نقل قول:
من خودم از تلویزیون شنیدم بابا
دکتر عباسپور (( رئیس سازمان سنجش )) اومده بود برنامه گفتگوی ویژه خبری با اجرای همین یارو مرتضی حیدری و سه ساعت داشتند درباره طرح ساماندهی کنکور صحبت میکردند
اگه اینجوری نکند که خیلی نامردیه
مثلا یارو پسره که تیزهوشان هم درس میخونه و معدلش تا به حال از 19.80 پایین نیموده میزنه و وسط امتحانات آپاندیسش داغون میشه و دوتا امتحان رو نمیره و صفر میگیره !!
یا مثلا یارو خرداد ما تجدید شده و برای شهریور که میره امتحان بده شب امتحان یه اتفاقی چیزی براش میفته !!!
برا ی همین هم چنین شرطی گذاشتن که بشه معدل رو بهبود داد !!!!
میشه جزئیاتشو بگی؟
نقل قول:
در مورد امضای جالبت هم باید بگم صرف it شریف خوندن باعث نمیشه تو گوگل یا مایکروسافت نور چشمی بشی!!
تو مجله همشهری جوان (( فکر کنم اردیبهشت همین امسال)) داستان یکی از موفق ترین مهندسین ایرانی شرکت مایکروسافت به اسم " رضا فرزین " رو نوشته بود که یه مدت تو کانادا تو شرکت corel برنامه نویسی کرده و الان هم چند سالی میشه که با مایکروسافت در کنار چندین ایرانی دیگه کار میکنه و از قضا دو سال هم دو دانشگاه خودمون (( آزاد تهران جنوب )) نرم افزار خونده و بدلیل سفر به خارج ولش کرده !!
و یا اینکه رئیس تیم امنیت شبکه بانک مرکزی ایران هم همین دانشگاه خودمون بوده
کشور های خارجی خلاقیت و نوآوری و ایده خوب میخواهند حالا میخوای شریف بخون یا میخوای دانشگاه پیام زور واحد گینه بیسائو
مصاحبش رو خوندم