یه سوال دیکه هم داشتم:
1-سیب در هفته چند بار بهشون بدم؟هر روز مشکلی داره؟هویچ و کاهو چی؟
2-آبتنی هفته ای چند مرتبه؟بعد باید حتما در ظرف مخصوص باشه یا نه؟
Printable View
یه سوال دیکه هم داشتم:
1-سیب در هفته چند بار بهشون بدم؟هر روز مشکلی داره؟هویچ و کاهو چی؟
2-آبتنی هفته ای چند مرتبه؟بعد باید حتما در ظرف مخصوص باشه یا نه؟
نقل قول:
سلام ببخشید سوال تون رو الان دیدم
سیب و میوه به نظرم هر روز زیادی هست دو روز یک بار خوبه ولی اگر بیشتر هم باشه مشکلی نداره
ابتنی هفته ای یک بار کافیه .. ظرف مخصوصی هم نمی خواد فقط لبه هاش تیز نباشه .. خیلی هم عمیق نباشه .. ابش هم مه گرم باشه نه سرد
دیشب آب گذاشتم تقریبا 1 ساعت هییچکدومشون نرفتن تو ساعتای 9 شب بود دلیل خاصی داره یا چیز دیگه ای؟
روز انجام بدین نه شبنقل قول:
دلیلش یا اینه که اصلا تا حالا اب تنی نکرده یا از اون زمان خیلی میگذره
یه روش هست که خوب جواب میده یه تیکه یخ رو بگذارین بالای قفس طوری که یخ چکه کنه کم کم داخل ظرف ...
ممکنه همون لحظه ای که ظرف ابتنی رو میگذارین پرنده نره داخل ظرف .پس ظرف رو بگذارید باشه و فوری بر ندارید ...
سلام.
یک سئوالی داشتم همراه با شبهه در مورد مرغ.
من شنیده بودم که مرغ اگر خروسی بالا سرش نباشه، تخم نمیذاره آیا این صحت داره؟
چون من یک مرغی داشتم که بدون وجود خروس شروع به تخم گذاری کرد !!
اگر خروس نقشی در به تخم آمدن مرغ نداره، مرغ چرا تخم میذاره اونم تخم بدون نطفه؟؟!!! :n13:
نقل قول:
سلام
بله مرغ ها تخم گذار هستن و بدون وجود خروس هم می تونن تخم گذاری کنن. ولی این نوع تخم مرغ ها بدون نطفه هستن و بارور نمیشن. (تخم مرغ هایی که ازشون تو صنایع غذایی و پخت و پز استفاده میکنیم)
نطفه فقط بعد از جفت گیری به وجود میاد و با گذشت زمان مشخص این تخم مرغ ها به جوجه تبدیل میشن و ازین نوع تخم مرغ ها تو جوجه کشی ها استفاده میشه .
ممنونم.نقل قول:
از نظر ژنتیکی، تخم گذاری مرغ بدون وجود نطفه و بدون حتی یک بار ارتباط با جنس نر توجیهی داره؟
یعنی برام جالبه بدونم چرا پرنده ماده قادر به گذاشتن تخمی هست بدون اینکه اون تخم نطفه داشته بشه و بخواد تبدیل به جوجه بشه !!!
یکجورایی حس میکنم با هدف ازدیاد نسل طبیعت در تضاد هست.
نقل قول:
از نظر ژنتیکی همه مرغ های خانگی توانایی تخم گذاری رو دارن و تولید تخم هم قسمتی از سیکل تخم گذاریشون هست (سیکل تخم گذاری 12 ماه طول میکشه و بعد ازون پر ریزی دارن و ..)
هر جانداری که تولید مثل جنــسی داره در صورتی که جفت گیری نداشته باشه (نطفه ای تولید نشه) تداوم نسلش به خطر می افته (چه تخم گذار باشه چه نباشه) منظور اینه که به خطر افتادن تداوم نسل ارتباطی به تولید تخم نداره به جفت گیری و تولید نطفه مربوط میشه که اگر مرغ ها نتونن تخم های نطفه دار تولید کنن (جفت گیری) تداوم نسلشون به خطر می افته (جوجه نر یا ماده ای تولید نمیشه) مثل بقیه جاندارانی که تولید مثل جنــسی دارن.
