من هم در زمینه سناریو و ساخت موزیک بازی میتونم همکاری کنم.موزیک الکترونیک هم میسازم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من هم در زمینه سناریو و ساخت موزیک بازی میتونم همکاری کنم.موزیک الکترونیک هم میسازم.
[quote=capitan black;1172657]من هم در زمینه سناریو و ساخت موزیک بازی میتونم همکاری کنم.موزیک الکترونیک هم میسازم.
آقای کاپیتان بلک از همکاریه شما هم متشکرم پس شما با آقای هاروست مون هم آشنا بشید و با ایشون با هم دیگه کارا رو انجام بدبد من شما رو هم به عنوان بخش صدا اد کردم
سلام آقایونه سناریو نویسها زود باشید دیگه فعلا یه بخش از سناریو که حاضره رو بدید تا ما از همون یه کارایی انجام بدیم در ضمن من چهره پرداز یا شخصیت پرداز بازیم شدم
جناب های سناریو نویس ما منتظر کاریم عزیزان.
آقا پویان یه موزیک برای اینکه وقتی بازی داره لود میشه آوردم به بازی ترسناک هم میخوره جالبه اگه خواستی گوش بده ببین چطوره؟
آقا علی یه مدل هست که دراگون عکسشو واست می فرسته ببین می تونی بسازیش :20: در ضمن آهنگت خیلی بدردم خورد اگه باز داشتی دریغ نکن :8:نقل قول:
دوستان خیالتون راحت باشه ما اولین جلسه هماهنگی را 1شنبه ساعت 5 گذاشتیم، البته من یه جلسه با حجت جان داشتم ولی چون گیم هکر نبود به نتیجه نرسید.نقل قول:
از موزیک های t.A.T.u میزاری؟؟؟!!!!:27::40:نقل قول:
آره چرا که نه!
آقا پویان پس کی فرستاده میشه من منتظرم.
آقایون اگه موافق باشید من برای تبلیغات این پروژه و پروژه های دیگه یک وبلاگ توپ بزنم و در آن جا تبلیغ کنم ( با اخبار جدید از بازی )
باشه من که موافقم بقیه بچه ها رو نمی دونم :20:نقل قول:
منم موافقم :27:نقل قول:
دوستان گرافیست می خواید برای تمرین یا نمونه کار یه مدل توافقی بسازید تا سناریو آماده بشه؟
مثلا یه کلت!
آقاي Capitan black جان با من هماهنگ شو ايدي ياهوتو بده تا اونجا با هم هماهنگياي لازمو بكنيم
آقای هاروست مون مشخصات خودتون رو به اضافی ایمیلتون واسم خصوصی کنید بعدشم یه موزیک برای ساخت ترایلر می خوام می تونی تهیه کنی ممنون:20:نقل قول:
ببینید من قبلا با ejay dance چندتا موزیک ساختم می خواهید آپ کنم( از بچه های آهنگ ساز معذرت خواهی می کنم)
دراگون جون ببین اگه به دردت می خوره با کیفیت بالا آپ کنم:
خوب برات فرستادم . مي گم آهنگ برات ميزارمنقل قول:
دراگون جون ببین اگه به دردت می خوره با کیفیت بالا آپ کنم:
عزیز جان یه مقدارش بدردم خورد بقیش تکنو بود نحالیدم باحاش ولی اگه تونستی تو سبک این ترایلر آهنگ بزاری دمت درست آقای هاروست مون و کاپیتان بلک شما هم ببینید چون تو این موضوع ها آهنگ باید رله کنید تمام آهنگها تو این سبک وسیاقه البته بجز یه موضوعاتی که بعدا با پویان واستون میگیم در ضمن تمام آهنگهایی که می فرستید بصورت خصوصی باشه نه اینکه همه بلندش کنن :27:
لینک ترایلر باید داونلود کنید
در ضمن آقای هاروست مون ممنون . دوستان دیگه ای هم که خصوصیات و ایمیلشون رو نفرستادن واسم خصوصی کنن
[quote=dragonboy;1173999]دراگون جون ببین اگه به دردت می خوره با کیفیت بالا آپ کنم:
عزیز جان یه مقدارش بدردم خورد بقیش تکنو بود نحالیدم باحاش ولی اگه تونستی تو سبک این ترایلر آهنگ بزاری دمت درست آقای هاروست مون و کاپیتان بلک شما هم ببینید چون تو این موضوع ها آهنگ باید رله کنید تمام آهنگها تو این سبک وسیاقه البته بجز یه موضوعاتی که بعدا با پویان واستون میگیم در ضمن تمام آهنگهایی که می فرستید بصورت خصوصی باشه نه اینکه همه بلندش کنن :27:
لینک ترایلر باید داونلود کنید
دراگون جون تریلر شما بد نبود ولی ای کاش اسمی از بازی نمی بردی چون قرار شده بود اسم بازی را بعدا انتخاب کنیم(پس از اتمام سناریو)
مشکلی نیست منم موافقم.نقل قول:
اینم کلت:
دراگون جون تریلر شما بد نبود ولی ای کاش اسمی از بازی نمی بردی چون قرار شده بود اسم بازی را بعدا انتخاب کنیم(پس از اتمام سناریو)
درسته ولی من نگفتم که این ترایلر ترایلر خود بازیه یه ترایلر برای اینکه دوستان صدا سازمون بتونن صدا ها رو به این صورت دربیارن حالا واسه خسته نسدن بچه ها ما یه کاری کردیم :31:
[quote=hamishebahar;1174144]مشکلی نیست منم موافقم.
علی جان اسلحه سازی بسته باکستو چک کن
من آهنگي كه گفتي رو آماده كردم ببين خوبه و اگه تعغيرات بايد بشه فقط تيمرشو بگو آدرسشو خصوصي مي دمنقل قول:
دور از دسرس اطفال:27:
آقایون تکلیف منو مشخص کنید!
من مدله چیو بسازم؟(آدم،حیوان،خونه....؟)
خب اگه اینجوری هست که اشکال نداره، خیلی هم خوبه:40:نقل قول:
بابا ایول خیلی باحال شده، دستت درد نکنه:40:نقل قول:
سهیل سلام
تو اگه میتونی مدل آدمی به شکل شخصیت اول رزیدنت اویل و اسکلت روح درست کن!
آقا سهیل دراگون یه مدل به همیشه بهار داده اگه تونستی برو تو هم مدلو ببینو ببین میتونی بسازیش فقط یادت نره همش بوسیله خصوصی باشه ها :20:نقل قول:
شرمنده من پست پویان را ندیدم، اصلاح می شود.نقل قول:
همون کاری که پویان گفت بکن
خیلی ممنون دوستان من رفتم کارمو شروع کنم!.
من چنتاي دارم براي مدل گرفتن مي زارمنقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من صدا میتونم در بیارم
چون 10 سالمه صدای همه چی می تونم در بیارم
البته شاید
عالي پس وقتي نقشا مشخس شد براي آواي نقش بهت مي گم .:11:نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tatu لطفا انلاین شو تو یاهو
من الان آن هستمنقل قول:
مدلاي اسلحه خوب بود
بابا همیشه بهار!از یه مدل تو 2تا بازی استفاده میکنی!
اون کلت بلخره ماله جنگه یا ماله بازیه ترسناک؟!
جوابه ماروهم ندادین ها!
آهنگ خوب بود يا بايد درستش كنم
اين اسلحه ببين خوبه
اينم سايتي كه پره اسلحه هست مي تونين مدلاتونو از اونجا بگيرين چنتاي بالام از همونجا گرفتم
مدلاي اسلحه خوب بود
اگه بخوایم تم ایرانی باشه باید شهید شد توی این راه.
هیچ موتور مجانی ای نیست که اجازه بده محیط رو اونطور روشن-قدیمی درست کرد.
در باره متور جستجو تضيح كوتااي ميدي مام بفهميم:19:نقل قول: