چون مال Boss ها مخصوصه. مثل مدوسا یا مینوتور ها نیست.نقل قول:
Printable View
چون مال Boss ها مخصوصه. مثل مدوسا یا مینوتور ها نیست.نقل قول:
دوستان چند روزه پست دادم کسی جواب نداده بابا ما هم :40: داریم توی بازی گیر افتادیم(روی پل) از دو فروشگاه اینترنتی هم خرید کردم ولی باز هم نسخه جدیدش نبوده.
حالا به من یه فروشگاه اینترنتی مطمئن معرفی کنید تا ما هم استفاده کنیم.
ممنونم.:11:
سلام
من دارم این بازی رو روی pc بازی می کنم . البته با شبیه ساز که زیاد هم کیفیت نداره ولی بهتر از هیچیه. فروشنده این بازی رو به اسم pc به من داد ولی دیدم که در واقع همون ps2 هستش که با شبیه ساز اجرا میشه.
شبیه ساز که گفتید چیه؟ و چرا کیفیت را پایین آورده؟
سلام
یه نرم افزار به اسم Pcsx2 که میشه باش بازی های ps2 روی کامپیوتر بازی کرد. البته خیلی درد سر داره تازه اون نتیجه مطلوب رو همبت نمیده . نیاز به پلاگین و بایوس داره. بایوس رو هرچی بخوای میشه بریزی ولی پلاگین ها مختلفن و همه به خوبی کار نمیدن.
سلام لطفا منو تو بازی god of war 2 کمکم کنید
بعد از مرحله ی صحرا وارد جایی شدم که با چرخش اهرمی می تونم در ورودی رو تغییر بدم همون جایی که شمشیر قدرتی رو میگیرم بعد وارد یه دری میشم که بلافاصله بعد از وارد شدن بسته میشه بعد وارد یه قسمت دیگه میشم که یه در هست که باید دوتا لوح توش بزارم یکیشو از زیر زمین پیدا کردم اون یکیشو نمیدونم از کجا پیدا کنم
در ضمن تو یکی از این درها یه دسته هست که وقتی هل اش میدی یه 2 تا سنگ بهم برای مدتی می چسبن و یه نوری رو بخش می کنند به سمت اون دری که روش یه جمجه هست ..این داسنان اش چیه
سلامنقل قول:
بعد از مردن توسط zeus اگه سیوشو دارین لطف کنین خیلی ممنون
دوستان کسی این سیو رو داره . برا من وقتی سوار اسب میشه میره دیگه گیر می کنه دوستان سیو بعد از این مرحله رو دارن؟
با تشکر...
سلام.اين يه مشكل هست كه يه Patchميخواد تا بتوني ردش كني.ميگردم اونPatchرو پيدا ميكنم بعد برات ميزارم لينكشو:10:نقل قول:
من هم رو PS2 بازی کردم هم رو PC ، به نظر من به علت رزولوشن بالاتر ، رو پی سی بهتر بود.نقل قول:
البته با شبیه ساز که زیاد هم کیفیت نداره ولی بهتر از هیچیه
سلامنقل قول:
سلام.اين يه مشكل هست كه يه Patchميخواد تا بتوني ردش كني.ميگردم اونPatchرو پيدا ميكنم بعد برات ميزارم لينكشو
لطف بزرگی در حقم می کنید دوست عزیز.
با تشکر...
سوال اولتون را که یادم نمیاد کجا بود. ولی در جواب سوال دوم باید بگم که اگه مراحل را کامل طی کرده باشی باید به طرف همان جمجمه بری و قبل از اینکه زیر بشکه یا گوی روان بری باید از پله ها بالا بری و منتظر بشکه بشی و بپری روی اون مواظب هم باش هماهنگ با بشکه حرکت کنی تا در سمت راست و بالا یه نردبون ببینی باید بپری و اون را بگیری و بقیش را دیگه بی زحمت بازی کن حالشو ببری.:thumbsup:نقل قول:
سلام.من تو یه جایی از بازی گیر کردم.عکس میذارم نیاز به توضیح نیست.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا باید یکی از سنگها رو از سکوی پشتت (بالای R2 در عکس) بالا ببری اون یکی رو به رو به روی سکو ببری. بعد اونی که بالای سکو هست رو می ذاری روی این یکی و بعد میای پایین و هردوشون رو هل میدی به جایی که تو عکس هست.بعدش هم که فکر کنم واضح هست.می پری بالا و سنگ بالایی رو می کشی و می بری.نقل قول:
سلام.من تو یه جایی از بازی گیر کردم.عکس میذارم نیاز به توضیح نیست.ممنون
چه جوری سنگو بالا ببرم؟
می ری نزدیکش و دکمه R1 رو نگه میداری تا بتونی سنگ رو جابجا کنی!بعد اونو همونطور که گفتم از سکو بالا ببر.نقل قول:
چه جوری سنگو بالا ببرم؟
مشکلم حل شد
هشت پا رو چه جور بکشم؟
دوباره اینجا گیر کردم
میگه r1 بزن ولی فقط اینو نشون میده نمیدونم باید چیکار کنم
دوست عزیز شما باید سپری رو که ازش گرفتی رو به به مجسمه روی پله های ناقص بچسبونی.و بعد اونو بالا ببری.تا جلوی نور رو بگیره بهد خودت از پله ها بالا میری و جلوی چشم دیگش ال 1 و بعد آر 1 رو میزنی و نگه میداری تا نور رو به خودش برگردونه.
هشت پا رو چه جور بکشم؟
منظورت اینجاس ؟نقل قول:
چجوری باید سپرو در بیارم ؟
بعد وقتی مجسمه رو به پایین انداختی.اونو هل بده به جایی که خدت تو عکس گذاشتی و بعد جلوی مجسمه وایستا و خودش میگه r1 رو بزن با این کار سپر به اون وصل میشه و برو اون اهرم رو بچرخون تا بره بالا.بعد خودت با سرعت برو به چشم دیگه و L1 و بعد R1 رو به مدت چند ثانیه بگیر.
تشکر یادت نره!
ممنون رد کردم
ولی اونجایی که زنجیر دستای اون ادم گنده هرو که تو جهنمه رو پاره میکنه یه فیلمی نشون میده وسط اون فیلمه هنگ میکنه
سیومو آپلود کردم کسی میتونه اینجارو برام رد کنه بعد برام آپلود کنه ممنون میشم
143 kb
[]کد:http://www.zshare.net/download/64998754cfee04a3/
اونجا رو رد کردم این سیوش:
حالا قدرت تازه ای داره(مشت بر زمین)کد:http://www.zshare.net/download/650116871e767ee4/
در ضمن هر جا بازم گیر کرد به من بگو اون جا رو رد میکنم.
سلام
آقا من تو pc بعد از جايي كه زئوس نيروي كريتوس روميگيره و بعد از گرفتن نيرو با اسب بالدار ميره برنامه هنگ ميكنه و ديگه جلوتر نميره من چندتا پلاگين گرافيك ديگه رو هم امتحان كردم اما فايده نداشت و همونجا كه سواره اسبه گير كرده. كسي راه حلي داره. الان شما كه با pc بازي مي كنيد خيلي جلو رفتيد . ميشه بگيد چه پلاگيني به كار برديد و يا از پچ خاصي استفاده كرديد.؟
با تشكر...
عزیز مشکل از dvd بازی شماست مال منم جایی که شما گفتید گیر کرد از دوستم dvd بازی که زیرنویس فارسی بود گرفتم و ازش imag ساختم و با برنامه اجراش کردم و دیگه هنگ نمیکنه
سلامنقل قول:
ممنون كه جواب داديد. اما تا حالادو بار دي وي دي بازي رو عوض كردم. يعني بايد بازم عوض كنم. تازه اونوقت از كجا بفهمم كه اين يكي هم سالمه. با اين حال بازم ممنون . برم بيبنم زيرنويس فارسيش گيرم مياد يا نه. تازه با اين ممنوعيت.
با تشكر...
لازم به عوض كردن نيست پيدا كردم.اين فايلو دانلود كنيد بعد بريزيد تو فولدر Patchesتو فولدر برنامه.
بعد موقع اجراي دمو Escرو بزنين و برين به قسمتMiscبعد Enable patchesرو فعال كنيد(اگه فعاله بعد از رد شدن دمو اون Enable patchesرو برداريد..
کد:http://www.4shared.com/account/file/123692658/b632e091/_3__2F123FD8.html?sId=1DY5PhnkSiX1PD8Z
سلامنقل قول:
من به عکس هایی که از بازی گزاشتی دقت کردم. چندان کیفیت نداره و یه سایه تو بازی دیده میشه. مشکلی که من قبلا داشتم. این به خاطر پلاگین گرافیکیه که استفاده می کنی. بهتره از پلاگین 1417 یا 1617 استفاده نکنی و از پلاگین 1006 استفاده کن. درسته که قدیمی تره اما کیفیت تصویر ش واقعا بالاست. اگه خواستس بگو تا برات آپ کنم.
سلامنقل قول:
دوست من این هم جواب نداد فکر کنم باید برم یه نسخه دیگه بگیرم . دلم از این میسوزه بعد کلی کلنجار رفتن تونستم با بالاترین کیفیت و روونی اجرا کنم. حتی از ps2 بهتر حالا اینجا اینطوری شده.
این جاییه که برنامه گیر می کنه:
شما مطمئني؟چون من با اين پچي كه گزاشتم اونجا رو راحت رد كردم.
خوب یه کاری هم میتونی بکنی سیو اون جا رو بده من برات میرم
ممنون میشم برام آپ کنی .در ضمن پلاگین رو باید کجا کپی کنم و طرز استفاده رو هم بفرمایید.با تشکرنقل قول:
سلام
کسی پلوگین بهتری سراغ داره که بازیهای دیگرو مثل تیکن یا کمبات ارماگدون رو با سرعت بیشتری اجرا کنه ؟
بهترين پلاگين همينGSDXهست.
این آموزش برنامه Pcsx2
اینم بویس و پلاگین های جدیدکد:http://w1.persiangig.com/pages/download/?dl=http://krauser.persiangig.com/PCSX2/PCSX2.zip
کد:http://www.mediafire.com/xomixxonix
نقل قول:
سلام
ممنون از لطفتون . ولی این فایل سیو کجا قرار میگیره . اگر همون فایل های تو مموری کارت باشه که حجمش بالاست و نمی تونم آپ کنم. حداقل 8 مگه.
سلامنقل قول:
این فایل رو پس از دان کردن از فشرده خارج کن و در داخل پوشه پلاگین تو دایرکتوری برنامه کپی کن. البته این مربوط به cpu های دو هسته ایه.
بعد برنامه رو اجرا کن. تب config رو بزن بعد گزینه اول configure رو انتخاب کن. حالا بر اساس این عکس ها تنظیم کن.کد:http://rapidshare.com/files/274769669/GSdx-r1006m-sse2-Modified.rar.html
بعد هم ok بزن و بازی رو اجرا کن.تازه با این پلاگین می تونی فول اسکرین بازی کنی و وقتی بازی رو اجرا می کنی مثل اینکه یه باز ی کامپیوتر رو اجرا کنی.
سلام
من اینجا گیر کردم بعد از اینکه اون شیپورو میزنه و عقاب از اتش ازاد میشه توی اتاقک بالا
باید چیکار کنم
ممنون:41::41::41:
اینجا باید بعد از اینکه تو رو گرفت و از دستش خلاص شدی(R3+L3). باید بری سراغ بازویی که به ستون سمت چپ پیچیده شده.اونو بزن تا بالا ببره و بعد اون جنازه رو به روی سکوی قابل فشار جلوی اون ستون ببر تا در وسط اون منطقه جایی برای بالا رفت از طریق بالها و اون فشاری که از اونجا بیرون میاد باز بشه.بعد با بالهات بطرف پیشونیش برو و ضربه بزن.بعد از اینکار اون یکی از دستهاش رو به جایی که ازش اون باد بیرون میومد میزنه و دستش گیر می کنه.حالا باید بری و از دستش بپری و بالا بری .یه کم که بالا رفتی با زدن مثلث دستش رو قطع می کنی.تا اونجایی که یادمه حالا باید همین کار رو دو باره تکرار کنی.اما این بار اون دست راستش رو به یه دیوار پرتاب می کنه و اونجا گیر می کنه.حالا باید بپری و دستش رو بگیری(مثل پریدن به یه سقف) و بعد بری بالا و دوباره با زدن مثلث این دستش رو هم قطع کنی.بعدش هشت پا اون جنازه رو می خوره. حالا باید دوتا بازوش رو بزنی.وقتی یکیش رو میزنی اون یک طرفش پایین میفته اما سعی می کنه خودشو بالا بکشه.در این حین باید دومی رو هم بزنی تا کلا پایین بره.حالا باید بری اون وسط و اون دستگیره رو بکشی تا کارش تموم بشه.نقل قول:
هشت پا رو چه جور بکشم؟
باید اون دستگیره رو بکشی تا آسانسور پایین بیاد(البته توش دو نفر دشمن هست) بعد سکو رو به طرف اون آسنسور ببر و کاری کن تا نصفش بمونه رو آسانسور و نصفش اینور.حالا بیا و دوباره دستگیره رو بکش تا بالا بره.اما حالا خودت می تونی واردش بشی.بعد از اینکه وارد آسانسور شدی اون سکو رو به داخل آسانسور بکش تا آسانسور بالا بره.بعد بپر رو سکو و اون زنجیر سوم رو بزن و ...نقل قول:
من اینجا گیر کردم بعد از اینکه اون شیپورو میزنه و عقاب از اتش ازاد میشه توی اتاقک بالا