نقل قول:
چرا از منوی glyps استفاده نمیکنید.
نقل قول:
چرا از منوی glyps استفاده نمیکنید.
وقتی رو حالت text هستید از قسمت character که جزء نوار ابزار بالاست روی مثلث کوچک سمت راست کلیک کنید تا منویی براتون باز بشه که سومین گزینه اش digit e. چک کنید که رو حالت دیفالت باشه. همچنین character direction هم باید defult باشه.نقل قول:
قائدتا باید درست بشه با این روش
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
میخواستم ببینم چگونه در این برنامه فونت نستعلیق وارد میکنند؟
من نستعلیق رو همیشه از کلک یا چلیپا وارد میکنم اوتلاین شده... اما با فونت نتونستم. جالبه بدونم چطور میشه فونت نستعلیق رو در این برنامه استفاده کرد. کسی از دوستان چنین تجربه ای داره؟نقل قول:
با سلام
من عضو جدید هستم. 3، 4 سالی هست با ایندیزاین کار می کنم. به صورت تجربی ایندیزاینو یاد گرفتم. تا حالا هم کمو بیش تونستم از عهده کارا باهاش بربیام. اما جدیداً به یک مشکل اساسی برخوردم، نمی دونم سوالی که می پرسم قبلاً کسی پرسیده یا نه. من یک مجله را صفحه آرایی کردم. متاسفانه قبل از اینکه یک یک آپ ازش بگیرم فایل اشتباهاً پاک شد. از برنامه های ریکاوری استفاده کردم و اونو بازآوری کردم. ولی فایل بازآوری شده با نرم افزار ایندیزاین باز نمیشه، و پیغام آسیب دیدگی فایلو می ده. اگه کسی راه حلی داره پیشنهاد بده. ممنون از اینکه چنین فضایی رو به کاربران این نرم افزار اختصاص دادید. اگر هم در آینده سوالی دیدم که می تونستم جواب بدم، هستم در خدمتتون....
هرچند جواب سوال رو نمیدونم ولی بد نیست بدونید در ایلستریتور راحت میشه نستعلیق نوشت.نقل قول:
بالاخره کرک واسه تصمیم نیومده ؟
نقل قول:
دوست عزيز.
من همه كار كردم... البته من فايل رو اشتباهي رو فايل قبلي سيو كردم و فايلي رو كه از يه جاي ديگه پاك كرده بودم (سيو قبلي) رو بازيابي كردم . كلي هم نرم افزار بازيابي خريدم و با همشون بازيابي كردم همون ارور رو ميده
حتي ورژن هاي بالاي اينديزاين رو هم نصب كردم بازم باز نكرد
چاكريم
ميتوني گريه كني
:19:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
من نصب كردم با يه روشي كه خدا ميدونه الان ميزارم براتنقل قول:
Adobe InDesign CS4 ME Released by ZDS TEAM
Install Instruction by ZDS :
1-At the first, execute "SFExtractor.exe" and extract setup files into your
Hard Disk. Then go to extraction path and run main installer from there.
2-Run "Setup.exe" and install the product as "Trial" version by choosing
"I want to install and use Adobe InDesign CS4 on a Trial basis" radio
button during the installation.
Note : Execute "Disable_Activation_Cleaner.exe" before start installing the
product if you have installed "Illustrator CS4 ME" on your PC.
Note : In Windows Vista, disable "User Account Control" before execute "Disable_Activation_Cleaner.exe".
Note : Disconnect from the Internet before begin installing the product.
3-After finish installation, go to "Crack" directory. Copy "amtlib.dll" from
"32-bit" or "64-bit" according to your OS properties, then paste it into
following destination and overwrite with original files.
