ممنون از شما دوست عزیز بابت راهنمایی یه توضیح ساده هم من بدمنقل قول:
ببنید بازی هایی رو که من گذاشتم همه با فرمت jar هستند فقط کافیه که دانلود کنی و همونطوری بریزی تو گوشی یعنی هیچ تغییری ندی
فکر می کنم که دیگه مشکلت حل شه
موفق باشید
Printable View
ممنون از شما دوست عزیز بابت راهنمایی یه توضیح ساده هم من بدمنقل قول:
ببنید بازی هایی رو که من گذاشتم همه با فرمت jar هستند فقط کافیه که دانلود کنی و همونطوری بریزی تو گوشی یعنی هیچ تغییری ندی
فکر می کنم که دیگه مشکلت حل شه
موفق باشید
adamhesaby جان ممنون بعد از اینکه این پست را زدم گفتم که نکند که باید فایل رو با همان حالت فشرده درون موبایل کپی کنیم که همین کار را کردم و درست شد ولی به هر حال از راهنمایی شما ممنون
خواهش میکنم وظیفه بودنقل قول:
براي انتقال بازي به مموري به روش زير عمل كنيد :نقل قول:
بدون احتياج به كابل يا چيز ديگري كه به گوشي وصل باشد وارد قسمت بازي هاي موبايل خود شويد .
روي بازي مورد نظر خود براي ارسال به مموري دكمه More را زده و سپس گزينه دوم با نام Move to M.S را بزنيد .
بعد از چند لحظه انتظار بازي موزد نظر شما به مموري انتقال ميابد .
منم همینو گفتم ولی مثل اینکه مشکل دوستمون حل نشد!نقل قول:
دوستان عزیز یه مشکلی برای سایت پیش اومده فکر می کنم برای 2 یا 3 روز لینک ها کار نکنن اما درست می شن
موفق باشید
این تاپیک فعلا باید خاک بخوره تا چند روز
به امید خدا از چند روز دیگه دوباره شروع می کنم
ما منتظریم بیا دیگه برادر
تاپیک خوابید !
دوستان با شرکت هاستیگی که سایتم روش بود مشکل پیدا کردم و دارم دنبال یه هاستینگ دیگه میگردم
به محض اینکه مشکل حل شد دوباره بازی می ذارم
از همه دوستانی هم که تا الان منتظر موندن معذرت می خوام
دوست عزیز یه بار لطفا مقررات انجمن رو بخوننقل قول:
ممنون
pc-pc اگه بازم آپ کردی بازی mystery castle رو که گذاشتی فکر کنم یه نسخه دیگه اش هم هست اگه داشتی برام بذار
مرسی ;)
حتما می گردم و اگه پیدا کردم می ذارمنقل قول:
موفق باشید
بازی Gravity Defiedبدون اغراق قشنگ ترین بازی موبایله که من دیدم . گرافیک بسیار ساده ، کنترل فوق العاده و کاملاً معتاد کننده . واقعاً ازت ممنونم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم هرچه زودتر مثل قدیم قوی برگردی
از همه دوستان معذرت می خوام نمی دونم چرا طلسم شده این قضیه و واقعا تعداد دوستانی هم که به من برای برطرف شدن مشکل سایت کمک می کنند خیلی کم اند.
<<<Coming Soon>>>
بازگشتت رو تبریک میگم
خیلی توپ بود بازیات دمت گرم
خوشحالم که خوشت اومدهنقل قول:
. اگر داری بزارluxur به غیر از zuma خیلی عالیه دستت درد نکنه و همین طور ادامه بده بازی مثل
دمت گرم...
دستت درست
بازیات هیچ وقت تکراری نیستن