سلام
دوستانی که نیاز به خرید دارند به صورت خصوصی پیغام بگذارند تا در اسرع وقت رسیدگی شود
Printable View
سلام
دوستانی که نیاز به خرید دارند به صورت خصوصی پیغام بگذارند تا در اسرع وقت رسیدگی شود
چرا فقط در مورد 3660 صحبت میکنید.در مورد اون دو مدل دیگه هم یه ذره توضیح بدید.
سلام
این گوشی ها مگه جاوا ساپورت نمی کنه پس چرا هر چی بازی می ریزم توش اجرا نمی کنه اصلا نمی شناستش؟
مگه بازی هایی که پسوندشون jar هست بازی جاوا نیستند؟؟؟؟
بابا کمک کنید اهصابم خورد شده شدید.
اقا مبارك باشه . عزيزم اين كوشي جاوا ساپرت نميكنه :41:. شما كه خريدي راضي هستي؟ مشكلاتش چيه؟ عكساش چجوري هست ؟ بين اين گوشي و p990 كودوم بهتره بنظره شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام . اين سه تا منبع رو ببينيد
1- بازديد مدير كل دفتر صنايع الكتريكي و فلزي از خط توليد گوشي تلفن همراه در استان فارس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2- glx دومین گوشی ساخت ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3- گوشيهاي تلفن همراه ساخت داخل با استانداردهاي جهاني برابري ميكند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حالا نميدونم منبعش سوراخه يا نه يعني ميشه اعتماد كرد يا نه . اما سايت اولي سايت رسميه. پس نشون ميده چنين كارخانه اي و شركتي به نام پيشرو رايانه فارس رسميه . اما چرا اين گوشيها رو توليد كرده صداش رو در نياورده نميدونم . شايد به قول خودشون حواسشون به تبليغ نبوده و به انجام قرارداد ها بوده .
نكته بعدي اينه كه در سايت ايستنا نوشته اين شركت نماينده شركت جي ال ايكس ژاپن در ايرانه . در صورتيكه اگه به سايت شركت جي ال ايكس موبايل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بريد همون گوشي مدل 3660 رو ميبينيد با اين تفاوت كه اين شركت جي ال ايكس چين هست در شهر گوان ژو قرار داره .
يعني چنين شركتي هم در چين هست هم در ژاپن؟؟؟ يا اينكه اين شركت در چينه و تحت ليسانس ژاپن . يا اينكه اطلاع رساني غلط بوده يا شركت الكي ميگه .
به هر حال اگر به قول دوستمون اين مدل اصلا جي ال ايكس نباشه و مارك cect باشه باز هم شركت بايد شفاف سازي كنه . چون مشتري بايد بدونه چي ميخره . من خودم يك گوشي مدل ديگه سي اي سي تي دست دوستم ديدم خيلي خوب بود راضي بود . مهم نيست مهم اينه مشتري راضي باشه . شركت بايد توضيح بده .
تشكر . در ضمن توي يك تالار گفتگو شخصي ميگفت روش جاوا ريخته و استفاده ميكنه/
يا علي :20:
سلامنقل قول:
تا دو روز اینده کلیه اطلاعات از طرف کارخانه ارسال می گردد
دوستان سلامنقل قول:
این گوشی تکنلوژی بالایی دارد . مادر برد آلمانی و قطعات orgenal در ان بکار رفته و شرکت glx سرمایه گذاری مشترک با fpc دارد
گارانتی - کیقیت - خدمات را از ما بخواهید ؟ ما خود را امین مصرف کنندگان ایران زمین می دانیم ؟ انشا ا...
که لیاقت خدمت گذاری به ملت اصیل ایران را داشته باشیم
پیشرو رایانه قارس fpc
بابا ايول داره يواش يواش ازش خوشم مياد
ميخوام اين يكي رو هم در كنار n73 داشته باشم
گفتم من اصفهان هستم بايد چي كار كنم ؟!
بزودی نمایندگان خود را در سرتاسر ایران معرفی میکنیمنقل قول:
نقل قول:
لطفا:
GLX GENERAL TRADING
SERVICE CENTER IN IRAN :
IRAN -TEHRAN -VALI ASR SQR -
IRANIAN TRADE CENTER
3 FLOOR OFFICE NO 7
TEL: 00982188927773
TEL: 00982188927774
نقل قول:
GLX GENERAL TRADING
SERVICE CENTER IN IRAN :
IRAN -TEHRAN -VALI ASR SQR -
IRANIAN TRADE CENTER
3 FLOOR OFFICE NO 7
TEL: 00982188927773
TEL: 00982188927774
16 floor,YinZheng Da Sha,No338# HuanShiDong Road,GuangZhou,China
TEL: +86-20-83818380/83851013 /83842002
FAX: +86-20-83850926
Email : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس گوشی های دیگش کی می آد به بازار ؟؟؟؟ ( در این سایت معرفی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
به نظر من گوشی های بدی به نظر نمی یان
تو خوزستان اومده ؟
سلام
دوستانی نمایندگی glxدر شهرشان فعال نشده و در خواست گوشی دارن اعلام کنند تا در اسرع وقت گوشی برایشان ارسال شود
در ضمن یک خبر جالب اینکه به زودی مدل شکلات glx هم به بازار می اید
و خبر جالبتر اینکه مدل GLX DV3 با دوربین 6مگا پیکسلی و
GLX 888 با دوربین 13 مگا پیکسلی به بازار عرضه میشود
چه خبره 13 مگا پيكسل ؟؟؟!!!!!!!!!!
گوشیش توپ سوره خدایی همه چیش خوبه من که خیلی راضیم فقط همین که جاوا ساپورت نمی کنه کلی حالم گرفته شد.نقل قول:
اقا مبارك باشه . عزيزم اين كوشي جاوا ساپرت نميكنه . شما كه خريدي راضي هستي؟ مشكلاتش چيه؟ عكساش چجوري هست ؟ بين اين گوشي و p990 كودوم بهتره بنظره شما
یعنی با این اوصاف من نمی تونم یه قارچ خور بریزم تو موبایلم؟
البته رو جعبش نوشته t-falsh این شاید بازی داشته باشه؟.
دسوت عزیز کجا ارسال میشه؟ راستی تو نمی تونی کمکم کنی من توش یه بازی نصب کنم این گوشی چه فرمتی رو پشتیبانی میکنه؟نقل قول:
تا دو روز اینده کلیه اطلاعات از طرف کارخانه ارسال می گردد
یحتمل چنینی و مسئولانش خالی می بندن چون من تو قسمت جی پی ار اسش رفتم نوشته بود چاینس جی پی ار اس موبایل.نقل قول:
بريد همون گوشي مدل 3660 رو ميبينيد با اين تفاوت كه اين شركت جي ال ايكس چين هست در شهر گوان ژو قرار داره
ولی هر چی هست با این قیمت خیلی عالیه.
جناب وروجكس لطفا يه عكسي كه باگوشيت گرفتي بذار تو سايت خيلي احتياجه . ممنون
اقاي وروجك ميشه چنتا از عكسايي كه با اين كوشي گرفتي بزاري ببيني كيفيتش چجوره و اينكه با چه سايزي فيلم ميگير و چند فريم بر ثانيه؟
بابا چه خبره مثل اینکه هر چی اراده کنن روش نصب میشه.نقل قول:
بی زحمت بگین یک مدل جدید بزنن که از نظر ظاهر شبیه n95 باشه فقط روش دوتا ساب هم نصب کنن . اینجوری که اینها پیش میرن یک هارد 120 بسه دوربینش هم همون 15 باشه که رند بشه اخه 13 زیاد رند نیست.
اگه روی جعبه نوشته T-Flash منظورش پشتیبانی از این نوع کارت حافظه استنقل قول:
یه کارتی شبیه Micro SD هست .
