از چارلي چاپلين مي پرسند : خوشبختي چيه ؟ ميگه خوشبختي فاصله اين بدبختي تا بدبختي بعديه
Printable View
از چارلي چاپلين مي پرسند : خوشبختي چيه ؟ ميگه خوشبختي فاصله اين بدبختي تا بدبختي بعديه
وزارت نفت طي اطلاعيه اي از هموطنان آذري زبان درخواست کرد کارتهاي هوشمند سوخت خود را پرس نکنند
از يارو ميپرسن : " ربنا آتنا في الدنيا حسن و في الاخره حسن و قنا عذاب النار " يني چي ؟! ميگه يني " اين دنيا خوبه حسن ولي آخرت خيلي خطرناکه حسن " !
جاده ي خوشبختي در دست تعميره ! دور بزن برگرد اين اسمش تقديره
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اینا که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تین همه اس ام اس خوب نوشتم چرا همشون پاک شدن ؟ جالبه همشون هم طبق قوانین بودن طنز یا
سر کاری فارسی -18 سال نمیدونم چرا پاک شدن اس ام اس های virus2008 پاک نشد مال من پاک شد ؟
اس ام اس های تکراری هم پاک میشه !
اس ام اس های ویروس جان هم که همشو پاک کردمنقل قول:
به جز یکیش که زیاد عاشقانه نیست
از شما هم تمامش تکراری بودن
سعی من در اینه که در این تاپیک حتی یک اس ام اس تکراری هم وجود نداشته باشه
نمی دونم چقدر موفق بودم اما تلاش خودم رو میکنم
(پست های تشکر دوستان هم هر هفته پاک میشه)
ممنون
کمال
قسم ميخورم که سر کاري...!!!! يه عده آخوند را داشتن ميبردن بهشت يهو يه سايپا پر از حيووناي جور وا جور تخت گاز از بهشت ميان بيرون يكي از آخوندها ميپرسه اينا ديگه چي بود. ميگن حضرت نوح بود كشتي شو فروخته سايپا خريده
ترکه با قزوینیه و رشتیه قرار می ذارن گلف بازی کنن . قزونیه می گه زمینش با من ترکه می گه : چوبش با من ، رشتیه داد می زنه می گه: من بازی نمی کنم باز سوراخش افتاد به من؟
می دونید فرق آموزگار با روزگار چیه؟ آموزگار اول درس می ده بعد امتحان میگیره ولی روزگار اول امتحان میگیره بعد درس میده
اون چیه که اولش منم، بعدش تویی، آخرش زبون؟!
.
.
.
.
.
.
یکمی فکر کن...
.
.
.
.
.
گل گاو زبون!
آیا میدانید میزان پاسخ مثبت دختران به بوق زانتیا 60 % بیشتر از انواع پژو میباشد ؟؟؟ سایپا به فردا شبی بهتر میاندیشد (روابط عمومی سایپا)
سردار رويانيان، معاون راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي: تلفات جاده اي ايران به زير صفر رسيد... حتي از سال آينده ما در جاده ها سالي حداقل 3 درصد افزايش جمعيت و زاد و ولد خواهيم داشت
مي خواستم اسمت رو رو قلبم بنويسم.اما ترسيدم صداي قلبم اذيتت كنه:11: :40:
یه نگا به پشت سرت بنداز
دم داری ؟
نه ؟؟
خدا رو شکر پیدات کردم خودتی خر ما بود که از کرگی دم نداشت
شعر جدید رضا صادقی: پيراهن مشکي من از غم نيست.........sms هاي نداده من کم نيست............من واسه خودم يه قانوني دارم............توي قانون من هرکي که واسمsms نزنه آدم نيست
لره داشته زمينو می کنده يدفعه يکی ميگه عمو جان من زخميم کمک: لره ميگه نه عزيز بدنت گرمه حاليت نيست ........شهيد شدي
به سياه پوسته ميگن شامپو بدنت چيه ميگه مشکين تاژه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سه كار غير ممكن: شاليكاري در قزوين، تشخيص هويت در رشت، آدم شناسي در اردبيل
و ما شما را به زور پس گردنی به بهشت میفرستیم.!سوره: ناجا آیه:110
خوبیش اینه که وقتی میبینم کسی اینجوری اس ام اس میزاره(100 تا پشت سر هم)
مطمئن میشم که 100 درصد همشون تکراری هستند
30 تاش رو خوندم و این موضوع ثابت شد
لطفا اینجوری اس ام اس نزارید
اینجا سایت نیست که
فقط اس ام اس های حدیدی که میشنوید یا براتون ارسال یشه رو قرار بدید
بقیه سایت ها همگی از همینجا اس ام اس ها رو برمیدارن
لازم نیست دوباره کپی بشن همینجا
ممنون
سلام
خوابی
خوابیدی
می خوابیدی
خوابیده بودی
.
.
.
.
.
کدوم یک ماضی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از تستهای کنکور 86
خرمشهر در چه عملیاتی ازاد شد
1) X+y
2) قرن 6 هجری
3) سیب زمینی
4)گزینه 1 و 4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به غضنفر میگن با سویس جمله بساز ! میگه ̎ زهریمار من دیگه با هیچچی جمله نمیسازم̎شما دارین از ترک بودن ما سویستیفاده میکنین
ضمن تشکر از رضا ندا (که دو سه تاsms هاش) فوق العاده بود من هم یکی دوتا میگم یکم جدیده:
مي دونيد چرا افغاني ها رو تو زمين فوتبال راه نمي دن؟چون هرجا خط كشي ميبينن شروع ميكنن به كندن !
رشتيه رو تو خيابون ميبينه، بهش ميگه: سلاااام اكبر آقاي گل! رشتيه ميگه: ديگه سلام بي سلام، خانم مُرد!
تو هدیه ی الهی از طرف خداوند هستی،
برای سینه ی پر دردم عطر وجودت را برای شفا میبویم...
ای شلغم!
به ترکه می گن اگه حالت تهوع بهت دست بده چیکار می کنی؟؟ می گه : من بهش دست نمیدم
یکی(!)داشته تو اب غرق میشد هر دفعه آب میخورد میگفت سلام بر امام حسین
به يارو ميگن:كشيدن رو صرف كن.ميگه:كشيدم كشيدي كشيد كشيديم كشيديد پوكيد!
به دکتر شريعتي گفتند :" استاد! سيگار طول زندگي آدمو کوتاه ميکنه" در جواب گفت :" من به عرض زندگي فکر مي کن
@
@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@
تصویری از نماز جمعه ی قم (عکس هوایی)
آخرین خبر از قیامت: پل صراط را برداشتن به جاش تله کابین گذاشتن.
لره دندون طلا ميزاره
شب ميره تو گاوصندوق مي خوابه !!!
تبليغ جديد ايرانسل:
.
.
.
3کيلو نون خشک بيار يک خط ايرانسل ببر
شرمنده مزاحم میشم , گوشیم رو یادم نیست کجا گذاشتم یه زنگ بهم بزن پیداش کنم .
نامه جدید احمدی نژاد به بوش (ببخشید آقا کمال نمیشه فارسی نوشت) توهین نشه فقط برای خنده است
besme taala , hello boosh, my name is mr ahmadi nejad , i am 40 o khoordei yers old , i like ghoran , i am karate and very brucelee ! My joorab is soorakh and derty and danger ! I am interested holokast va enerjye hastei haghe mosalame mast , we have god and emam of time ! And bimeye abolfazl and rezazadeh , so if u do'nt listen to me u become soosk
شش شانسي که آدم آورد عبارت بود از اينکه حوا نميتونست بگه ::: 1- من آدمت کردم 2- برو از شوهر مردم ياد بگير 3- ديشب کجا بودي؟! 4- پولاتو دادي ننت؟! 5- مامانم اينا امشب ميان 6- چرا به اون زنيکه نگاه کردي
لره ميبينه كه همه رفيقاش موبايل دارن جز خودش، يه كاغذ لوله ميكنه، ميبنده به كمرش، ميره پيش رفيقاش. ازش ميپرسن: اين چيه؟ ميگه: واي، باز هم فكس رسيد !!!