با كدوم برنامه پچ اضافه كردي؟نقل قول:
نكنه با gslide نصب كردي اگه اين پيغام رو بده يعني رجيستر پروندي.
من كه گفته بودم فقط سريال اصلي ها ميتونن از gslide استفاده كنند!
Printable View
با كدوم برنامه پچ اضافه كردي؟نقل قول:
نكنه با gslide نصب كردي اگه اين پيغام رو بده يعني رجيستر پروندي.
من كه گفته بودم فقط سريال اصلي ها ميتونن از gslide استفاده كنند!
ممنونم از راهنماییتون.
حقیتتشو بخواهید فروشتنده به من ابن گوشی رو به اسم اصلی فروخته بود :( (نامردی که شاخ و دم نداره)
باهاش تماس گرفتم گفت بیارش.
به هر حال از تاپیک قشنگتون ممنونم.
راستی الان میشه اصلیشو پیدا کرد ؟
اگه آره چند و کجا ؟
سلام اگر فارسی ساز k500i رو بزارین ممنونم
فارسي ساز وجود نداره بايد گوشيت فلش بشه.نقل قول:
گوشي هاي كه اشغال هستن جاوات نميشن:33::33::33::33::33: درنتيجه برنامه بهشون پيدا نميشه :33::33::33::33:يعني هيچكس عقلشو از دست نميده تا گوشي اشغال بخره :33::33::33::33:در نتيجه برنامه نويسا ميبينن گوش اشغال خريدار نداره :33::33::33::33:هيچي واسش برنامه درست نميكنن :33::33::33::33::33:نقل قول:
خيالت راحت باشه w810 هم خز شده به زودي جاوات هم ميشه چون تو دست درويشها هم w810 هست يه تاپيك هم هست در مورد همين گوشي و جاوات شدنش حرف زدن نگران نباش دو هفته ي ديگه كه جاوات شد يه دنيا پچ و برنامه واسش گير مياري:27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27:
توحيد جان ميشه بگي بيشترين تعداد پچي كه رو گوشيت هم زمان ريختي چند تا
يعني چند تا پچ همزمان روگوشيت داشتي
سلام اين لينك هايي كه من گذاشتم با opera مشكل دارن شما با internet explorer دانلود كن:10:نقل قول:
سلام توحيد جوننقل قول:
تنها كاري كه سيمباين ميكنه فايل هاي سيستمي رو به روي برنامه باز ميكنه يعني برنامه هر كاري دلش بخواد ميكنه خوب وقتي پچي باشه كه بتونه درايور صدا رو بياره تو other يعني اگه برنامه باشه و با حذف java permission بتونه دست كاري كنه خوب ميشه سيمباين
حالا كسي پچي درست كرده كه كمرا درايور و acustic را بيا ره تو other حتما ميتونه يه كاري كنه كه كل پوشه ي fs رو بياره تو other حالا فقط مونده تعريف كدن فايلهاي sis كه مغزم با اين يكي كمي مشكل داره:41: خوب حالا شبيه همين هم يه موضوع هستش اگه پچي باشه تا بتونه واسه ويدو دي جي ام پي فور بشناسونه ميتونه واسه گوشي هم sis بشناسونه حالا نظر من اينه:11: :11: :11: :11:
باشه W810i یک سال بعد از Kجوات ساخته شده.نقل قول:
سالی دیگه معلوم میشه چون تولید W810i متوقف شده .نقل قول:
هم قیمت W810i میره بالا هم جوات نمیشه.
ضمناً من W900i دارم :19:
ژاپنی هم هست.
اولاً W900i دارم به درک که جوات میشه .نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه گوشی های ارزون جوات مشن
فقیر فقرا پول گوشی گرون رو ندارن به همین دلیل بند میکنن به یه گوشی و جاواتش میکنن.
مطمئن باش W810i بیشتر از این دیگه جوات نمیشه و جواتیش رو به کاهش میره.
:5:
خلاصه اگه بخاي گوشي داشته باشي كه يه دنيا برنامه و و پچ و فلان براش باشه نبايد اشغالشو بگيري بايد جواتشو بگيري حالا واسه w810 سه تا پچ بود واسه w900 همون سه تا هم نيستنقل قول:
:34: :22:
نويد جون حق با تو هستنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي بيخيال شو اين آقا مسعود داره كلوپ رو به انحراف ميكشه.
اولا درست صحبت كننقل قول:
يعني چي فقير فقرا؟!؟؟
خب اگه يكي قدر پولشو بدونه و پول اضافه فقط براي يه قاب نده بهش ميگن فقير فقرا(منظورم w810 هست)
در ضمن اين جوات شدن و خز شدن فقط قرطي بازي.حالا هي بگو جوات شده و ...
در ضمن اول تاپيك هم خواهش كردم پست بيخودي و نا مربوط نديد ولي كو گوشه شنوا...با شناختي كه از شما دارم علاقه شديدي به پست دادن داريد حالا چه مربوط و چه نامربوط
مثل تبليغ كلوپ درايو دوربين يا فارسي كردن گوشيها كه همه جا لينك زده بودي.هرجا هم به مشكلي برخوردي ميگي من باكس دارم كل كلوپ ميدونه شما باكس داري ولي قرار نيست كه فقط براي شما كه باكس داري پچ معرفي كنيم.چون همه مثل شما بچه مايه دار نيستن!
ناراحت نشدي كه بهت گفتم بچه مايه دار!!!:21:
سلام توحید جان
اول ممنون واسه ی تاپیک
دوم یه سوال داشتم من یه چند تایی patch ریختم رو گوشیم و الانم همش کار میده منتها دیشب که اومدم یکی بریزم دیگه نشد یعنی چی؟ یعنی اینکه گوشی به FAR متصل میشه داخل فلدر Flash هم میره محتویات Flash هم که یه فلدری به اسم memory هست هم میاره اما موقعی که یک patch رو کپی میکنم توی Flash و copy رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
مشکل چیه ؟
ممنونم اگه راهنمای کنید
سلامنقل قول:
ما كلا دو نوع پچ داريم:
1-با پسوند vkp كه موقع نصبش بايد گزينه process vkp script فعال باشه.
2-با پسوند ssw كه موقع نصبش بايد گزينه flash BABE ssw image فعال باشه.
شايد موقع نصبش يكي از اين گزينه ها غير فعال شده و يا اشكال از پچ بوده يه پچ ديگه رو امتحان كن
نه عزیز اشتباه متوجه شدی تا پچ رو کپی میکنم اصلا اون منویی که باید بیاد تا process vkp script یا flash BABE ssw image رو انتحاب کنم نمیاد یعنی تا روی Copy میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
منم دقيقا نميدونم مشكل از كجاست تا حالا به همچين چيزي برنخوردم.يه بار از اول فار منيجر و پلاگين و usb drive رو هم نصب كن شايد درست شد امتحانش ضرري نداره.به غير از اين چيزي به نظرم نميرسه!نقل قول:
دستت درد نکنهنقل قول:
پچ منو واسه من کار نکرد . بعد از نصب دیگه وارد منو نشد
برای sysgfx ، آیکون ها رو دقیقا کجا کپی کنم؟ تو مموری کارت یا گوشی؟ کدوم قسمتش؟
نقل قول:
ممنون
جالبه الان که مثلا پج آبی کردن باطری رو میریزم همین اتفاقی که گفتم میوفته اما همین پچ باطری رو دوباره دانلود کردم و ریختم درسته و اون مشکل پیش نیومد ( نه تنها این پچ همه ی پچها )
امکان داره پچها طوری باشه که بعد از مدتی که روی PC باشه کار ندن؟
آقا راستی یه پچ دیدم این بود اسمش
blinking_lamp_at_entering_call
شما میدونی چب هست و چکار میکنه؟
از اسمش اينجور بنظر ميرسه كه موقع زنگ خوردن گوشي لامپ فلاش روشن خاموش بشه.نقل قول:
خواهش ميكنمنقل قول:
شما پچ منو رو با notepad بازش كن بيشتر متوجه ميشي حتما مسيرشو درست نصب نكردي كه كار نكرده
براي sysgfx هم بايد يه پوشه با همين نام تو مموري كارت درست كني و بعد تمام فايلها رو توش كپي كني
خب تبريك ميگم كه مشكلتون حل شد.نقل قول:
ولي فكر نميكنم با گذشت زمان محتويات فايل عوض بشه حتما اوندفه گوشي درست به فار منيجر وصل نشده كه همچين اروري داده براي اطمينان ميتوني پچ قبلي رو كه نصب نميشد دوباره نصبش كني.و يه احتمال ديگه هم هست :داخل فايلهاي پچ كه متني هست اگه جلوي يه خط علامت ; گذاشته بشه اون خط غير فعال ميشه شايد همچين اتفاقي افتاده.
:11:
سلام توحيد عزيز
پلاگين واسه w700 r1ca021 مي خوام لطف !
توحيد جان من از اينكه تاپيك به اين با حالي زدي ازت تشكر مي كنم
خواهش مي كنم با كساني كه دارن نظم به هم مي زن برخورد كني
پلاگين؟؟؟نقل قول:
منظورتو متوجه نشدم اگه منظورت پچ هست چشم اگه چيز بدرد بخوري پيدا كردم ميزارم
امير جان برخورد رو بايد مديرا بكنن ولي اينجور چيزا طبيعيه و زياد پيش مياد و كاريش هم نميشه كرد بايد كسي كه پست ميده خودش يكم درك كنه و براي اينكه تعداد پستاش اضافه نشه پست نامربوط نده خدا رو شكر تو اين سايت به داشتن پست زياد چيز خاصي نميدن به جز يه كلمه كه بالاي آواتار نوشته:10:نقل قول:
:5:
راستي چطوري مي شه منوي گوشي رو عوض كرد فايل layout.xml بايد تغيير بدي ؟
منظورم اون فايلي كه توي x++ با اون گوشي رو فلش كنم و همچنين توي فار منيجر
آقا اصلا يه توضيح درباره هك w700 به من بده چون يكي گير داده كه بيا داريور صداشو مثه گوشي خودت عوض كن
براي خاموش شدنش بايد همون فايل k750 رو بايد روش بريزي و بعد با فارمنيجر هكش كني ولي با ريختن فايل rest گوشي روشن نميشه و بايد كل فايل main رو روش فلش كني كه براي گوشيهاي چينج نميشه استفاده كرد چون رجيسترش ميپره.مال دوسته منم w700 بود و گير داده بود. با همين روش هكش كردم ولي براي روشن شدنش از باكس دوستم كه موبايل فروشي داره استفاده كردم.نقل قول:
يه جستجو بكن پيدا ميكني.تو همين سايت هست.در ضمن خودتم رعايت كن سوال نا مربوط پرسيدي هااا!!!نقل قول:
شوخي كردم به دل نگير:10:
به نظر من روي اين گوشي با فار كار نكني بهتره.نقل قول:
با ++Xs هكش كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه miss call داشته باشین فلاش دوربین چشمک میزنه!:46:
داشتم پست ها رو میخوندم دیدم داره به خاکی میره!؟؟
تو سایت سونی اریکسون همچین چیز هایی هست
توحيد گرامي ممكنه
آموزش كار با xs++/fsx لطفا
توحيد جان در مورد سوالي كه در مورد layout كرده بودم به نتيجه رسيدم اخه فكر كردم اتاقهاي خونتون بلدي
محل سكونت : FS/ifs/settings شوخي =شوخي
به خدا نمي دونم آخه هم چيز به هم ربط دار ه پس بهتر ه پست ها يه جا باشند
توحيد جان فزض مي كنيم كه گوشي(k750|w700,800,810) با فايل ريست روشن نشد حالا بايد چي كار كنيم !