من ديگه از دست گوشيم خسته شدم!
ديروز بردم بفروشم گرونترين قيمت خريدشون 100 تومن بود حيفم اومد البته الان اگه بگن 80 هم ميدمش! اخه ديگه واقعا خسته كننده شده!
هرجا هم مي برم ميگن گوشيت خوبه ولي خز شده!
بگذريم من دارم ميرم تو خط برندهاي ديگه...
Printable View
من ديگه از دست گوشيم خسته شدم!
ديروز بردم بفروشم گرونترين قيمت خريدشون 100 تومن بود حيفم اومد البته الان اگه بگن 80 هم ميدمش! اخه ديگه واقعا خسته كننده شده!
هرجا هم مي برم ميگن گوشيت خوبه ولي خز شده!
بگذريم من دارم ميرم تو خط برندهاي ديگه...
من جدیدا یک N73 خریدم ولی دلم نمیاد 6600 رو بفروشمش! حتی حاضرنشدم که به کسی هم بدمش! همیشه 6600 رو دارم و به داشتنش هم افتخار میکنم! حالا هرکی هر چی میخواد بگه، بگه...نقل قول:
ضمنا N73 هم دنیاییه! هرچند از نظر اجرای برنامه (تنوع برنامهها) به 6600 نمیرسه ولی امکانات خیلی جالبی داره.
رامین
واقعا من با اینکه ان 73 رو گرفتم اونم در اون اوایلی که اومد و لی این 66 رو ول نکردم یه جورایی در و تخته ایم
آقا گوشی 6600 یکی از دوستام دکمه های 7 8 9 و 0 کار نمی کنه ، Hard Reset هم نمی شه کسی در این باره اطلاعاتی داره و یا آنتی ویروسی یا راه حلی هست که بتونم درستش کنم ؟؟؟
با تشکر ، یا حق ....
قابش رو باز کن و keypad رو درست بذار وببندشنقل قول:
اگر درست نشد فرمتش کنید
احتمال 90 درصد قاب خوبی نخریده از قابه
درود
آیا برای این گوشی کابل Usb (برای انتقال اطلاعات از کامپیوتر به آن ) در بازار هست و قیمتش چقدر می باشد؟
با سپاس فراوان
بدرود
بله هست من قبلا خریده بودم:46: اما قیمتش رو الان نمیدونم:41:نقل قول:
توجه قابل توجه بچه های کلوپ 6600
ترفندهایی که روی 66 اجرا کردید جواب داده رو معرفی کنید
من 6600 رو فروختم و k750 خريدم الانم راضيم .
متاسفانه همانطور که اشاره کردم فرمت هم نمی شه و نکته جالب اینکه از قاب نیست چرا که عوض نشده و دیگه اینکه بجای 7 ، 8 و 9 در هنگام فشردن اعداد 1 ، 2 و 3 ثبت می شود و کلید صفر عمل کلید قرمز رو انجام می دهد و مسلما این عادی نیست ؟؟؟نقل قول:
راستی با فلشینگ درست می شه و انجام این عمل چقدر هزینه دارد ؟؟؟
با تشکر ، یا حق ...
پس 100 درصد با فلش در درست میشه و حدود 3 هزار تومان خرجش میشهنقل قول:
مطمین باش با فلش درست میشه
من هم 6600 رو فروختم k800 گرفتم و الان هم راضی هستمنقل قول:
مسلما اگه با فرمت درست نشد با فلش حتما میشهنقل قول:
اگه انجام دادی خبرشو بده بگو اشکال از کجا بود
من كه فروختمش و از شرش راحت شدم! باهاش مشكل نداشتم ولي ديگه از خسته شده بودم حالا قصد دارم يه 5700 بگيرم. از من ميشنويد شما هم يه گوشي جديدتر بخريد چون اين ديگه خيلي قديمي شده!
من مال خودم رو فورختم 110 تومن! به نظرتون خوبه؟!
تخمی ترین گوشی 6600
مودب باش دوست محترم اینجا و با این لحن حرف زدن !!!! فکر کنم اشتباهی اومدینقل قول:
حامد جان فکر کنم بعد یه مدت دلت باسش تنگ شه میزاشتی کنار 5700 هم میخریدی همراه با 66 کنار هم خوب نبودنقل قول:
من 6600 خودم و برادرم رو فروختم و از شرشون راحت شدم چون اگر یک روز ویروس نمی گرفتن روزشون شب نمی شدبرای خودم k800 گرفتم و برای برادرم 8800 گرفتمنقل قول:
یعنی چی برای ویروس گوشیو رو فروختی این شد دلیل ؟؟؟؟نقل قول:
این که با یه آنتی ویروس ساده حله
نه این یکی از دلایلش بودنقل قول:
کلا دیگه باهاش حال نمیکردم 4 سال بود داشتمش
یعنی چی ؟ پس چرا من مشکلی ندارم تازه کاری که من از گوشی میکشم کس دیگه نمیکشه هزار جور برنانه و کوفتو زهر مار دیگه میریزم و پاک میکنم نگه میدارم تا دلت بخواد باش کار میکنم تا حالا ویروس نداشتم حتی هنگ هم نمیکنه مشکل شما طرز استفادتونهنقل قول:
معمولا مردم عادی باید گوشی ساده مثل گوشیای سونی اریکسون بگیرن که همشونم برنامه هاشون یه جوره و سادس خیلیا اصلا با سیمبیان مشکل دارن
منم میخوام عوض کنم اما نه برای اینجور چیزا من خوشم میاد گوشیم امکاناتش زیااد باشه و لذت ببرم
من که ازش خسته سده بودم خیلی هم ازیتم نمی کرد بجز ویروس که اون همبرای من مشکلی نداشت بلکه وقتی چیزی برای کسی میفرستادم میگفت ویروس داشتهنقل قول:
برام خسته کننده شده بود آخه 4 .5 بود داشتمش برام کسل کننده شده بود و یکنواخت برای همین عوضش کردم اما هنوز تو خونمون هستش چون به برادر کوچکترم ارث رسیده:27:
من علاوه بر 66 یه دونه ان 73 ناقابل هم دارم ولی با این یکی خیلی حال میکنم فقط 66
نقل قول:
تينا با نام محمد ديگه چه صيغه ايه ؟؟؟! اسم من محمد نيست از قول آقاي نامدار نقل كرده بودم ، كه... اون شكلي اومد.