Default Paths for 32-bit OS :
Copy "amtlib.dll" from "Crack\32-bit" directory into following destinations
X:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CS4
X:\Program Files\Adobe\Adobe Bridge CS4
Default Paths for 64-bit OS :
Copy "amtlib.dll" from "Crack\32-bit" directory into following destinations
X:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe InDesign CS4
X:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Bridge CS4
also copy "amtlib.dll" from "Crack\64-bit" directory into following path
X:\Program files\Adobe\Aobe InDesign CS4 (64bit)
4-Start InDesign CS4. Select "I'd like to use this product on a trial-basis"
radio button from "Software Setup" screen and press "Next" button. click on
"Don't Ask Again" when next screen appear.
5-Then close InDesign CS4 and go to "Crack" directory again. Now execute
"Disable_Activation.exe" and run it to disable activation.
Note : In Windows Vista, disable "User Account Control" before execute "Disable_Activation.exe".
Note : Don't let to the product to connect to the Internet and access to Adobe
server and don't update it.
اين فايل راهنماش بود
یه کرک جدید واسه InDesign CS5 پیدا کردم :
کد:http://rapidshare.com/files/391926094/Adobe_ME_Patcher_uploded_by_gadanfer.rar.html
با سلام
من كار با اين نرم افزار رو تازه شروع كردم لطفا يكي كمك كنه مثلا ميخوام يه مجله 15 صفحه اي درست كنم ميخوام پايين يا بالاي صفحه به صورت اتوماتيك شماره صفحه و اسم مجله رو بنويسم لطفا يكي بگه چطوري اين كار رو كنم؟
شما باید اون رو در صفحات Master درست کنی که بصورت اتوماتیک توی همهی صفحهها اعمال بشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای وارد شدن به صفحات Master روی اونها دابل کلیک کن (شکل بالا)، بعد از اینکه وارد صفحات Master شدی، از طریق Type Tool یه کادر به اندازهی دلخواه (هر جایی از صفحه که دوست داری شمارهها رو اونجا قرار بدی) درست کن. حالا کلیدهای Ctrl+Alt+Shift+N رو بزن تا حرف A رو ببینی.. همین کار رو با صفحهی کنارش هم انجام بده (یعنی هر دو صفحهی Master که نشون دهندهی صفحات زوج و فرد/راست و چپ هستن) می تونی همون چیزی رو که ساختی Copy کنی و توی اون یکی صفحهی مستر Paste کنی و در جای دلخواه قرار بدی. در ضمن می تونی نوع فونت و اندازهی اونها رو به دلخواه تغییر بدی.. در کل، اگه هر چیزی توی صفحات Master بنویسی و بسازی، به طور اتوماتیک توی همهی صفحهها اعمال میشه.. مگر اینکه خودت بخوای مثلاً فلان صفحه، از Master تبعیت نکنه، که در این صورت باید صفحهی None رو (که در شکل می بینی) Drag کنی روی صفحهی مورد نظرت..
خیلی پیچیده که نبود! نه؟! :31:
با این حال اگه مشکلی داشتی مطرح کن ..
در مورد تقارن صفحات زوج و فرد چه باید کرد در صفحه مستر؟نقل قول:
مثلا ما بالای صفحه مستر اطلاعاتی راجع به مشخصات مجله نوشتیم در سمت بالا راست صفحه راست
حالا می خواهیم همین اطلاعات به صورت تقارن در صفحه چپ بالا چپ باشه .
چطور ممکن می شه ؟
ممنون ولي گفتم كه من خيلي مبتديم يه خورده باز ترش كن مثلا من 10 صفحه دارم با اين روش ميخوام اسم مجله و شماره صفحه بصورت اتومات زده شه اين كار ها رو كردم نشد در ضمن وقتي وارد مستر ميشي چطوري بايد برگردي به صفحات خودت؟نقل قول:
بحث تقارن، راجع به زمانیه که شما بخوای یه متن یا یه عکس، از یه جهت دیگه نمایش داده بشه، اینجوری :نقل قول:
بنابراین از این قابلیت نمی تونی برای چیزی که می خوای استفاده کنی.
شما یه Copy از تمام اون چیزی که ساختی بگیر و Paste کن توی اون یکی صفحهی Master، و بصورت دستی جای اونها رو درست کن.. از خط های راهنمای Ruler هم استفاده کن که کارت دقیق تر از آب در بیاد.
شما اگه 10000 تا صفحه هم داشته باشی، اونا بصورت اتوماتیک نمایش داده می شن.نقل قول:
برای برگشتن به صفحات خودت، کافیه روی اونها دابل کلیک کنی :
راجع به صفحهی Master ، مثلا فرض کن یه همچین چیزی ساختی :
وقتی شما وارد صفحات خودت میشی این شکلی میشه (من الان وارد صفحهی دوم و سوم شدم) :
برای اضافه کردن صفحه هم که دو تا روش وجود داره :
Shift+Ctrl+P یک صفحه بعد از صفحهی جاری برات درست می کنه.
مثلا اگه 10 تا صفحه داشته باشی و در حال حاضر روی صفحهی ششم باشی، یه صفحه مابین صفحات ششم و هفتم برات ایجاد می کنه.
یا اینکه مطابق شکل زیر، روی Insert Pages کلیک کنی و تعداد صفحات بیشتری رو Add کنی :
سلام
میشه یکی یه لطفی به من بکنه و جواب سوالم رو بده
راجع find/change در ایندیزاین کسی که اطلاعات قوی داره میتونه کمکم کنه
می خوام تمام کلماتی که قبل از : هستن رو Bold کنم.
اینطوری
ایندیزاین: برنامه ای که...
بابام در اومد تا تمومش کردم چون زياد آشنايي نداشتم ميدونم خيلي طولانيه و ميشه خيلي کوتاهتر هم نوشت اما سواد من يکي قد نميداد ديگه ....نقل قول:
[PHP]^[\w]+\s[\w]+\s(?=[:] )+|^[\w]+\s(?=[:] )+|^[\w]+\s[\w]+\S(?=[:] )+|^[\w]+\s(?=[:] )+[/PHP]
سلام دوستان
من تو نصب کردن این رم افزار یه مشکلی دارم
اوایل نصب می گفت باید سی دی premier رو بذارم و من گذاشتم و بعد گفت سی دی فوتوشاپ رو ! اما من فوتوشاپ رو از رو سی دی نصب نکردم و فایلش رو توهارد داشتم واسه همین پاکش کردم این مشکلم برطرف شد اما باز می گه سی دی ایندیزاین رو بذار !
من دارم از رو فایلی تو فلش نصبش می کنم نمی دونم چی کار کنم !
خیلی هم فوری نیاز دارم !
میشه لطفا راهنماییم کنید !
راستی من ویندوز 7 دارم و نرم افزار پریمیر و فوتوشاپ نصبه روش !!
نقل قول:اين سوال من هم هستنقل قول:
ولي اين كدي رو كه نوشته مجا بايد بزنيم . مي توني توضيح بدي
نقل قول:
من خودم نصبش کردم
از راهنمایی هاتون ممنونم
بچه ها .... این راست به چپ کردن صفحات در انگلیسی به فارسی در نسخه cs3 همون ابتدای کار که سند ایجاد میکنیم وجود داره اما در نسخه cs5 وجود نداره علتش چیه ؟ چی کارکنیم ؟
کسی نیست ما رو کمک کنه ؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ای تاپیک مرده ، خدا بیامرزدت .............
مشکلمون حل شد اما نه اینجا بلکه توسط دوستانی قدیمی ، حالا اگه کسی به این مشکل خورد باید از نسخه me استفاده کنه همین .....
:11:
:19::27:
سلام دوستان
در نرم افزار indesign cs5.5 چطور می تونم جلد کتاب فارسی طراحی کنم؟ یعنی تنظیمات master رو برای جلد کتاب چطور تغییر بدم؟
و یک سوال دیگه..آیا با فارسی ساز مریم می تونم تو indesign فارسی تایپ کنم؟
:n18:با سلام،تشکر و خسته نباشید
چند تا سوال در مورد ایندیزاین داشتم
1.این که دو مورد book و librery در صفجه اول شروع چیه و چه کار میکنه؟؟؟
2.توی new document اون آخر bleed and slug چیه و چه کار میکنه؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
1.book که برای تدوین کتاب استفاده میشه و library هم حدس می زنم برای ساخت لیت ها ...
2.وقتی صفحه ای چاپ میشه همیشه اون جوری که ما تو مانیتور میبینیم در نمیآد عموما از صفحه بیرون میزنه یا میاد داخل یا کج و معوج میشه و از دسته مسایل،با bleed &slug ما یه فضایی رو تعریف میکنیم که با خط بنفش مشخص میشه بعد عکس ها یا رنگ ها مون رو تا خط بنفش ادامه میدیم که اگر احیانا پرینتر دقت کافی رو نداشت با خطوط سفید بی جا از بین رفتن عکس ها مواجه نشیم...
سلام دوستان
فایل ایندیزاینم موقعی که بازش می کنم این ارور رو میده:
the file ... is damaged and cannot be recovered (error code: 5)
اگه ممکنه کمک کنید تا بتونم فایل رو بازش کنم
:
دوستان سلام
سوالي داشتم
فرمت مجلهاي كه كار ميكنم به اين صورت است:
دوستوني
پر از زيرنويس يا همون footnote
قاعدتا در هر ستوني كه زيرنويس ميگذاري، متن زيرنويس و خط آن پايين همان ستون ميآيد
من نميخواهم اين طور باشد
فرض كنيد، در ستون اول دو تا زيرنويس داريم، در ستون دوم هم دو تا زيرنويس ديگر داريم،
ميخواهم همه زيرنويسها ياين صفحه، پايين ستون دوم همين صفحه بيايد
و تازه، به جاي خط زيرنويس هم كلمهي حاشيه بيايد
در word ميشود خط را حذف كرده و كلمه حاشيه را تايپ كرد
اما زيرنويسها را دستي به ستون دوم ميبرم
آيا در اındesıgn ميشود كار راحتتر شود يا خير؟
پيشاپيش متشكرم
سلام علیکم خدمت شما دوستان عزیز
وقتتون بخیر
من کاربر جدید انجمنتون هستم دنبال مطلبی برای رفع مشکل تایپ کردن نیم فاصله در ایندیزاین میگشتم که به اینجا معرفی شدم
بنده اولین تجربه کاریم یعنی صفحه آرایی کتابی رو دارم انجام میدم و از امروز نمی تونم نیم فاصله رو تایپ کنم وقتی شیفت و فاصله رو میزنم فاصله تایپ میشه نه نیم فاصله دیروز مشکلی نداشتم اما نمیدونم چی شد که این مشکل بوجود اومد.
لطف کنید راهنماییم کنید خیلی از لطفتون یک دنیا ممنونم :11:
سلام
پیشاپیش از همه دوستان بابت راهنماییشون ممنونم.
همونطور که می دونید ابتدای یک پارگراف مقداری تو رفتگی داره. اگر من بخوام در یک پاراگراف برعکس این عمل کنم باید چکار کنم؟ یعنی ابتدای پاراگراف بدون تورفتگی باشه و سطرهای بعدی تورفتگی داشته باشند؟ در ضمن متن هم به انگلیسی است.
سلام لطفا بقرمایید که چطوری مبشه ایندیزاین سی سی را به تنظیمات کارخانه برگرداند . پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما
سلام لطفا بقرمایید که چطوری مبشه در ایندیزاین سی سی اعراب زبان عربی از جمله علامت ساکن و ... را در دسترس داشت . پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما
سلام به دوستان
من یک مشکل جدی دارم وقتی این دیزاین رو اجرا می کنم وقتی نرم افزار داره لود میشه تا بالا بیاد یهویی این پیام میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
،چند بار حذفش کردم ونصب کردم،کرکش هم کردم ومشکلی نداره،به نظرتون مشکل از چیه؟خیلی ممنون
shape در این دیزاین وجود داره مثل ورد یا فوتوشاپ تو این مایه داشت که گسترده تر هست ؟! برای جهت ها مشابه ورود و همچنین اکولاد گذاشتن چی کار باید کرد ؟! :n36:
سلام یه سوال داشتم من میخوام یک جدول کوچیک در سمت چپ داشته باشم وکنارش یعنی سمت راست متن داشته باشم در واقع مثل یه عکس با جدول رفتار بشه و بشه text wrap براش تعریف کنم چکار باید بکنم
این ارور یه کد داره، کدش رو تو گوگل سرچ کن توی خود سایت مایکروسافت به این ارور هانقل قول:
پاسخ جنرال داده، عموما این ارور مرتبطه با کارت گرافیک و دریوار یا دایو ایکس و مسایل مرتبط
با اونه...
나의 SM-T211 의 Tapatalk에서 보냄
سلام مشکل شما در رنگ های ایندیزاین نیست بلکه در نحوه ی خروجی گرفتن است لطفا نحوه یگرفتن حروجی دو رنگ خودتان را شرح دهید تا آن را اصلاح کنیم
من اخیرا ایندیزاین ورژن CS6 رو نصب کردم، این نسخه معروفه به اینکه از فارسی پشتیبانی می کنه و واحد اندازه گیریش بصورت دیفالت روی میلیمتر هست.
اوایل همه چیز خوب بود تا اینکه بعد از دو هفته که سراغ نرم افزار رفتم دیدم اشکالی بوجود اومده.
وقتی میخوام فایل جدید ایجاد کنم دیگه فارسی پشتیبانی نمی شه، واحد اندازه ها به پیکا تغییر کرده، محل عطف رو هم نمی شه مشخص کرد (عطف همون شیرازه ی کتاب هست که می شه تعیین کنید کتاب از راست به چپ ورق زده بشه یا از چپ به راست)
طی اون دو هفته هیچ استفاده ای از ایندیزاین نکردم و هیچ تنظیمی رو تغییر ندادم، مشکل خود بخود بوجود اومده.
توی قسمت پرفورمنس دوباره میلیمتر رو جایگزین پیکا کردم
وقتی فایل های سیو شده قبلی رو باز می کنم می شه فارسی تایپ کرد و فقط در حالت نیو فایل نمی شه!
از کیجن دیگه ای استفاده کردم و مشکل حل نشد.
any solution?
سلام من یه مشکل پیدا کردم اونم بعد از بستن 42 صفحه!!! فقط دو صفحه مونده!! از هر کسی هم می پرسم نمی دونه!!
یه فایل ورد وارد کردم بعد از وارد کردن این فایل فونت کل صفحاتم به هم ریخته و حروف منفصل رو به شکل حرف متصل نشون میده یعنی مثلا ا تبدیل شده به ــا ، یا د تبدیل شده به ــد !!
کسی می تونه کمک کنه؟؟ خیلی فوریههههههه
هیشکی اینجا نیستتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من اون مشکلم حل شد حالا می خوام بدونم برای خروجی چاپ برای پی دی اف کدوم گزینه بهتره و کیفیت قابل قبولی داره
با سلام من با نرم افزار Illustrator کار می کنم برای طراحی نام وبعضی موارد دیگر بر روی سطح فلزی و طلا حالا میخواستم بدونم چگونه در این نرم افزار میتونم قبل از برش متن مورد نظر از طریق نرم افزار وزن و مساحت نوشته را محاسبه کنم با تشکر از دوستان