سایت سیمبین ساین درست شده.من ثبت نام کردم.
Printable View
سایت سیمبین ساین درست شده.من ثبت نام کردم.
برنامه ساین کردن اتوماتیک فوق العاده مفید و جدید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1379352#post1379352
برنامه ساین کردن اتوماتیک فوق العاده مفید و جدید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1379352#post1379352
موافقم . اسم تاپیک خیلی بی جنمه . باید یه اسم توپ براش انتخاب کنیم.نقل قول:
مثلا بذاریم : درخواست و آموزش ساین کردن برنامه های سیمبن سری 60 ورژن 3
البته در قسمت درخواست باید دوستان هم کمک کنند.
سلام بیلچه جان.سایت سیمبین ساین درست شده.خواهشا نر افزار افیس 4 .0.19.2 رو برام ساین کن.imei من:353964010501674
سلام بیلچه جون
ازت خواهش میکنم یه بار دیگه فایل cer منو بسازی
واگه تونستی ( که میتونی) برنامه smart movie رو برام ساین کن
یه دنیا ممنون
imei 359593007954358
در ضمن گوشی من p990 هستش
دوستان عزیز من از وقتی سایت باز و درست هم شده یه دونه برنامه هم نتونستم ساین کنم. چون اصلا ساین نمی شه و ارور میده. اگه مشکل رفع شد برای همتون برنامه هارو می ذارم .
حتی از برنامه های ساین اوتوماتیک هم استفاده کردم جواب نداد.
واقعا خدا رو شکر می کنم،همین روزهای آخر بود که فایل هایم رو ساین کردم،خیلی از دوستان همون روزا درخواست ساین کردن به بیلچه جان دادند،اوشون هم که محدودیت داشتن برای ساین کردن بعد هم که سایت به هم ریخت برای همین فایلهای خیلی ها موند.اگر خودشون می رفتن دنبال ساین کردن کارشون انجام میشد،الان هم پیشنهاد میدم دوستان برن یاد بگیرن که اگه سایت راه افتاد،و تا دوباره خراب نشده فایلشون رو ساین کنن،آخه بیلچه جان که نمیتون این همه فایل رو یه جا ساین کنن
بیلچه جون همه کارهایی رو که گفته بودی درست انجام دادم ولی نمیدونم ...... یه errorهمش رو خراب کرد
could not verify signature with known algurithm axiting.
verification failure.invalid signature.
بی زحمت tomb raider legend اگه اشتباه نکنم رو برام این کن من که هر کاری کردم نشد
دقیقا برای من هم همین ارور را می ده. با هر روشی می رم آخرش به همین می رسم . البته جدیدا اینطوری شده قبلنا درست بود.نقل قول:
اگه این مشکل تا هفته دیگه درستشد که شد وگرنه درخواست میدم تاپیک یا قفل بشه یا ترش.
نه آقا حیف این تاپیک هست ترش بشه،بالاخره که مشکل حل میشه،اینجوری بقیه می تونن بیان از این تاپیک استفاده کنن
شاید هم شیوه جدیدی پیدا بشه،سایت جدیدی....
اشکال توی سرور هستش . درستمیشه
بیلچه جان غلت کردم ولش کن خودش درست میشه توکار این تایپک نداشته باش
نه قربونت برم من به شما کاری ندارم الاناگه صفحه های قبلی رو ببینیمی بینی 20 -30 نفر هنوز منتظرن و من نمی تونم براشون کاری کنم .تازهاگه پیغامخصوصی هام رامی تونستم نشون بدم دیگه هییییییییییییییچ.نقل قول:
ولی هنوز دارم دنبالش می گردم. مشکل اصلی اینه که من در یکانجمن خارجی رفتم. اونجا فرت و فرت دارن برنامه ساین می کنند و برای هم آپ می کنند. ولی من نمی تونم از انجمنشون چیزی دانلود کنم.اگه می تونستم فایلهاشون رو بدست بیارم مشکلم شاید حل می شد.
