نقل قول:
من نشنیدم اگه خبری کسب کردید ما را هم در جریان بگذارید
Printable View
نقل قول:
من نشنیدم اگه خبری کسب کردید ما را هم در جریان بگذارید
نقل قول:
با سپاس از شما دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم اقای محمدی از شرکت رفتن با پرتو صحبت کردم اگه گفتی چی شدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسم کردش 256 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصل حال
واقعا مملکت خر تو خریه این همه پول دادم واسه 128 امدن چی نصب کردن حالا که رفتم دنبال اشتباشون برام کردنش 256 این چه وضعیه من نمی دونم.........
حالا نمیدونم پهنای باندم همون 4 گیگ هست یا بدون محدودیت شده زنگ بزنم بپرسم یا راهی داره بفههمم
البته نام کاربری saeed323 واسه برادرم بود که پست میدادم
امين نت واقعا پشتيباني خوبي داره.نقل قول:
برا حجم و مقدار استفادت برو به kara-amin.com بعد به قسمت مشاهده اطلاعات اكانت
يك نرم افزار كوچك هم داره
كه هم باهاش مي توني كانكت بشي و هم مي توني پهناي باند باقي مانده را آنلاين ببيني
بله شما را روی حالت Gold گذاشتند که با سرعت 128 میتونین با 256 کانکت شوید پهتای باند دانلود شما همون است 4 گیگ
از سایت خود امین نت هم میتونین چک کنید
ممنون پس چیز زیاد تری بهم ندادند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم پول اکانت Gold داده بودمنقل قول:
و اینجاش جالبه که بهت 128 میدند ولی با 256 کانکت میشی اینو نمیدونستم
سلام به همه دوستان.من همین تازگیا از امین نت اشتراک گرفتم.بعد از کلی بد بختی که برام وصلش کردم اکثر اوقات لینک Adsl ثابت نمیشه.ما شهرک آرین هستیم و از مرکز دستغیب وصل کردن.حالا خود شرکت به من میگه چون فاصله شما از مرکز مخابرات زیاده این طوری هست و کاریشم نیمشه کرد.به من گفتن فقط یه راهی هست اونم اینکه یه مودم قوی تر بگیری.من الآن از ADE-4400 PLANET استفاده می کنم. حالا به نظر شما چی کار کنم؟
بله از مودم ایسوز AM602 میتونین استفاده کنیننقل قول:
مودم starnet چطوره؟ به نظرتون اینو بگیرم؟
سلا م دوستان میخواستم بدونم کسی با شرکت
گروه فن آوا کار کرده ؟ میخواهم از این شرکت اشتراک بگیرم .
کد:http://www.fanava.com/adsl-prices.aspx
به نظرم از صبا بگیر !! این سایت ماله تهرانه !! قیمت های شیراز فکر کنم فرق داره در ضمن شاید شیراز نامحدودش رو نداشته باشه !! ولی سرعت صبا رو که میدونم بهتره !! چون از 2 تاش استفاده کردم
کسی تو شیراز جایی رو سراغ داره نا محدود باشه حجمش؟
بله هميار نت نامحدود داره
پارس آنلاین هم میده ! ( همون آراکس )
همیار نت : چهار راه زرگری
آراکس : ولیعصر قصردشت
اما من پرسیدم گفت همچین چیزی نیستنقل قول:
منظورتون حجم نامحدوده؟نقل قول:
شماره تلفنشون رو هم لطف می کنید؟
ممنون
نقل قول:اين سايتش ، شماره تلفن هم توي سايت هستکد:www.hamyar.net
هرچی تلاش میکردم تو سایتش برم نمیتونستم،بالاخره با پشتیبانی آنلاینش (یاهو) ارتباط برقرار کردمنقل قول:
گفت مثل اینکه کارا امین ارتباط مشترکینش رو با سایت ما قطع کرده :18: برای همین نمیتونید بازش کنید:41:
در هر صورت گفت که بله حجممون نامحدوده
حجمش نا محدوده و قیمتش از امین نت ، صبا نت ... بهتره 128 قیمت 20تومن
کسی همیار رو آزمایش کرده؟سرعت دانلودش چقدره؟البته اسم مرکزمخابراتتون رو هم بگید ممنون میشم
راستی شماره آراکس رو کسی نداشت؟البته اگه از قیمتاش هم اطلاع دارید ممنون میشم بگید
قیمت های آراکس نجومی است
خب چنده؟مثلا 128k چنده؟نقل قول:
آراكس 128 ماهي سي تومن
256 ماهي 40 تومن
هميار يكي از بچه ها تست كرده بود ، با 128 ،سرعتش دانلودش بين 10 تا 14
بود البته خب بيشتر و كمتر هم مي شه
ولي امين نت هم همين قدره
فرقي نداره
نمیدونید تو چه مرکز مخابراتی بود؟چون تو بعضی از مراکز یه شرکت خوب و با کیفیت ممکنه سرویسش بد باشه!البته اینو تجربه میگه!نقل قول:
توي مركز فياض بخش
شما در هر مركزي هستيد
به كافي نت هاي محل و اطرافتون مراجعه كنيد و بپرسيد
ای بابا کافی نت ها این روزها اکثرا نمایندگی صبانت هستند و تبلیغ اونو میکنندنقل قول:
ببخشید سوال هام زیاد شد
اما یکی می گفت درسته همیار نامحدوده اما در عوض قطعی زیادی دارد
در ضمن میگن برای گرفتن سرویس باید بری تو صف :18:
اگه کسی مشترک همیار هست بگه این مشکلات رو داشته یا نه
مرسی
من با اکانت کاراامین همین الآن رفتم تو سایت همیار.این دیگه از اون حرفا بودهنقل قول:
باید بین 2 هفته تا یک ماه تو صف باشی،حتما از خودشون مودم بگیری،خدمات قبل از فروششون که افتضاح بود بعدشو نمیدونم:31:سرعت دانلود 128 شنیدم به 6 هم میرسه و کلا بین 6 تا 10-12 هستنقل قول:
میگن هر ارزونی بی حکمت نیست
دوستانی که دانلود نامحدود میخوان بهترین گزینه براشون ماهواره است اونم ماهواره A4
من تا حالا شرکتی بی در و پیکر تر از همیار ندیده بودم!!!
من قبلا از کارامین سرویس داشتم کیفیتش خیلی نوسان داشت قیمتش هم عملا بالا بود به دلیل داشتن محدودیت حجمی. البته اگر کسی برای کارهای معمولی بخواهد و دانلود نکند یکی از گزینه های خوب کارا امین است هم سریع وصل می شود و هم پرسنل زیادی برای رفع اشکال و پی گیری دارد...
همیار اول به من گفت باید دوهفته توی نوبت باشی ولی عملا یکماه طول کشید و این خیلی من را عصبانی کرد جالب اینجاست که وقتی بعد از یکماه تماس گرفتم گفتند تازه هفته پیش درخواستت را به مخابرات فرستادیم!!! و بعدش هم که هرچی صبر کردم چراغ لینکم فعال نشد. چند بار تماس گرفتم و مراجعه کردم ولی اصلا محل نگذاشتند. من هم گفتم با این خدمات افتضاح قبا از فروش دیگر تکلیف خدمات پس از فروش روشن است! فقط تعجبم از این است که آیا اینها برای فعال کردن سرویس مگر پول به مخابرات نداده اند که اینقدر بی خیال با قضیه برخورد می کنند؟ اخلاق و برخوردشان هم زیاد جالب نبود...
هزینه اشتراکشان البته در شیراز ارزانترین است بویژه اینکه نا محدود است ولی هزینه اتصالشان گرانترین است. 20000 تومان. کارامین 9600 تومان است که اگر نیایند در خانه برای نصب نصف می شود.
آراکس هم هزینه نصبش 20000 تومان است که بدون نصب منزل نصف می شود.
سرویس نامحدود آراکس جمعا 25000 تومان در می آید. آیا کسی مشترک آراکس هست؟ کیفیتش چطور است؟
صبا نت هم که ظاهرا نامحدود ندارد؟
نقل قول:
منم رفتم مشکلی نداشت:20:خالی بسته طرف:27:
این اینترنت ماهواره ای سرعتش چطوره ؟ مشکلی داره ؟ محدودیتش چی؟
تائید میشهنقل قول:
اقا مارو گذاشتن رو 256 ولی همچنان سرعت دانلود افتضاح هست یه شب ساعت 3 داشتم دانلود میکردم سرعت روی 24 ثابت بود ولی روزها سرعت دانلودم افتضاحه با اینکه چهارشنبه اکانت قطع شده بود زنگ زدم به امین نت گفت که داریم براتون تو مخابرات مدرس تجهیزات E1 نسب میکنم منم خوشحال شدم گفتم سرعت بهتر میشه ولی28 ساعت قطع بود وهیچ تغیری هم نکرد حالا من نمیدونم این چه تجهیزاتی بود عکسهای دانلود کردن امروز(پنج شنبه) براتون میزارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سرویس spectrum share و share on A4 دیگه ارائه نمیشهنقل قول:
سرعت دانلودت خيلي كمه كه !!! مطمئني با دايال آپ نيستي؟
ميگم ببين سايتهاي ديگه هم با همين سرعت دانلود ميكنه ؟
خوبه که 1003 بایت هست ماله مرکز فیاض بخش که تا همین یک ماه پیش مشکل مدرس رو داشت سرعتش به نصف این میرسید!نقل قول:
تاجایی که میدونم امین نت دنبال گرفتن خط E1 و افزایش پهنای باند برای مدرس و فیاض بخش بود،فیاض بخش درست شد اما اینجور که شما میگید هنوز مدرس مشکل داره.
باید بگی در عوض این مشکل برات زمان و حجم اضافه کنن ها
من با امین نت مشگلی ندارم سرعت داملود من تا 40 هم میرسه از مرکز مخابرات شماست
من حدود 1 ماه هست از آراکس (نمایندگی پارس آنلاین تو شیراز) سرویس 256 نامحدود گرفتم. انصافا باید بگم که راضی بودم. تو 2 هفته ی اول که اصلا قطعی نداشتم ، و بعد از اون هم به جز چند بار که اون هم با تماس با پشتیبانی مشکل رفع شد .سرعتم به طور متوسط روی 23-24 بود. پشتیبانیشون خیلی خوبه ، یادم هست چند بار بعد از 12 شب زنگ زدم که هر دفعه کارمو راه انداختن. تو این 1 ماه بالای 35 گیگ دانلود کردم.
ولی
این هفته که سرویسمو شارژ کردم ، دیروز قطع شد، تماس که گرفتم با پشتیبانی گفت 8 گیگ ترافیک شما تموم شده ، منم انگار شک بهم وارد شده باشه :18:همینجوری موندم گفتم یعنی چی ؟!!! مگه نامحدود نبود سرویس هاتون؟ گفت از هفته ی قبل دیگه محدود شده همون سرویس 256نامحدود رو که من 60000میدادم براش الان محدودش کردن به 20 گیگ در ماه :41:
من که دیگه فکر نکنم ازشون سرویس بگیرم. چون من فقط واسه دانلود از اینترنت پر سرعت استفاده می کنم.
از دوستانی که از صبا ، فن آوا و یا امین نت تو شیراز سرویس گرفتن چنتا سوال داشتم.
آیا پورت تورنت و سرویسهای p2p روی خط اینها باز هست؟
این جریان تعرفه های فن آوا چیه؟! تو لیست قیمت یک پیش پرداخت و یک آبون ماه مثل اینکه داره . یعنی هر ماه باید جمع این دو رو بپردازیم یا اینکه فقط آبونماه رو؟
صبا واسه تهران روی سرویس 256 تا ترافیک 30 گیگ هم سرویس میده. کسی میدونه که امکانش هست واسه شهرستان هم این سرویس رو ازشون خرید؟
فن آوا و امین نت از نظر قطعی ، نوسانات سرعت ، میانگین سرعت دانلود و پشتیبانی در کل چطور هستند؟
من تو مرکز مخابراتی ابوذر هستم. به نظر شما کدام isp واسه این مرکز بهتره؟
ممنون مشیم از دوستان هر کی میتونه به سوال های من جواب بده :)
با سايتهاي ديگه هم دانلود کردم همين طوريه در روز توي زمان خوبش بين 5 تا 8 هستنقل قول:
ايده دايل اپ هم باحال بود:27: اينو بايد به شرکت بگم که اين dsl يا دايل اپ:2:
..
..
ميتونم از اين شرکت امين نت که خطم رانژه هست باهاش همين خطو با يه شرکت ديگه هم رانژه کنم؟