خوب اینم 2 تا سایت واسه تم و...
کد:http://www.mobile88.com/mobilegallery/themes.asp?phone=nokia_5700_xpressmusic&pg=themes&prodid=20564&cat=1
کد:http://www3.ownskin.com/theme
Printable View
خوب اینم 2 تا سایت واسه تم و...
کد:http://www.mobile88.com/mobilegallery/themes.asp?phone=nokia_5700_xpressmusic&pg=themes&prodid=20564&cat=1
کد:http://www3.ownskin.com/theme
نه دادا نگران نباش واسه منم همینو نوشتهنقل قول:
ترس به دلت راه نده
راستی این سه تا ویدیو بر روی حافظه ی گوشی هستش
پس می بینی که بهت ننداختن و نباید بترسی
یه نکته یی که شاید بشه ضعف حساب کرد تو این گوشی زمان پخش موسیقیشه ! که طبق گفته ی سایت نوکیا 10 ساعته ! یعنی نصف گوشی های رقیبش مثه سری w سونی ! ضمن اینکه خودم هم تجربش رو دارم گوشی قبلیم که W810 بود خیلی بیشتر از این باطری نگه میداشت ( البته موقع پخش موسیقی )
راستی دوستان تو این گوشی تو منو ها کنار بخشایی که در حال اجرا یا بسته نشده باشن یه علامت میذاره ولی موزیک پلیر گوشی رو حتی وقتی میبندم کنارش این علامت رو داره... واسه شما هم همینطوره ؟
آقا این سایت ها بدرد نمی خوره فقط ::::::::::نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دادا تو این گوشی اگه کلید منو رو نگه داری برنامه هایی که واز مونده و شما نبستی رو نشون میده و اون علامت آبی نشونه ی باز بودن برنامسنقل قول:
راستی یه مطلب دیگه موزیک پلیر و اسکرین سیور همیشه بازه
تا بعد...
سلام.فایلای sis رو 5700 نصب میشند یا نه؟ چون امتحان کردم پیام میده نات ساپورت. فایلای نصبیش چه پسوندی دارن؟
آخه عزیز من شما باید برنامه های سری 60 ورژن 3 رو روی اون نصب کنی نه سری 60 معمولی این ورژنش با گوشیهایی مثل ان 70 و این جور مدل ها فرق می کنهنقل قول:
واضح ترین دلیلشم اینه که شوذت کاتهای سری 60 5 تاس ولی ماله ورژن سه 6 تا
بدرود...
راستی بچه ها یه برنامه هست که باهاش بشه تلویزیون و ... رو کنترل کرد ؟
با تشکر. چون یه جایی خوندم 9.1 به 9.2 میخوره اما چندتا از9.1 امتحان کردم نخورد...نقل قول:
چند سوال دیگه اول بار چند ساعت باید بزنی به شارژ من 10 ساعت زدم به نظر شما چند ساعت باید زده بشه به برق 1-اولین بارش چند ساعت باید باشه 2-بار دومش باید چند ساعت باشه3-برنامه های گوشی من فقط با فرمت jar می خونه ماله شماهم با این فرمته 4-یک منبع خوب برای تم و برنامه این گوشی سراغ ندارید
5-وقتی با فایل منیجبر و آ پی پی منیجر برنامه می خواهی ارسال کنی هیچ برنامه ی ارسال نمیشه از طریق بلوتوث و مادون قرمز هم امتحان کردم کار نمیکنه می خواستم ببینم ماله شما هم این جوری هست دوستان
خواهشن جوابمو بدین
عزیزم وظیفم بود کمکت کنمنقل قول:
فعلا...
آقا شما باید دفعه ی اول بین 8 تا 12 ساعت تو شارژ بزنی و دفعه های بعد از 2 تا 3 ساعت متغیرهنقل قول:
یعنی کلا تا وقتی که شارژت پر بشه
نه عزیزم واسه من با فرمت سیس هم می خونه
شما باید برنامه های ورژن 3 رو اینستال کنی
منبع خوبم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه مطلبی شما باید تم های ان 73 یا ان 95 رو دانلود کنی چون 5700 نداره
در ارتباط با سوال پنجمت بلد نیستم
فعلا...
این برنامه برای سری 60 ورژن 3 هنوز ساخته نشده. برنامه جاواشم جدیدن اومده ولی من ندیدم کسی تونسته باشه باهاش کار کنه.نقل قول:
روند ساخت این برنامه رو از آدرس زیر دنبال کنید :
کد:http://groups.google.com/group/psiloc_applications/browse_thread/thread/84a7dddee807fc66/d2f4b4a0db0942c6
مال جاواشو دانلود کردم به درد نمی خوردنقل قول:
از راهنماییت ممنون
سلام دوباره.من pc suite 6.84 رو نصب کردم فایل video manager رو هم از سایت نوکیا دانلود کردم اما موقع نصب errorمیده بنظرتون مشکل از چیه؟ ویندوز xp
برای تم 5700 به آدرس زیر بروید:
کد:http://www.mobile88.com/mobilegallery/themes.asp?pg=themes&Prodid=20564&cat=1&MOVE=NEXT&CurrentPage=3
بچه ها من داشتم یه مسیج مینوشتم که یه دفعه یه مسیج برام اومد.گوشی هنگ کرد ولی جالب اینکه بلافاصله صفحه به ارامی خاموش رفت و گوشی ریست شد.برنامه ی sms drawer رو هم نصب کردم ولی هر وقت اجراش میکنم گوشی سریعا ریست میشه.منم نرم افزار رو پاک کردم.خواهشا شما هم این نرم افزار رو از سایت ************ از قسمت نرم افزارهای گوشی 5700 دانلود کنید و این نرم افزار رو امتحان کنید.من imei گوشیم رقم هفتمش 0 و رقم هشتمش 1 هست.ایا شما هم اینطوره؟؟؟!!!
نرم افزار رو از سایت gsmrena . com دان کنید.
شايد مال منو بك آپ كردن روي ممورينقل قول:
ولي به هر حال همون كليپ هاست
مشخصات مموري ات هم درسته و اصله
مشكلي نيست:46:
تو گوشي من 3 تا كليپ چند تا موزيك و فلش و ... بود
(بابا جان من همون sasan info هستم)
من تو گوشيم يه چيزايي از Gps ديدم
حالا 5700 جي پي اس داره يا نه ؟
اگه Gps داشته باشه خيلي باهال ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!
دادا اگه ایرانسل داری می تونی ازش استفاده کنی و الا باید تا مهر صبر کنی تا جی پی آر اس دولتی ها هم راه بیفتهنقل قول:
فعلا...
سلام بچه ها کسی اسکرین سیور فلش 5700 سراغ نداره
دوستان کسی نمیدونه چطور میشه از اینترنت استفاده کرد سرعتش چنده
ازون حرفا بودا ! طرف میگه جی پی اس شما میگی Gprs ؟ جی پی آر اس رو که آب نبات ال جی هم داره ( همون گوشی 48 تومنی ) !نقل قول:
دادا اگه ایرانسل داری می تونی ازش استفاده کنی و الا باید تا مهر صبر کنی تا جی پی آر اس دولتی ها هم راه بیفته
فعلا...
اما در مورد جی پی اس ... نمیدونم اون برنامه یی که تو گوشی نصبه واسه چیه ولی وقتی واردش میشی ازت میخواد بلوتوث رو روشن کنی که احتمالا نحوه ی کارش با بلوتوثه ( اصولا باید به درد نخور باشه ) ... ! ولی چیزی که مسلمه اینه که مثه N95 نیست که از ماهواره اطلاعات Gps رو دریافت کنه !
دوستان تاپیک من رو درباره gps بخونید تا متوجه بشید اصلا ربطی به bluetooth نداره!!!!!!!!!!!!
مگه کسی گفت ربطی به بلوتوث داره ؟ ! دوستمون یه برنامه دیده تو 5700 که اسمش GPS data هستش وقتی وارد برنامه میشی میگه باید بلوتوث رو روشن کنی ! نمیدونم به چه درد میخوره و چرا میخواد بلوتوث رو روشن کنی ولی به هر حال این برنامه اینو میخواد... !نقل قول:
دوستان تاپیک من رو درباره gps بخونید تا متوجه بشید اصلا ربطی به bluetooth نداره!!!!!!!!!!!!
منم به همین دلیل که بلوتوث ربطی به جی پی اس نداره گفتم اصولا این برنامه کارایی نداره !
میگه بلوتوث رو روشن کن یا به یه دسنگاه gps وصل شه
همین!
اون وقت می تونی توی گوشیت نقشه رو ببینی
آقا پس چرا کار نمی کنه ؟نقل قول:
مگه نگفتی کار می کنه
آقاجان مگه این جی پی اس وابسته به اینترنت نیست
به هر حال کسی نمی دونه من اسکرین سیور فلش از کجا دانلود کنم؟
فعلا...
راستی من چرا هر کاری می کنم به این اینترنت کوفتی کانکت نمی شم لطفا جوابمو زود تر بدین
ممنون
راستی یه سوال ذیگه واسه شما هم قسمت پایین گوشیتون که می چرخه یه انهنای خیلی کوچیکی به سمت جلو داره یا نه
چی کار نمی کنه؟نقل قول:
میگم باید به یه دستگاه gps وصلش کنی تا کار منه با bt
GPS سیستم موقعیت یاب جهانیه ! مثلا موقعیت دقیق شمارو تو شهر تهران بهت تو موبایل ( یا دستگاهای مخصوص GPS ) نشون میده ( که این امکان رو برای مثال N95 داره ) !نقل قول:
آقاجان مگه این جی پی اس وابسته به اینترنت نیست
GPRS سیستم انتقال دیتا تو خطوط موبایله که باهاش میتونی به اینترنت وصل شی و ... ! اگه سیم کارت ایرانسل داری که به محض گذاشتن سیم کارت تو یه گوشی یه اس ام اس حاوی تنظیمات GPRS واست ارسال میشه و بسته به نوع گوشی اون رو Save یا Install میکنی ... !
بعدشم میری تو بخش WEB تو گوشیت و وارد دنیای مجازی میشی !
بچه ها گوشی من قسمت پایینش که میچرخه کمی شل شده و کمی تکون میخوره.شما هم اینجوری شده؟؟؟!!!این شل شدنش تا چه موقع ادامه پیدا میکنه!!!؟؟؟
چیکار کنم که صدای گوشیم زیاد شه؟؟؟ نمیدونم چرا صدای گوشیم پرتاب خوبی نداره ولی کیفیت اره!! یه راهنمایی کنید و در ضمن به من بگید تنظیمات صدای گوشی رو مانند اکولایزر و غیره روی چه حالتهایی بزارم!!!؟؟؟
الان صداي گوشيت در حد چه گوشي هست ؟
الان صدای گوشیم در حد ان70 هست ولی چون کیفیتش بیشتره و دیس دیس کمتری داره میشد گفت مقدار کمی از ان70 صداش کمتره.
واسه منم همین طوره نگران نباشنقل قول:
بچه ها تو ر و به خدا یکی به من بگه از کجا اسکرین سیور فلش دانلود کنم
و آیا در قسمت چرخشی شما هم یه انهنای خلی کم هست یا نه ؟ ( به سمت جلو )
آقا دمتون گرم این جواب مارو بدین
یه دنیا ممنون