به هر حال ممنون. :10:
موفق باشید.:40:
چرا نمیتونی از اون انجمن خارجی دانلود کنی ؟ مشکلت چیه ؟
با تشکر که پیگیر کار هستی امیدوارم همه چیز زود درست بشه
من تو اینتر نت خیلی گشتم تا یک چیزی پیدا کردم امیدوارم بدردت بخورهکد:http://www.dotsis.com/mobile_phone/showpost.php?p=162973&postcount=7
بیلچه جون هنوز نتونستی کاری کنی
بیلچه جان غلت کردم ولش کن خودش درست میشه توکار این تاپیک نداشته باش مشکل زود حل میشه
آقا من که هرکار میکنم نمیتونم تو این سایت سیمبین رجیستر کنم. کسی راهی بلده؟؟؟
من خودم نمی تونم توی سایت رجیستر کنم و با User و Pass شما هم نمی تونم Login کنم . میشه بگید چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟
اقا اگه میشه برا منم فایل csr رو بسازید.....
353640019441175
سلام بيلچه جان با يوزرهات نمي تونم وارد سايت سيمبيان بشم چند تا برنامه ميخوام اگه مي توني سريال واسم برنامه ها رو بگم ساينش كني ممنون
بیلچه جون چی شد لطفا برای ما کاری بکن هنوز هم همون اخطار رو میده ونمیشه برنامه ها رو ساین کرد
بی زحمت واسه ما کاری کن
بی میل تو من میلی به میل باکس ندارم ---هی میل بزن میل بگیر میل تو دارم
به خاطر عدم ثبات سایت مربوطه . عدم موفقیت خودم در مورد یافتن یه راه حل برای این مشکل و نداشتن وقت کافی مجبورم درخواست قفل شدن تاپیک را بدم . شرمنده همگی. ولی باید به همگی بگم که من هیچ اطلاع بیشتری نسبت به این موضوع به جز چیزی که در pdf نوشتم ندارم. بازم شرمنده.
با تشکر از بیلچه اگه ممکنه اینو برام ساین کنید
اسم برنامه : advanced call manager براي Os 9.1 .
imei:357651011486015
قفل نشد که!
اگه میشه و زحمتي نيست براي منم فایل csr رو بسازید
356438016095681
ممنون از لطفتون
بيلچه جان فايل آموزشي كه گذاشتي دانلود نميشه اگه ميشه يه جاي ديگه آپلود كن.
و اگه ميشه اين برنامه رو ساين كن
ممنون از شما.کد:http://www.divshare.com/download/1684916-7d4
سلام استاد بیلچه عزیز
اگر زحمتی نیست فایل cerرا برای من بسازید. ممنون
]IMEI 353964010565646
دوستان عزیزان من قبلا استعفا دادم. به امید من نباشید. دوستان دیگه می تونند کمکتون کنند. دو تا آدرس دانلود آموزش هم مشکلی ندارند. آخه من آموزش دادم که دیگه نخواین درخواست بدین.شرمنده.
موفق باشین.
بیلچه جان خداحافظ امیدوارم زود برگردی!هر وقت برگشتی نرم افزار quick office رو برام ساین کن.به امید دیدار مجدد!
بیچه جان موفق باشی
میدونم اصلا جاش اینجا نیست ولی مجبورم بپرسم. من از این سایت یه فایل زیپ 52 مگابایتی دانلود کردم ولی پسوردش یادم نیست.هرچی گشتم اون تاپیکو پیدا نکردم.خواهشا کمکم کنید
خیلی ممنون.ایشالاه که همیشه موفق باشید.نقل قول:
بیلچه جان خداحافظ امیدوارم زود برگردی!هر وقت برگشتی نرم افزار quick office رو برام ساین کن.به امید دیدار مجدد!
از شما هم تشکر می کنیم.نقل قول:
بلیچه جان موفق باشی
شاید p30world رمزش بوده.نقل قول:
میدونم اصلا جاش اینجا نیست ولی مجبورم بپرسم. من از این سایت یه فایل زیپ 52 مگابایتی دانلود کردم ولی پسوردش یادم نیست.هرچی گشتم اون تاپیکو پیدا نکردم.خواهشا کمکم کنی
دوستان همگی خداحافظ.
آقا این یوزر و پسورد که وارد نمیشه /هیچکدوم کار نمیکنه /عزیزی که زحمت کشیده نوشته مطلب رو یه تست بکنه ببینه میتونه یا نه/مشکل از سایتش هست؟/چون یه چیزایی راجع به آپدیت شدن سایتش و سرویس های جدید خوندم تو سایتش.