خوشحالم که مشکلتون حل شد
از راهنمایی اقا مهدی و دوست عزیزمون هم تشکر میکنم
موفق باشین
Printable View
خوشحالم که مشکلتون حل شد
از راهنمایی اقا مهدی و دوست عزیزمون هم تشکر میکنم
موفق باشین
در ضمن flash player نصبه ولی فایل swf هم نشون نمیده تنظیمات internet options هم درسته.
یکی جواب منو بده لطفا.
من ویندوز جدید نصب کردم بعد نصب ویندوز اینترنت اکسپلورر سایت بلاگ اسکای را مشکل دار نشون میده.
عکسش را هم میذارم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کسی نمیدونه چیکار کنم؟نقل قول:
یکی جواب منو بده لطفا.
من ویندوز جدید نصب کردم بعد نصب ویندوز اینترنت اکسپلورر سایت بلاگ اسکای را مشکل دار نشون میده.
عکسش را هم میذارم.
در ضمن flash player نصبه ولی فایل swf هم نشون نمیده تنظیمات internet options هم درسته.
دوستان یه ویندوز Xp نصب کردم و هر وقت اینترنت اکسپلورر رو باز می کنم هنگ می کنه برنامه اینترنت اکسپلورر
البته نسخه 7 هستش که همراه ویندوز نصب شده ؟
به نظرتون چه جوری باید رفعش کرد ؟
بعضی نسخه های کرک شده ویندوز مشکل داره برا همین مشکل پیش میاد شما sp3 نصب کن درست میشه من خودم xp sp2 داشتم وقتی ie7 نصب میکردم اصلا دیگه ویندوز بالا نمیومد! اگه درست نشد از نسخه 6 استفاده کن یا از مرورگرای دیگه مثل firefox3 که سرعت و امنیتش هم بیشتره
كلا IE به خاطر اينكه موتورش مستقيما با Kernel ويندوز مشترك و درگير هست با خراب و كند شدن ويندوز از كارايي اون دوچندان كم ميشه.
چرا از فايرفاكس استفاده نميكني؟
دوست عزیز می نونید لینک اینترنت 6 رو بذاریدنقل قول:
ممنون میشم
با سلام دوباره
من از مرورگر اینترنت اکسپلورر 7 استفاده می کنم. اگه بیشتر از 3 تا تب باز کنم اگه حتی همه در یک page باشند صفحات رو میبنده اما اینترنت قطع نمیشه و من مجبورم تک تک صفحات رو نگاه کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید و بگید چیکار کنم؟
دوستان کسی نیست به من کمک کنه ؟
اوضاع من داره بحرانی تر میشه , یعنی فقط یه صفحه اینترنت باز باشه و توی اون دو تا تب, اونو میبنده و من باید یکی یکی صفحات رو نگاه کنم
لطفا به من کمک کنید
آقا من تو سایترفتم برا دیدن سایتشون میگه باید نرم افزار shokawave رو دانلود کرد منم دانلود کردم اما بعد از دانلود و نصب آن اینترنت اکسپلوررم قاط زد و دیگه هر چی روش کلیک می کردم صفحه اش باز میشد اما هیچی نیمی یومد.کد:www.negarnetworks.com/
ناچار شدم دوباره ویندوز نصب کنم . آیا شما تاحالا چنین مشکلی براتو پیش اومده که صفحه اینترنت اکسپلورر باز نشه و هنگ کنه؟
باید چیکار کرد در این مواقع
دوباره سلام
من متوجه یه چیزی شدم اونم اینکه وقت صفحات من بسته میشن که تو انجمن متفرقه باشم وگرنه در بقیه سایتها این مشکل رو ندارم. حالا باید چیکا رکنم؟
وقتی یه حجم زیادی ر در حال دانلود باشی صفحات نصفه نیمه لود میشننقل قول:
یکی جواب منو بده لطفا.
عکسش را هم میذارم.
نقل قول:
من از مرورگر اینترنت اکسپلورر 7 استفاده می کنم. اگه بیشتر از 3 تا تب باز کنم اگه حتی همه در یک page باشند صفحات رو میبنده اما اینترنت قطع نمیشه و من مجبورم تک تک صفحات رو نگاه کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید و بگید چیکار کنم؟
راه حل :نقل قول:
دوستان یه ویندوز Xp نصب کردم و هر وقت اینترنت اکسپلورر رو باز می کنم هنگ می کنه برنامه اینترنت اکسپلورر
البته نسخه 7 هستش که همراه ویندوز نصب شده ؟
به نظرتون چه جوری باید رفعش کرد ؟
Opera 9.51 Beta
سلام چطور مي تونم توي ie7 tab scrolling رو از كار بندازم ؟ممنون
.......................
من توی چند تا فاروم خارجی گشتم. کسایی بودن که سوال شما رو داشتند. ولی تا حالا که جواب کاملی داده نشده و اکثرا گفتند که این کار غیر ممکنه.
سلام
این IE ما بد جور قاط زده اصلا نه به منوهاش میره نه اینکه صفحه ای باز میکنه .( اصلا اون نوشته هایی رو که در صورت عدم لود صفحه میاره ، اونا رو هم نمیاره!)
بابیلون ، مسنجر و... هم صفحه سفید سفید میارن
چجوری باید IE رو Unistal و دوباره نصب کنم؟
از Add/Remove Windows component رفتم اما نشد
اینترنت اکسپلور من برای بعضی سایتها با عنوان ssl یعنی با پروتکل ssl همان https این پیغام میاد که ظاهرا ازاین معنی رو میده
که این سایت گواهینامه ssl رانداره شما چی میگید دوستان میدونید مشکل کجاست .
سلام به همه دوستان
من ميخوام از راپيد شر download كنم اما اين error رو ميده بايد چي كار كنم؟(دورش قرمزه)
کد:http://i35.tinypic.com/2iiwqb9.jpg
نقل قول:
شما javascript رو تو مرور گر غیر فعال کرده اید:
مراحل زیر را طی کنید :
1. اگه از فایر فاکس استفاده می کنید , نوار منو / TOOLS /OPTION / تب CONTENT
تیک مربوط به enable javascript را فعال می کنید
2. اگه از اپرا استفاده می کنید , نوار منو / TOOLS / PREFRENCES / ADVANCED
/ CONTENT تیک enable javascript را فعال می کنید
نقل قول:
حذف کردنش که از همون Add/Remove Windows component راحتره تيک IE رو بر مي داري و NEXT رو ميزني بعد
ريستارت مي کني دفعه بعد سي دي ويندوز را گذاشته و تيک همون گزينه را مي زني تا نصب شود
سلام دوستان
من از ie7 استفاده می کنم این ارورها رو میده چند بار ie رو پاک کردم ونصب کردم اما نشد که نشد .
دوستان اگر می تونند کمک کنند خیلی زیاد محتاجم .
با تشکر
از ie 6 یا 8 استفاده کنید شاید درست بشه.
در عکس زیر هم یه آدرس داده برید تو اون آدرس و ببینید چیزی برای دانلود هست.
سلام
هر جا كه فكرشو بكني رفتم از msdn گرفته تا فروم هاي مايكروسافت تاخلاصه هر جا كه بگي اما چيزي نتونستم پيدا كنم
الان من ويندوزروپاك كردم ودرست شد اشكال از جاوا بود نمي دونم شايد يه جايي يه تيك رو زده باشم اما من مطمنم كه كاري نكردم خلاصه هرچي كه بود درست شد .
مشكل از ie نيست چون چند بار هم 7 وهم 6 روش تست كردم وجواب نگرفتم .
بحرحال ممنون دوست عزيز .
سلام.
ویندوزم xp سرویس پک 3 هست.
چند وقتی هست که اینترنت اکسپلورر باز نمیشه (فکر کنم نسخه 6 هست همون که مال خود ویندوز هست.من نسخه جدیدی نصب نکردم.)
من خودم از فایر فاکس استفاده می کنم اما گاهی (مثل الان) به اینترنت اکسپلورر نیاز دارم.
توی Task Manager من سربرگ processes عبارت مشابه زیاد هست.مثلا چند تا SVCHOST.EXE هست و ... .نمیشه از هم دیگه تشخیص بدمشون!
قبلا شانسی یکی از همینا رو که می بستم (اسم اونی که می بستم اگه اشتباه نکنم iexplore.exe بود) میتونستم اینترنت اکسپلورر رو باز کنم.گاهی هم یه چیز دیگه رو می بستم و مجبور میشدم ریستارت کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدس میزنم iexplore.exeنمیذاره اجرا بشه.البته اگه اشتباه نکنم و خودش باشه.حالا هر چی iexplore.exe رو می بندم باز دوباره میاد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه نمیدونم چکار کنم!
سطح آشنایی با رایانه هم مبتدی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
اين پروسه Iexplorer همون اينترنت اكسپلورر هستنقل قول:
و به نظر من بايد ابتدا نسبت به ويروسي نبودن سيستمت مطمئن بشي (با ;kaspersky كه بروز باشه)
يه چك بكن و خبر بده
ویروس که تو کامپیوتر من زیاده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه بعضی چیزها اشتباهی ویروس تشخیص داده میشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11 مگ و خورده ای باید آپدیت کنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اسکن کل کامپیوتر هم چند ساعت طول میکشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم فایرفاکس 3 دارم.اما میدونید کارم چیه؟
اگه یکی مثلا بره یه فایلی رو باز کنه تو هیستوری اینترنت اکسپلورر ثبت میشه!
حالا من می خوام بفهمم کسی که چند روز پیش نشسته پای سیستم چه فایل هایی رو باز کرده.
نرم افزار جاسوسی و ... هم نصب نکردم که از اونا کمک بگیرم و اگه الان نصب کنم هم دیگه فایده نداره چون در مورد گذشته می خوام اطلاعات پیدا کنم.
اگه راه دیگه ای باشه که به هیستوری دست پیدا کنم یا بفهمم چند روز پیش چه فایل هایی باز شده کارم راه میفته.
احتمالا خودم تا آخر تابستون ویندوز عوض کنم.
ممنون.
بهدار جان اگه سیستمت به هر دلیلی ترکیده و اینترنت اکسپلورر مفقود شده باید دوباره نصب کنی ببینی دوباره خراب میشه یا نه که اونطوری حتما ویروسی هست که با ie کار داره
برای دیدنه فایل هایی که دست کاری شدن (آخه بچه به فایل ها و کارایی که مردم کردمن چی کار داری؟ ده!) به این آدرس هم میتونی بری و فایل های اون موقع رو ببینی تا حدودی
C:\Documents and Settings\DARIOUSH\Recent
البته تو یوزره خودت
فایل های خودم بوده.:دی
دستکاری نشدن.فقط باز شدن.
مثلا من بشینم پای سیستمت (:دی) یه فایل txt یا عکس یا ... باز کنم تو هیستوری ذخیره میشه.
من اونارو می خوام.ممکنه تغییری توش داده نشده باشه.
دوباره نصب کنم که دیگه اون هیستوری میپره که!
اون آدرسی که دادی هم تست کردم.فایلایی که آورد خیلیاش رو خیلی وقته تا حالا باز نکردم!
من می خوام ببینم حدود 2 روز پیش چه فایلایی اجرا شدن؟
اگه بشه هیستوری اینترنت اکسپلور رو خوند حله...
یا اون پروسه که گفتم رو راهی هست که کاری کنم برای همیشه بسته شه؟(البته راهی برای بازگشت و آندو کردنش باشه...) چون تا میبندم دوباره رو اینترنت اکسپلورر کلیک میکنم میاد.نمیدونم قبلا چیو می بستم که مشکل حل می شد!فکر کنم همینو می بستم!
ممنون.
چطور جاوا رو داخله ie7 فعال كنيم .
دوست عزیز java همراه با IE نصب نمیشه و باید خودت یه فایل 15 مگابایتی رو دانلود و نصب کنی تا برات فعال بشهنقل قول:
اگه نصب کنی خودش تو مرورگر فعال خواهد شد ضمنا مرورگر اپرا هم به صورت پیش فرض جاوا نداره
دانلود نسخه جدید جاوا:
کد:http://filehippo.com/download_java_runtime/
دوستان دیگه نیازی به راه حل واسه مشکلم نیست.
ممنون از همه.
نقل قول:
مرثي دوست عزيز امتحانش مي كنم .:11:
نمي دوني چطور ميشه جاوا رو پاكش كرد يا غير فعالش كرد .:20:
من وقتی با ie چیزی رو دانلود می کردم
اگر وسط دانلود قطع می شد هنگام دانلود دوباره اون مقداری که مونده بود دانلود می کرد
مثلا اگر از یه فایل 2 مگی من 1 مگابایت دانلود کرده بودم وسط دانلود ارور که می داد
اگه دوباره دانلود می کردم , از 50 درصد شروع می کرد به دانلود و دیگه اون 1 مگ اول دیگه دوباره دانلود نمی کرد
اما از وقتی که ویندوز رو عوض کرد ام دیگه این جوری نمی شه و از اول فایل شروع می کنه به دانلود
می خوام ببینم راهی هست که دوباره ویندوزم مثل بالا عمل کنه
ممنون می شم
نقل قول:
برای غیر فعال کردن جاوا مسیر زیر را طی کنید:
Internet option/advanced/ java
البته گزینه جاوا بعد از نصب فایل 15 مگابایتی ظاهر خواهد شد.
نقل قول:
IE هیچ وقت دانلودهاش با قابلیت Resume نیست اپرا و فایر فاکس این قابلیت رو دارند شما می تونید از نرم افزار مدیریت
دانلود مثل stardownload و یا Idm استفاده کنید
سلام
دوستان من چند وقتيه كه نميتونم تبليغات سايتهاي مختلف رو باز كتم(مثل تبليغ سوران)
آنتي ويروسمم غير فعال كردم ولي بازم ديده نميشن
فقط زيرشون كه مينيويسه تبليغات با... ديده ميشن ديگه هيچي ديده نميشه
ميشه كمك كنيد؟
ممنون
نقل قول:
برو تو Internet option تب advanced بر روی restore advanced کلیک و apply , ok کن
سلام.
ببینم این IE 8 Beta 2 رو چطور باید Uninstall کرد؟ (XP SP3)