آقا این نرم افزارتون عالیه.دلم نیومد تشکر نکنم.
من دی وی دی هام رو تو هاردم نگه میدارم.به کمک این نرم افزرا کلی از فضای هاردم خالی میشه.دارم همه رو ریپ میکنم.
آقا این نرم افزارتون عالیه.دلم نیومد تشکر نکنم.
من دی وی دی هام رو تو هاردم نگه میدارم.به کمک این نرم افزرا کلی از فضای هاردم خالی میشه.دارم همه رو ریپ میکنم.
سلامنقل قول:
برای شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
【ツ】
ميشه يه لينک مستقيم برای دانلود برنامه بديد ؟!
شما همینجوری درخواست میکنین ؟!!!!نقل قول:
تو پست بالایی که جواب شما رو دادم
【ツ】
دوستان من می گم در مورد برنامه DR.divx
هم توضیحی بدهید
آقا میشه یکی در مورد Step3 بیشتر توضیح بده؟
منظورم قسمتیه که حجم رو باید انتخاب کرد.
نقل قول:سلامنقل قول:
step 3
انتخاب سایز فیلم خروجی
predefined size : بر اساس سایزهای تعریف شده (که گزینه های 1cd - 2cds - 3cds معمول ترین و رایج ترین انتخاب ها هستند). با توجه به runtime فیلم انتخاب کنید.
پیشنهاد من : حدود 100 دقیقه 1 سیدی / بین 100 تا 200 دقیقه 2 سیدی / بیش از 200 دقیقه 3 سیدی
custom size : سایز انتخابی و دلخواه که بر اساس مگابایت باید وارد کنید
target quality : بر اساس کیفیت فیلم خروجی (نسبت به نسخه دی وی دی) که با درصد مشخص میکنید.
به نظرم کاملا مشخصه
کدوم قسمت رو مشکل دارین ؟
فقط #1 DVD Ripper
خلاص
اونم ورژن 8
مثلا اگه بخوام فایلی که ریپ میشه 3 تراک بشه باید چیکار کنم؟یا هم بخوام فقط یه تراک بشه بدون توجه به اینکه حجم فایل آخر چقدر میشه؟یا مثلا بخوام فیلمی که ریپ میشه حجمش فقط 700MB باشه و تو یه ترک هم باشه(مشکلی نداره اگه بخواد رو کیفیت تاثیر بذاره)؟نقل قول:
با توجه به توصیه شما وقتی میزارم رو 2cd نتیجه کار 3تا ترک بهم تحویل میده.یه تراک که فیلم به طور کامل هستش, دو تراک بعدی هم همونه ولی تو دو قسمت.مثه این که دوبار فیلم رو ریپ کنه:19:
قسمتی که گفتین به درصد باید حجم رو زد؛ هم متوجه نشدم:41:
یه سوال دیگه هم اینکه حجمی که از این مرحله انتخاب میشه رو کیفیت فیلمی که ریپ میشه تاثیر داره یا نه؟ اگه داره کدوم کیفیت رو کم نمیکنه؟
سلامنقل قول:
اول اینکه دو بار ریپ نمیکنه
بعد از اتمام ریپ کردن
فیلم رو 2 تیکه میکنه که بشه 2 سیدی
اگه بخواین فیلم به 3 قسمت تبدیل بشه باید 3 سیدی رو انتخاب کنید ... یا اینکه فیلم رو به صورت یک تیکه ریپ کنید و در آخر خودتون تیکه کنیدش
فیلم رو بخواین 700 مگابایتی ریپ کنید باید 1 cd رو انتخاب کنید
قسمت درصد
مربوط به حجم نیست
بر اساس کیفیت فیلم اصلی ریپ میشه
یعنی اینکه فیلمی که شما میخواین ریپ کنین
دوست دارین به طور مثال 75% کیفیت فیلم منبع رو داشته باشه
---------
بله تاثیر داره
حجم بالاتر
بی ریت بالاتر
کیفیت بالاتر
يه نرم افزار بر عكس يعني DvdRip رو تبديل به ِDvd كنه كسي سراغ نداره چون ميخوام بريزم رو Dvd و با دستگاه نگاه كنم البته اگه يه نرم افزار باشه كه بشه زير نويس ها رو باهاش مچ كرد و بشه 4 تا فيلم رو تو 1 Dvd ريخت عاليه !!
تو انجمن آموزشش هست ConvertXtoDVD ولی زیرنویس رو مچ نمیکنه ولی بقیه کارها رو خوب بلده دی:
آقا يه سوال
گفتين 2حالت واسه زيرنويس هست، يكي اينكه به فيلم بجشبه يكي هم اينكه جدا باشه از فيلم. من تا حالا زيرنويس رو ميچسبوندم به فيلم. اگه حالت زيرنويس جدا رو انتخاب كنيم كيفيت بهتر نميشه؟ اصلا تو كيفيت فيلمي كه ريپ مي كني اين قضيه تاثير داره يا نه؟
سلامنقل قول:
خیر
تو کیفیت تاثیری نداره
سلام
میبخشید من دارم یه سریالو ریپ میکنم و معمولا شبها که خودم پای سیستم نیستم میزارم تا این برنامه ریپ کنه
ولی بعضی وقتها این پیغام که عکsشو گذاشتم میاد و تا روی ok کلیک نکینم بقیه رو ریپ نمیکنه میشه کاری کرد که پیام نیادش و خودش ignore کنه
ممنون ولی یک سوال داشتم من اینجا کدام یکی رو انتخاب کنم فایلی با پسوند ifo وجود نداره!!!!!
ifo رو برای چه کاری می خوایین؟
به هر حال از اون پاینن type of files رو به all file types تغییر بدین نمایش داده میشن
البته باید از منوی option کلیک نمایش پسوند فایلها رو هم بزنین
از هر ۵ تا dvd که تبدیل میکنم ۴ تاش صدا عقب میفته.با چتدتا برنامه هم امتحان کردم. دیگه اعصابمو ریخته به هم.
سلامنقل قول:
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه
رایج ترینشون
دی وی دی فیلم مشکل داره
کامپیوتر شما نمیکشه
هنگام ریپ کردن زیاد با کامپیوترتون ور میرین که باعث میشه کم بیاره
...
یه مشکلی با این برنامه دارم. وقتی فایل ifo رو باز میکنم و از title های dvd یکیش رو انتخاب میکنم ولی میاد همه رو ریپ میکنه.
چیکار باید بکنیم؟؟
من از هیچ برنامه دیگه ای به جز این راضی نیستم. واقعا از لحاظ کیفیت بی نظیره.
اگه کمک کنین ممنون میشم.
سلام جدیدتربن نسخه Auto GK رو میخواستم. ممنون.
دوستان سلام
مي خواستم بدونم فيلم هايي كه از دوربين فيلمبرداري روي كامپيوتر ميريزيم هم ميشه به اين صورت(rip) در ببياريم؟
من فيلم هايي كه از روي دوربين به كامپوتر انتقال ميدم كيفيت بالايي دارن ولي حجم خيلي بالايي هم ميگيرن! مثلا هميشه 8 گيگ و اينا هست!
نميشه با همون كيفيت ولي حجم پايين مثل دايويكس در آورد؟
البته بگم كه من اين كارو ميكنم مثلا با total video convertor حجمش هم هموني كه مي خوام ميشه ولي فيلمو كه نگاه ميكني بريده بريده نشون ميده!
از دوستان کسی نمیخاد جواب من رو بده؟؟نقل قول:
نقل قول:سرچ نمکینین و.....نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2856378&postcount=122
سلام.نقل قول:
جدیدترین نسخه پایدار
AutoGK 2.55
کد:http://www.autogk.me.uk/index.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=1
کد:http://www.autogk.me.uk/index.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=2
سلام.نقل قول:
بله. AutoGK کلا برای تبدیل MPEG2 که دوربین های قدیمی میگیرن بسیار مناسبه. حجم و کیفیت خروجی هم که دست خودتونه.
سلام دوستان
میگم تو این نرم افزار عرض فایل خروجی را چه شکلی میشه مشخص کرد؟!
سلام.نقل قول:
در ابعاد فیلم, Width به معنی عرض یا پهنا و Height به معنی ارتفاع یا بلندی رایجه.
احتمالا منظور شما هم بعد دوم یعنی ارتفاع تصویر هست.
در AutoGK بخاطر حفظ Aspect Ratio یا نسبت تصویر, ارتفاع توسط خود برنامه محاسبه میشه.
کافیه شما Width رو تعیین کنید تا برنامه نسبت تصویر و ارتفاعی برای فایل در نظر بگیره.
سلام دوست مننقل قول:
ممنون
بله منظور من همون ارتفاع بود!
ولی یه مشکلی هست! من دارم سریال 24 را تبدیل میکنم همه را با ارتفاع 368 ریپ کرد به غیر از یه دونه از قسمت ها که با ارتفاع 480 ریپ شد! البته فیلم ها هم تفاوتی انگار ندارند ولی نمیدونم چرا اینطوری کرد!
به هر حال ممنون از بابت راهنمایی.:11:
خروجی برنامه Ideal DVD to AVI Converter 2.0.1 دارای کیفیت خوبی است و از همه مهمتر سرعت آن عالی است و از آن مهمتر حجم برنامه فقط 1.82 مگابایت است !
لینک دانلود :
http://dl.kamyabonline.com/download/program/Ideal%20DVD2%20AV.2.01.exe
شدیدا توصیه می شود دوستان امتحان کنند که اصلا ضرر نمی کنند .
Width رو دستی تنظیم کردید یا Auto زدید؟ بعیده AutoGK در محاسبه ارتفاع اشتباه کرده باشه.نقل قول:
اگر امکانش هست معرفیش کنید.نقل قول:
Width را هم همیشه میگذارم 640نقل قول:
تمام سریال را با ارتفاع 368 ریپ کرد اما یدونه از قسمت ها را با 480
کلا توی فیلم سینمایی ها هم با ارتفاع های متفاوتی کار میکنه اما خوب اونا هم هر کدوم سورس اصلی رزولوشن مختلفی دارن اما سریال های کیفیت اصلی را نمیدونم چرا این طور انجام داد!
احتمالا فایل حاوی اون قسمت واقعا فرقی در نسبت تصویر یا رزولوشن با فایل های دیگه داشته.نقل قول:
به هر حال اون قسمت را با tvc ریپ کردم
لطفا کمک کنید :
من یک فیلم رو می خواستم زیرنویس بهش بچسبونم از برنامه AutoGK استفاده کردم بعدش حجم نهایی رو هم گذاشتم 650 خود فایل اصلی اندازش 750 بود ولی وقتی تموم شد فیلم زودتر از صدا و زیرنویسی که بهش چسبونده بودم میومد لطفا بگید چکار کنم.
مشخصات سیستمتون چیه؟نقل قول:
این مشخصات سیستمم هست:
2 گیگ رم
خب پس مشکل از سیستمتون نیست! احیانا موقع ریپ برنامه حجیم دیگه ای رو باز نکرده بودین؟ - بی تاثیر نیست -
اگه نه به احتمال زیاد تنظیماتتون اشکال داره با یک برنامه دیگه مثل avs هم امتحان کنید
احتمال وجود مشکل تو فایل اصلی هم هست .
ولی با یه برنامه ی دیگه هم امتحان کنید
یه سوال
من قبلا با این برنامه کار کردم و وقتی یه فیلم میخواستم تبدیل کنم حداقل 2 ساعت طول میکشید ولی الان فقط 2 دقیقه
میدونم یه جای کار میلنگه ولی نمیدونم کجا چون موقع اجرا صدا هست ولی تصویر نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید
من مشکل بالا رو خودم حل کردم اما یه مشکل جدید برای اینکه از external subtitle استفاده کنم تیک رو میزنم اما نمیزاره زیرنویس لود شه یعنی نمیگه از کجا ادرس بدم ...
ممنون میشم راهنمایی کنید .