بعد از جفت گیری هم سیکل تخم گذاری ادامه داره گامت نر در داخل لوله رحمی (مجرای عبور تخم) ذخیره میشه و تخم های تولید شده نطفه دار هستن هر مرغ قادر هست فقط 1 بار جفت گیری کنه ولی به مدت 30 روز تخم های نطفه دار تولید کنه یعنی حتی با جدا کردن خروس از مرغ ، باز هم مرغ قادر است تا چند هفته تخم مرغ نطفه دار تولید کنه .
سوالی که هست اینه که اگه هدف از تخم گذاری مرغ ، تداوم نسل هست ، پس چرا تخم بدون نطفه هم بوجود میاد؟ درواقع آیا مرغ با تخم گذاری بدون نطفه واقعا قصد داره انسان رو تغذیه کنه؟یا نه اگه قضیه تولید نسل هست پس باید تخم گذاری فقط و فقط بعد از ایجاد نطفه و فقط برای تبدیل شدن به جوجه باید باشه؟
همه جانورانی که تولید مثل جنــسی دارن و جنــسیت شون هم ماده هست تو یک دوره زمانی خاص تخمک گذاری دارن (مثل جنــسیت ماده در انسان) و این جزوی از سیکل جنــسی شون هست .این تخمک رها شده یا بارور میشه و تولید نطفه میکنه یا تخمک آزاد شده از بدن خارج میشه.نقل قول:
برای مرغ هم به همین صورت هست یا تخمک لقاح پیدا میکنه و نطفه تولید میشه یا از بدن جــنس ماده خارج میشه. تخمک گذاری جزوی از سیکل جنــسی جنس ماده هست و دستگاه تولید مثل هر ماده بالغی این سیکل رو در طول عمر خودش (تا زمانی که قادر به تولید مثل باشه) تکرار میکنه.
مثلا در انسان هم بعد از هر بار آزاد شدن تخمک یا گامت ماده باید بارور بشه و تولید نطفه کنه یا دفع میشه (به همراه تمام اندوخته های غذایی که برای تشکیل و رشد نطفه نیاز داره)
در واقع چیزی که به شکل تخم مرغ به مصرف ما میرسه همون اندوخته غذایی گامت ماده هست که برای تشکیل و تغذیه نطفه مورد نیاز است قصد مرغ تغذیه انسان نیست این روال طبیعی بدن مرغ هست که برای هر بار تولید نطفه و باروری اماده میشه و اگر گامت نری وجود نداشته باشه بدون تلقیح دفع میشه ..
من یک مستندی در مورد عقاب ها دیده بودم، اشاره میکرد که عقاب فقط پس از جفت گیری تخم میذاره و اون هم دوتا.نقل قول:
یا مثلا همسایه ما یک شاهین ماده داشت و این شاهینه (شاهین ماده) هرگز تخم نگذاشت و پیر شد و مُرد.
اگر درست باشه حتی سیستم تخمک گذاری پرندگان هم با یکدیگر متفاوته؟
حالا چقدر در مورد سایر پرندگان وحشی و گوشتخوار مانند جغد و قوش و باز و ... این قضیه صحت داره نمیدونم.
اگر دوستان اطلاعاتی دارن ممنون میشم به اشتراک بذارن.
نقل قول:
درباره نحوه تخمک گذاری پرنده های وحشی و غیر ماکیان اطلاع دقیقی ندارم باید سیکل جنسی پرنده ماده بررسی بشه مثل : زمان تخمک گذاری، میزان فعالیت تخمدان و مدت زمان سپری شدن یک سیکل تخم گذاری و...
سلام دوستان يه ججفت فنچ می خوام بخرم با قفس
می تونید جای خوب در تهران معرفی کنید؟
ارزش رفتن به بازار پرنده نداره!
