اون کیسه رو که اونجاس ببرش بالا با وینگاردیوم بعدش تو یکی از اون چاله ها خیلی بالاتر از لونا بنداز
Printable View
اون کیسه رو که اونجاس ببرش بالا با وینگاردیوم بعدش تو یکی از اون چاله ها خیلی بالاتر از لونا بنداز
من هيچ كيسه اي نديم اونجا دقيقاً كجاست كيسه تو همون محوطه كه لونا وايساده؟ مشكل من اينه كا كارت گرافيك ندارم و 128 مگابايت از Ram برداشتم واسه همون كمي سياه هست بازي و تاريك نشون ميده شايد بهمون دليل كيسه اي به چشمم نخورده
کیسه که نمی شه گفت یه چیزی تو مایه آشغال می مونه گنده اس بزرگه نزدیک لونا هم باید باشه
نگاه کن دوست عزیز از پایین به بالا چند تا سنگه اون شی رو آروم آروم به پشت سنگها می بری و تا بالا ادامه می دی و می زاری تو آون چاله بعد کارت تموم میشهنقل قول:
ایول بر تو آقا محسن
ممنونم
من نمي دونم چرا ea يك بازي با اين شرايط به بازار وارد ميكند زيرا امتياز اين بازي در game spot چيزي به غير از 5 نيست يعني بازي افتضاحي هستش من با كارت گرافيك 8600 گرافيك قابل قبولي از اين بازي نديدم
خواهش می کنم:11:نقل قول:
مشكل من اينه كه اونجايي كه لونا وايساده هيچ كيسه يا غذا يا هر آشغال ديگه اي نبيبينم همش سنگه همش درخته هيچ چيزي اون اطراف نيست كه بخوام با وينگارديوم ببرمش بالا به مولا همش برهوته هيچ چي نيست همه جاي اون محوطه كه لونا ايستاده (قسمت پشتي كلبه هاگريد) گشتم همه چي اونجا سر جاش ثابته چيزي كه تكون بخوره آكسيو ، ديپولسو ، وينگارديوم هيچكدوم هيچ چيزي رو اونجا تكون نميدن ، قراره قبلش كاري انجام بدم تا اون كيسه يا ( هرچي ... ) ضاهر بشه ؟ بابا يكي نيست بگه اشكال كار من كجاست چرا اون كيسه وجود نداره من 66% بازي رو امل كردم همه اعضاي الف دال رو غير از لونا جمع كردم. اكثر جاهاي هاگوارتز رو 100 كردم تقريباً رو لونا قفل كرده بازي من دليلش چيه دوستان ؟؟؟ داره گريه ام ميگيره...
نگاه کن دوست عزیز یه چیزی شبیه میوه کاجه که خیلی بزرگ شدهنقل قول:
دقيقا كجاست اين غذاي لعنتي پايين سراشيبي يا بالا چه رنگيه بخدا هيچي نيست من اولين بار كه رفتم پيش لونا كارشو انجام ندادم و برگشتم نكنه از اون باشه شايد اون چيز برا من از بين رفته
پایینه و باید بیاریش بالا تقریبا سیاه رنگه و شبیه میوه کاجهنقل قول:
و گنده!نقل قول:
پایینه و باید بیاریش بالا تقریبا سیاه رنگه و شبیه میوه کاجه
بچه ها من Dvd هام مشکل دارن توی وزارت خونه گیر می کنه یعنی همونجایی که هرمیون و هری و لونا و رون و نویل دور هم کنار قفسه های گوی ها هستن همینجوری می ایستن و خودشون و بقیه رو نگاه می کنن هیچی هم نمی گن!!! نه آهنگ قطع می شه نه اینا خسته می شن! هی به اطرافشون نگاه می کنن یا خودشون رو می تکونن!!!
این چهارمین Dvd خرابیه که گرفتم حالا چیکار کنم؟
بله دوستان تونستم با راهنمايي هاي شما به تسترال غذا بدم ولي اشكال كارم كجا بود؟ بايد عرض كنم اون چيزي كه شما ميگفتيد كه شبيه كاج يا كيسه گنده اس هنوز هم نديدمش...! بله نديدمش چون نامرئي بود من وقتي همون جايي كه اونجا بود قسمت پايين سراشيبي وايساده و به طرف قسمتهاي مختلف ورد وينگارديو فرستادم تا بالاخره يكباره همشون اين ورد رو انجام دادن و روي زمين سايه گردي پديدار شد فهميدم كه غذا نامرئي هست به خاطر همون من نميتونستم ببينمش با كمك سايه تونست اون رو در گودال بالاي سراشيبي بندازم ممنونم دوستان بزودي ميخوام تو سايتم همه راه روشهاي انلاك كردن ماكانهاي مختلف رو قرار بدم با تشكر
دوست عزیز تو دستگاه من نامرئی نبود نمی دونم شایدم گرافیکت مشکل داشته باشه
وقتی محفل ققنوس(ویرایش::31:منظورم ارتش دامبلدور بود) رو جمع می کنی یکی کنار کلبه هاگرید یه ریشه از اتاق گیاه شناسی می خواد ریشه رو پیدا کردم ولی نمی دونم چطوری برشدارم؟؟
برو جلوش اینتر بزن اون ریشه هم موقعی که می ری توی herbology اولین پیچ دست راست از سالن رد شو اتاق بعدی که یه دونه گلدون داره
جاشو بلدم.
وقتی اینتر میزنم یه صدای جیر جیری میاد مثل اینکه خطرناکه. برش نمیداره!!!
روی گوشت از اون صورتی ها بزار که شبیه هدست هست
به نظر من هم اشکال از کارت گرافیکته برای من مرئی بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ببخشید بعد از اینکه کارهای دین توماس و لونا اون دو تا خواهر رو و جینی ر انجام دادم باید چی کار کنم هرماینی و رون می گن برو دنبال اعضاء Ad بگرد ولی تو نقشه هیچی نیست؟
می خوای برو تو خود اتاق نیازمندی ها رو ببین
یه حیاط رو تبدیل به مرداب نکردی .نقل قول:
باید 3تا حیاط رو تبدیل به مرداب کنی .
سلام دوستان بله مطمئناً از كارت گرافيكمه يعني در واقع از نبود كارت گرافيكمه مال من 128 آنبورده واسه همون علاوه بر تاريك بودن اين اشكالات هم هست من اكثر مخفي هاي كلبه هاگريد رو ديسكاور كردم يه جا بايد گل اسپراوت باشه كه با اون آبپاشه بايد بهشون آب داد اين گلها كجان و وزغهايي كه تو آب هستن كجان من اونارو نميبينم اون اطراف آيا آب هست كه توش وزغ باشه؟
اوه ببخشد من فک کردم قبل از منحل شدن ارتش هه
راستي چطور حياط رو به مرداب بايد تبديل كرد؟
من فردا نه پس فردا تمامي رمز و رموز بازي رو ميذارم تو وب سايتم راستي من هنوز وارد سازمان اسرار نشدم بعد اينكه به چو چانگ ورد لويوكورپوس رو ياد بدم اين اتفاق مي افته؟ يعني چه اتفاقي مي افته كه به سازمان ميرن از كجا شروع ميشه من با اينكه 68 درصد بازي رو كامل كردم ولي هنوز اثري از رفتن به اونجا وجود نداره دقيقا بعد از چه اتفاقي به اونجا ميرن؟
ممنون از راهنماییتنقل قول:
آقای ir hogwarts به بازی ادامه بده , تمام اینایی که پرسیدی رو خودت میفهمی
یه چیزه شبیه خونه سرخپوستاست آلبته کوچیکه برای لونا رو بالا پوشته بومه برای جینی روی درخته و اون یکیشو نمی دونم کجاست!!!نقل قول:
اونو برمی داری با لویوسا و می زاری روی علامت ضربدر و با ریداکتور اونو فعال می کنی
نقل قول:
کجا هستن؟؟؟؟
به دیوار چسبیدن
دستت درد نکنه .
الان فقط دین توماس(گارگویل ها همون مجسمه ها ) مونده اونم فقط یکیشون.
1.یکیشون کنار دین توماس بود
2.یکیشون کنار دفتر آمبریج
3.یکیشون کنار پله های Entarence
4.یکیشون هم توی یه بالکون (همونی که میگفت نمیتونم حرف بزنم
5.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون یکی هم توی Paved Courtyard اون قسمت که پلکان شکسته رو درست کن برو بالا تا تهش رو برو اونجاس
برای پیدا کردن جوابتون لطفا سرچ کنید
خب پس هیچکس این مشکل منو نداشته؟
برم برای پنجمین بار بازیشو بخرم!!!
بازي گابستون مسخره ترين چيزي هست كه الكترونيك آرتز گذاشته من نميدونم واقعاً منظورش از اين بازي چيه واقعاً چيز مزخرف و بيخودي فقط تعصب به هري پاتر باعث شده كه من اين بازي رو انجام بدم وگرنه اگه هري پاتريست نبودم پول هم بهم ميدادن اين بازي رو انجام نميدادم اشكالات اين بازي: 1- گيم پد رو ساپورت نميكه 2-بازكن مونده تو كف رمزو رموزات 3-نمي بازي هيچ وقت 4- استفاده بيش از حد از دمو 5-قرار دادن بازي غير فكري و غيرطبيعي گابستون كه دليل مزخرف بودنش نحوه ضربه زدن هست كه معلوم نيست شدت ضربه به چي بستگي داره يعني ممكنه ماوس رو بچرخوني و سنگ با سرعت حركت كنه دو مرتبه همون حركت رو تكرار ميكني ولي سنگ آروم حركت ميكنه خلاصه مشكلش اساسيه هيچ قاعده و قانوني براي شدت ضربه وجود نداره واقعا من تعجب ميكنم از شركت الكترونيك آرتز. خيلي راحت ميتونست تنظيم شدت ضربه زني به سنگ رو مثل شوت و سانتر در بازي فوتبال كه يه مستطيل هست و هر چقدر بيشتر پر كني ضربه محكم و اگه كم پر كني ضربه آروم ميشه. فقط ميتونم بگم الكترونيك آرتز بايد دوگوله اش رو از حالت آكبند خارج كنه. اميدوارم بازي بعدي رو تا اين اندازه مزخرف نسازه. اگه كسي تونسته قهرمان گابستون هافلپاف رو شكست بده بگه چطوري شدت ضربه رو تنظيم ميكنه
خب مطمئنی کاری تو اون صحنه نباید بکنی؟من هنوز بازی رو نخریدم وگرنه بهت میگفتم ولی از بچه ها بپرس شاید باید کاری انجام بدی.انقدر پول الکی خرج نکن فیتال فریم باز حرفه ای.نقل قول:
بله؟؟؟
خب گیر می کنه ولی مثل سی دی های دیگه گیر نمی کنه!
گفتم شاید بقیه کلک می زنن مثلا مایع ظرفشویی می ریزن روش !! ( چه می دونم!) که مرحله رو رد کنه!!!
واقعا گابستون مزخرفه من دوتا کلید موس رو با هم می گرفتم بعد پوس رو می بردم پایین بعد می بردم بالا
به هیچ وجه برنده شدن راحت نیست
ببخشید این وسایل لونا که برداشتن کجاست ؟
( یه راهنمایی کوچولو)
توي جغد دوني جايي كه كالين وايساده 6 تا جعبه هست كه از ما ميخواد اونهارو بالا ببريم ولي من هر وردي روي اون جعبه ها امتحان كردم جواب نداد من چيكار بايد بكنم راهنمايي كنيد لطفاً