Printable View
سلام
کسی میدونه الانv3x قيمتش چنده؟؟؟؟
اين نرم افزارها و بازيها به v3i نصب ميشن؟
به فروشنده بستگي دارهنقل قول:
نوشته شده توسط titanium_zarin
ولي از 240 تا 270 متغيره
بيشترشون نصب ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط kazemi3dmax
مثلا : ماشين حساب و مگس كش و ديكتافون و ... نصب مشن
ولي اون هاي كه مخصوص V3X هستن مثل بعضي از بازي ها كه صفحه نمايش 240 در 320 نياز دارند رو نمي شه رو V3I نصب كرد چون صفحه نمايش اين گوشي 176 در 220 پيكسله.
با سلام خدمت همه دوستان
عرض کنم خدمت همه ی دوستان عزیز خودم که زمانی که من این تاپیک رو راه انداختم به دلیل این که هدفم فقط معرفی برنامه هایی بود که می شه رو این گوشی نصب کرد و هم چنین این که خود تاپیک در گروه برنامه های کاربردی قرار داشت در بعضی از مواقع از دوستان خواهش می کردم که اگه براشون سئوالی پیش میاد تو تاپیک مطرح نکنند و از طریق ایمیل سئوالات رو برام بفرستند اما بنا به یه سری مسائل و هم چنین ازدیاد سئوالات ارسالی تصمیم گرفتم علاوه بر پاسخ به سئوالات تو همين تاپیک بعضی از کارهای جالب رو هم که میشه با این گوشی انجام داد براتون مطرح کنم.
امیدوارم که خوشتون بیاد
برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود و از حالت فشرده خارجش کنید
فایل SkiMan.exe رو اجرا کنید
گوشی رو در حالت Data Connection گذاشته و به کامپیوتر وصل کنید
بعد از وصل کردن گوشی ، برنامه اتوماتیک شروع به خواندن فایل های Skin نصب شده رو گوشی می کنه
این برنامه 6 سربرگ به نامه های Skins , Pictures , Menu Files , Settings , Log , About داره
Skins : برای نصب ، ذخیره کردن رو کامپیوتر و پاک کردن Skin ها از روی گوشی
Pictures : برای کپی کردن تصاویر مربوط به Skin ها روی گوشی ، و از گوشی به کامپیوتر ، پاک کردن و تغییر نام فایل های تصاویر
Menu Files : برای کپی کردن فایل های منو رو گوشی و کامپیوتر و هم چنین پاک کردن اونا
Settings : برای تعيين محل كپي شدن Skin ها رو گوشي
Log : اعلام گزارش عملکرد شما ، با برنامه
About : توضیحات برنامه
توضیح : بعضی از Skin ها فایل های منو ( فایل هایی که نام اونا با mma شروع میشه ) و Wallpaper هایی ( تصاویری که می بایست به عنوان تصویر پس زمینه قرار بگیره ) همراه خودشون دارند که باید اونا را با قسمت Pictures و Menu Files برنامه رو گوشی کپی کرد.
روش کار :
بعد از دانلود ، اجرا کردن برنامه و در نهایت وصل کردن گوشی به کامپیوتر ، برنامه اتوماتیک فایل های روی گوشی رو می خونه و در آخر نام تموم Skin ها رو تو سربرگ Skins نشون می ده.
1- برا نصب Skin کلید Install رو بزنید. تو پنجره ایی که ظاهر میشه تنظیماتی که دوست دارید همراه Skin برقرار بشه رو تیک بزنید ( می تونید فقط Ok کنید ) و بعد فایل مربوط به Skin رو که فی الحال رو کامپیوتره و پسوندش Ski رو انتخاب و Ok کنید. بعد از Ok کردن چند لحظه ایی طول می کشه ( بسته به حجم Skin ) تا Skin رو گوشی کپی بشه.
اگه فایل منو و پس زمینه هم داره با سربرگ مربوطش کپییشون کنید رو گوشی.
2- بعد از اتمام کار نام Skin رو پیش نام های دیگه روی گوشی خواهید دید.
3- حالا فقط کافیه کا از برنامه خارج بشید. زمان خروج ، برنامه سئوال می کنه گوشی رو راه اندازی مجدد کنم ؟ شما هم بهش جواب مثبت بدید.
نكته :
حتما قبل از كار با فايل هاي گوشي از روي اطلاعات خودتون يه نسخه كپي رو كامپيوتر برداريد.
سلام
من به همون روشی که گفتی نقشه ها رو ریختم ولی موقع Instal میگه File Invalid
میشه راهنمایی کنی
ببخشید اینقدر مزاحم میشما
گیر آدمای ناوارد افتادی
چيزي كه ميگي خيلي جالبهنقل قول:
نوشته شده توسط foad6258
چون من تا خودم برنامه ايي رو امتحان نكنم تو تاپيك قرارش نمي دم
ولي به حر حال اگه مراحل رو درست انجام دادي و نتيجه نگرفتي فايل هاي به روز جاوا رو از لينك زير بگير و كپي شون كن تو آدرس : /a/mobile/certs/root/x509/ رو حافظه ي داخلي گوشي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
يه سلام مخصوصم برا متاليكا دارم كه اگه كسي طرفش رفت حتما بهش برسونه.
خب دوستان :
اگه مي خواين عكس آنتن و باطري و ... تغيير بدين
اگه مي خواين انيميشن ارسال Message رو عوض كنيد
اگه مي خواين Font گوشي رو عوض كنيد
اگه مي خواين گوشيتون تا 1 گيگا بايت كارت حافظه رو پشتيباني كنه
اگه مي خواين نشانگر اپراتور شبكه از رو صفحه نمايش پاك بشه
اگه مي خواين مارك موتورولا رو روي صفحه نمايش خارجي عوض كنيد
اگه مي خواين موقع باز كردن گوشي عكس صفحه نمايش خارجي روشن بمونه
اگه مي خواين Win Amp رو روي گوشيتون نصب كنيد
اگه مي خواين Media Player رو روي گوشيتون نصب كنيد
اگه مي خواين Flex كردن گوشي رو ياد بگيرين
اگه مي خواين Flash كردن گوشي رو ياد بگيرين
اگه مي خواين Full Flash كردن گوشي رو ياد بگيرين
و اگه مي خواي هر بلايي كه دوست داري به سر گوشيت بياري حتما پستاي بعدي رو بخون
منم قول مي دم ضمن برنامه و بازي و پوسته يكي يكي به موارد فوق بپردازم.
اين موضوع رو شايد همتون بلد باشين شايدم نه
به حر حال جهت تقويت صداي گوشي از لينك زير فايل صداي گوشي رو دريافت كنيد و اونو تو پوشه System گوشي كپي كنيد.
با تغيير عكس هاي ارسال Message و آنتن و باطري شروع مي كنيم.
فايل هاي DRM :
فايل هايي هستند كه به وسيله اونا ميشه اين كار رو انجام داد.
برا كار با اين فايل ها نياز به برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داريم× دانلودش كنيد و رو سيستم نصبش كنيد.×
مراحل كار :
1- فايل مربوطه رو دانلود كنيد و از حالت فشرده خارج كنيد تا پسوند اون shx بشه
2- گوشي رو خاموش كنيد
3- كليدهاي * + # + Power key رو به ترتيب از روي صفحه كليد گوشي فشار و نگه داريد تا اطلاعات زير نمايش داده بشه
Boot Loader
SW Version
Battery Ok
Ok to Program
Transfer Mode:Serial RS-232
4- شماره سريال Boot Loader و SW Version گوشي رو برداريد كه اگه احياين نياز به فلش كردن گوشي شد كار راحت تر باشه
5- برنامه RSD Lite رو بعد از دانلود نصب و اجرا كنيد تا شكلي شبيه پنجره ي زير بياد
6- اگه توجه كرده باشيد زماني كه اون سه كليد رو نگه داشتيد اول صفحه نمايش سفيد شد و بعد اون نوشته ها اومدن
7- زماني كه گوشي خاموشه باز اون سه كليد رو بگيريد وقتي كه صفحه سفيد ميشه كابل Mini USB رو از سيستم به گوشي وصل كنيد. اگه درست و به موقع كابل رو به گوشي وصل كنيد همون اطلاعات بالا نمايش داده مي شه فقط به جاري Serial RS-232 كلمه USB مياد رو صفحه.
8- با كليد ... توي برنامه RSD Lite مسير فايل DRM رو بديد
9- كليد Start بايد فعال بشه و برا شروع فقط كافيه اونو كليك كنيد.
10- در نهايت بعد از اتمام كار كپي اطلاعات جديد گوشي روشن و بوتميشه در اون حالت يه بار دستي گوشي رو خاموش كنيد تا پيغام اتمام كار رو برنامه صادر كنه و بعد گوشي رو روشن كنيد و حالشو ببريد.
نكته :
1- مدت زماني طول مي كشه تا اطلاعات رو روي گوشي بريزه
2- حين كار خودش شايد چند بار گوشي رو روشن يا خاموش كنه
3- قبل از اين كار حتما از پر بودن باطري گوشي مطمئن باشيد
4- اگه مراحل رو درست انجام بديد بعد از اين كه كليد شروع رو زديد عكس زير روي صفحه نمايش گوشي مي ياد.
5- حتما قبل از كار با گوشي از روي اطلاعاتتون كپي بگيريد و كارت حافظه رو از گوشي جدا كنيد.
6- اگه مي خواين احتمال از كار افتادگي گوشي رو به صفر برسونيد توجه كنيد نام فايل داراي يه سري شمارست اون بايد با شماره SW Version گوشيتون يكي باشه.
بازم تاکید می کنم برا کار با برنامه RSD Lite به شماره سریال SW Virsion گوشی توجه کنید که فایلی که می خواید کپی کنید از اون سری باشه. اگه توجه نکنید احتمال داره گوشی دیگه بوت نشه و مجبور بشید گوشی رو فلش کنید و در نتیجه از دست دادن تمام اطلاعات روی گوشی
نکته :
تموم فایل هایی که به صورت مستقیم با اطلاعات گوشی کار می کنن دارای سری هستن یعنی این گونه فایل ها بر اساس سری 85 و 86 ایجاد می شن
مثال : اگه SW Virsion گوشی شما برابر R252211LD_U_85.99.50R یعنی فقط فایل های سری 85 روش نصب میشه
سلام
از بابت راهنماییات ممنون
اون مشکل و پیغام برای چند تا دیگه برنامه هم پیش اومد
فقط یه بازی نصب شد
سلام بابت راهنماییات ممنون
اون مشکل و پیغام برای چند تا دیگه برنامه هم پیش اومد
فقط یه بازی درست نصب شد
اون فايل ها رو تو مسيري كه گفتم كپي كردي ؟نقل قول:
نوشته شده توسط foad6258
[B]اين هم يك بازي توپ
Call of Duty 3
اين هم يك بازي براي علاقه مندان به بازي شبيه سازي زندگي The Sims 2
سلام و خسته نباشید
من یه گوشی موتورولا v3X دارم که ازش هم راضی هستم . فقط صداش کم بود که با اون فایلی که درباره تقویت صدا با نرم افزار LaederGL flex editor روش ریختم درست شد .
چند روز پیش گوشی رو reset کردم . اول master clear و بعد هم master reset . بعد از اون مشکل پیدا شد و اینکه ولوم صدا فقط 1 و 7 دارم . همه application هم پاک شد و تم هایی هم که روی گوشی بود ( البنه اونهایی که همیشه بود و قبلا با reset کردن هم پاک نمیشد ) پاک شده .
در ضمن وقتی توی قسمت multimedia هستم و option رو میزنم به جای storage device همش مربه میزنه ولی منو کار میکنه .
خواهش میکنم منو راهنمایی کنین .
پيرو پست قبلي
الان با رختن فايل مربوط به صدا ولوم درست شده ولي مشكل منو هنوز هم مونده
سلام
آره اون كاري هم كه گفته بودي انجام دادم ولي نشد!!!!!!!!
ميگين چيكار كنم؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
شما هم گير چه آدمايي افتادي
سلام
درست شد!
با اون يكي پورت usb وصل شدم و درایورا رو هم دوباره نصب کردم شد.
از راهنماییات تو این چند روز ممنون
یه چند تا سوال دیگه بپرسم ؟!!!!
این که هر بار وصل کامپیوتر میشیم موبایل شروع میکنه به شارژ شدن واسه باطری ضرر نداره؟
اگه داره هیچ راهی داره که هر بار شارپز نشه؟
سرعت انتقال از موبایل به پی سی من کمه. مثلا یه فایل 3 مگ رو نیم ساعت طول میکشه تا منتقل کنه.
این از پورت یا مال همه اینجوریه؟