وای فای بدرد ما هم ميخوره؟
وای فای بدرد ما هم ميخوره؟
اگه تهران زندگی می کنی یا توی دانشگاهتون وای فای باشه اصلا ضروریه که گوشیت وای فای داشته باشه.:8:نقل قول:
ما تو اصفهان تو دانشگاه صنعتی با وای فای عشقو صفا می کنیم . اینترنت مفت. البته بیشتر با لب تاب ولی با گوشی های تاچ اسکرین هم میشه تا حدودی راحت کار کرد مثل p990 .
مشکلی که وای فای تو موبایل داره خالی کردن باطری در عرض 1 ساعت کار مداوم هست.
من دو سه تا عکس منو هاشو که دیدم منوی معمولی بود نکنه منوش با تم تغییر نکنه
سلام
تصاویر دوباره آپلود شد ، بعضی از دوستان نتونستن تصاویر رو ببینن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما
شاهین :11:
برای مشاهده تصاویر با ابعاد واقعی بر روی تصاویر کلیک کنید .
سلام دوباره ...
این هم تصاویری که آرمین جان گذاشتن و بعضی از دوستان عزیز نتونستن ببینن :46:
قربان شما
شاهین:11:
برای مشاهد تصاویر با ابعاد واقعی بر روی تصاویر کلیک کنید.
باتری W960 می دونید چیه؟BST-33!!! یعنی باتری P990 اون وقت می خواد 9 ساعت Talktime داشته باشه؟؟؟؟:blink:
wow!
این سونی اریکسون چه میکنه
تا 3-4 سال دیگه از نوکیا هم میزنه بالا (حدس میزنم البته، قصد کل کل ندارم)
حالا فكر مي كنيد w960 تو ايران كه بياد حدودا"چند مي شه قيمتش؟
قربونت گل پسرنقل قول:
اااا چرا قابل مقایسه نیستن؟
مگه جفتشون سیستم عامل یکسان ندارن؟مگه دوربینهاشون یکی نیست؟
مگه جفتشون قلم نوری ندارن؟
حالا سایز ال سی دی پی1 رو نمی دونم اما در شکل انگار با هم برابر هستن
میخواستم به نکاتی اشاره کنی مثل رم
رم فابریک پی 1 چقدره؟درباره ی صداهاشون چقدر تو ریویوو ها اطلاعات وجود داره؟
حداقل اینکه چند کاناله هستن؟البته خیلی مهم نیست پلی فونیک..اما باز تا حدودی می شه فهمید چه جور صدایی دارن:46:
شاد باشید:10: :5: :20:
[QUOTE=Shahin king;1213103]سلام
تصاویر دوباره آپلود شد ، بعضی از دوستان نتونستن تصاویر رو ببینن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما
شاهین :11
مرسی شاهین جان...دست گلت درد نکنه:20:
من نمی دونم شما چرا اینقدر روی باطری اینجوری حساس هستین...یعنی جدا شما می خواهی 9 ساعت talktime داشته باشی!!!!نقل قول:
همیشه بیشتر مهم کیفیت باطری هاست تا کمیتشون(البته با این وضع بازار که همه شدن تقلبی می گما)
وقتی 2 باطذی جفتشون 900 هستن منتها یکی 2 روز جواب می ده یکی 5 روز...نشون می ده کیفیت خیلی مهم تر از کمیته:46:
کل کل نیست......البته من این حرفها رو خوش بینانه می بینم...3-4 سال خیلی کمه:18: ....شاید 7-8 سال دیگه بتونه گوی سبقت رو از نوکیا بگیره....به هر حال se سابقه ی کمی داره و تا به قله برسه...زمان حداقلی لازم دارهنقل قول:
چاكرمنقل قول:
قربونت گل پسر
اااا چرا قابل مقایسه نیستن؟
مگه جفتشون سیستم عامل یکسان ندارن؟مگه دوربینهاشون یکی نیست؟
مگه جفتشون قلم نوری ندارن؟
حالا سایز ال سی دی پی1 رو نمی دونم اما در شکل انگار با هم برابر هستن
میخواستم به نکاتی اشاره کنی مثل رم
رم فابریک پی 1 چقدره؟درباره ی صداهاشون چقدر تو ریویوو ها اطلاعات وجود داره؟
حداقل اینکه چند کاناله هستن؟البته خیلی مهم نیست پلی فونیک..اما باز تا حدودی می شه فهمید چه جور صدایی دارن
شاد باشید
دوربين دبليو 910 2 هست ولي 960 3.2
960 سيمبين داره ولي 910 جاواست
ال سي دي 910 تاچ نيست ولي 960 تاچ هست
بابا بيخيال توميگي دبليو 960 با 910 با هم مقايسه ميشن يا نه
الان فهميدم منظورت پي 1 هست
ببين بازم دبليو 960 سرتر از پي 1 هست
8 گيگ حافظه باعث برتري و همچنين سري دبليو بودن باعث برتري 960 نسبت به پي 1 ميشه
صداي دبليو 910 72 كانال و دبليو 960 40 كانال و پي1 هم 72كانال هست
رم پي 1 128 و رومش 256 هست و مموري داخلي اين گوشي 160 مگ و همراهش 512 ام2 هست
در رابطه با رم و روم 960 اطلاعاتي پيدا نكردم ولي مموري داخليش 8 گيگ هست
میدونم هنوز W960 نیومده و کسی خبر نداره.اما اگه کسی در مورد صدای اسپیکرش خبری پیدا کرد بگه.که صدای اسپیکرش تا چه حدی هست.مثلا مثل W810 یا W850 یا W950 یا ............هست.حتما تو سایت های معتبر میشه پیدا کرد من گشتم اما چیزی نفهمیدم.ولی فکر کنم صدای اسپیکرش کیفیت داشته باشه اما بلندی نه.اگه کسی خبری پیدا کرد ممنون میشم بگه.با تشکر.
به احتمال زیاد صدای w960 از w950 بیشتره
چون sonyericsson اینو فقط به خاطر این داد بیرون که کل بخوابونه که با این 3تا گوشی اخری فکر نکنم نوکیا بتونه سرشو بلند کنه
ممنون شاهین جوننقل قول:
فدات
دیگه رم نمیخوره .نقل قول:
در رابطه با رم و روم 960 اطلاعاتي پيدا نكردم ولي مموري داخليش 8 گيگ هست
همون 8 گیگ حافظه داخلی خودشه .
آقایون کسی در مورد صدای دبلیو 960 و قیمت احتمالی و زمان ورود دقیقش به بازار اطلاعی داره؟
زمانش October ایناس قیمتش حدود 700 تا 750 یورو.....نقل قول:
سلام من w950 دارم فکر کنم w960 بیاد گوشی من 400 تومان بشه به نظرتون کی بفرشم ضرر نکنم که بتونم 960 رو بخرم .راستی تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ردیف دوم عکس وسطی که از پشت گوشی هست و نگاه کنید حلقه ای که مربوط به اویز بند میشه یه جوریه یه مقدار ضایش کرده امیدوارم که به کنار جم بشه ؟ نظر شما چیه
راست میگی یکم ضایع هستش ولی فکر نکنم که سونی کاری بکنه که گوشی به این باکلاسی انقدر ضایع بشه. حتما یه جوری خودش رو گم میکنه:31:
950 رو مطمئن باش که الان بفروشی خیلی بهتره. چونکه 960 که بیاد خیلی تو سرش میخوره. حتی بیشتر از کا800 . چونکه دوربین نداره . صدای بلندی هم نداره . دکمه هاش هم آشغال تشریف دارن. الان بفروشی خیلی خوبه . راستی حالا این اکتبر کی هستش؟
در مورد صداش کسی چیزی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:8: :8: :8:
3-4 ماه دیگه یعنی.نقل قول:
این دکمه های دبلیو 960 یه کم به نظرتون ضایع نیست . منظورم زشت نیست. اخه گوشی به این گرونی باید مثل ان 95 فلزی و خوشرنگ باشه. الان مثلا هر کس این گوشی رو ببینه فکر میکنه یه گوشی ارزون قیمت دستمونه ولی ان 91 و ان 95 خیلی خوشکلن .
به نظر شما کیفیت دکمه هاش خوبه ؟
نه من موافق نیستم ! اصلا نمیخوره یه گوشی ارزون باشه ...در مورد N95 کاملا موافقم خیلی قشنگه ( هر چند من از گوشی های بار ( ساده ) از کشویی بیشتر خوشم میاد ... به همین خاطر w960 رو بیشتر میپسندم ) اما در مورد N91 موافق نیستم درسته فلزیه ولی لزوما گوشیی که بدنه فلزی داره قشنگ نیست ! به هر حال سلیقه ها متفاوت و محترمن ...نقل قول:
این دکمه های دبلیو 960 یه کم به نظرتون ضایع نیست . منظورم زشت نیست. اخه گوشی به این گرونی باید مثل ان 95 فلزی و خوشرنگ باشه. الان مثلا هر کس این گوشی رو ببینه فکر میکنه یه گوشی ارزون قیمت دستمونه ولی ان 91 و ان 95 خیلی خوشکلن .
به نظر شما کیفیت دکمه هاش خوبه ؟
به نظرتون اگه وقتی دبلیو 960 اومد قیمتش هم سطح با ان95 میشه . به نظرم ان 95 تا 800 تومان پایین میاد .
اونوقت ارزش خریدن با کدوماشونه ؟؟؟؟
من 1 عکس از w960 تو سایت خود سونی اریکسون دیدم که انگار اون حلقه فلزی قابل باز شدن هست یعنی مثل پیچ میتونید از اون قسمت بازش کنید یا اینکه تو میره و هم سطح گوشی میشه ولی بیشتر به نظر میومد که بازش کرده باشن چون جاش خالی بود .راستی سرعت اننتقال اطلاعاتش در GPRS چقدره ؟ من که دیدم این و نوشته بود
Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps ولی مالw950
GPRS HSCSD (max data speed 384 kbps (UMTS)) نوشته بود .یعنی 950 سرعتش بالاتره ؟
خوب اگه من باشم با توجه به فاکتورایه مهم واسه خودم به خاطر ال سی دی تاچ اسکرین و حافظه ی بالا و کیفیت صدای بهتر w960 واسم خیلی مناسبتره ! اما واسه کسی که دوربین واسش مهمه خوب N95 پنج مگه ( البته به نظر من مهمتر از بالا بردن مگا پیکسل چه تو دوربینایه موبایل چه دوربینایه دیجیتال بالا بردن کیفیت عکسهاست... ولی به هر حال با توجه به اینکه تو N95 رو دوربین تاکید میشه باید دوربین خوبی داشته باشه ) !نقل قول:
به نظرتون اگه وقتی دبلیو 960 اومد قیمتش هم سطح با ان95 میشه . به نظرم ان 95 تا 800 تومان پایین میاد .
اونوقت ارزش خریدن با کدوماشونه ؟؟؟؟
به هر حال آدم باید با توجه به نیاز خودش و امکانات مورد نظرش گوشی بخره !
اطلاعات دقیق تر از عکس و صدای خروجی دبلیو 960 در دسترس دیگه نیست؟
صداش احتمالا مثل k800 هست ولی با کیفیتتر
عکسش هم احتمالا مثل k800 هست ولی بی کیفیتتر:whistle:
باحال بود مختصر و مفيد!نقل قول:
بزارين استدلال خودم رو در مورد صداي گوشي هاي سريه wبگم.كه همين w960هم جزء شونه!
تا اينجا صداي كدوم گوشي از همه بيشتر بوده!w900!
شك نكنيد سوني اريكسون با نام ژاپن تونسته واكمنشو زنده نگه داره شك نكنيد اينw910صداي به مراتب بلندتري ازw960داره! البته اگه 960 چيني باشه.در ضمن اونايي كه يادشونه ميگفتن w950سلطان صدا متاسفانه ديديد كه چي از آب درومد!
اينم از استدلال من اميدوارم مسخرم نكنيد.البته اين فقط يه نظريه است وممكنه 960 صداي واقعا بلندي داشته باشه.
موفق باشيد.
حرفت درسته . 950 قیمتش باید 200 تومان باشه :31:نقل قول:
کسایی که دنبال صدای بلندن(تو اسپیکر) همون N73 یا 3250 یا سایر گوشی های نوکیا(که معمولاصداشون تو اسپیکر از سونی بلندتره ) به دردشون میخوره ! بدون شک صدای W960 به N73 نمیرسه ...
این کل کل برای صدای بلند اسپیکر واقعا بچه گونس !
متاسفانه سونی نمیدونه که ایرانیا با اسپیکر آهنگ گوش میدن نه هدفون !نقل قول:
در ضمن اونايي كه يادشونه ميگفتن w950سلطان صدا متاسفانه ديديد كه چي از آب درومد!
من اصلا قصد کل کل ندارم و اهلش هم نیستمنقل قول:
کسایی که دنبال صدای بلندن(تو اسپیکر) همون N73 یا 3250 یا سایر گوشی های نوکیا(که معمولاصداشون تو اسپیکر از سونی بلندتره ) به دردشون میخوره ! بدون شک صدای W960 به N73 نمیرسه ...
این کل کل برای صدای بلند اسپیکر واقعا بچه گونس !
اما صدای w550 ای که 200 تومن قیمتشه n73 و 3250 رو قورت میده
در ضمن کیفیت شرط مهمتریه
که سونی اریکسون هم تو کیفیت 1 هست هم تو بلندی
اینو 100% باهات موافقمنقل قول:
متاسفانه سونی نمیدونه که ایرانیا با اسپیکر آهنگ گوش میدن نه هدفون !
یعنی چی تو هر مکان عمومی صدا رو زیاد میکنن و گوش میدن
هدفون رو واسه چی گذاشتن پس؟
w960 هم به احتمال خیلی زیاد از لحاظ کیفیت حرف اول رو خواهد زد
ولی ممکنه بلندی صداش از بعضی گوشی ها کمتر باشه
منم 100%باهات موافقم!نقل قول:
نميدونم صداي بلند بجز آزار ديگران و داغون كردن باتري گوشي و اسپيكر چه فايده اي داره!
من چندبار با حراست دانشگاه سر همين مساله درگير شدم!
نه ديگه اميرخان بي انصافي ديگه خدا وكيلي يعني در حد m600نيست؟نقل قول:
فرض کن سونی اریکسون یه گوشی برنه هیچی نداشته باشه . هیچی هیچی . وقتی زنگ می خوره صدا سگ بده . خوب . قیمتش هم عین N95 باشه . بازم از نوکیا بهتره . حداقل می دونی که تو جیبت منفجر نمی شه و تو افغانستان ملت خزش نکردن .نقل قول:
آرمین جان درسته صدای W550 هم خیلی بلنده نگفتم نیست من فقط N73 و 3250 رو مثال زدم فرقیم نمیکنه کلا کسایی که گوشی رو واسه صدای اسپیکر میگیرن( که تو ایران متاسفانه زیادن ) اصولا هدفشون کل کلایه بچه گونست ! یا اینگه نمیدونن باید با هدفون آهنگ گوش داد !نقل قول:
من اصلا قصد کل کل ندارم و اهلش هم نیستم
اما صدای w550 ای که 200 تومن قیمتشه n73 و 3250 رو قورت میده
شک نکن W960 صدای اسپیکرش از خیلی گوشیا مثه N73 یا 3250 یا w550 یا ... کمتر خواهد بود ! چون سونی اصول رو بر این میذاره که تو اکثر نقاط دنیا افراد با هدفون آهنگ گوش میدن و نمیدونه ایرانیا علاقه ی عجیبی به آهنگ گوش کردن با اسپیکر گوشی دارن !نقل قول:
w960 هم به احتمال خیلی زیاد از لحاظ کیفیت حرف اول رو خواهد زد
ولی ممکنه بلندی صداش از بعضی گوشی ها کمتر باشه
ولی مطمعنم بازم با کیفیت عالیی پا به میدون میذاره ! به خصوص که قطعا این گوشی از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری نسبت به گوشی های قبلی سری W پیشرفت داشته ...!
دقیقا منم معتقدم سونی(سری w ) تو هدفون هم از نظر بلندی صدا مناسبه هم ظاهر و شکل هدفوناش عالیه کیفیتشم که کم رقیبه ( شایدم بی رقیب ) ...نقل قول:
در ضمن کیفیت شرط مهمتریه
که سونی اریکسون هم تو کیفیت 1 هست هم تو بلندی
جو گرفته بود اره هستنقل قول:
ايول نابخشوده جان هميشه صحبت هات دور از تعصب دمت گرم:11:نقل قول:
موفق باشي.
مخلصم Rjoun جان...نقل قول:
ايول نابخشوده جان هميشه صحبت هات دور از تعصب دمت گرم
موفق باشي
ایولانقل قول:
آرمین جان درسته صدای W550 هم خیلی بلنده نگفتم نیست من فقط N73 و 3250 رو مثال زدم فرقیم نمیکنه کلا کسایی که گوشی رو واسه صدای اسپیکر میگیرن( که تو ایران متاسفانه زیادن ) اصولا هدفشون کل کلایه بچه گونست ! یا اینگه نمیدونن باید با هدفون آهنگ گوش داد !
شک نکن W960 صدای اسپیکرش از خیلی گوشیا مثه N73 یا 3250 یا w550 یا ... کمتر خواهد بود ! چون سونی اصول رو بر این میذاره که تو اکثر نقاط دنیا افراد با هدفون آهنگ گوش میدن و نمیدونه ایرانیا علاقه ی عجیبی به آهنگ گوش کردن با اسپیکر گوشی دارن !
ولی مطمعنم بازم با کیفیت عالیی پا به میدون میذاره ! به خصوص که قطعا این گوشی از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری نسبت به گوشی های قبلی سری W پیشرفت داشته ...!
دقیقا منم معتقدم سونی(سری w ) تو هدفون هم از نظر بلندی صدا مناسبه هم ظاهر و شکل هدفوناش عالیه کیفیتشم که کم رقیبه ( شایدم بی رقیب ) ...
از حرفات خوشم اومد
طرف حقی
حالا اون حق مال هر کی باشه فرق نمیکنه واست
به قول رفیقمون دور از تعصب حرف میزنی
مثل تو کم پیدا میشه اینجا
کاش همه میتونستیم مثل شما باشیم
در مورد بلندی صداش حق با شماست
صداش قطعا کمتره
ولی اگه در حد w850 خودم هم باشه بازم کافیه
من که یادم نمیاد جایی (اماکن عمومی) صدا رو از اسپیکر بلند پخش کرده باشم