اقا این آبونتو را نصب نکنید
اگه لینوکس سبک میخاید فقط ناپیکس
اگر هم حرفه ای ماخاید فقط رد هت و سوزه!
Printable View
اقا این آبونتو را نصب نکنید
اگه لینوکس سبک میخاید فقط ناپیکس
اگر هم حرفه ای ماخاید فقط رد هت و سوزه!
مشكل اين نيست ! اصلا شما يه آموزش براي نصب Ubuntu بعد از نصب ويندوز XP بزار كه هم از ويندوز XP استفاده كنيم و هم از لينوكس ممنون ميشم !
واسه ما نیومد؟؟؟؟
سلامنقل قول:
مشكل اين نيست ! اصلا شما يه آموزش براي نصب Ubuntu بعد از نصب ويندوز XP بزار كه هم از ويندوز XP استفاده كنيم و هم از لينوكس ممنون ميشم !
مهدی جان دوستان کلی لینک گذاشتند
من میخواستم یه آموزش بذارم ولی هم وقتشو ندارم هم اینکه برای این کار باید یک بار Ubuntu رو روی سیستم خودم نصب کنم
ولی الان یه لینوکس ناپیکس(با کرنل ۲.۶.۹) روی سیستمم نصب کردم که خیلی باهاش حال میکنم و دلم نمیخواد از دستش بدم
اگر همان لینک هایی که دوستان گذاشتند مطالعه کنید فکر میکنم کافی باشه
از beelzebub عزیز هم تشکر میکنم
هیچی حالیم نیست
مهدی جان این سایت همه توضیحات فارسی را در باره ابونتو داده :happy:
برو حال کن :biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینوکسی و شاد باشید :cool:
در همون سایت که عباس عزیز معرفی کردند؛ آقای حسن پور زحمت تهیه ی راهنمای گام به گام ابانتو رو کشیدند. ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب يه سوال ديگه: لينوكس هم از Ntfs ميتونه استفاده كنه يا بايد Ex2 باشه؟ يا همچين چيزي
دوست عزیز یه زحمت بکش و منت بر ما گذار و نگاهی به آمورش تصویری آقای حسن پور بنداز. همونجا نوشته شدهنقل قول:
نوشته شده توسط locked account
سوال:
از دوستانی که اخیرا تهیه کرده اند و سی دی رو دریافت نمودند، آیا ورژن 5.10 هست و یا 5.4؟
متشکرم
Navid
جان این اینک که کار نمی کنه
آدرسش به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر کردهنقل قول:
Navid
جان این اینک که کار نمی کنه
برای من 5.04 بود.نقل قول:
نوشته شده توسط koli
متشکرم دوست عزیز قمی!
آیا کسی از دوستان 5.10 دریافت کرده؟
دوستا مسئله اين نيست ! مسئله اينه كه من ميخوام هم ويندوز داسته باشم و هم لينوكس چيكار كنم !
rootnt جان شما داري هم از لينوكس و هم از ويندوز تو سيستمت اسنفاده ميكني ؟ من چيكار كنم اينطوري شه !؟
ممنون
بابا مهدی جان من همیشه هم ویندوز دارم و هم لینوکس
فقط باید بوت لودرت درست باشه
مثلا وقتی فدورا را نصب میکنیو قتی سیستم را روشن میکنی همون اول باید اسکپ را بزنی تا بوت های ویندوز هم ضاهر بشن
فکر کنم ابونتو هم چنین چیزی باشه
مهدی جان بايد از اين سايت آموزشش رو گذاشته
من نصب كردم توي بوت لودر هم هم لينوكس بود و هم ويندوز ولي بعد از انتخاب كردن ويندوز بالا نميومد و لينوكس درست بود هر كاري هم كردم نشد. همش مينوشت: Skipping بعد ريست ميشد. اينو چيكار كنم؟
يه چيزه ديگه: اين درسته كه بعضي از سخت افزار ها فقط براي ويندوز طراحي شدن؟ مثل مودم.
من که هر چی می زنم بار نمی شه
کمک کنید
بله درسته به این نوع مودمها وین مودم میگننقل قول:
نوشته شده توسط locked account
اقا مودمم جنیوس است
به نظر شما میتونم تو لینوکس نصبش کنم؟
پس من بايد لينوكس رو بي خيال بشم فعلا. چه بد
اگه كسي هنوز سي دي بلا استفاده داره لطفاَ براي من هم بفرستيد ولي قبلش بگيد چطور آدرس بدم .
ینهایت ممنونم کولی جان
سیدی ها دیروز به دست من رسید
فقط موقع نصب درمورد Configore Network و Configore Time zone ارور میده!
من تقریباً یک سال هست که لینوکس Fedora Core دارم و هر از گاهی ازش استفاده میکنم چون هنوز نتونستم مودمم رو نصب کنم.
به نظر من اگر استفاده از لینوکس و نرم افزار های تحت آن فراگیر شود بسیار عالی است.
عباس جان نمیدونم شانست خوبه یا بدنقل قول:
اقا مودمم جنیوس است
به نظر شما میتونم تو لینوکس نصبش کنم
مودمهای جنیوس بیشترش درایور داره
و خوشحالیش وقتی بیشتر میشه که بدونی درایور هاش مجانی هم هست و مثل درایور های لینوکسانت نیست
ولی اگر برای نوع چیپست شما در سایت مربوطه اش درایور وجود نداشته باشه دیگه اصلا بدرد نمیخوره و باید عوض بشه
من که تا حالا همچین چیزی ندیدمنقل قول:
من نصب كردم توي بوت لودر هم هم لينوكس بود و هم ويندوز ولي بعد از انتخاب كردن ويندوز بالا نميومد و لينوكس درست بود هر كاري هم كردم نشد. همش مينوشت: Skipping بعد ريست ميشد. اينو چيكار كنم؟
من هر موقع لینوکس رو نصب کردم اگر بوت لودر درست بود ویندوز به راحتی بالا اومد
شما یه کاری بکن
از دوباره ویندوز رو نصب کن و بعد هم دوباره لینوکس نصب کن
ولی به همه دوستان (مخصوصا کسانی که برای اولین بار میخوان لینوکس کار کنن)توصیه میکنم که همون اول نرن سراغ Ubuntu
اول از همه سعی کنن از یه نصخه ساده تر (همه جا گفتم knoppix ) استفاده کنند
سلام
من لینوکس آبانتو رو بدون مشکل در کنار ویندوز نصب کردم ولی موس توی آبانتو کار نمیکنه؟ البته فدورا با موسم مشکلی نداشت، در ضمن موس من سریاله.
يه سؤال ديگه، در لینوکس بعد از نصب مودم، برای اتصال به اینترنت باید چکار کرد؟ یعنی باید یوزر نیم و پسورد و شماره تلفن رو کجا وارد کنیم؟
لطفاً راهنماییم کنید.
alireza-vb خوب بگو چطوري نصب كردي كه ما هم نصب كنيم - منظورم لينوكس كنار ويندوز هست !
كار سختي نيست فقط بايد موقعي كه به مرحله Partition disks كه رسيدي گزينه دوم يعني Manually edit partition table را انتخاب كني و وقتي پارتيشن هاي ويندوز را كه ديدي پارتيشني كه ميخواهي لينوكس نصب كني را انتخاب و Delet كني، بعد يه مقدار فضاي خالي به اندازه همون پارتيشن بوجود مياد كه بعد از انتخاب اون ميتوني با انتخاب گزينه Automatically partition the free space كارو تموم كني يا بازم به صورت دستي دو تا پارتيشن ميسازي، يكي از نوع swap كه بايد دوبرابر فضاي رم سيستمت باشه و يكي هم root (/) با فضاي حد اقل 2 گيگ، البته كمتر هم ميشه ولي براي نصب نرم افزار هاي جانبي لازم ميشه.نقل قول:
خوب بگو چطوري نصب كردي كه ما هم نصب كنيم - منظورم لينوكس كنار ويندوز هست !
اين مرحله رو كه به خير بگذروني خيالت از ويندوزت راحت باشه، اميدوارم با توضيحات من گيج نشي! چون من اينا رو با تجربه بدست آوردم.
alireza-vb جان ممنون ! خيلي خوب بود گيج نشدم ! D:
خواهش ميکنم آقا مهدي خوشحالم که تونستم مفيد باشم :blush:
حالا مایکروسافت خودش رو ... بده !
البته امیدوارم سر کار نرفته باشیم
سلام به همه بچه هاي گل اين فروم اينجا كي ميتونه واسه من سي دي لينوكس بفرسته چون من نتونستم عضو شم اگه ميشه به ايميلم اطلاع بدين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سينا 2145 من همين امروز 30 تا از سي دي هاش واسم اومد كه نامرد اداره ي پست فقط 10 تاشو داد
وقتي شما ميگي اولا knoppix يعني ميدوني ديگه. منم گوش ميكنم. راستي اين درايوهاي ويندوز رو با چي توي لينوكس بينم؟نقل قول:
نوشته شده توسط rootnt
با عرض سلام دوستان مثل اينكه اين سايت ديگه سي دي نميده تكليف ما چيه كسي از برو بچ نمي تونند سي دي واسه من بفرستند منون ميشم
اقا اقا اجازه!!!!!
ما هم می خوایم اگه ممکنه. منظورم سی دی لینوکس هست اگر کسی هنوز در این زمینه فعالیت داره یک کمکی کنه و یک ثوابی ببره ما دعاگوش می شیم این ایمیل ما. اگه می تونه ما رو ثبت نام کنه که برامون سی دی بفرستند.
نشانی پستی : اردکان یزد خیابان صدرآباد جنب کتابفروشی احسان کدپستی : 58136 - 89518 پلاک 121
به نام محسن رضی
ایمیل ما هم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظریم هااااااااا.......
با سلام
يه بامرامي هست اين سي دي را براي من هم بفرسته من كه دو ماهه ثبت نام كردم ولي خبري نشد حسابي كنف شديم.
alaodin@noavar.com
کپی اش رو میتونم واست بفرستم، میخوای؟ :)نقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
بروبچ كسي نيست سي دي لينوكس واسه من بفرسته منون ميشم
يا حق
اگه به دستت نرسیده آدرستو تو پی ام برام بفرست - ضمنا بگو که سی پی یوت 64 بیت هستش یا نه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط hamii
-------------------------
ضمنا آموزش نصب ubuntu رو تو :
گذاشتم . ;)
اگه به دستت نرسیده آدرستو تو پی ام برام بفرست - ضمنا بگو که سی پی یوت 64 بیت هستش یا نه ؟
با عرض سلام به شما دوست عزيز كه حاضر شدين سي دي واسه من بفرستي خيلي ممنون از لطفتون
در مورد سي پي يو گفته بودين مي تونيد راهنمايي كنيد از كجا بايد بدونم سي ژي يوم چند بيت هستش؟؟ :blink:
يا علي