سلام Shark جان...دستت درد نکنه...دارم دانلود ميکنم...
بابا ما گناه کارهارو هم بوت نميکنيم چه برسه به بيگناهان :mrgreen:
Printable View
سلام Shark جان...دستت درد نکنه...دارم دانلود ميکنم...
بابا ما گناه کارهارو هم بوت نميکنيم چه برسه به بيگناهان :mrgreen:
آقا خیلی عالی بود دستتون درد نکنه . انشالاه که این تاپیک پربارتر بشه :)
عزيز من اگه ممكنه اينا رو جاي ديگه اپلود كني اين سايت واسه اكثر isp ها ----- شدهنقل قول:
نوشته شده توسط alex_pk
حالا اين همه بوتر و بمبر و بمب اتمي معرفي گرديد با خودتون نگفتيد يه بي سوادي مثل من چه جوري ازش استفاده كنه :oops:
من با هيچ كدوم ازينا نميتونم كار كنم
اي دي هايي كه ميدم باهاش on نميشن :?:
عزيزم لينكها همه خرابه كه اين بر نامه هاي خفن مثل ويروس گذاشته بودي alex_pk,
اگه ميتونيد يه فكري هم برا اين مشكل بكنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tornado2800,جان من تمام بوتر هايي كه گذاشتم از رو هاردم بود هيچ ويروسي هم ندارن تازه كسي نگفت كه شما حتما دانلود كن :|
===========================
MasterData, جان چيه باز مشكلت چيه ocx رو كه دادم بهت باز چي شده لوگين نميشن خوب برو تو
Regional and language seting=>Advanced=>زبون رو بذار رويه English(United State) حتما بايد انگيليسي امريكايي باشه در ضمن اگه فاير وال تو خامشون كني بهتره
سلام shark جان و بقيه برو بچ....
SOBHANI جان....اينی که که ميخوام بگم نميدونم عمل ميکنه يا نه:
مثل اين ميمونه که يکی ID شما رو هک کرده و پاسوورد رو عوض کرده.... من يه برنامه صفحه قبل گذاشتم(از Davood black)
اون برنامه Id های قفل شده رو برميگردونه(همونی که يه عکس بزرگ داره)...البته نميدونم اين برنامه قدرتش چجوريه
Ali_k جان نظر لطفته... انشا الّله
فکر کنم منظور Tornado جان لينک های مربوط به ويروس هايی که من گذاشتم بود...عزيزم من اينارو که خودم نميسازم نميتونم همرو امتحان کنم...شايد الان خراب شده
اگه يکی اون برنامه های تالک قفل کن رو يه جای ديگه آپلود کنه ممنون ميشم....Master data عزيز من در صفحه قبلی گفتم نميتونم هيچ برنامه اي دانلود کنم ..شرمنده...
masterdata جان ...مشکل شما استفاده از برنامه است؟؟ يا چيز ديگه...برو تو قسمت آموزش ها...آموزش کامل بوت رو دادم
shark جان فنتوم رو به چه بدبختی بعد از 2 ساعت دانلود کردم...حالا بايد رو يکی امتحان کنم :mrgreen: ....دستت درد نکنه
آلكس جان ميشه بگي روي چي بايد كليك كنم كه اين نرم افزارو دانلود كنم (ياهو مسيج آرشيو سندر) من به اين نرم افزار بيشتر از اوني كه فكر كنيد نياز دارم نه براي سرگمي براي نجات كسي از بد بخت شدن .خيلي حيا تي و مهم اگه كسي نرم افزاري ميشناس كه اين كارو ميكنه دريغ نكنه ثواب داره.
سلام Shahede shahid جان...
به جمع p30 world يها خوش اومدی
خوب شد يادم انداختی...لينک تصحيح شد
روی کلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که همون اولشه کليک کن.... اگه همين جاهم روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کليک کنی ميتونی دانلود کنی.
يه برنامه واسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردن روم
[/url]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون اجازه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك booter قوي كه به راحتي طرف مقابل را dc مي كند. password:p30soft (عجب اسم خفنی داره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك بوتر حرفه اي(6 بوتر در يك بوتر )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزاري براي از بين بردن آي دي خود از addlist ديگران(ورژن جديد)
منبع :اکثرشون از پی سی سافت و بعضی هاشون هم از يجا ديگه که واقعاً نميدونم
اينا هم يه تعداد تروجان...
منبع:booterboy
با IP Scanner چيکار ميکنن؟
خوب IP در ميارن ديگه...
الكس عزيز من نميدونم شما چقدر در زمينه آموزش مطالعه داريد فقط از پستهاي كه ميدي ميتونم بفهمم خيلي بيشتر از من با رايانه آشنايي داري پس يه خواهشي ازت دارم نه فقط از تو از همه من جمله از شارك باحال كه از طريق خوندن پستاش شيفته اخلاقش شدم .ميدونيد كه اينجا يه مكان عمومي و آموزشيه ازتون خواهش ميكنم بفكر من و امثال من كه طالب يادگيري هستم هم باشيد .مثلا يه توضيح كوچيك كه چطور اي پي در ميارن به نظرت خيلي سخت ؟خوب مثل اينكه زياد حرافي كردم منو ببخشيد تازه كارم ديگه.راستي اون نرم افزاري كه گفتم خيلي حياتي فراموش نكني از همتون سپاس گزارم.
الكس جان امشب ديگه حسابي اذيتت كردم حتما ميگي اين ديگه كيه و از كجا پيداش شد!!!! شرمندم ولي لينكي كه گذاشتي ----- شده .كمكككككككككككككككك كن لطفا
shahede ahahid جان سلام...فکر کنم شما پست های منو (نوشته های منو) نميخونی؟؟
من درست بعد از اولين نوشته شما ،اون برنامه رو که گفتی حياتيه گذاشتم...
در رابطه با پيدا کردن IP:
من روش ديگری رو به شما پيشنهاد ميکنم که خيلی آسونه فقط اين 2 تا برنامه رو از زير بگير ....آموزشش رو تو پست بعدی ميدم(هرچند اينجا جای آموزش نيست)
برای استفاده از بوتر ها هم...ميتونی بری تو قسمت آموزش ...اونجا آموزش بوتر هارو گذاشتم
کيه که شيفته اخلاق Shark جان نشه؟؟؟ :D
اولی از djshahnam دومی از gorganhack
اگه اولی رو دانلود نکردی اشکال نداره
Shahede shahid جان اين فيلم آموزشی رو دانلود کن....بجز IP دادن...هک کردن هم بهت ياد ميده
فکر کنم منبعش crouz باشه)
فکر کنم بری استفاده از اين فيلم بايد تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو بشی (ايرانيه)
اگه تونستم فردا حتماً آموزش استفاده از اين برنامه هارو بهت ميگم
البته اين آموزش رو هم که در پايين گذاشتم بخون:
وارد منو Start شويد و به قسمت Run رفته و Cmd را تايپ کنيد و Ok کنيد , حالا وارد محيط Dos شدید
من کار با netstat رو بهتون ياد دادم و بهتون گفتم چند حالت داره پس الآن ميدونيد netstat چيه و همونطور که بهتون گفتم nestat يه حالت داره که برای ما خيلی مهمه و اونم netstat -n هستش .شما به اين فرمان برای پيدا کردن ip نياز دارين :خوب حالا يه تمرين با هم انجام بديم :(امروز نحوۀ کارشو و گزينه ها رو بهتون ميگم و جلسۀ بعد پيدا کردن ip رو):
خوب شما در محيط DOS فرمان netstat -n رو تایپ بعد براتون يه سری نوشته مياد که به طور مثال به شرح زيره:
Proto Local Address Foreign Address State
TCP 215.175.136.226:1026 216.13.169.145:5050 ESTABLISHED
من در اينجا در مورد گزينه های بالا يه کم توضيح بدم :
Porto :معرف نام پروتکلی است که مورد استفاده قرار می گيرد - پروتکل(protocol) مجموعه ای از قواعدی را گويند که کامپيوتر ها از طريق آنها با هم ارتباط بر قرار می کنند و صحبت می کنند، اگه بالا رو نگاه کنيد می بينيد که پروتکل استفاده شده TCP هستش .يک دستۀ دگر هم از پروتکل ها هست که UDP ناميده می شه و مورد استفادۀ آن به اندازۀ TCP نبوده و شما کمتر با هاش رو برو شدين.
Local Address :در اين قسمت آدرس ipی کامپيوتر شما رو نشون ميده برای مثال در بالا در زير Local Address شماره های 215.175.136.226:1026 اومده و ip باز شده روی کامپيوتر من بوده و پورت باز شده هم 1026بوده.اينگونه پورتها به صورت تصادفی باز ميشن وتا از طرق آن با دنيا ارتباط برقرار کنيم(بزودی در مورد پورتها مفصلاً صحبت می کنيم)
Foreingn Address : در اين قسمت آدرس Ipی کامپوتر طرف مقابل ذکر ميشه برای مثال اگر نگاه کنيد آدرس ipی کامپيوتر راه دور من 216.13.169.145:5050 اعلام شد.در اينجا هم مثل قبل 216.13.169.145 ip بوده و 5050 پورت اعلام شده.
State :اين بخش وضعيت خط اتصال (connection) اعلام می شود.يک اتصال حلالت مختلفی ميتونه داشته باشه که من تو جدول زير توضيح ميدم.
وضعيت به معنای آن است که
CLOSED هيچ اتصالی ميان کامپيوتر شما و کامپيوتر راه وجود ندارد.
CLOSING کامپيوتر شما و کامپيوتر راه دور موافق هستندتا اين اتصال خاتمه يابد.
CLOSE WAIT کامپيوترراه دور اقدام به بستن اتصالش با شما کرده است.
ESTABLISHED اتصال پايداری بر قرار است.
من بعداً آموزش بهتر و کامل تری رو ميدم ...البته از Shark جان هم بپرس...ايشون واردتر هستن....
فيلم رو هم اگه نتونستی دانلود کنی ...فردا برات آپلود ميکنم...
راستی اين آموزش رو از سايت roteil-sub7 گرفتم
ببخشيد اگه بد مينويسم ...من الان تو 15 تا سايت ديگه هم هستم نميدونم اصلاً بايد چيکار کنم.،..ولی مطمئن باش که بچه ها بهت جواب ميدن...
اگه ندادن...هرچی سؤال داری اينجا بنويس من فردا همرو جواب ميدم(رودروايسی نکنيا...همرو بنويس...حتی اگه خيلی ابتداييه)
Shahede shahid جان شرمنده اگه دير جوابتو دادم...شما گفتی """الان من ميگم اين کيه گير ما افتاده""" نه بابا اين چه حرفيه...
کدوم لينک ----- شده عزيزم ..همون Archive Sender? اگه همونه ...به بچه ها بگو يجا ديگه آپلود کنن چون من نميتونم هيچ برنامه اي رو دانلود کلنم...شرمنده واقعاً
سلام دوستان
alex,جان خسته نباشي
ممنون از برنامه هاي جالبت
-------------------------------------
shahede shahid,جان شما از همون راهي كه الكس جان گفت بري بهتره جون ساده ترين راه و درست ترين راه همونه
-----------------------------------
و فكر مي كنم كه :mrgreen: شما ومن و بقيه نيازي به دونستن آي پي افراد ندارين تا زماني كه بخوايم خراب كاري كنيم كه ديگه الان مرده :mrgreen:
---------------------------------
MasterData عزيز بعضي از ocx هايي كه نياز داري همراه بوتر ها هستن وتنها نياز به ريجستر كردن اونا داري
به به . بابا alex_pk جان ديگه گل كاشتي حسابيا. ممنونم واقعا . حالا همه را امتحان ميكنم 8)
shahede shahid جان به جمع ما خوش آودي عزيز
سلام Shark جان و nimo جان...
خواهش ميکنم shark جان و nimo جان قابل شماهارو نداشت
من با هر بوتری میخوام لوگین شم این ارور میاد:
Run-time error'9':
Subscript out of range
کسی میدونه مشکل چیه :?:
hamid_badboy64,جان ببين چه ocx رو ميخواد اگه عكس اين ارور رو هم بذاري رودتر متوجه منظورت ميشم
چقدر مردم آزار توي اين سايت فراوونه!!!!!!!1
*عیسی*جان اولا مردم آزاري نيست دفاع شخصيه
لطفا پست هاي آبدار نديم با هم ديگه بهتره :mrgreen:
SHARK_Chevanton, جان تاپیکتون باحال شده فقط سورس ویروس هم بزارین دیگه دیگه دیگه دیگه دیگه دیگه خیلی خیلی باحال میشه ولی بوتر کمتر بزارین و کمی هم اکسپلویت باید بگم که تاپیک خفن تر از خفن میشه .
سورس ویروس بذارین - من که طالببببببببم
موفق و سربلند باشید :wink:
اول سلام
نخير بابا اينجا ظاهرا همه اند معرفتن من كه كم آوردم الان هم دارم عرق خجالتي كه آلكس عزيز داد و پاك ميكنم :oops:
نميدونم چطور ميتونم جبران كنم .آلكس جان من هيچ وقت چنين بي ادبي نميكنم ما ديشب هم زمان مينوشتيم و چون من كند تايپ ميكنم اين مورد پيش اومد ببخشيد.
(شارك دوست داشتني:من كه هيچي پدر جد خدا بيا مرزم هم اهل خرابكاري نبود .ما براي وصل كردن آمديم....
من هدفم اين بود كه در حد امكان ساده و آماتور بنويسيد تا منم كه مال يه نسل قبل از شما هستم هر چند موجز و مختصر يه چيزاي ياد بگيرم آخه اون موقعي كه بايد اين مباحث و ياد ميگرفتيم اوضاع مثل الان مساعد نبود. بگذريم...////)
البته بازم سوء تعبير نشه منظورم كل مباحث كامپيوتر و اينترنت هست. نه فقط اين موارد .من براي هر دو نفر شما يه مايل سندميكنم(البته فردا شب چون تو اين چند شبي كه اينجا با شما آشنا شدم اصلا نخوابيدم و تا تونستم ازتون چيز ياد گرفتم صبحم بايد ساعت 7سر كار باشم) فقط سعي كنيد اگه تونستيد زودتر جواب بديد ميترسم اينجا بيشتر بنويسم حقي از كسي ضايع بشه و معترضم بشن.فدايي معرفت تمام جووناي ايروني.ياعلي مدد
بچه ها لطفا يكي جديدترين مجيك پي سي رو بزاره
ممنون
:wink:
سلام دوستان...
آقا مثل اينکه اسم تاپيک رو دوباره بايد عوض کنم!...ما که مردم آزار نيستيم ....
برنامه هامون مردم آزارن :mrgreen:
Shahed shahid جان شما هرچی ميخوای بپرس ....بچه های P30 world شما رو دست خالی نميذارن :arrow:
ايول shark جان... جواب همرو ميديا!!!!!...يک تنه همرو حريفی :mrgreen:
hamid_badboy جان و تمام دوستانی که مشکلی شبيه به مشکل ايشان دارند همانطور که Shark جان گفتند يه عکس از Error بذارن تا جوابب خودشون رو سريعتر دريافت کن
برم ببينم ميتونم سورس ويروس گير بيارم!!!
mohammad_5_2005 جان آخرين مجيک پی سی(قبلي) ورژنش چند بود؟؟؟
آقا من ميخواستم سورس ويروس بذارم(ويروس I love u)ديدموقتی دارم کپی ميکنم NOD32 ارور ميده... :!: :!: :!: :!: :!:
چه خفن بازاری بود اينجا جاتون خالی اصلاً نميذاشت برم تو تاپيک...اگه سورس اين ويروس رو ميخوای برو اينجا
ولی من هيچ مسئوليتی رو نميپذيرم...اگه NOD32 داشته باشيد...وقتی داريد ميريد تو اين سايت بهتون اخطار ميده که فلان ويروس يا از اين جور چيزا داره
حالا خود دانيد.
پيش نهاد هم نميکنم که تو اين سايت بريد(اتفاقاً ميگم که نريد)
کد:برای Exploit بريد [url=http://www.insecure.org/sploits_all.html]اينجا[/url] انقدر زياده که فکر کنم چن ماه بايد بشيبنين بخونين :!: :!:
Exploit world
Master Index for ALL Exploits
تبليغ نميکنم.... سايتش خارجيه هرکی دلش خواست بره
لطفا از قرار دادن لینک فعال خودداری کنید
ممنون - میثم
اينم ميذارم شايد اصلاً يکی ندونه Exploit چيه...
اكسپلويت چيست ؟
پاورقي:همونطوری که می دونیم به هر کاراکتر یک عدد که شامل 0و1 است اختصاص داده میشه کدهای اکسپلویت از این قانون اطاعت می کنند. برای تبدیل اینا به زبون صفرویک که تو رایانه شما استفاده میشه از مترجم استفاده میشه که همون IIS است (درواقع این کلمه همون internet information services خودمونه !)
ببينيد براي متوجه شدن اين مفهوم بايد با آسيب پذيري ها يا Vulnerability ها آشنايي داشته باشيد . فكر كنيد كه شما مي خواهيد به فولدر يك وب سايت كه سرور آي-آي-اس بر آن نصب شده است با استفاده از باگ Unicode دسترسي پيدا نماييد و نياز به ارسال تعدادي درخواست به سرور هستيد( البته اين كار جهت هكر هاي خبره مانند استفاده از ماشين حساب در انجام عمليت رياضي است) .
چگونه مي توان از آن استفاده كرد ؟
كدهاي اكسپلويت رو كامپايل كنيد(نمونه كدهاي اكسپلويت در سايت موجود است) بعد از كامپايل كردن يه خط فرمان به شما ميده يا يه پوشه به نام read me كه دستوراتي كه ميشه از اون اكسپلويت استفاده كرد رو توش نوشته ..براي اجراي اكسپلويت هم شما بايد مسير اونو درcommand سيستم مشخص كنيد و با استفاده از دستورات خود اكسپلويت و آي پي هدف به اون سايت وصل بشين البته اين رو هم بگم شما اول بايد سايتي كه ميشه از طريق اون اكسپلويت ازش Share اشتراك گرفت رو پيدا كنيد ...
كامپايل اكسپلويت
شما از طريق دو سيستم عامل لينوکس و ويندوز می توانيد اکسپلويت های خود را کامپايل کنيد . توصيه من لينوکسه چون اکثر اکسپلويت ها در اون کامپايل ميشن ولی در ويندوز چون بعضی از هدر ها رو شامل نمی شه نميشه همه اکسپلويت ها رو کامپايل کرد .
كامپايل اكسپلويت تحت ويندوز:
برای کامپایل کردن اکسپلویت های C در ویندوز می تونید از ++Visual C و Lccwin و ++Borland C استفاده کنید (برنامه پيشنهادي من)
بعد از كامپايل اكسپلويت بايد اونو اجرا کنيد . و شما نمی تونيد اونو با کليک کردن اجرا کنيد چون باز نميشه برای اينکار بايد اکسپلويت کامپايل شده را در دايرکتوری ويندوزتون در يك پوشه اي کپی کنيد . و بعد به منوی استار رفته و روی گزينه Run کليک کنيد و سپس تايپ کنيد :
کد:
cmd
حالا command prompt باز شده حالا بايد اسم اکسپيويتتون رو تايپ کنيد بطور مثال :
کد:
lsas.exe
اکسپلويت هم نحوه کار رو داخل همون داس ويندوز توضيح می ده که اگه يه کم زبان بلد باشين می فهميد . مثلا همين اکسپلويت بالا. با نوشتن ای پی و يک پورت انتخابی مثل ۶۶۶۹ يا ۵۲۷۷ .نوع سيستم عامل طرف رو به شما می ده و اگر سيستم طرف ويندوز سری ان تی قديمی ( مثلا ماله پارسال ) باشه به پورتی که شما دادين حمله می کنه و کاری می کنه که شما می تونيد با يه تلنت به اون پورت به شل ( Shell) سيستم قربانيتون برسيد .
كامپايل اكسپوليت تحت لينوكس:
برای کامپایل کردن اکسپلویت های C در لینوکس می تونید از کامپایلر GCC استفاده کنید
براي كامپايل اكسپلويت در لينوكس به قسمت Shelle ميريم و با دستور زير
کد:
Gcc <Exploit.c> – O Exploit Name
اكسپلويت كامپايل ميشه و براي اجراي اون هم از دستور زير استفاده ميكنيم
کد:
<Exploit Name>/.
نکته:اکسپلویت هایی که تحت لینوکس هستند دارای انکلود*<sys/socket.h>هستند و از طریق همین انکلود هست که ما متوجه میشیم که این اکسپلویتها برای سیستم عامل لینوکس نوشته شده است
انکلود*:مجموعه ای است از تعاریف دستوراتی که برنامه نویس در برنامه اش از آن استفاده می کند
برای اجرا کردن اکسپلویت های پرل در محیط های ویندوز و لینوکس هم تنها به برنامه Active Perl احتیاج دارین
================================================== =====
خوب امید وارم مورد استفاده قرار بگیره دوستان
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
منبع:شبگرد
جاش اينجا نبود که بگم... ولی ديدم Exploit رو تو پست قبلی گذاشتم گفتم آموزش هم بذارم
alex_pk,جان خسته نباشي عزيز
----------------------------------------
اين آموزش ip scaning ميگن صمدي ترجمه كرده
----------------------------------------
IP Scanning به روشهای مختلف میتواند صورت بگيرد:
۱- در سادهترين نوع آن، يک پکت از نوع ICMP ECHO به يک ip خاص میفرستيم و اگر يک ICMP ECHO REPLAY به سمت ما برگشت، در اين صورت آن ip بهاصطلاح up است. برای اينکار میتوان از ابزارهای زير استفاده کرد:
الف) استفاده از ping موجود در سيستمعاملهای ويندوز و يونيکس (لينوکس). به صورت زير:
ping xxx.xxx.xxx.xxx
مثلا برای 63.148.227.65 مینويسيم:
ping 63.148.227.65
اگر در ويندوز اين دستور را تايپ کنيد و به جواب زير برسيد، يعنی آن ip فعال است:
Reply from 63.148.227.65: bytes=32 time=1402ms TTL=105
Reply from 63.148.227.65: bytes=32 time=941ms TTL=105
Reply from 63.148.227.65: bytes=32 time=1402ms TTL=105
Reply from 63.148.227.65: bytes=32 time=941ms TTL=105
و اگه به پيغام زير رسيديد، يعنی فعال نيست:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
همان طور که میبينيد با اين دستور در يک لحظه فقط میشود، يک ip را تست کرد و اين کار ما را کند میکند.
ب) در سيستمعامل لينوکس میشود از gping استفاده کرد که يک مجموعه ip را به سرعت تست کرد.
ج) در سيستم عامل ويندوز میشود از Pinger استفاده کرد. برای داونلود اين نرمافزار اينجا را کليک کنيد. Pinger يک نرمافزار گرافيکی است و کار ping کردن به يک مجموعه ip را ساده میکند.
در قسمت From و To مشخص میکنيم که از کدام ip تا کدام ip را میخواهيم ping کنيم. با فشار دکمه Ping ليست ip هايی که up هستند، نمايش داده میشود. فرض کنيد که ip فعلی شما 195.219.176.88 باشد و بخواهيم بدانيم در کلاس C مربوط به ما چه ip های ديگری up هستند. در اين حالت بايد 195.219.176.1 تا 195.219.176.254 را ping کنيم.
د) حالا میخواهيم همين کار را با NMapWin انجام دهيم. برای اينکار بايد در برگه Scan، قسمت Mode را در حالت Ping Sweep قرار دهيد. برگه Discover بايد درحالت ICMP Ping باشد و در قسمت Options بايد گزينه OS Detection را از حالت انتخاب شده خارج کنيد. بعد بايد ليست ip ها را تنظيم کنيم، برای اينکار بايد در قسمت Host ، ليست ip ها را وارد میکنيم. مثلا اگر بخواهيم 195.219.176.1 تا 195.219.176.254 را تست کنيم بايد بنويسيم: 24/195.219.176.0 که اين 24/ يعنی کلاس C که از ۱ تا ۲۵۵ است. و بعد دکمه Scan را فشار دهيم.
Host (195.219.176.0) seems to be a subnet broadcast address ...
RTTVAR has grown to over 2.3 seconds, decreasing to 2.0
Host (195.219.176.1) appears to be up.
Host (195.219.176.3) appears to be up.
Host (195.219.176.5) appears to be up.
Host (195.219.176.7) appears to be up.
Host (195.219.176.9) appears to be up.
Host (195.219.176.11) appears to be up.
Host (195.219.176.12) appears to be up.
Host (195.219.176.13) appears to be up.
Host (195.219.176.14) appears to be up.
Host H-GVSVY95KXINRJ (195.219.176.15) appears to be up.
Host (195.219.176.16) appears to be up.
Host (195.219.176.17) appears to be up.
Host (195.219.176.18) appears to be up.
Host (195.219.176.19) appears to be up.
Host KERYASBA (195.219.176.20) appears to be up.
Host MARYAM (195.219.176.22) appears to be up.
Host (195.219.176.23) appears to be up.
Host (195.219.176.24) appears to be up.
Host FFX-L2XA0ZM87Q3 (195.219.176.25) appears to be up.
Host (195.219.176.26) appears to be up.
Host (195.219.176.27) appears to be up.
Host (195.219.176.28) appears to be up.
,...
ملاحظه میفرماييد که در بعضی موارد اسم کامپيوتر مربوط به ip هم ذکر شده است.
۲- در تمام روشهای بالا، از پکتهای ICMP برای پينگ استفاده کرديم. در بعضی کامپيوترها ممکن است پکتهای ICMP توسط فايروال يا روتر بلاک شوند. در اين حالت بايد از پورت اسکنينگ برای IP اسکنينگ استفاده کرد! برای اينکار میتوان از ابزارهای زير استفاده کرد:
الف) در سيستم عامل يونيکس (لينوکس) میتوان از ابزارهايی مثل hping و icmpenum و ... استفاده کرد. که فعلا بحث ما نيستند.
ب) در سيستمعامل ويندوز، بازهم از NMapWin استفاده میکنيم. ولی طوری Port Scanning میکنيم که نياز ما را برای IP Scanning جواب دهد. اينکار توسط يک سری پورتهای عمومی صورت میگيرد که در اکثر کامپيوترها باز هستند مثل ۸۰ ، ۲۵ و...
برای اينکار در برگه Scan ، قسمت Mode را در حالت Connect تنظيم میکنيم و در قسمت Scan Options ، گزينه Port Range را مثلا برای عدد 80 تنظيم میکنيم. Discover را در حالت TCP Ping قرار میدهيم. و در برگه Option ، گزينه OS Detection را از حالت انتخاب شده خارج میکنيم. ليست ip ها را ست کرده و اسکن را شروع میکنيم.
-------------------------------------
سلام shark جان....
دستت درد نکنه...
يوقت گير ندن که اين جا جای آموزش نيست :!: (البته خودم هم آموزش گذاشتم :D )
اکثربوترها به دلیل تغیر dns های یاهو مسنجر از کار می افتند ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتوماتيک آپديت ميشه
ويرايش: راستی يادم رفت عکس بذارم :!:
منبع: علی هکر
سلام الكس جون :mrgreen:
اينم يه بوتر مشتي (اما ميدونين ديگه به پاي فنتوم نمي رسه :mrgreen: )
همين الان آپلود كردمزودتر دانلود كنيد تا خراب نشد
********************************************اكس پلويت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hell Devil اکسپلویت و یه برنامه کاربردی معروف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PHP-NUKEHACKl اکسپلویت برای هک پی اچ پی ناک
********************************************انت ي تروجان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنتی تروجان مجیک پی اس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنتی تروجان بهزاد پی اس
********************************************ترو جان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Magic ps 1.5 Serl تروجان معروف و قوی
iRcHaTaN-Ps 7.1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تروجان موجود برای هک کردن ایدی و اکانت اینترنت
********************************************مرد م ازاري!!!
ایمیل زدن از طرف دیگران : http://www.sharmande.com/File/Yahoo/FakeMailer%20Alikhoub!.zip
: http://www.sharmande.com/File/Yahoo/Online%20checker%20alikhoub!.zipOnline checker دوستتون آنلاینه یا نه
منبع: سايت شرمندهکد:********************************************كار راحت كن
[url=http://www.sharmande.com/File/Yahoo/ID%20MACKER%20DOTAREA.zip]یک سازنده آی دی خوب[/url]
[url=http://www.sharmande.com/File/Yahoo/Pass%20chenger%20alikhoub!!!.zip]عوض کننده پسورد[/url]
خسته شدم!!!!
ايول Shark جان بازم بوتر بذار...ما بوترامون ته کشيد!!!
لطفا از قرار دادن لینک فعال خودداری کنید
ممنون - میثم
به منو Start رفته سپس در Run type کنيد notepad
حالا در صفحه سفيد که جلويتان باز ميشود عبارت زير را بنويسيد:
Shutdown -s -t -xx
که بجای XX بايد مدت زمانی که ميخواهيد بعد از آن PC خاموش شود را به ثانيه بنويسيسد
حالا فايل را با پسوند Bat ذخيره کنيد
Blaster Virus
یکم دیر شد.نقل قول:
نوشته شده توسط SHARK_Chevanton
alex_pk, جان ممنون که داری خیلی خوب این تاپیک رو میگردونی .فقط یه چیزی . لینک دانلود فعال نذار . این جزو قوانین فروم هست .
ممنون :wink: