فقططططططططططططططططططططططط ططططططططططططططططط sega
ولی الان Xbox 360 با kinect
Printable View
فقططططططططططططططططططططططط ططططططططططططططططط sega
ولی الان Xbox 360 با kinect
segAAAAAAA:دی
کلا دستگاه های شرکت بزرگ سونی :40:
همین بالایی
داره گریم میگیره .... :37: من با سگا کلی خاطره دارم کلی باهاش سونیک بازی کردم یادش بخیر ....
منم میگم سگااااااااا
فقط سگا مگادرایو
به نظر من کنسولهای آتاری و میکرو که قبل از سگا بودن محبوبیت بیشتری داشتند در عین سادگی اما جذاب از سال 1370 در بازار ایران به وفور یافت میشد
وای شورش با سگا چه دنیایی داشتیما!!!
بستگی به سن داره
قدیمی تر ها آتاری رو می پرستیدند!
من میکرو رو خیلی دوست داشتم!
بعضی سگا!!
ولی فکر نمی کنم کنسولی به اندازه آتاری تو تاریخ خودش محبوب بوده باشه!
سگا :
شورش در خیابان 3
من میگم ps2 راستی دنبال یه دریمکست میگردم فروشنده باشید خریدارم
من میگم ps2 راستی دنبال یه دریمکست میگردم فروشنده باشید خریدارم میل بدید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا sms بدید به 09358510211
یادش بخیر نیمتندو و سگا.:20:
یادمه وقتی کوچک بودم هزار تا سگا و نیمتندو رو خراب کردم.:27:
SEGA .
سلام دوستان بهتر نبود که یه نظر سنجی میذاشتین؟
اتاري ميكرو سگا سوني 1
ولي فقط اتاري
میکرو و بازی قارچ خور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تا به حال تجربه استفاده از کدامیک از کنسولهای بازی را داشتهاید و کدامیک را بر دیگری برتر میدانید؟
منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت عکس/نقل قول:
آف تاپیک :
با این عکس همه ی خاطرات بچگی و نوجوانی و جوانی و بزرگسالی و ... :n02: توی یه لحظه مثل یه فیلم دور تند اومد جلو چشام...
از فرار کردن از مدرسه واسه فوتبال 98 (ما بش میگفتیم فوتبال 98 با PS1 (جد PES کنونی) گرفته تا دسته جمعی بازی کردن بعد امتحانا خرداد...
(مثلا ساعت 9 امتحان تموم میشد ما 2 خونه بودیم:n19:)
....
عمر چه زود میگذره:n27:
الان که ایکس باکس ولی به یاد ماندنی میکرو با بازی ماریو 1 دونه باشه هنوز هم اگه پاش بیفته بازی میکونم
به یاد ماندنی ترین = SEGA
به نظرم تو این نسل هم سن و سالای خودمون با توجه به اینکه همه کلوپ میرفتن و دور هم بودن SEGA ماندگارترین هست... البته به این معنی نیست که بقیه به درد نخور بودن ولی SEGA حس و حال خیلی خوبی داشت !!!!
سگا
یادش ب خیر
:n28:
واسه من پلی استیشن 1 ..اول که اومده بود مثل بومب ترکیده بود...از تو گرافیک سگا یهویی رفته بودیم تو گرافیک بالاتر و 3 بعدی پلی استیشن و دهنمون وا مونده بود...یادش بخیر با دوستم تو کلوپ بازی میکردیم برای اولین بار دسته شوک دار دیدیم یهویی دوستم دستش لرزید دسترو پرت کرد فرار کرد..گفتش دستش توش جن داره...تا حدود 1 ماه او ل هم به جای پلی استیشن بهش میگفتیم سونی استیشن...یادش خوش:n06:
سگا و آتاری۲۶۰۰
Sent from my C5303 using Tapatalk 2
من تمام کنسول هارو از اتاری تا ایکس باکس تجربه کردم هیچ کدوم سگا نمیشه:n12:
ففط آتاری,با اون دسته خلبانیهای نوستالژیکیش!:rolleyes:
Sega & PS1
SEGA
دهه شصتی ها خاطراتشون با این کنسول به اوج میرسه.هنوز اون دوران یادمه که دسته جمعی از صبح میرفتیم کلوب و یا بازی میکردیم یا بازی بقیه رو نگاه میکردیم.مخصوصا Mortal Kombat که هر کس میخواد چه Fatality اجرا کنه.
!!Sega is a master legend
میکرو ... یادش بخیر بازی قارچ :n02: همون ماریو ... این همه مرحله رفت رفت رفت آخر رسید به کی :n02: ... کد تقلبش رو کسی میدونست ... خودم کشف کردم بعد از اینکه کلا بازی تموم شد :n09::n02: