دوستان سلام من یه فونت میخوام که ینطوری باشه البته شرمنده بد کشیدم دیگه تو پینت بهتر از این نشد
مثل این اینطوری بنویسه حرف ن رو بکشه اینجا نوشته شده نان ببیند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام من یه فونت میخوام که ینطوری باشه البته شرمنده بد کشیدم دیگه تو پینت بهتر از این نشد
مثل این اینطوری بنویسه حرف ن رو بکشه اینجا نوشته شده نان ببیند:
نقل قول:
دوست عزیز سوال شما واضح نیست .
فونت ایران نستعلیق در پست های قبلی هست که کارش عالیه .
به زود فونت های جدید مریم رو بعد از اینکه تست شد واسه دانلود میزارم واستون.
سلام
لینک دانلود میر عماد رو میزارین لطفا
آخه لینک قبلی مشکل داشت
بعد کرکش رو از کجا میشه پیذا کرد ؟
مرسی
سلام
مشکل من با فارسی نویسی تو فلش اونقدرا وحشتناک نیست
فقط تک تک کاراکترارو از هم جدا میندازه
اگه دوستان راه حلی پیشنهاد کنن واقعا ممنون میشم
سلام دوست عزیز به دنیای پی سی ورلد خوش اومدیننقل قول:
سلام
مشکل من با فارسی نویسی تو فلش اونقدرا وحشتناک نیست
فقط تک تک کاراکترارو از هم جدا میندازه
اگه دوستان راه حلی پیشنهاد کنن واقعا ممنون میشم
(خوب سوالتون مربوط به فلش هست ولی) توی کل نرم افزار های ادوبی از جمله فلش و فتوشاپ برای اینکه بتونی فارسی بنویسی باید از نسخه های me استفاده کنی
در غیر این صورت باید از فارسی نویس های رایج مثل مریم استفاده کنی که روش اول خیلی بهتر و راحتره
شاد باشی و آرام
سلام سلام صد تا سلام
بعد از کمی وقت تونستم میر عماد رو بگیرم
نرم افزار فوق العاده ای هست
فقط یه سوال
چطوری میتونم ازش داخل cs3 استفاده کنم
ویرایش MEاین نرم افزار رو دارم
خودم برا استفاده اول میرم داخل ورد اون چیزی رو که می خوام مینویسم بعدش داخل cs3 پیست میکنم
فقط یه مشکل : بعضی از حروف رو با علامت سوال ( ؟) نشونم میده
تنظیماتی داره برا درست نشون دادن حروف
چه کار کنم ؟!!
نمیدونم چرا مسئولین قسمت فتوشاپ با اینکه این تاپیک این همه بازدید داره و مفیده جزء تاپیکهای مهم قرار نمیدن ؟
فقط تاپیک هایی که خودشون ایجاد می کنند باید مهم باشه؟!!......
سلام ،
من پیشنهاد می کنم در صفحه ی اول لینک نرم افزارهایی موجود در کل تاپیک گذاشته شود مثلا
لنک مربوط به نرم افزار مریم به همراه کرک
لینک میرعماد به همراه کرک
لینک خوش نگار به همراه کرک
لینک فونت نستعلیق
تا دوستان ارسال های غیر ضروری نداشته باشند.
با تشکر
حمید رضا
در ضمن اگر امکانش هست آخرین ورژنی که کرک شده و فید بک خوبی از کاربران داشته قرار داده شود چون بعضی از ورژنها کرک می شوند ولی قابلیت های مریم از دست می رود و یا مریم به درستی کار نمی کند. به خصوص در کپی و پست کردن
با تشکر
حمید رضا
سلام دوستان و اساتید!
من یه مشکلی دارم و اونم اینه که وقتی در فارسی نویس مریم متن رو تایپ میکنم بعد از اینکه در فتوشاپ پیست میکنم
فقط یه خط نشون میده. چیکار کنم؟؟ یعنی یه خط افقی
در ضمن در فتوشاپ هم با فونتی که اول f هستش امتحان کردم
================================================نقل قول:
با سلام
دوست خوبم شما احتمالا رنگ متن تون با رنگ بک گراند کار تون یکی نیست که متن مخفی بشه؟
:11::41:نقل قول:
شرمنده اصلا فکر نمیکردم یه همچین اشتباه فاحشی :18: بکنم
حالا اون مشکل درست شد یه مشکل دیگه دارم
اینه که حرفارو عوضی مینویسیه متلا به جای ر مینویسه پ!!!
