالت دیسکانت میشود وبا این کلید کامپیوتر خاومش نمیشود وفقط باید با پاور خاموش کرد وبعد از اینکه دوباره وصل میشود 2 فلش قرمز است ومودم سیگنال نمیدهد وبرای کانکت ارور 769 میدهد تا اینکه دوباره کامپیوتر را خاموش وسیم یو اس بی را پشت بکشم و دوباره وصل کنم در ست می شودبه نظر شما اشکال از کجاست البته قبل از ای دی اس ال وی پی ان از همین سایت گرفته بودم مال این که نیست البته پاکش کردم به نظر شما استاید فن چه کار بکنم خواهشمندم سرعتر پاسخ دهید ویک دوستیچواب داد ایا درست است
بخشنودي اهورا مزدا
==============
با درود بسيار
من البته درست متوجه مشكل شما نشدم ... ولي تا جاييكه ميدونم چند اشكال ميتونه داشته باشه و البته ربطي هم به وي پي ان نداره .
1 - اينكه ممكنه با آپديت كردن بايوس و درايورهاي مادر بوردتون اين مشكل رفع بشه . شما پورتهاي ديگه يو اس بي تونو چك كنين ببينين با پورتهاي ديگه هم مودم شما مشكل داره يا نه .
2 - اينكه ممكنه ويندوز شما مشكل داشته باشه ... اگر جا داره ويندوز رو تعويض كنين ببينين بهتر ميشه يا نه .
3 - ممكنه مودم شما اشكالي داشته باشه و اگر دو راه بالايي كار نداد مودم رو به شركت ببريد تا طبق گارانتي آنرا چك كنند . معمولا مودم هاييكه آداپتور ندارند و از راه يو اس بي تغذيه ميشن اين مشكل رو پيدا ميكنن .
نقل قول:
دانلود آسیاتک نامحدود.بله همون 20000 تومان شارژ رو میدی. من که الان 256 دارم ولی اون موقع که 128 بود روی 14 میگشت. نه اسپلیتر ارتباطی با سرعت نداره
با سلام شما ماه دوم بعد از رایگان به شرکت چقدر پول دادید وایا روی قبض تلفن هم پولی امد.سوال دوم الان که 256 برای خانگی نمیدهند اگر داری سرعت دانلود چند است وچه قدر ماه پول میگیرند مودمت چیست من انتی ویروس زون الارم دارم ایا همین باعث افت سرعت میشودنقل قول:
دوست عزیز هیچ پولی روی قبض نمیاد. چون حق شارژ 15000 تومان +6 درصد مالیات مخابرات حدود 210000 تومان میشه. پس هیچ پولی روی قب1ض نمیاد.256 به خانگی میدن به شرطی که از دانشگاه نامه بیاری.سرهت دانلود 32 و هزینه اش24000 تومان
درويش جان عجب كار و كاسبيي براي آسيا تك باز كرديا !! نكنه مديرشي ؟
نقل قول:
دوست عزیز چه ربطی داره من اطلاعاتی رو که دارم در اختیارتون میگذارم.شما تو قسمتهای دیگه درباره اینترنت بری و نگاه کنی میبنی اطلاعاتی رو هم درباره صبا و داتک و.... داده ام
منم از آسیا تک استفاده میکنم، سرعت 128و خیلی ازش راضیم.من قبلا از شهراد میگرفتم، ولی به نظر من آسیاتک خیلی بهتره هم از نظر سرعت و پشتیبانی و قیمت
درویش یه غلط املایی کوچیک داری.24تومن رو زدی 240 تومن
[سلام بردیا جان حالا درویش سواتش یه کم نم کشیده شما خودشو ناراحت نکن درویش جان من یه نامه قرار به دستم برسه ( یعنی یکی از دوستان که میره دانشگاه برام نامه بیاره 256 بگیریم من اخه داره هرماه 20 تومان پول میدم 4 تومان هم میزارم روش 256 میگیرم )
راستی یه تاپیک واز کنمی دعوتنامه 256 :rolleye:
ما یه زمان مدافع حقوق بشر اسیا تک بودیم و هستیم اون زمان ها اخطار نداشتیم الان 1 دونه داریم بهترین شرکت همین اسیا تکه هرجا دیگه بری سرت کلاه میزارن پولتو میگیرن بهت امکانات نمیدن تازه اسیا تک داره وی پی انش هم راه مییوفته خیلی ارزون هم هست برای مشترکاش 2-1 هزار تومان !!!!
صحبت از Vpn کردید. کسی هست که Vpn داشته باشه و اینترنتش هم آسیاتک باشه. و Vpn اون دارای قطی مکرر باشه ؟؟؟؟ ممنون
نقل قول:
من شراطی بالا رو دارم اما قعطی ندارم شاید سرویس وی پی انت خوب نیست من از سایت ذیل میگیرمp30speed.com الان یقم رو برای تبلیغ میگیرن
من 6 ماهه که از سرویس آسیا تک استفاده میکنم و غیر از ماه اول که سرعتش افتضاح بود و به جاش 10 زور مجانی بهمون دادن دیگه مشکل باهاش نداشتم و سرعت دانلودش هم فوق العاده است. از vpn هم استفاده میکنم و به هیچ وجه قطعی نداشتم.
آقا ما زنگ زدیم آسیاتک یه 128 سفارش دادیم!!!:20:
مودمم USB سفارش دادم آها فرقش با اون یکی چیه؟(منظورم تو سرعته)
2 ساعت داشتم حالیش میکردم email ام چیه!!!:31:
فقط یه چیزی گفت فردا با پیک میاد قرارداد میبنده و مودمم میده!!!بعد گفت 10 روز بعد نصب می کنن!!!
حالا نمیشه من هزینه نصبو ندم خودم نصب کنم (البته با راهنمایی دوستان) یا اینکه بدم خودشون بنصبن!!!
آخه 10 روز اختلافه منم که کم حوصله!!!:19:
مودم آسیا تک ارزون ترین مودم تو شرکتاس اگه اشتباه نکنم.
چرا؟ نکنه نوع خوبی نیست؟! شما راضی هستید؟
این یه ماه رایگان هنوز هم ارایه میشه؟ تو سایت توضیحی در این رابطه نداده بود.
یعنی من اگه یه ماهه بگیرم فقط مودم و نصب رو میدم؟
ممنون
ازلحاظ سرعت مودماس فرقی نداره .نقل قول:
احتمالا منظورشون از نصب رانژه شدن خط توسط مخابرات هست که مرحله ای هست که حتما باید بگذره .
در مورد هزینه نصب هم اون موقعی که من گرفتم خبری ازش نبود .(9 ماه پیش)
از نظر کارایی که حداقل من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم . ولی از نظر قیافه بگم که خیلی کوچیک هست و جز دو تا چراغ جلوش و یه پورت usb و جای سوکت تلفن پشتش هیچ چیز دیگه ای نداره .نقل قول:
درمورد یه ماهه هم اون موقه که من گرفتم بود و الان رو نمیدونم . ولی اون موقع من فقط هزینه مودم رو دادم و چیزی به اسم هزینه نصب پرداخت نکردم . ولی سوالات بیشتری داشتین با 1844 تماس بگیرین و بپرسین تا کاملتر جواب بدن .
هزینه نصب واقعا الکیهنقل قول:
منم مثل تو مودمم USB هست !
خیلی آسونه نصبش !
دیروز آسیاتک چندبار قطعی داشت آخرین بارش ساعت 4 صبح بود الانم من هر صفحه یی رو باز میکنم Server not found میده باید 20 بار ریفرش کنم تا باید، در حالی که با VPN همچین مشکلی ندارم کسی غیر از من مشکل داره؟
اره منم از دیروز چند بار قطعی داشتم , باز خوبه واسه تو صفحه باز میشهنقل قول:
واسه منم دیروز قطعی داشت که زنگ زدم پشتیبانی گفت لینک data قطع شده که بعدا درست شد .
فقط آسیا تک
مال من که اصلا قطعی نداره سرعت دانلودش هم فوق العاده است.
من کاملا از آسیا تک راضی هستم همین دیروز هم زنگ زدم تمدید کردم .
شماهایی که 128 دارید سرعت دانلودتون چنده؟و محدودیت دانلود دارید؟
بابا کسی نیست که جواب مارو بده!
یک سوال دیگه هم دارم.به طور متوسط چند ساعت طول میکه یک فیلم 700 مگابایتی رو دانلود کنید؟اگر شبا دانلود کنید چی؟
من 128 دارم مرکز دانشگاه هم هستم این هفته خیلی افتضاح بود یا کلا قطع بود یا زیر 3 4 بود
زنگ هم زدم می گن ماله مخابراته ولی دیروز و امروز نمی دونم چرا اینقدر سرعتم خوب شده
با 12 - 15 دانلود می کنه و گاهی حتی با 20 آپلود.
جالبه یک شب قطع شد زنگ زدم گفته چرا قطع ه؟ گفتن هنوز مخابرات شما مشکل داره
گفتم که امروز که خوب بود گفتن عجیبه شما اولین نفری هستی که اینو می گی
خلاصه قرار یه چند روز به قرار دادمون اضافه کنن من هم که تو این مدتی که خرابه مثلا ،
دارم استفاده می کنم
در مورد فیلم 700 مگی هم تقریبا یه چیزی بین 12 تا 16 ساعت با 128
برای بدست آوردن زمان کافیه حجم رو به کیلو بایت حساب کنی بعد اونو تقسیم بر سرعت دانلود کنی
و جواب رو تقسیم بر 3600 تا بفهمی چند ساعت میشه
مثلا 700mb = 700 000 Kb
700000 / 14 = 50000
50000 / 3600 = 13.88 یعنی نزدیک 14 ساعت با سرعت متوسط 14
در ضمن محدودیت دانلود هم نداره شب و روز هم فرقی نمیکنه چون یه یوزر بیشتر نداری
(اون صبا هست که شباش رایگانه)
سلام حتمان بگیر .من هم دنبال یه adsl خوب می گردم .آسیا تک به مرکز مخابرات ما سرویس نمیده .وگرنه با کله می گرفتمش
سلام من از آسیاتک 256 می خوام بگیرم فاصله از مخابراتم 1 کیلومتر هستش.سرعت دانلود من چقدر خواهد بود
در ضمن مرکز مخابراتی استقلال
اختلال سراسری در اینترنت کشور
آسیاتک 12 بهمن ساعت 1 بامداد تا 5 .
نقل قول:
سرعت دانلود 27 تا 32 چرخش داره
سرویس های آسیاتک به هیچ وجه محدودیت دانلود نداردنقل قول: