سلام و عید فطر شما مبارک امیدوارم که همیشه شاد و خرم باشین
مودم گیگا چند مدل داره و آیا مودم خوبی است ؟
شما چه مودمی رو پیشنهاد می کنین با حدود قیمت 15000 هزار تومان
که زیاد اذیتم نکنه
سلام و عید فطر شما مبارک امیدوارم که همیشه شاد و خرم باشین
مودم گیگا چند مدل داره و آیا مودم خوبی است ؟
شما چه مودمی رو پیشنهاد می کنین با حدود قیمت 15000 هزار تومان
که زیاد اذیتم نکنه
سلام و عید فطر شما مبارک و ما رو هم دعا کنین
dvd-rom liton, dvd-rw liton
مدل خوبی هست و قیمتش چنده ؟ اگه مد نظرتون نیست ایراد اونو می گین
حدود قیمت این dvd چی پیشنهاد می کنن ؟ ممنونم (20/7/86)
dvd رایترهای benq سال 2005 بهترین در دنیا انتخاب شده بودند و مدلهای سال قبل سونی هم همه ساخت benq بودند و فقط مارک سونی روی آنها خورده بود. درباره مدلهای 2007 اطلاع زیادی ندارم ولی با توجه به راضی بودن اکثر خریداران سونی و گارانتی عالی مادیران و کیفیت خوب رایتر های lg ، اگر من جای شما بودم فقط از بین این 3 و ترجیحا lg را بخاطر گارانتی عالی مادیران (12 ماه تعویض) انتخاب می کردم. در ضمن رایترهای benq (یا ریمارک آن سونی) یک سیستم خنک کننده ابداعی شرکت benq را در داخل دستگاه دارند که بسیار موثر است.نقل قول:
مدلهای liton و شماره آنها را با مدلهای درون وبسایت آن چک کن، اگر شماره محصول و کد آن و بسته بندی آن با مدل موجود در بازار ایران یکی بود، خوب است والا تقلبی است(مدلهای پارسال آن که اصلا نیست در جهان بود و نه کدی داشت و نه شماره ای و با محصولات موجود در سایت آن هم هیچ تطابقی نداشت. ضمنا رایترهای liton کمی پر سر و صدا هستند).
سلام
یه سوالی دارم که دلم می خواد اونایی که با کارت تی وی زیاد کار کردن جواب بدن . در واقع اونایی که تجربه کار با کارت تی وی رو دارن :
کارت تی وی ای که بتونه تصاویر رو از دستگاه های ویدئویی (مخصوصاٌ ماهواره ، دوربین هندیکم) با کیفیت بالا ضبط کنه و قیمتش هم دوروور 100 تومان باشه می شناسید ؟؟؟
یه سوال دیگه ؛ نظرتون درباره کارت تی وی های زیر چیه ؟؟ مخصوصاً Dazzle DVC 90 (خیلی از شکل و قیافش خوشم اومده ، کارت تی وی جمع و جوریه :20:) . خواهشاً یه توضیح خوب و کافی برای هر کدوم بدید
Dazzle DVC 90
Pinnacle Studio 500-USB version 10
Dazzle DVC 120
ممنون
کارت هایی که گفتی کارت تی وی نیستند و فقط کارت کپچر هستن. اگه به پورت 1394 احتیاجی نداری من یه کارت بهت معرفی می کنم که کیفیتش از اونا که گفتی بهتره و سخت افزار سیستمت رو درگیر نمی کنه :
فقط این کارت اینترنال هستش و در داخل کیست جا میگیره. از اونها که گفتی فقط Pinnacle Studio 500 پورت 1394 داره که اونم کیفیت کپچرش تعریفی نداره.کد:http://www.snazzi.com/dvdcreator_specs.asp
اره ببخشید ... اشتباه گفتم . منظورم کارت کپچر بود :46:نقل قول:
نظر شما درباره Video Card Dazzle DVC 90 چیه ؟؟ خیلی از شکل و قیافش خوشم اومده . یه کارت کپچری می خوام که قابل حمل باشه و جمع و جور مثل Video Card Dazzle DVC 90 . نظر شما چیه ؟؟؟ :11:
یه پرینتر لیزری سیاه و سفید خوب تا سقف 250 لطفا بهم معرفی کنید.
Samsung ML-2250 چه طوره؟
HP LASERJET 1320
CANON MP 600
CANON PIXMA iP 6600
Epson R340
بهترین مارکهایی کهتو کشور وجود داره.
یادم رفت انتخاب خودتم عالیه.ولی سعی کن اچ پی بگیری
سلام
دوستان من دنبال یک Speaker دو تکه می گردم.
البته چندتایی رو در نظر دارم!
اگر امکان داره یک نظر در مورد این اسپیکرها بدید:
LEXUS - 563-2band+SUB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TVM - 600-2band+SUB+Remote
اگر دوستان نظر دیگه ای دارند ممنون میشم که منم در جریان بگذارید.
سپاس گزارم
دوست عزیز منم میخواهم کارت TV بخرم ولی بودجه ای که برای این کار دارم 50،000 تومان هست با این پول چه مدلی پیشنهاد می کنیدنقل قول:
با افزایش قیمت در کارت tv چه ویژگی از آنها قوی تر میشود
مشخصات سیستم من :
cpu amd 3200 athlon
512 mb ram ddr2
VGA geforce 5200 256mb
H.D.D 160G sata
من میخوام اسپیکر بخرم نظرتون در مورد Microlab - M663 چیه؟
بودجه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حدود 30000 تومن:46:نقل قول:
یه مودم دیال اپ خوب معرفی کنید که واقعا v92 رو ساپورت کنه .به درد بخور هم باشه رفتم از این زولتیریکس ها رو خریدم نوشته ساپورت میکنه ولی دروغی هست یه چیز خوب وعالی معرفی کنید
gigabyteنقل قول:
creative sbs 2.1نقل قول:
Actrosجان قیمتش چنده وایا واقعا اون چیزایی که گفتم ساپورت میکنه؟(یه دفعه مثل زولتریکس نشه؟)
با گارانتی آواژنگ است و قیمت 8 هزار تومان. چیپست HSF ...نقل قول:
همونطوری که ویرژیل گفتنقل قول:
قیمتش 8 تومنه
مودم خوب و مفت
سلام دوستان !!! :20:
از اونجایی که بنده قصد دارم در آینده نه چندان دور یه سیستم خفن سوار کنم :31::8: و همونطور که همه میدونیم کیفیت صدای کامپیوتر بیشتر از اونچه به اسپیکر وابسته باشه مربوط به پردازش و پخش سیگنال های صوتی توسط کارت صدا هست بنابر این میخواستم خواهش کنم که با بودجه زیر صد تومن یه کارت صدای در سطح قابل قبول از یه شرکت معتبر بهم معرفی کنید !!!!
خیلی خیلی ممنونم !!!:11::11:
SOUND ONBOARD مادربردهای جدید هم بد نیستنقل قول:
ولی اینم یه مدل از کرتیو
CREATIVE - X-Fi Xtreme Audio
اسپیکر هم کرتیو بردارکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=975
ممنونم آکتروس عزیز !!:11:نقل قول:
خودم هم قصد داشتم از همین برند creative جنس بردارم ولی نمیدونستم دقیقا چه مدلی انتخاب کنم !!!:20:
لطف کردی !!!:10:
اینم هست 110 تومننقل قول:
Creative sound card X-Fi Platinum
اسپیکر نگفتی چی میخوای بگیریکد:http://www.rayaneh.com/product-1971.aspx
ممنونم آکتروس عزیز که لطف میکنی و میری برای من سرچ میکنی و جنس مناسب رو پیدا میکنی !!!:20:نقل قول:
اگه یادت باشه دوسه هفته پیش یه تاپیک زدم با این موضوع که با یک میلیون و نیم چه سیستمی بخریم و گفته بودم سه گیگ رم میخوام و virgil اومد گفت بهتره چهار گیگ برداری و شما هم صحبت ایشون رو تایید کردید !!!!:46:
تاپیک این بود :
اما نکته ای که هست اینه که دیگه فکر نمیکنم خونواده بیشتر از یک میلیون و هشتصد هزار تومن (( آخرشه !!!:31:)) بودجه خرید سیستم بهم بدن !!!:13::13:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=177377
حالا فرض کن سیستم مال خودت باشه و بخوای علاوه بر مادربرد و گرافیک و مانیتور که روی هم نزدیک 900 هزار تومن آب میخورن یه سیستم صوتی از محصولات creative ّبرداری که اولا بوجه کل از یک و هشتصد بالاتر نزنه ثانیا سیستم صوتی بر مبنای کارت صدای آنبورد مادر بردهای asus نباشه و ثالثا از این اسپیکر هاس مسخره دوباندی هم نداشته باشه و حداقل چهار تا باند داشته باشه تا کیفیت صدا تو یه اتاق شش متری بالا بره !!!!
بازهم تاکید دارم حتما میخوام از creative جنس بردارم چون اینطور که تو مجله خوندم سیستم صوتی این شرکت حرف نداره :8:و علاوه بر این کارت صدا و اسپیکر چهر باندی هم از همین برند میخوام !!:8::8:
ببخش که اینقدر بهت زحمت میدم !!!:10:
ممنونم :11::11:
دوستان یه فن برای cpu q6600 برای کارهای سنگین مثل studio .net که بهتر از فن خودش باشه اما گرون نباشه
چی سراغ دارید قیمت چه جوریه؟
سلام به بروبچز
من می خوام یه اسپیکر خفن بخرم و بودجه ام هم تا 350000 تومن هستش
یه اسپیکر 5.1 کانال می خوام که بترکونه
کسی پیشنهادی نداره؟
سلام بچه ها
رم 512 باس 400 مدل گينستون
به cpu و مادربورد اينتل ميخوره يا نه؟
يا حق (:
مدل مادربورد رو بگید، شاید انتخاب های بهتری هم باشه.نقل قول:
intel
(r)
cpu سلرون 2,40
بعد عزيز از كجا بفهمم كه رم من ddr هست يا ddr 2 آخه اين رم 512 گفتن ddr 2 هست قيمت هم 25 تومن
دست دو البته
يا حق (:
اگه میشه از تب های Mainboard و Memory برنامه CPU-Z عکس بگیر و بگذار اینجا :نقل قول:
سلام عزيز
بفرما اينم عكس...
يا حق (:
قسمت مموري هم نوشته بود ddr يعني ديگه اون 512 بهش نميخوره!!!
يا حق (:
بیا تو تایپیک خودت و بگو کلا برای خرید اسپیکر و کارت سوند چه قد دارینقل قول:
احتمالش هست DDR2 رو هم پشتیبانی کنه. بهتر بود از تب Mainboard هم عکس می گرفتید.نقل قول:
مگه اين ني عزيز؟
يا حق (:
دفعه اول برای من Load نشد.نقل قول:
مادربورد شما از رمهای DDR2 پشتیبانی نمی کند.
سلام
ميخواستم بدونم بين اسپيكرهاي زير كدوم رو بگيرم ؟
ميخوام كيبورد و موس رو Logitech انتخاب كنم اگر اسپيكر هم همين مارك انتخاب كنم با هم ست ميشه (زياد مهم نيست).
1- Logitech X530
2- Logitech X540
3- Creative T7900
4- Creative T6060
خودم از x530 خوشم اومده
اگر t7900 رو كنار بزاريم كدوم رو انتخاب مكنيد.
هر مدلي كه پيشنهاد داديد رو لطفا مزيتش هم بگيد.
ممنون
اتفاقا من امروز این اسپیکر X-530 رو خریدم . شدیدا به شما توصیه میکنم اگر اهل گیم و فیلم هستی این مدل رو بگیر چون باس زیادی داره . اگر بیشتر موزیک گوش میدی مدل Creative T6060 رو بگیر . من لاجیتک رو 85 تومن از پایتخت خریدم .نقل قول:
با سلام به تمامی دوستان
دوستان من می خوام یک مودم Adsl بخرم
به نظر شما یک مودم که هم خوب باشه هم زیاد گرون نباشه چی بگیرم
یکی از دوستان فایبر هوم داره (دست دوم) ، چقدر می ارزه ؟ (اصلا خوبه مودمش ؟)
یکی دیگه از دوستان هم آلکاتل یو اس داره (این چی جوریه)
یا اگر مودم بهتر از این ها هست بهم معرفی کنید
ممنون از همگی :10:
يه چيزي باشه كه براي هر سه كار خوب باشه (موزيك، فيلم، بازي)نقل قول:
يعني x530 براي موزيك خوب نيست
چون چشم اين مدل رو گرفته و ميخوام با قطعات ديگه هم ست بشه
راستي محصولات Logitech ساخت كدوم كشور هست ؟