اینم عکسش اگه لطف کنید و نگاه کنید :46:
سلام
فتو شاپ شما me هست یا نه ؟از ظاهر عکس معلوم هست که احتمالا cs2 باشه درسته یا نه؟
نسخه فارسی نویس شما چه طور؟
اگه دوست من فتوشاپتون cs2 هست تو گزینه های بالا 2 گزینه وجود داره در زیر مجمو عه ی پاراگراف که متن رو راست چین می کنه اون رو بزن ایشالله درست می شه
اگه نسخه me هست و فارسی نویس تون ورژنش بالاست و قلمدان دارید بحث جداست ...
سلام ممنون به خاطر نیت کمکتوننقل قول:
فوتوشاپ من cs2 هستش و me نیست!
راست چین و وسط چینم امتحان کردم نشد
فارسی نویسمم مریم نسخه 4 :11:
سلام
منظورم این قسمت بود عزیز من
سلام به همه دوستان خوبم
بهتون پیشنهاد میکنم قسمت خطاط از نرم افزار کرک شده مریم رو اجرا کنید به راحتی میتونید نستعلیق رو کپی و پیست کنید در تمام نسخه های فتوشاپ هم جواب میده
چون متن رو به صورت عکی سا پروژه میشناسه و نه به عنوان فونت تایپ شده به خاطر همین هم هیچ کدام از مشکلاتی که یه سری از دوستان مطرح کردن رو دیگه نداره
امتحان کنید و بهم جوابش رو بدید...
در ضمن هر کدام از نرم افزار هارو که خواتید بهم بگید تا واستون یه جایی آپلود کنم بتونید استفاده کنید
سلام دوست عزیز
وقتی متن رو در خطاط تایپ میکنم اصلا انتخاب نمیشه تا بتونم کپیش کنم !!!!
خواهشا یکی کمک کنه
خیلی گیرم
نقل قول:
سلام دوست من
شما وقتی متن خودتون رو توی خطاط تایپ کردین ، مثلا چند تا کلمه نوشتید . خوب اول هر نوع تنظیمات مثل فاصله بین کلمات ، کشیدگی بعضی از حروف و یا جابجایی نقطه های حروف رو انجام بدید بعد برید اون بالا قسمتی که عکس یه فلش موس کشیده کلیک کنید تا انتخاب بشه( اگر کمی روی این قسمت با موس صبر کنید مینویسه : ایزار انتخاب) بعد بیاید پایین که متنتون تایپ کردید کمی دورتر از متنتون کلیک چپ کنید و موس رو نگه د ارید و متن خودتون رو با استفاده از مربع یا مستطیلی که دارید میکشید انتخاب کنید ( مثل انتخاب آیکن های روی دسکتاپ کامپیوترتون)
حالا دکمه موس رو رها کنید خود به خود مربع یا مستطیلی که شما با گرفت موس دور متنتون کشیده بودید کوچک میشه و دقیقا میشه اندازه ی متنتون . حالا از منوی بالا گزینه کپی رو انتخاب کنید و در فتوشاپ پیست کنید
به همین راحتی
فقط توضیح بیشتر اینکه اگر قسمتی از متن شما مثل کشیدگی حرف ک در کلمات از مستطیل انتخابی شما بیرون بود می تونید با همون ابزار انتخاب حرف رو جابجا کنید مثلا بیاریدش پایین تر تا توی مستطیلی که می خواهید ازش کپی بگیرید باشه
==========================================نقل قول:
سلام
تقریبا همه ی نکاتی که مربوط به فارسی نویس مریم از جمله خطاط می شه در این pdf اومده امیدوارم مشکلت حل بشه:
کد:http://rapidshare.com/files/205790123/farsi_nevis.pdf.html
در ضمن می تونی توی Word تایپ کنی ازش عکس بگیری و بعد بیاری توی فتوشاپ
واقعا از راهنماییهاتون ممنونم
جناب s_r_asadiyan اون کتاب دانلود نمیشه حالا یا لینک مشکل داره یا من کلا با رپید شر مشکل دارم
در جواب iranian_genius میگم که اینکارو کردم ولی کیفیتش خیلی بد میشه
سلام دوستان.
من با فتوشاپ 7 ام ای کار می کنم. در واقع تازه کارم. امروز برای اولین بار فارسی نویسی رو باهاش امتحان کردم ولی به این نتیجه رسیدم! دلیلش چیه؟ فونتم ایران نستعلیقه..
خواستم بنویسم: بابا آب داد!
--------------------------------------------نقل قول:
دوست من سلام
دیشب که عکس رو گذاشته بودی دیده نمی شد اما الان بله
عجب! من دارم می بینمش، حتی تو نقل قول..
شما فرض کنید تصویری داریم به این ترتیب: بابا ### ا#. (بابا آب داد.) که در اون این # یک مربع شسته و رفته است و # نیست.
دلیلش چیه؟
=============================نقل قول:
در فتوشاپ me نیاز به فارسی نویس نیست چون me نشانه ی اینه که این نسخه با زبان فارسی هماهنگ شده
شما متنت رو در محیط خود فتوشاپ تایپ کن بعد فونت ایران نستعلیق رو انتخاب کن
از کپی پیست از فارسی نویس پرهیز کن
ممنون. من اصلا از فارسی نویس هیچی نمی دونم و تنها افتخارم از کار کردن با ام ای اینه که میگن فارسی می نویسه!
من همین کار رو کردم که شما می گین. نشد!
اصلا طبق یک ویژگی ME فونت های فارسی در طبقه بندی جداگانه ای در لیست نام فونت ها قرار می گیره. نگاه کنید فونت ایران نستعلیق من تو لیست خارجی ها رفته. این موضوع به مشکل من ربط داره؟
تشخیص داده که تو لیست UTF-8 نیست
آقا شما یه لطفی کن بدون Caps Lock ، سایز بزرگ و ... هم همین مشکلو داره ؟
مشکلت صرفا داخل فتوشاپ هست یا نرم افزار های دیگه هم همین مشکلو داره ؟
در نهایت اگه بازم به مشکل برخوردی ولی فرضا تو ورد مشکلی نداشت
متن رو داخل ورد بنویس بعد PDF کن و بیار تو فتوشاپ بازش کن
ممنون دوست عزیز. من همین راه آخر رو انجام دادم. فکر کنم چاره ای ندارم! (یا شاید هم یک راه عمومیه!). در ضمن فتوشاپ من 7 ام ای هست..
حالا فنوشاپ این تصویر وارد شده رو به عنوان چی میشناسه؟ مسیر، Fill pixel ... چی؟
با Drag و Drop کردن به راحتی میتونید اون رو باز کنید به صورت یه لایه ی مجزانقل قول:
با سلام
در photoshop cs3 که راحت فارسی نوشته میشود.ولی در cs4 چطور؟آیا کسی در cs4 هم فارسی نوشته؟
================================نقل قول:
سلام
با فارسی نویس میشه در تمامی نسخه ها فارسی نوشت
در نسخه های me هم بصورت مستقیم می شود فارسی نوشت
طبق نظر دوستان، اینجا مطرح میکنم.
ببنید کسی جوابشو میدونه؟کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=3624594
فونت ايران نستعليق از ويژگي يونيكد بهره مي بره كه اين ويژگي از آفيس 2003 به بعد به مجموعه آفيس اضافه شده و ميشه از اين فونت از اين سري به بعد استفاده كرد.نقل قول:
تو فوتوشاپ هم فكر كنم از cs2 يا cs3 به بعد ميشه از فونتهاي يونيكد استفاده كرد.
حالا شما چرا از 7 استفاده مي كنين؟ CS4 به اين باحالي حيف نيست حالا كه تو ايران مفته مفته:27: از اين همه قابليت خفنتر استفاده نكنين؟
یک جوانمرد قصاب این برنامه ها رو حداقل لینکه پستشون رو توی صفحه اول یه جایی بچپونه اینقد با این سرعته ترتری مجبور نشیم بگردیم آخرم لینکه خسته پیدا کنیم!
نقل قول:
منظور شما دقیقا کدام برنامه هاست؟
همین برنامه های میترا و مریم و میرعماد و ... دیگه