نقل قول:
به به انسانی متین و سنگین فهمیده و آروم . رمانتیک چه هماهنگی بین صفات شماست.
البته واقعا بهتون تبریک می گم پست های خیلی جالبی می دی
Printable View
نقل قول:
به به انسانی متین و سنگین فهمیده و آروم . رمانتیک چه هماهنگی بین صفات شماست.
البته واقعا بهتون تبریک می گم پست های خیلی جالبی می دی
سلام دوستان
اگه ميخواهيد تاپيكتون منحرف نشه يك نفر رو كه خودش امادگي داره رو انتخاب كنيد و راجع بهش بحث كنيد . مثل كاري كه ما در صندلي داغ ميكنيم .
البته رعايت ادب رو فراموش نكنيد .
در خدمتيم .....
من اومدم
خوب پس توروخدا جون عمتون اگه من هستم سنمو نپرسين كه به شدت كم ميارم و مجبورم ديگه از پيسي برمو....! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده هم در خدمتمنقل قول:
سلام دوستان
اگه ميخواهيد تاپيكتون منحرف نشه يك نفر رو كه خودش امادگي داره رو انتخاب كنيد و راجع بهش بحث كنيد . مثل كاري كه ما در صندلي داغ ميكنيم .
البته رعايت ادب رو فراموش نكنيد .
در خدمتيم .....
من هم آمادگي دارم هم هر روز 9 بار ميام اين تاپيك هم باهال جواب ميدم مثل:
اسمت چيه؟؟
ها؟؟ چي مگي؟؟
چي داداش؟؟
به من ميگن حج 3 سوتي حجت سوتي!
به نظر من اول بریم سروقت این آقا
hojjat_game_carbon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس سراغ من اومدين؟؟
بياين حمله كنين ديگه ميترسين؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمله بياين بكنين همتونو اسير مي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها ها
خوب شروع كنيد اولين سوال جايزه داره
ببينيد دوستان من با آقا بابك در مورد تاپيك صحبت كردم ايشان نگران بودند كه ممكنه تاپيك جايي بشه برای کوبیدن دیگر کاربر ها ، متلک انداختن به هم و آوردن بحث های خصوصی به جمع بنابراين اگه اجازه بديد يك سري قوانين سفت و سخت وضع كنيم كه چنين مشكلي پيش نياد .
فعلا بجاي اينكه به فكر حمله و نقد باشيد قوانين و مقرارت و نحوه ي دعوت كاربران رو بفرماييد صبر و حوصله هم به خرج بديد تا تاپيك همگاني بشه در غير اين صورت زياد دوام نمياره نهايتا ميشيم ده دوازده نفر كه بعد چند هفته ديگه هيچ كس قبول نمي كنه مورد نقد قرار بگيره.
سلام
درسته اول قوانين وضع كنيد كه اصل هر كار قانون هستنقل قول:
ببينيد دوستان من با آقا بابك در مورد تاپيك صحبت كردم ايشان نگران بودند كه ممكنه تاپيك جايي بشه برای کوبیدن دیگر کاربر ها ، متلک انداختن به هم و آوردن بحث های خصوصی به جمع بنابراين اگه اجازه بديد يك سري قوانين سفت و سخت وضع كنيم كه چنين مشكلي پيش نياد .
فعلا بجاي اينكه به فكر حمله و نقد باشيد قوانين و مقرارت و نحوه ي دعوت كاربران رو بفرماييد صبر و حوصله هم به خرج بديد تا تاپيك همگاني بشه در غير اين صورت زياد دوام نمياره نهايتا ميشيم ده دوازده نفر كه بعد چند هفته ديگه هيچ كس قبول نمي كنه مورد نقد قرار بگيره.
-----------------------------
نقل قول:
به نظر من اول بریم سروقت این آقا
hojjat_game_carbon
من تقريبا 10 بار گفتم اول از من شروع كنيد ( حد اقل اينجا نوبت رو رعايت كنيد)
--------------------------------
masoud._kp كم حرف دانا
حجت ( بهت بر نخوره ) عجول ، پر حرف ، بر عكس پست هاش اصلا جواب خصوصي نمي ده! راحت مي شه گذاشتش سر كار
Actros پست شبانگاهي
با این موافقم به شدت . :27:نقل قول:
خودم تا حالا ان بار اینکارو انجام دادم :31:
آقا سلام آقا
من هم اومدم .
امیدوارم که تو این تاپیک کسی از من ناراحت نشه و من هم سعی میکنم که خیلی مودب باشم .
خوب مثل اینکه نوبت آقای " hojjat_game_carbon " هست.
خوب من با این نظر موافقمو خودم هم فکر میکنم که عشق کربن باشند ( همونطور که خودشون گفتند ) و خوره بازی کلا !!!نقل قول:
عجول ، پر حرف ،
خداییش این حچت خوره بازیه از نوع خفن!!!
دیروز که مسنجرمو باز کردم دیدم status مسنحرشو اینطوری نوشته
دارم (اسمش یادم رفته الان ولی یه بازی فوتباله!! ) بازی میکنم هرکی پی ام بده=ignore
الان هم زده رفتم کلاس بسکتبال کسی پی ام نده......
(البته خوب چون سنش پایینه به گفته خودش!!(ینی زیر 14 سال) اینگونه موارد عادیه و نباید به خاطر اینگونه چیزا بهش گیر داد.....)
هر کدوم از کابران p30 در یک زمینه ای هنرمندن
ماشاالله همه هنرمندا جمعند مثلا یکیش همین آقا پدرام آشنا یا آقا مهدی و یا .........از همه مهم تر خودم
خفن تر از خفن .نقل قول:
سنش رو لو بدم :31:
شما زیر 14 رو بیخیال شین .:27:
زیر 11 حساب کنین .:46:
بای .
سلام دوستان
اين حجت رو فعلا بيخيال شيد چون حيفه............
پيشنهادي نداريد؟
اگه پيشنهاد بديد كار سريعتر پيش ميره ها..........
بهنام من تورو ميكشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اينو بگم كه بهنامم 13 سالشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي بينم كه 2 تا طرفدار پيدا كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم اون بازي pes2007 بود كه آخر سرم با ايران برزيلو بردم (به زور!)
الانم از بسكت برگشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ميگن من خوب پس من ديگه
در ضمن هر كيم به هرگرونه توهين و بي احترامي كني براي من مهم نيست!
پس زود تر شروع كنين كه زود تر تموم بشه!!
در ضمن خودم اولين سوالو مي پرسم
اسمت چيه؟
حجت
!!!!
پس يالا بپرسين اولين سوال جايزه ويژه!
اما برای مدیریت مهمهنقل قول:
در ضمن هر كيم به هرگرونه توهين و بي احترامي كني براي من مهم نيست!
شما میای و میری
تاپیک میمونه و باب میشه این مسایل
پس اگه اينطوري :
هركي توهين و بي احترامي كرد بنش ميكنيم بره
من نه بابك بن ميكنه!!!!!!!!!!!!
ميگم شما كاراي مهمتري نداريد؟
ببخشيد يعني چي؟؟
اين تاپيك طوري كه به يه نفر (من در اين دوره) فشار ميارن با سوالو..
!!!
دروغ نگو .نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 14.5 سالمه .
منو با رضا ( rz21 ) اشتباه گرفتی :27:
من هنوز تو آرشیوم دارم بخوای عکسشو میزارم . تو روم که بودیم اون گفت من 13 سالمه و من گفتم بهش
14 هستم و اون گفت چون تقریبا با هم همسنیم با من بود و تورو ضربه کردیم :21: :31:
من14.5 سالمه بخواین عکس شناسنام هم میزارم که این حجت با خاک یکسان بشه :21:
---------------------------
اما خودش خواست .:27: شاهد باشین . :18:
-11 هم بیخیال شین شما :31: 10 سالشه . رک و راست . همین :27:
فعلا بای .
ای بابا مهد کودک راه افتاده 10 یا 11 یا 12
واقعا ...............
دوستان من اصولا ادم انتقاد پذیری هستم
هر کی هر نقدی داره از ما بگه
دوستان درباره من هم اگه پیشنهادی ، انتقادی ،......... دارید لطف کنید ذکر کنید . قول میدم همشو اصلاح کنم .
عزيزان براي بار چندم دارم ميگم تاپيك فعلا در مرحله تدوين قوانين هست
اجازه بفرماييد نوبت به انتخاب كاربر هم ميرسه
ممنون از اعلام آمادگي كه كرديد اما بهتر نيست در مورد روال كار پيشنهاد بديد؟
موضضوع تاپيك خيلي حساسه يعني ما داريم روي لبه ي تيغ حركت مي كنيم احتمال اينكه تاپيك قفل بشه كم نيست البته تا به حال آقا بابك مرحله به مرحله نظارت كردند و تا الان هم صبر و حوصله به خرج دادند ما رو پيش ايشون شرمنده نكنيد
ممنون:11:
پايان
بابا باشه من سنمو به همگي وگم ديگه اينجا آخر خطه
بهنام 14.5
من : در وسطا ي صحبت
تو : به من چه؟
خوب بيوگرافي:
بنده ** ساله هستم و اند بازي هستم (مخصوصا pes و موست وانتد)
سن اصل: بازم توتازنت وان
نكته: همه اينا به انگليسي بودش
و......
محل سکونت ؟؟؟؟؟
جون من تاپيكو منحرف نكننقل قول:
تاپيك به اسم سن كاربراي پي سي هست برو اونجا حجت جان
تهران ... سازمان آبنقل قول:
محل سکونت ؟؟؟؟؟
مگه صندلي داغهههههههههههه خداااااااااااااااااااا:19: :19: :19:نقل قول:
بابا ايشون پرسيدن
باشه بابا اصلا فعلا سوال بي سوال تا..
آقا حجت طاقت این مدل نقد ها رو دارینقل قول:
با این موافقم به شدت .
خودم تا حالا ان بار اینکارو انجام دادم
اگه آره
بگو تا ادامه بدیم
البته بچه ها خط قرمز ها رو فراموش نکنیم(نکته اخلاقی)
من طاقت دارم ولي آقا پايان اجازه نداد
یکی از وجه تمایز های nw_nk
بیشتر این نظر سنجی هایی که من تا حالا دیدم از این بشر بوده
50% پست هاش نظر سنجی بوده
بالاخره آقا پايان دوستان فشار بيارن با نه هر وفت خواستي بگو من فايروال نصب كنم!!!!
به حرف اقا پايان گوش كنيد دوستان . قصد داره سر و ساماني به اين تاپيك بده .
موفق باشيد .
بهروز
دوستان ممنون از پيشنهاداتي كه نداديد:13:نقل قول:
ولي اگه خدا بخواد كار تاپيك(نقد) از شنبه با وضع قوانين و معرفي كاربر مورد نقد شروع ميشه
كاربر مورد نظرتون رو فقط با پيغام خصوصي پيشنهاد بديد چون جذابيتش به اينه تا لحظه آخر كسي ندونه
ممنون
پايان:11:
موافقم چون اون نفر خودشو آماده ميكنه اگه يهو بهش فشار بيارن ديگه فايروال نميتونه كاري بكنه! (شوخي)
آقا پس این قوانین کجا هستند ؟؟