بعد هم اينكه من مطلبي رو دو بار گفتم نشان بر تاكيد ميباشد!!
گفتم كه برنامه رو پاك كردم ولي بازم هست راه ديگه اي غير از فرمت كردن واسه از بين بردنش وجود نداره؟
App closed Wmadec App closed Ncnlist App closed main
كي گفته اگه بقيه اين حرفو نزنن من ميميرم؟؟!!! بقيه به اين گوشي ميگن گوشكوب اتفاقا چندان هم بي ربط نميگن !
من هم باهات موافقم اخه کمی ضایع هستنقل قول:
جدا که تعجب آوره ، گوشی چند روزی بود که بیکار افتاده بود روشنش کردم درخواست تنظیم زمان اومد و من بعدش تصادفا دکمه صفر رو فشار دادم و با کمال تعجب دیدم که صفر نوشته شد ، دکمه های 7 8 و 9 نیز بکار افتاده بود !!!نقل قول:
بعدش هم براحتی فرمت سخت (GREEN * 3) شد ...
الان هم داره بخوبی کار می کنه !!!
یا حق ...
خوب خدا رو شکر مشکل شما هم حل شدنقل قول:
گوشی به این عالی هیچ گوشی عین 66 گیرتون نمیاد از نظر نرم افزاری این همه ساپورت بشه الان که من ان 73 خودمو با 66 مقایسه میکنم میبینم از لحاظ نرم افزاری و نصب برنامه 66 پیشتاز گوشیهاست و سره رو دستش بلند نشده خودتون قضاوت کنید نظر بدید اگه اشتباهه بگید اشتباه میگم
این نظر من بود؟؟؟
نظر شما چیه ؟؟؟؟
گوشی به این عالی هیچ گوشی عین 66 گیرتون نمیاد جدای از قدیمی بودن گوشی و دیگه از دور خارج شدنش از نظر نرم افزاری این همه ساپورت بشه الان که من ان 73 خودمو با 66 مقایسه میکنم میبینم از لحاظ نرم افزاری و نصب برنامه 66 پیشتاز گوشیهاست و سره رو دستش بلند نشده خودتون قضاوت کنید نظر بدید اگه اشتباهه بگید اشتباه میگم برنامه برای سری os9 خیلی کمتز از سری os60 و os70 حالا باید اینو به حساب جدید بودن گوشی ها ی سری 9os گذاشت یا کم کاری شرکت های نرم افزاری
ورود گوشی های جدید همراه با ساپورت همه جانبه اون نیست !!!!
این نظر من بود؟؟؟
نظر شما چیه ؟؟؟؟
اگه سن دارندگان 6600 بین 40 تا 60 باشه پس سن اونایی که 5700 دارنو باید 2 تا نهایت 4 سال محسوب کنیم!
اینو خوب اومدی باحال گفتینقل قول:
از بچه های 66دار یه سوال دارم قاب تمام سفید پیدا میشه باسه 66 ما یا نه؟؟؟؟
با سلام به دوستان عزیز .app manager گوشی من این ایرور رو میده (app. closed appmgr ) .قبلا هم کسی این مشکل رو داشته که تو این لینک اومدهو دو راه حل هم پیشنهاد شده.گفته شده که first boot data رو پاک کن. به نظر شما منظورش از first bood data چیه؟ اگه شما هم راه حلی به ذهنتون رسید خواهش می کنم راهنماییم کنید .کد:http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=34900
گوشی من آهنگهایی که با حجم بالا باشد را بیش از 20 ثانیه بیشتر پخش نمی کنه. چیکار کنم؟
البته این مشکل بعد از فرمت کردن به وجود آمده.
من هم قبلا یک همچین مشکلی داشتم تا وقتی که گوشیم رو فروختم هم درست نشدنقل قول:
توی یکی از این صفحات یکی از دوستان یه ترفند باسه اینکار گذاشته بود شادمهر جان
کلوپ 66 کمکار شده ها بچه های 66 بیان بابا
برنامه هایی که روی گوشیتون نصبه رو بگید
نیما جان تو کدوم صفحه بود؟نقل قول:
این تایپیک خوابیده چرا ؟؟؟؟
پس 66دارا کجان ؟؟؟