نقل قول:
جناب وروجكس لطفا يه عكسي كه باگوشيت گرفتي بذار تو سايت خيلي احتياجه . ممنون
دوستان چشمنقل قول:
اقاي وروجك ميشه چنتا از عكسايي كه با اين كوشي گرفتي بزاري ببيني كيفيتش چجوره و اينكه با چه سايزي فيلم ميگير و چند فريم بر ثانيه؟
فقط باید یه 2 سه روز سبر کنید شایدم کمتر چون من از تو کافی نت میام و پی سیم جمه شد به خاطر کنکور.
این 2 تا عکس که با گوشی گرفتم.
اینم 2 تا فیلم
ميگم وروجكس جان شما از گوشيت راضي هستي ؟
سلام . از اينكه عكس ها رو گذاشتيد متشكرم .
ديروز رفتم علاءالدين . وارد كه ميشي يه دكه است كه بزرگ نوشته جي ال ايكس و شخصي گوشي رو ميده دستت نگاه كني . كه اگه خواستي بخري ميري طبقه چهار مغازه .
ازش پرسيدم كجاييه گوشي . گفت ژاپن. گفتم كه خود اين سايت جي ال ايكس موبايل كه شما روي كارتي كه دادي من نوشته ، رفتم ديدم نوشته توي چيه شهر گوان ژو .
بهم گفت قطعاتش ژاپنيه .
به هر حال (:
موفق باشيد
يا علي
کیفیت عکساش اصلا جالب نیس ! به نظر میرسه از دوربین ارزون و کیفیت پایینی توش استفاده شده !نقل قول:
این 2 تا عکس که با گوشی گرفتم.
اینم 2 تا فیلم
دوست عزیز گویا توی تنظیمات دوربین کیفیت پائین است لطفا چک بفرمائید
دوربینش که تو مایه های vga بود خیلی ضعیفه
پس 3.2 چی شد؟
جناب Glxfpc اگه ممکنه شما عکسایه گرفته شده با گوشی رو اینجا قرار بدین !
سلام
عکسهایی خوب از گوشی 3660
چه منوی باحالی داره .
یعنی کسی نیست یک بررسی کامل به همراه عکس های بیشتر از این گوشی بزاره ؟ ( قابل توجه بازار یاب های Glx ).
یک بررسی کامل شامل : عکس و توضیحات از منو ها - عکس و توضیحات تنظیمات و نحوه کار با دوربین و نرم افزار هایی مثل پلایر گوشی - بررسی دقیق جنسیت گوشی مثل اندازه بدنه به همراه عکس های بیشتر از زاویه های مختلف . یک کم همت خیلی میتونه کمک کنه .
سلام به هم همه برو بکس .
من امروز با دوستم رفته بودم که p3660 بگیریم ( برای دوستم ) ،من و دوستم چند دقیقه ای با هر دو تا گوشی ور رفتیم ، چند تا نکته به نظرم رسید گفتم اینجا مطرح کنم :
اول اینکه بی نهایت سبک بودند ، هم p3660 ، هم v8 . دوم اینکه صدای خیلی بلند و خوبی داشتند ، از نظر سرعت هم اصلا مشکلی نبود ، اما چند تا فرق داشتند ، کمی v8 از p3660 خوشگلتر بود ، یعنی من به شخصه v8 را پسندیدم ، اما به نظرم اومد که v8 رنگ و روش رفته بود (اگه فرض شود هر 2 تا گوشی به یک میزان تو دسترس مردم بوده ) . از نظر زاویه دید که بد نبود ، اما خیلی p3660 بهتر از v8 بود ، دوربین هم اصلا پشتش نوشته نشده بود که چند مگا پیکسل هستش ، نمی دونم چجوری می گویند 2 یا 3 مگ هست ؟
به طور کلی من خوشم اومد ، ( من به قصد خرید نرفته بودم ) اما به نظر من یکی اینکه به عنوان یک گوشی چینی و بدون مارک 330 هزار تومان گران است ( این را بگم که یه گوشی دیدم همین بود اما با مارک cect ، یادتان نرود که این گوشی 170 دلار بیشتر نیست .) ، به نظر من ( البته جسارتا ) برای خرید این گوشی خیلی زود هستش ، یادمان نرود که این گوشی 2 هفته بیشتر از عمرش نمی گذرد ( کاری به ایرانی بودنش ندارم ، البته ایرانی هم که نیست ، فقط قاب عوض میشه ، هر جند که از جنس ایرانی چیز خوبی به یاد ندارم ) ، فکر می کنم باید خریداران این گوشی ، بیشتر صبر کنند تا امتحانشو پس بدهد .
