من مرحله اي كه تو پست قبلي گفتم رد كردم ولي رسيد مبه يه جايي كه يه مردي بالا هستش و اول چراغا را خاموش مي كنه
و هر چقدر هم بهش ميزني نميميره
راه حل چيه
Printable View
من مرحله اي كه تو پست قبلي گفتم رد كردم ولي رسيد مبه يه جايي كه يه مردي بالا هستش و اول چراغا را خاموش مي كنه
راه حل چيه
باید با استفاده از تلپاتی بری جلوی یه کلید که روی دیواره و اون رو بزنی
یادت باشه خودت نری جلو و از تلپاتی استفاده کنی
از تلپاتی هم که بلدی استفاده کنی
سلام من در مرحله سوم جایی که لنکس وارد می شود و دهانش از تعجب باز می شودو یک گوی هم آنجا وجود دارد موسوم به ماشین پرو فسور که روی یک ترن کوچک به سمت یک در نورانی حرکت می کند وما باید به طبقه پایین برویم یک زمان هم برای ما وجود دارد وقتی به طبقه پایین می رسم نمی دانم چکار کنم؟
توضیحات فوق کامل
ممنون
در اینجا باید چراغها رو بزنی و سریع این کار رو انجام بده چون سریع درست میشننقل قول:
راه حل چيه
وقتی همه چراغها رو بزنی میتونی از نیروی mana استفاده کنی و اون رو بکشی
چند بار این کار رو انجام بده تا بمیره
یادم اومدنقل قول:
سلام من در مرحله سوم جایی که لنکس وارد می شود و دهانش از تعجب باز می شودو یک گوی هم آنجا وجود دارد موسوم به ماشین پرو فسور که روی یک ترن کوچک به سمت یک در نورانی حرکت می کند وما باید به طبقه پایین برویم یک زمان هم برای ما وجود دارد وقتی به طبقه پایین می رسم نمی دانم چکار کنم؟
توضیحات فوق کامل
ممنون
یه جایی هست که یه نفر ازش میاد پایین
دو تا زنجیر داره
اون دو تا زنجیر رو بزن تا سکو بیاد پایین و ازش برو بالا
این مرحله خیلی سخته و باید روش کار کنی
در ضمن تا میتونی save کن
ببخشید ولی من اخر از کدوم را ه استفاده کنم
از این راه دیگه
نقل قول:
در اینجا باید چراغها رو بزنی و سریع این کار رو انجام بده چون سریع درست میشن
وقتی همه چراغها رو بزنی میتونی از نیروی mana استفاده کنی و اون رو بکشی
چند بار این کار رو انجام بده تا بمیره
آقا این مرحله 6 رو چطوری باید رد کرد؟ جایی داره گه خیلی سخت باشه؟
یکی از دوستانم توی این مرحله گیر کرده!
اصلا نمی دونه باید چیکارکرد!
:18::31:این بازی پنج مرحله بیشتر نداره
یه جایی برای لود شدن داشت که 10 تا عنوان بود تا عنوان 6 فعال بود بقیه رو نتوانسته بود رد کنه
نمی دونم چون خودم بازی نکردم از مرحله ها خبر ندارم!
باید برم دقیق نگاه کنم ببینم کججا گیر کرده!
هان بییییییییییسسسیار بازی خوبی بود ولی من هییییییییییییییییچ از مراحل یادم نیست
سلام بچه ها.
من توي Infernal توي قسمتي كه دوتا ئيوار ليزري قرمز ميان سمتم گيركردم.
هيچ كدوم از دربها باز نميشن.
با جادو هم نميتونم بزنمشون.
نامرئي هم كه ميشم نميتونم ازش رد بشم.
لطفا كمكم كنيد.
مرسي.
کسی نمیخواد منو راهنمایی کنه؟
:13:
اگر دقت کنی در دور تا دور آنها 4 تا قسمت کوچک است که باید به آنها شلیک بکنی تا دیوار ها بشکنند فقط باید این کار را زود زود انجام بدهینقل قول:
اگر توضیح من کافی نبود یک عکس بگار از دیوار ها تا برایت در آن عکس مشخص کنم که باید به کجا شلیک کنینقل قول:
تو رو خدا یکی سیو بعد از wolf رو بدید
سلام.اقا یه نفر بگه این پروفسور ولف رو چطوری بزنم؟من هر کاری می کنم نمیشه
اقا حل شد.ممنون
تمومش کردم:46:
شما مجبور نیستی واسه هر کاری که میکنی یه پست بزنی
یکم رعایت کنید لطفا...
چشم.ببخشید حواسم نبود.
سلام من تو یه قسمت از این بازی گیر کردم مرحله 4 بالای ارشه یه ناو هیچ دری هم نیست که داخلش برم
یه کمک بکنید ممنون میشم
عزیزم اگه میتونی یه عکس بذار ببینیم کجایی...
