شما جوابت رو توي اون تايپك تو زير بخش دوربين و ام پي 3 گرفتي...يا حق.نقل قول:
نوشته شده توسط Manager_66
Printable View
شما جوابت رو توي اون تايپك تو زير بخش دوربين و ام پي 3 گرفتي...يا حق.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
اگه من تو اون تاپيكي كه شما مي گي اين سوال رو مطرح كرده بودم كه آخه مومن خدا مريض نبودم كه باز بيام اينجا و دوبار ه بپرسم شما هم بهتره اول يوزرها رو بخوني بعد بگي شما قبلا اين سوال رو مطرح كردي ;)
سلام ميخواستم يه دي وي دي رايترر بگيرم از همين 40 يا 50 توماني كدومش بهتر با چه ضمانتي
PIONEERبگیر یا PLEXTORنقل قول:
نوشته شده توسط hamedgibson
ASUS بد نیست
قيمتس چند مدلش چي ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط actros
نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
اگه من تو اون تاپيكي كه شما مي گي اين سوال رو مطرح كرده بودم كه آخه مومن خدا مريض نبودم كه باز بيام اينجا و دوبار ه بپرسم شما هم بهتره اول يوزرها رو بخوني بعد بگي شما قبلا اين سوال رو مطرح كردي ;)
فكر كنم از ويندوز باشد
سلام
من يك مقاله توپ درباره شبكه, انواعش و ..... مي خوام ولي سطحش بالا نباشه (اگر داخلش يه توضيح كوتاه درباره lan , wan ,man و فرقاشون و كاربردشون و..... كافيه )
ممنون
سلام
می خواستم بدونم که هاب سوییچ با هاب چه فرقی داره؟
آقا به شدت از شما عذر میخوام امیدوارم که بنده رو بخشیده باشید....نقل قول:
سلام من تازه عضو شدم (همين امروز) چرا وقتي Ac 97 رادر كامپيوتر نصب ميكنم نصب ميشود ولي صدا بيرون نميايد
سلام عضويت شمارو تبريك ميگم...احتمالا سيم هاي مربوطه رو درست نزدي يا قطعي ازون هستش در هنگام نصب اخطاري بوجود نيومد اينو كنترل كن آيكن هاي مختلف باز هستش اينم يه نيگا كن...نقل قول:
نوشته شده توسط shahin_Danger_Virus
اينجا رو يك نگاهي بكن ببين جلوي قسمتها علامت زرد داره يا نهنقل قول:
نوشته شده توسط shahin_Danger_Virus
Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Sound, video and game controllers
fbftjhrjytjhareuyr6jfnsfnfsه؟
دیروز که کامپیوترم رو روشن کردم از همون لحظه اول صدای تق تق تق ازش شنیده می شد. در ضمن کامپیوتر بوت نمی شد ولی تمام فن ها روشن می شد.
کیس کامپیوتر رو روشن کردم. دیدم صدا از فلاپی درایو هستش. سوکت تغذیه و دیتای فلپی درایو رو در آوردم و دوباره روشن کردم. صدا قطع شد ولی کامپیوتر باز هم بوت نمی شه. در ضمن وقتی کامپیوتر روشنه دکمه Cd Drive ها رو هم که می زنم Eject نمی شه چراغش هم روشن نمی شه و به خاطر همین احتمال دادم که ایراد از پاور باشه.
تمام سوکت های تغذیه رو به جز سوکتی که روی مادربرده و سیگنال های مربوط به پاور مثل Power Good و ... (سوکت دوردیفه روی مادر برد) در آوردم. سوکت دوردیفه باید سرجاش باشه تا پاور روشن بشه. با ولت متر که اندازه می گیرم، ولتاژ 12 و 5 ولت ثابت نیست. به خصوص 12 ولتی که تا 9 ولت هم می افته. البته چک کردن با ولت متر شاید زیاد اعتباری بهش نباشه ولی به هر حال نشون می ده که اوضاع پاور خوب نیست.
1.صدای فلاپی درایو چه ربطی به پاور داره؟
2.بلا ملایی سر مادر برد اومده که مثلا خیلی جریان بکشه (از طریق همون سوکت دوردیفه) و باعث افت ولتاژ بشه؟ البته هیچ داغی یا بویی که احساس نمی شه.
3.پاور من Porsche 400w هستش. کارت گرافیک Onboard، سی پی یو 2.4، دو سالی هم هست که هیچ مسئله ای باهاش نداشتم.
4.ممنون که راهنمایی می کنین.
فکر کنم چنین چیزی رو توی بازار دیدم و احتمالا قیمتش دوروبر 5500 بود...نقل قول:
نوشته شده توسط smagh2004
سلام دوست عزیز مشکل میتونه از فن باشه که شاید محکم سر جاش نیست منظورم فن سی پی یو هستش یا البته همین مشکل در مورد فن ها خود کیس باشه...شاید هم مشکل واقعا از پاورت باشه...بیشتر ازین دیگه مغزم نمیکشه...اما مشکل پاور و یا فن روجدی بگیر...نقل قول:
نوشته شده توسط stilator
هر موقع كامپيوتر به خط تلفن وصل است. موقع روشن شدن كامپيوتر اتوماتيك به اينترنت وصل مي شود!!!!!!چكار كنم تا مشكل حل شود تا مجبور نشوم خط تلفن را از كامپيوتر جدا كنم!!!!!!!!!!1
يه سوال از شما دوست عزيز rbd_24 دارم شما برنامه فكس گيري داريد ؟ يعني كامپيوتر رو به عنوان يه فكس قرار داديد يا نه ! به هيچ وجه از برنامه هاي فكس و ... استفاده نمي كنيد ؟
سلام .
میخواستم بدونم رم 512 روی این سیستم جواب میدهد یا نه .
cpu: 1800 motherboard: giga 533
برای چی جواب نده
آره مي ده ميده يعني جواب ميده
سلام
موقع تایپ با کیبوردم وقتی یه کلیدی رو فشار میدهم چندتا کارکتر بعدش رو هم تایپ مکنه مثلا وقتی عدد 1رو فشار میدم اعداد1و2و3و4روتایپ می کنه:blink:
لطفا کمکم کنید خیلی خیلی ممنون می شم:biggrin:
مشكلت نرمافزاريهنقل قول:
1- اگه لپ تاپ رو هر روز و روزی چند بار خاموش روشن کنیم سخت افزارش آسیب می بینه؟ چه آسیبی؟
2- اگه Cd تو درایوش باشه و کامپیوتر رو خاموش و بعدا روشن کنیم چه طور؟ چه مشکلی پیش می آد؟
در هر 2 صورت مشكلي پيش نميادنقل قول:
1- اگه لپ تاپ رو هر روز و روزی چند بار خاموش روشن کنیم سخت افزارش آسیب می بینه؟ چه آسیبی؟
2- اگه Cd تو درایوش باشه و کامپیوتر رو خاموش و بعدا روشن کنیم چه طور؟ چه مشکلی پیش می آد؟
نكته جالبي كه برام پيش امده، چرا فكر ميكني صدمه بزنه؟
ممنون
من از چند نفر غیر متخصص اینو شنیده بودم و اونها خیلی مطمئن بودن رو حرفشون
واسه همین سوال کردم
با سلامنقل قول:
احتمالا مشکل نرم افزار مودم هست
1 بار درایور مودمت رو پاک کن دوباره نصب کن و سیستم رو ریست کن
اگه درست نشد باید ویندوزت رو دوباره نصب کنی
این اختلالی هست که بین نرم افزار مودم و سیستم عامل پیش میاد
خوش وخرم باشید:)
نقل قول:
با سلام
اصلا عجیب نیست درست هم هست
فکر میکنید چرا حالت استند بای رو تولید کننده های لوازم برقی توی محصولشون لحاظ میکنن؟
1 کی از دلایلش مصرف کمتر برق هستش
توی کشور ما هستش که بودجه ای رو که باید صرف عمران و ابادانی بشه به اسم سو بسید یا همون یارانه:laughing:
به برق و اب و سوخت و ........ میدن(البته واسه لاپوشونی دزدی های خودشون)
ولی توی کشورهای خارجی به مسئله صرفه جویی درست و علمی... خیلی اهمیت میدن
شما هم سعی کن سیستمت الکی روشن نباشه به 2 دلیل
1 اسراف نکردن ...که خدا اسراف کارا رو دوست نداره :)
2 قطعات الکترونیکی کامپوترت خیلی دیرتر مستهلک میشن:sad:
(قسمت اول عجب تیکه باحال اخلاقی شدااااااا:laughing: :happy: )
البته جسارت منو ببخشید
خوش وخرم باشید
با سلامنقل قول:
منظور شما از دسترسی چیه؟
معمولا نرم افزارها جهت اپدیت کردن به سایته سازندشون لینک میشن( اگه تروجان یا اسپای ویر باشن ماجرا جور دیگه ای میشه)
ولی در نرم افزارها 1قسمت به اسم ستینگ یا اپشن هستش که توی این قسمت تنظیماتی وجود داره که شما وقتی به اینترنت وصل میشید برنامه بتونه اتوماتیک خودش اپدیت بشه میتونید تیک این قسمت رو بردارید تا دیگه موقع کانکت شدن اتو اپدیت فعال نشه در مورد خود ویندوز هم به این شکل هست
حتی شما میتونید برنامه زون الارم رو نصب کنید تا کاملا به نحوه فعالیت نرم افزارتون چه در ریجستری ویندوز در
هنگامیکه اف لاین هستید وچه در هنگام انلاین بودن احاطه داشته باشید
خوش و خرم باشید:)
با سلامنقل قول:
اما در مورد هارد به هارد کردن
ما هارد اول رو به عنوان هارد اصلی یا master (همون هاردی که با اون میخوایم ویندوز بالا بیاد
خودش master هست ونیازی به تغییر نداره) و هارد دوم که باید slave باشه
هارد اول که نیازی به تغییر نداره ولی هارد دوم رو چطور slave کنیم؟
پشت هارد جندتا جمپر هست( کنار همون جاییکه کابل برق به هارد وصل میشه) که موقع هارد به هارد باید اونو تغییر بدیم هاردهای قدیمی 2 تا جامپر داشتن و باید 2 تا رو جابجا میکردی جدیدا 1 دونه دارن
شما روی هاردتون 1 لیبل هست که روی اون نشون داده که وضعیت جمپرها رو در حالتهای مختلف
توی حالت عادی که باید مستر باشه وهست ولی واسه هارد به هارد .. هارد دوم رو از روی همین راهنما
به slave تغییر میدیم یعنی نگاه میکنیم ببینیم در حالت slave جامپر در کجا قرار میگیره (طبق اون راهنمایی
که روی بدنه هارد مارک شده) و جای جامپر رو تغییر میدیم
حالا دیگه کاری به هاردامون نداریم و باید کابل ide سی دی رام رو به هارد دوم وصل کنیم اگه کابل برق اضافی توی کیس بود اون به هارد دوم وصل میکنیم اگرم نبود کابل برق سی دی رام رو جدا میکنیم به هارد دوم وصل میکنیم
(البته همه این موارد زمانی انجام میدیم که سیستم کاملا خاموشه:laughing: :laughing: )
وقتی کابل برق رو وصل کردیم سیستم رو روشن میکنیم
در ویندوز ایکس پی گاهی اوقات توی بار اول که ویندوز بالا میاد هارد دوم رو به خوبی نمیشناسه
و باید 1 بار سیستم رو ریست کرد
بعد از اینکه ویندوز بالا اومد درایوهای هارد دوم درقسمت my computer به درایوهای هارد اول (هارد اصلی)
اضافه میشه که باید توی کپی کردن اطلاعات حواستون جم باشه که اشتباهی توی درایو دیگه کپی نکنید..
وقتی که کار هار د به هارد تموم شد یادتون نره که جامپر هارد دوم رو به حالت اولیهmaster تغییر بدید..
خسته شدمم:laughing:
تا حدی که میتونستم ابتدایی گفتم که واسه دوستان تازه کارتر قابل فهم تر باشه:)
خوش وخرم باشید
نقل قول:
سلام
در مورد سی دی مشکلی پیش نمیاد
ولی اگه بیش از حد لپ تاب رو خاموش روشن کنید به اون صدمه میزنه بیشتر روی باطریش تاثیر میذاره
چطوری می تونم اطلاعات سخت افزاری کامپیوترم رو به دست بیارم؟
البته به جز system properties
مثلا چه اطلاعاتی؟
ببین اگر اطلاعات خیلی ساده ای مثل مقدار حافظه و کلاک سی پی یو و ... بخوای در موقع بالا آمدن کامپیوتر (به اصطلاح Post ) اطلاعات کارت گرافیک ، cpu ، رم و هاردت رو می تونی ببینی ... و یا می تونی در device manager همین اطلاعات رو تو ویندوز ببینی ...
yam78 شما مي توانيد برنامه هاي مفيدي در اين تاپيك پيدا كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از برنامه ها SIW هست
متشکر از همگی
با سلام من مادربوردم گيگاس سي دي را هم گم كردم گرافيكش را هم ميدونم اس تيريه كسي مي تونه كمكم كنه درايورش را گير بيارم ممنونم
عزيز با برنامه CPU z در سربرگ مادربرد اسم دقيق مادربردت را مي توني پيدا كني و بعد برو داخل سايت گيگابايت اونجا اسم مادربردت را سرچ كن پيدا مي كني
سلام
یه مدتیه که سیستم الکی الکی خودس روشن میشه اما نه خیلی الکی چه طوری ؟
این که اگه کسی گوشیه تلفن رو بر داره یا نه تلفن زنگ بزنه سیستم روشن میشه حالا غیر از این جالب اینه که هر وقت می خوام وارد اتاق بشم به محض این که کلید مهتابی رو میزنم کامپیوتر هم باهاش روشن میشه
در مورد قطعات هم این که مین من گیگا هست مدله :8ig-100 Pro و مودمم Aztech V 92 هست
و همچنین تنظیمات هم یه گزینه ای مین های گیگا دارن به اسم Modem On By Ring که البته اون رو هم غیر فعال کردم در ضمن دیگه فکر نمی کنم به لامپ مهتابی ربطی داشته باشه حالا نمی دونم اشکال چیه
راستی پاور رو هم عوض کردم و یه گرین گرفتم ولی این مشکل هنوز هست کست هست که مشکله منو بدونه