درآخر این گوشی در م ولیعصر ( ایرانیان ) با قیمت 350 تومان می فروشند . ( البته فروشنده بعد از 2 دقیقه تا 345 پایین اومد ) میشه 340 تومان گرفت .
عرضی نیست ، یا حق . :46:
سلام
دوستانی که گوشی glx خریداری کردن کمتر از یکماه آینده + منو فارسی +روش نصب اطلاعات وبازی بروی موبایلتان را روی سایت اصلی میگذاریم .
واسه من v8 هستنقل قول:
دوست عزیز گویا توی تنظیمات دوربین کیفیت پائین است لطفا چک بفرمائید
دوست عزیز
میشه بگی باید تو تنظیماتش چی کار کنم تا بهتر شه؟
دوستان عزیز پلاستیکی کوچک روی لنز دوربین هست آن را بردارید مشکل شما حل میشود
نقل قول:نقل قول:عجب تنظیمات پیشرفته ای داره این گوشی!!!نقل قول:
باز هم سلام .
من امروز صبح باز یه گشتی زدم و دنبال گوشیهای cect گشتم، باید اعتراف کنم که توی خود سایت این شرکت چیزی به نام p3660 وجود نداشت ، نه تنها p3660 بلکه بقیه گوشی های glx رو هم پیدا نکردم .... !!!! :18:
اما اینکه چند تا مورد هست که باز هم این شرکت رو به این گوشیهای glx ما مرتبط می کند ، یکی اینکه توی یه سایت فروشگاه موبایل چینی یه گوشی پیدا کردم با همین نام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مورد دوم هم این که اگه یه سری به سایت cect بزیند و گوشیهای این شرکت رو یه نیم نگاهی بندازید می بینید که Shortcut های که پایین صفحه touch screen گوشی glx هست دقیقا پایین صفحه گوشیهای cect هم هست . . .
البته باز این موضوع جای ابهام داره که از کدوم شرکت این گوشیها خریداری شده ، همین شرکت چینی یا یه شرکت چینی دیگه یا . . . .
اما خود من طالبش شدم ، ان شاالله تا چند وقته دیگ میگیرمش . . . :31:
نقل قول:
موضوع تنظیمات نبوده این پلاستیک کمی جلوی کیفیت تصویر را میگیرد
khejalat dare
hala ye seri adam
mobile zadan
bad bakhta
kodoom mobile az in nokia sony ericsson motorolla sagem simence samsung lg
touvh screen ba safhe kelid mamooli daran
ba speaker ghavi
va scanner va khorooji tv
va baterry ghavi
va taghir background ba lams kardan
eftekhar konin
salam barobax man 1haftas daram kheyli toope sor@e cpu kheyli bala .. keyfiate doorbin ham balast ba n80 moghayese kardam axesho glx p3660 keyfiatesh balatar bud in axayi ke doostan gozashtan keyfiate payine lotfan ye sari be setting bezanan 3 keyfiate low med hi .
doorbin ba dokmeye macro mod balaye lenz
black list va background call music player dare ba kolli efekt mesle sedaye khiaboon sedaye resturan va.....
keyfiate sedash kheyli balast 3250 ro mizare jibesh
pm3 playeresh jalebe yechi tu mayehaye media player 11 hast ba chand model ecoliser va tond va kond kardane seda va 3d kardan
faghat nemishe ahang ro zad jelo .ya hamoon ffw
dar heyne mokaleme age dokmeye doorbino bezanin mokaleme ro bedune bip zabt mikone
+++
gushie ziba va kamelie
faghat masrafe batrish balast
man roozi 1 sa@ bahash kaar mikonam 15 min ham mokaleme baram 1 rooz mire sharjhesh
fekr konam bolangoohaye ghavi masrafe batrish ro afzayesh midan