اينو چيجوري بكشم ؟
دورشون يه حفاظ داره كه تير بهش اسر نميكنه
چند روزه توش موندم
کد:http://xs225.xs.to/xs225/08104/infernal_213123126.jpg
درست یادم نیست
ولی اگر چراغی در اونجا وجود داره بزن بترکون تا بتونی با نیروی mana بکشیش
چه چراغي ؟نقل قول:
اينم كامل جايي كه هستم
کد:http://xs125.xs.to/xs125/08106/infernal_asdasdasdas128.jpg
همون دو تا چراغ رو بزن بعد از نيروي ويژت استفاده كن
ممنون مشكلم حل شد
خواهش ميشه عزيز :11:نقل قول:
سلام من همون اول کار یه جایی که حفاظ داره می رم توش شروع به اژیر کشیدن می کنه درش هم باز نمی شه کسی نمی دونه چی جوری می شه ردش کرد؟؟؟؟؟؟؟
باید q رو بزنی و از نیروی تلپاتی استفاده کنینقل قول:
سلام من همون اول کار یه جایی که حفاظ داره می رم توش شروع به اژیر کشیدن می کنه درش هم باز نمی شه کسی نمی دونه چی جوری می شه ردش کرد؟؟؟؟؟؟؟
به این صورت که هدف رو میگیری جلوی کامپیوتر و با تلپاتی یه نمونه از خودت میسازی جلوی کامپیوتر
اونموقع باید کامپیوتر رو غیر فعال کنی
اگر متوجه نشدی عکس بذار توی عکس توضیح بدم
بعد از اون مرحله كه بالا هم گفتم گير كرده بودم يه جا رفتم كه اسمش رو نميدونم ولي ميخواد يه در رو باز كنم و ميرم روي دستگاه يه چيزي ميگه كه توي عكس ميتونيد ببينيد
كلا راه هاي ديگه بستس و 2 تا دوربين ليزري هست كه وقتي به من ميخورن گاز ميدن بيرونکد:http://xs225.xs.to/xs225/08100/infernal__asasdasd172.jpg
دقيقا يادم نيس ولي يه عينكي چيزي هست ميزني كه با همون mana كار ميكنه. رو ديوارو نگا ميكني يه كد نوشته.
ديواري كه نيست و همش شيشه هست
كد كجا هست ؟ من كه چيزي نديدم
دستگاه فقط مينويسه كد ميخواد ولي چيزي دكمه اي چيزي داره كد بهش بدم ؟
عزیزم یه عینکی هست که وقتی شما اون رو میزنی میتونی چیزهایی رو ببینینقل قول:
ديواري كه نيست و همش شيشه هست
كد كجا هست ؟ من كه چيزي نديدم
دستگاه فقط مينويسه كد ميخواد ولي چيزي دكمه اي چيزي داره كد بهش بدم ؟
اون عینک رو بزن و برو دنبال یه نوشته روی یه دیوار بگرد...
ميدونم عينك چيه
ولي اينجايي كه هستم كوچيك هست با عينك كه گشتم چيزي پيدا نكردم
همونطور كه گفتم همه جا شيشه هست ديواري نيست
تو اون مرحله که اون خانوم سرهنگه شما رو گیر می ندازه و بعد باید از بین لیزرها و ... رد بشی تا در بری رو من رفتم اما آخرش که خانومه کنترل رو می ندازه و بعد میره و بعدش یه سری صفحه های قرمز میان طرفت چی کار باید بکنیم ؟
اگه کسی سیو بعد از اون رو هم بهم بده ممنون می شم ...
با عرض سلام و تشکر : من در مرحله ی 3 که داخل کارخانه میشود گیر کردم . وقتی جلو میرم یه صفحه هست برای عبور و رفتن به آن طرف پله ها که خراب میشود و هیچ را دیگری برای رفتن نیست . یه در بزرگ هم هست که بسته است و جلوی آن قطار هست . ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید از چه راهی بروم ؟ کار آن ظرف مذاب چیه؟
ببین او شیشه ها که جلو میان در اطرافش مثل یه گیره یا همچین چیزی هست با قدرت infernal به اونا شلیک کن شیشه ها میشکنن فکر کنم هر شیشه ای (هر دری) در یک طرفش این گیره ها وجود داره باید دقت کنینقل قول:
تو اون مرحله که اون خانوم سرهنگه شما رو گیر می ندازه و بعد باید از بین لیزرها و ... رد بشی تا در بری رو من رفتم اما آخرش که خانومه کنترل رو می ندازه و بعد میره و بعدش یه سری صفحه های قرمز میان طرفت چی کار باید بکنیم ؟
اگه کسی سیو بعد از اون رو هم بهم بده ممنون می شم ...
فکر کنم باید روی تابلوها رو نگاه کنی یا کف زمیننقل قول:
ميدونم عينك چيه
ولي اينجايي كه هستم كوچيك هست با عينك كه گشتم چيزي پيدا نكردم
همونطور كه گفتم همه جا شيشه هست ديواري نيست
می دونی بعد از این که شیشه ها رو شکستی و بعد اون یارو می گه باید از قدرت انتقال استفاده کنی چی کار باید بکنی ؟ اونجایی که شیشه های هی جاسازی می شن ...نقل قول:
ببین او شیشه ها که جلو میان در اطرافش مثل یه گیره یا همچین چیزی هست با قدرت infernal به اونا شلیک کن شیشه ها میشکنن فکر کنم هر شیشه ای (هر دری) در یک طرفش این گیره ها وجود داره باید دقت کنی
دقیقا بعد از این مرحله هست ...
دوستان منظورم اینجاست (عکس تو ضمیمه )
اون فلش بزرگ قرمز که هست اونجا چندتا سنگ بود که با انتقال انداختمشون پائین ...
اون فلش آبی که گذاشتم اونجا هی این مواد زرد پر می شه توش و هی من منفجر می کنم اما تموم شدنی نیست ...
اونجا که فلش سبز هست هم سه تا صفحست که حرکت می کنن و اگه بری روشون تضعیف می شی ... و نمی دونم باهاش چی کار کنم ...
کسی می دونه باید چیکار کنم اینجا ؟