والا تا اونجایی من میدونم کلا مرغ تخم میزاره یا بوقلمون بدون جنس نر ,یعنی مثل قناری یا کبوتر نیست که باید حتما نر هم باشهنقل قول:
حالا دیگه اجداد مرغا چی بودن و چی شدن دیگه بی اطلاعم :n02: ولی همین مرغی که تخم خوراکی میزاره اگه یه خروس همراش باشه
میتونه از دفعه بعد تخم بزاره جوجه بشن
نه فقط مرغ تخم نمیذاره
خیلی از طوطی ها هم بدون داشتن جفت تخم میذارن که البته نطفه نداره
کبوتر هم بدون جفت تخم میذاره
دوستان برای جفت گیری قناری دما باید چقدر باشه؟حداکثر و حداقلش چنده؟
دمای معمولی اتاق خوبه حدود 23-24 حالا یکم بالا پایین هم مشکلی نیستنقل قول:
دوستان یه دونه از این کبوترا تو گوشه ی حیاطمون تخم گذاری کرده بود و یه دو هفتم روش خوابیده بود که از دیروز یهویی غیبش زده. رفتم تخمارو نگاه کردم دیدم دارن ترک برمیدارن و الانم یکیش شکسته و معلومه توش جوجه ی زنده وجود داره. حالا به نظرتون چیکار کنم? این روال کارشه یا پا به فرار گذاشته? واقعا ناراحت کنندس اگه فلنگو بسته باشه
قضیه مرگ و زندگی دوتا موجود هستش یه حرفی جوابی بدید دیگه یعنی کسی این پست رو از دیروز ندیده?
سلام کاری از دست شما بر نمیاد ...دو تا حالت داره کبوتر شکار شده و یا به هر علتی نمیتونی بر گرده .... کبوتر فهمیده تخمش خراب شده ولش کرده رفته ....بی علت تخم سالم رو ول نمیکنه بره تا جایی که من اطلاع دارم ...
بعید میدونم جوجه ها زنده باشن ....
یکی بهش گندم سمی داده
یکی با تفنگ بادی زدش
دچار بیماری نیوکاسل شده راهشو گم کرده
جوجه ها زندن.یکی که داره سر ز تخم درمیاره و منم خیلی کم با قطره چکان خمیر رقیق دادم بهش خورد الانم تلاش میکنه از تخم بیرون بیاد.چیکارش کنم بلخره یا باید رهاش کنم بمیره یا باید یه کاری از دستم بربیاد انجام بدم تا زنده بمونه.پدر مادر بی.شع..رش میان تو حیات دون میخورن اصلابه اینا توجهی ندارن.دوتا تخمه.یکیشم که بستس ازش صدای نبض میادنقل قول:
درود بر شما دوست عزیز...
من در یک انجمن دیگر این موضوع رو مطرح کردم و این دو پاسخ رو گرفتم
موقع شکسته شدن تخم ها و تا حدود 3 روز بعدوالدین یه شیره ای رو ترشح میکنند که فقط انها دارای این شیره هستند و سپس انها جوجه ها را با ان تغذیه میکنند...اگر نیایند و تغذیش کنند متاسفانه خواهد مرد:)
اگه يك درصد هم احتمال ميدين كه والدينشون برگردن بهتره تخمها رو سر جاشون بذارين . البته نذارين تخمها سرد بشه
تنهايتا ديدين نميان از شيره برنج استفاده كنيد . وقتي برنجاي ايراني رو ميشوري يا داخل آب جوش ميريزي اون گرد يا مايع شيري رنگ كه از برنج خارج ميشه رو نگه دارين و به جوجه ها بدين
به مقدار كم . روزاي اول خيلي كم بايد غذا بدين
بدنشون رو تموم مدت گرم نگه دارين(مخصوصا شب) .چهار روز بعد به غذاشون مقدار كمي زرده تخم مرغ اضاف كنيد و بعد از اون با سرلاك و ... به راحتي بزرگ ميشن
اگرم لونه ي ديگ اي سراغ دارين تخمها رو به اونا بسپرين .
حتي قمري چيني هم تا هفته اول ميتونه بزرگشون كنه
سلام
دوستان من یه مرغ مینا دارم و تقریبا ۱ سالش بود خریدیمش و قبلش هم دست کس دیگه ای بود که بهش سلام و صبح بخیر و چندتا کلمه دیگه یاد داده بود
در واقع وقتی به حرف اومده بود خریدیمش
حالا یه مشکلی که هست اینه که تو خونه منو بیشتر از همه دوست داره و نبودنم حتی برای ۱ دقیقه ، برای قابل قبول نیست و سر و صدا میکنه.
از طرفی هم ۱ بار ازادش کردیم و اومد با پاهاش و چنگالش گوشمو گرفت و شروع کرد به گاز گرفتن جوری که گوشم زخم شد و خون اومد
یعنی اگه ازادش کنم بازم همینه و میاد گازم میگیره! حالا نمیدونم از دوست داشتنه زیادشه و نمیتونه هیجانشو کنترل کنه یا موضوع چیزه دیگه ایه ? چطوری میشه این حالتش رو درست کرد ? دلم نمیاد تو قفس نگهش دارم دوست دارم ازاد باشه و بیاد پیشمون بچرخه :-D
ممنون
Sent from my K00E using Tapatalk
آیا نگهداری کاکسکو انسان را دچار بیماری خاصی نمیکنه؟ البته خونه هم کوچیک است مثلا در اتاق 9 متری که اتاق خواب هم هست کاسکو باشد مشکلی برای انسان پیش نمیاید؟ در طولانی مدت؟
در مورد بیماری اگر شما حساسیت یا الرژی یا اسم نسبت به پرندگان و یا گرد و غبار دارید قطعا حسابی اذیت میشیدنقل قول:
توی خونه های کوچک وجود کاسکو باعث میشه خونه زودتر کثیف بشه...پرهای پرنده و گردهای ریزی که از بدنش میریزد همه جا را پر میکند
از طرفی نمیشه کاسکو رو یک سره توی قفس نگه داشت.باید حداقل هر روز 1 ساعت ازاد باشه
نکات زیاد هست که قبل از اوردن کاسکو به خانه باید مورد توجه قرار گیرد.هر سوالی داشتید بپرسید.در خدمتم
سلام.
یه سوال در مورد خرید طوطی داشتم.
آیا طوطی های منگو میتونن صدا و حرف های انسان رو تقلید کنن؟
طوطی های منگو رنج قیمتشون چقدره؟
سلام
از دوستان کسی اسم این پرنده رو میدونه و اینکه چی میخوره ؟ تو کوچه افتاده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپ............
این اگر اشتباه نکنم شاهینه
شاهین !!! o:
احتمال میدم پرستو باشه . حداقل فرم صورت و نوک اون خیلی شبیه به پرستو است .
از کجا میشه جغد تهیه کرد؟:n02:
واسه نگهداری مناسبه؟
چه جالب من در مورد ای موضوع فقط شنیده بودم که به روشی که حیوان ها رو خشک میکنن میگن تاکسی درمی. امابه نظرم کمی خشن هست و به نظرم ظلم در حق حیوانهاست. :sad::sad::sad::sad:
خب اگر حیوان مرده باشه بد نیست ... بعد ها که نسلشون منقرض شه یه یادگاری میمونه!نقل قول:
در ضمن نمیدونم فلسفه وجودی حیوانات وحشی آدمخوار چیه ؟ مثل کفتار ... به چه دردی میخورن آخه؟
مرغ مینا هم پرنده خیلی خوبیه؛ تازه صحبت هم میکنه:دی:santa:
مرغ مینا (common mynah) یه پرنده باهوش، بانمک و مقلد صدای عالی از خونواده سارها است که نگهداری ازش به عنوان حیوان خانگی توی ایران متداوله. ولی متاسفانه به دلیل نبودن اطلاعات درست در مورد نگهداری از مرغ مینا، بسیاری از اون ها بیمار و تلف میشن.
دلیل محبوبیت نگهداری از مینا، بیشتر بخاطر قدرت این پرنده در حرف زدن و تقلید صدا هست. در بین پرنده هایی که به عنوان حیوان خانگی توی ایران نگهداری میشن، بعد از کاسکو، این پرنده بیشترین توانایی تقلید صدا رو داره.
شکل و ظاهر پرنده مرغ مینا
بدن مرغ مینای اصل قهوه ای پرهای و سر و گردنش مشکی هستن. نوک و پاهاش زرد رنگه و روی سرش یه سری پرهای سیاه بهم چسبیده داره که وقتی کنجکاو یا هیجان زده میشه، کمی پف میکنن و ظاهر جالبی به این پرنده میدن. شبیه یه پسر اتو کشیده که موهاش رو روغن زده!
دور چشم هاش هاله زرد رنگ داره و نوک دم و بال هاش سیاه و سفید رنگ هستن.
در مورد قیمت مرغ مینا
مرغ مینا در مقایسه با سایر پرندگان خانگی و به ویژه طوطیها قیمت متوسطی داره. قیمت مرغ مینا به عوامل مختلفی مثل قدرت و توانایی حرف زدن بستگی داره و به طور کلی بین ۲۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان به فروش میرسه.
از کجا بفهمیم مرغ مینا چند سالشه؟
اگه مرغ میناتون رو از بچگی پیش خودتون آوردید که هیچ. اما اگه یه پرنده بزرگسال رو میخواید بخرید و ازش نگهداری کنید حتما دوست دارید سن و سالشو بدونید. در این مورد پیشنهاد اول ما مشورت با دامپزشک هست، دامپزشک با معاینه پرها، نوک و پنجهها میتونه سن پرنده رو تعیین کنه.
اما به طور کلی یه راه ساده و دم دستی برای تشخیص سن حدودی و تقریبی مینا اینه:
به دور چشم پرنده دقت کنید. اگه پوست دور چشمش سفید و بدون چروکه پس مرغ مینا جوونه. اگه به رنگ تیرهتر و کرم باشه مرغ مینا میانساله و اگه دور چشمش زرد و چروک باشه پرندهتون مسن و پیر حساب میشه.
از کجا بفهمیم مرغ مینا ماده است یا نر؟
یکی از تفاوتهای بارز مرغ مینای ماده و نر جثه اوناست. پرنده نر معمولا جثه بزرگتری نسبت به ماده داره و رنگ پرهاش هم پررنگ تره. اگه تنها یه پرنده ندارید و نمیتونید ار طریق مقایسه جثه جنسیت رو تشخیص بدید به سقف دهنش دقت کنید. مرغ مینای ماده سقف دهنش زرده؛ در حالیکه سقف دهن پرنده نر سیاهه.
البته این روشها ۱۰۰% دقیق و معتبر نیستن و پیشنهاد میکنیم برای اطمینان بیشتر از جنسیت پرندهتون با دامپزشک مشورت کنید. دامپزشک در صورت لزوم با انجام آزمایش DNA میتونه جنسیت پرنده رو به طور قطعی مشخص کنه.
رفتارشناسی و خلقیات پرنده سخنگوی مینا
مینای سخنگو یه پرنده فوق العاده باهوش و کنجکاو و البته در برخی موارد خشن هست. این پرنده نسبت به طوطی ها خیلی پر انرژی تر و تیز تره و حرکاتش تند تر هست.
این پرنده هم مثل کلاغ، به اشیایی که میدرخشن و رنگ های تند مثل قرمز دارن، علاقه فراوانی داره. برای همین مراقب باشین که این اشیاء توسط مینا بلعیده نشن. در مورد خرید پرنده مرغ مینا باید بگم بهتره این پرنده رو در سن پایین بین ۶ تا ۸ هفتگی خریداری کنین و از همون سن کم به روابط با آدم ها عادتش بدین تا دستی بشه. میناهایی که از بچگی از بودن کنار آدم ها عادت نمیکنن، ممکنه بعدا خشن بشن و نوک بزنن.
من که از این پرنده باحال خیلی خوشم اومده و دوستش دارم. البته با توجه به اینکه سخنگو هم هست خیلی طرفدار داره به نظرم.
قسمتی از متن رو از سایت های پت پرس و دنیای حیوانات کپی کردم، امیدوارم راضی باشن.:whistle::whistle:
سلام
وقتی دوتا از پرنده ها که نژادشون با هم یکی هست {مثل قناری و سهره} با هم جفت میشن و ازشون جوجه گیری میکنیم چه اتفاقی میفته که جوجه هاشون عقیم میشن و جوجه هاشون دیگه قادر به تولید مثل نمیشن؟؟؟؟:mellow:
اگر تهرانی تو بازار پرنده ها زیاده ... برای نگهداری هم مناسبهنقل قول:
- - - Updated - - -
اگر تهرانی تو بازار پرنده ها زیاده ... برای نگهداری هم مناسبهنقل قول: