یه درام دست دو واسه یکی از رفقا می خوام ... تازه می خواد شروع کنه ... چیزی سراغ داشتین حتماً بگید
یه درام دست دو واسه یکی از رفقا می خوام ... تازه می خواد شروع کنه ... چیزی سراغ داشتین حتماً بگید
بابا ایول از این همه فعالیت بروبچ ذوق مرگ شدم کسی نبود ؟؟؟!!:13:
بکس پی سی ورد خیلی بی حال شدن ...دمتون گرم با
سلام ایشالله
رینج قیمت اینارو یکی بگه:
ویولن، تار، گیتار، پیانو، نی، آکاردئون
مرسی
خوب نمیشه گفت بستگی داره برای چه کاری بخواینقل قول:
این قیمت ها رو من دیدم شاید کمتر یا بیشترش هم باشه :
ویولن :70 هزار تا 3 ملیون
گیتار : از 40 هزار تا 2 ملیون
پیانو : معمولا حول و حوش 10 ملیون
تار و آکاردئون رو نمیدونم
سلام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه گيتار انتونيو لوركا (antonio lorca) گرفتم.(اسپانيايي اصل) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل 8-m هم هستش.
350 هزارتومن هم پول دادم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا ميخوام بدونم خوبه يا نه؟!!
بعدش سرم كلاه نرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قيمتش همينه؟
ممنون ميشم كمك كنيد.
مرسي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به آدرس زیر بروید و یه سر بزنید قیمت مورد نظر را پیدا کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20::40::8::11:
کسی در مورد افکت گیتار الکتریک DIGI Tech چیزی میدونه؟؟ منظورم اینه که چه جور مارکیه معروفه یا در پیته:13:
باقی شو نمیدونم ولی میدونم ویولن 50000 تومنی هم هست. صداشم بد نیست. خوبه واسه شروع. از اول آدم نباید گرون بخره. چون ویولن سخته ممکنه زده بشی. اون وقت خودت میمونی و یه ساز 1 میلیونی.نقل قول:
ببخشید من یه ویولن دارم که اون اوایل کار چون ناشی بودم از کولیفون آک خودش استفتده کردم حالا گند زده به سازم. زیر خرک رو ساز زبر و چسبناک شده. نمیدونم جایی اینو درستش میکنن یا باید ساز دیگه ای بخرم؟
در مورد تنبک اگه نظر خواستید بنده در خدمتم
گیتار رو تازه شروع کردم البته این انتخاب رو با استفاده از مشاوره ی دوتا از اساتید دانشگاهیم کردم توصیه می کنم حتما قبل از انتخاب یک ساز برای شروع موسیقی حتما یه مشاوره با افراد صاحب نظر داشته باشید همونطور که می دونید موسیقی ارتباط موستقیم با عواطف درونی و نیازهای فردی داره و باید خیلی هوشمندانه ساز مورد نظر تون رو انتخاب بکنید امیدوارم انتخاب من بتونه کمکم کنه .
سلام بچه ها ،من علاقه مند به استفاده از سازه های باده ای هستم .اونم از نوع فلوت .البته اگه اشتباه نکنم این مدل سازهایی که من دنبالشونم مربوط به قاره آمریکا می شن
قیمت یکیشون که pan flute باشه دادم به یکی از رفقا واسمون بگیره گفت چیزی در حدود 400 تومنه اونو بیخیال شدیم.
حال دنبال یه ساز دیگه از همین خانواده می گردم به اسم ocarina .البته این ocarina خودش چند مدلی میشه ولی حال هیچ فرقی نمی کنه کدوم مدلش اگه میدونید کجا داره و قیمتش در چه حدودی هست یه پیغام خصوصی واسم بزارید .البته تو بلاد خارجه قیمتش از 70 دلار ندیدم بالاتر بره ولی اینجا فک کنم خیلی بالاتر باشه.
راستی اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه گیتار دارم که می خوام بفروشم
یه گیتار "کا تا وی" که پیکاب هم داره
مارکش پائوچیو ....تضمین میکنم که اصله
چون مال چهار سال پیشه.........هنوزم دسته اش تاب نداره
خیلی تمیزه..........
قیمت پیشنهادی من صدو چهل تومن...
140/000 $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
كدام بهتر است:
Ibanez TALMAN TCY10BK
Ibanez Seri V
:13:بابا چرا اينجا از سازهاى حرفه اى بحث نمى كنيد
حرفه اى پست بده
بجز من كسى تو بند كار نمى كنه
آقا یکی از دوستای من Korg Pa 50 رو 750 تومن می خواد بخره.البته دسته دومه.می خواستم ببینم می ارزه یا نه؟
نه گرون.....
پس چند می ارزه؟آخه این دوستم رفتش و خریدش.حالا چقدر کلا سرش رفته؟نقل قول:
30% کلا سرش رفته
:18:جدی میگی؟؟؟الان اون بابایی که اینو براش خریده داره بهش تدریسم می کنه بی شرف.نقل قول:
یعنی یه چیزی حدود 200 تومن سرش کلا رفته؟؟؟مطمئنی؟
اینجا چقدر سوت و کوره
بی معرفت ها.......:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41 :
یعنی کسی پیدا نمیشه که به سوال های من جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18:
دوستان هرکی توی کاره گیتار الکتریک وارد هست ممنون می شم با من تماس بگیره چند تا سوال دارم!! :5::5:
09359751575
آقا من ميخوام درام بخرم ولي چون زياد سرو صدا داره بايد وي درام بگيرم ولي هيچ چيز در موردش نميدونم يكي 1 راهنمايي بزنه ممنون ميشم
اسم انگلیسیش چیه این وی درام
از میدی کنترلر بگید لطفا
آقا v-drums كه مشكلي نداره خدش انگليسيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود .
عرض شود که بنده قصد خرید گیتار الکتریک داشتم ولی با خوندن این تاپیک متوجه شدم پولشو ندارم یک و دو باید
از کلاسیک شروع کنم . از استادان گرامی می خوام بهم بگن که گیتار کلاسیک ( اکوستیک کلاسیک نیلون )
کدوم دسته بهتره تا بهش وارد بشم . ( همچنین از لحاض سبک ) من عاشق سبکهایه هه وی متال مثل الترناتیو و
شاخه ی بلک هستم . می خواستم بدونم تا 100 تومن یه گیتار که بتونه منو در این جهت راه بندازه چیه ؟ ( نامش )
مخصوصا توانایی رژه ی سولو رو بخوبی داشته باشه . بعد این جریان سیم چیه و نوع بدرد بخورش ( ارزون ) برای
تعویض سیم اولیه گیتار چیه ؟ و در اخر منو بیشتر در این زمینه راهنمایی کنید .
ممنون ( میدونم یه دو سه هزار سال باید منتظر جواب باشم ولی اگه تونستید زودتر جواب بدید !! )
بدرود .
عزیزم شما 3 سال دیگه اگه به این تاپیک مراجعه کنی جواب سوالت رو میگیری
من خودم خیلی شده که دنبال یکی میگردم که در مورد الکتریک(گیتار) و سبک های اون اطلاعات داشته باشه ولی متاسفانه هنوز که کسی جوابی نداده
اگه تونستی جواب سوال های خودت رو پیدا کنی مارو بی نصیب نزاری!!
darkstreet دست رو دلم نذار خونه !!
در ضمن هر کی اشنا تو مشهد داره بگه چون دارم فردا می پرم اونجا ...
در مورد اون دوست عزیز کیوی !
وی درام یه چیزیه تو مایه ها ی گیتار الکتریک ! البته نه از لحاض صدا بلکه از لحاض
تولید صدا به روش مصنوعی یا بقولی با همون افکتر .
یکی از اشناهای قدیمی من تو تهرای یکی خیلی گرون خرید ( قیمتش درست یادم نیست )
اصلا هم بدرد نمی خورد . بنظر من هیچ چیز صداش بهتر از اصلش نیست .
درام حالش به همون صدای بلندشه که وقتی شروع کنی به زدن باباهه از کوره در بره
با اوردنگی بندازت بیرون !!
بعدم مگه تو کار استودیویی می کنی که درام می خوای ؟؟ اگه اینطوره اطاق خودت رو عایق
صدا بزن تا دیگه مجبور نشی بری دنبال وی درام . به طور کل مگه خیلی وضع مالیت توپ باشه که
بری سراغ اینطور چیزا ما اگه موزیک هم بسازیم برای ساخت درام با یه نرم افزار پایه قوی مثل
دنس ایجی 6،7 کار می کنیم که طیف صداش هم بی نظیره ..
بازم اختیار هر کس با خودشه نه با من هر کدوم رو که حال کردی بخر . در مورد اطلاعات راجع به
وی درام یه سرچ کوچولو توی en.wikipedia.org بزن حتما پیدا می کنی ...
حالا یکی هم جواب سوالای مار رو بده کافر نمی شه !..
بدرود .
بچه ها يه گيتار خوب الكتريك چند در مياد ؟ يه آموزشگاه خوب هم توي غرب تهران معرفي كنيد ؟ در ضمن اين آموزشگاه ها چقدر ميگيرن ؟؟ يه چيز ديگه 18 سالمه واسه گيتار زدن دير نيست ؟
دارم گیتار آیبانز 370 مشکی میگیرم. من که خیلی باهاش حال کردم.
به نظر شما چطوره؟؟
من یه گیتار تو همین مایه ها از لحاظ قیمت میخواستم.
به نظرتون این خوبه؟(از همه لحاظ)
من هم 18 سالمه
این بستگی به علاقه و استعدادت داره بعضی ها نصفه عمرشون رو تمرین می کنن تا گیتار زدن یاد بگیرن بعضی ها هم کمتر از 6 ماه استاد می شن!!
من هم مثل خودت دنبال الکتریک هستم ولی حقیقتش فقط یک بار الکتریک رو از نزدیک دیدم . اطلاعات زیادی هم در موردش ندارم.
اگه تونستی کمکم کنی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس بگیر
در مورد شروع کار با گیتار الکتریک کمک می خوای دوست من ؟؟
اگه بزرگ واری کنی ممنونت می شم
ترجیحا شماره تماس بده تا باهات تماس بگیرم.
Rx 270 ?نقل قول:
ساز خوبیه ..
اینجا 250 تومن قیمت داره , چند بهت قیمت دادن ؟
نقل قول:
من بهش گفتم اسم این مدل چی هست.گفت : 370
نمیدونم. اسم درستش چی هست.
بهم گفت 470 تومن.
چند جا که رفتم همین قیمتو بهم گفتن.
gheymate keyboard korg pa 800 dar iran cheghadr ast,mi bakhshin fonte farsi nadaram...
korg pa 800 عزیز، سلام. لطف کن عبارات فارسی خودت رو فارسی تایپ کن نه فینگلیش. این جزو قوانین فروم هست.نقل قول:
ممنون... :11: :10:
:40::40::40::40::40: