نگران نباش . منم حدود 2 ساعت گوشیم دسته یارو بود . مصطفی خان هم گفته بود نیم ساعت بیشتر طولنقل قول:
نمیکشه و من داشتم سکته میکردم . اما وقتی رفتم دیدم هیچی نشده . عالی هم شده .
خبرش رو بزار .
محتاجیم به دعا .
Printable View
نگران نباش . منم حدود 2 ساعت گوشیم دسته یارو بود . مصطفی خان هم گفته بود نیم ساعت بیشتر طولنقل قول:
نمیکشه و من داشتم سکته میکردم . اما وقتی رفتم دیدم هیچی نشده . عالی هم شده .
خبرش رو بزار .
محتاجیم به دعا .
مرسی از راهنماییت
راستی کپسولی دبلیو 850 گیر نیاوردم (یعنی یه جا تو کل سمنان گفت دارم که من باور نکردم یارو 10 تومن میداد 3 تومن هم اجرت میگرفت) ولی یدونه مال دبلیو 800 گیر آوردم (یارو هم آشنام بود) گفت از روی یدونه دبلیو 800 سوخته بر داشتم و میگفت اینایی که تو بازاره کیفیتش به اصلی نمیرسه
راستی هر جا رفتم گفتن کپسولی نیست و درستش بازر هست
راستی نمیشه فهمید که این بازر ها مال چه گوشی هست یعنی مثلآ روش نوشته باشه دبلیو 850
اگه میشه راهنمایی کنید برم از اون یاروویی که میگفت مال 850 هست بگیرم و ببینم راست میگه یا نه ؟
سلام دوستان و شب همگي بخيرنقل قول:
خوب دانشگاه شروع شد و دوباره....خستگي و کوفتگي و....:13:
خداييش همين الان که 10 شبه امدم خونه !!!
خوش حالم که اين تاپيک داره کم کم جا ميوفته:20:
خوب به ترتيب پستها ميريم سراغ جوابهاي دوستانمون
مهدي جان راستش خيلي از اون پايين 3250 که چرخشي هست بد شنيدم يعني جايي نشد برم ازش 3250 بخوام بهم نگه که نگيرش!!!
اون پايينش چون حالت چرخشي داره...قطعي زياد داره....ضمن اينکه گويا هنگي اين گوشي هم بالاست
کلا اگه شما تشريف ببري هر بازاري مي بيني دسته دوم اين گوشي زياده...خوب يه گوشي با مشکلات کم که نبايد اينقدر دسته دومش تو بازار فراوان باشه:41:
شاد باشید و دیگران رو هم شاد کنید:20:
خواهش مي کنم ارمان جان.....نقل قول:
بله حتما مي خوره....
من کپسوليه دبليو 800 انداختم ...پستهاي بعديم رو اگه دنبال کني مي فهمي چقدر ازش راضيم:20:
من زياد به اين حرفها اعتقادي ندارم...مازيشم خوبه چينيشم خوبه..اگه خيلي وسواس داري سعي کن مالزي باشه...وگرنه جفتشون عالي هستن:20:
مطمئنا يه جاي کار مشکل داره ديگه...يه باطريه مناسب که اينجوري نمي شه....نقل قول:
شما پست هاي صفحه ي اول رو نگاه کن و مطالعه کن....درباره ي باطري صحبت شده
درباره ي شارزر اصلم صحبت کردم...هر کدوم که مشکل دارن واسه رفع مشکلت برو اقدام کن....خبرشم بده
سلام هم استانینقل قول:
عجیبا غریبا یعنی تو سمنان یه کپسولی صدا پیدا نکردی؟؟؟مگه می شه؟؟؟نه بابا اکبند و نو بگیر ....حیف نیست بری دسته دوم بگیری؟معلوم نیست چقدر واست اخرشم کار کنه
بازر؟؟؟من که نشنیدم...همه جا حرف از کپسولی هست این اولین بار که شما میگی و از شما می شنوم
نه متاسفانه فکر نکنم بشه فهمید...اونی که من عوض کردم بسته بندیه خاصی نداشت که روش مدلشم نوشته باشه...شکلشونم که عین هم هست(عکسش رو که تو همین تاپیک گذاشتم روحتما ببین...شایدم بسته بندی داره...من که چیزه خاصی ندیدم...بهنام تو چطور ؟850 خواستی بندازی تو بسته بندی بود؟؟
اقا فقط ائن نکاتی که تو صفحات قیل گفتم رو تا جایی که می تونی رعیت کن...همون جا هم بعد خرید قشنگ تست کن....ببین دقیقا صدا بلند شده یا نه...و سعی کن زیاد گوشیت دست طرف نمونه
می خواستم از مقایسه هایی که امروز داشتم براتون بگم که دیگه دیر وقته و چشمام داره می یوفته باشه فردا:8:
شاد باشید:20:
tanx a lote:27:نقل قول:
خوب بگذارید کمی از صدای گوشیم براتون بگم...دیروز با انواع مختلف گوشیا کل انداختم...از برند نوکیا:5: اقا 7710 رو که گفته بودم اون که هیچی اصلا از نظر کیفیت سوسک بود چه برسه به بلندی صدا:8: بعد با ان 80 دوستم کل انداختممممممممم...پسر کل ان 80 رو هم خوابوند:8: البته نه با اختلاف زیاد...با کمی اختلاف صداش بیشتر بود....هر چند معلوم بود با ان 70 هم مقایسه کردم که اون اصلا حرفی واسه گفتن نداشت:46:
اخر سر هم با ان 73 کل انداختم...به جرات از ان 73 هم کم نیاورد...یعنی خود پسره هم مونده بود که کدوم یکی صداشون بلندتره.....
به افتخار گوشی دوست داشتنی خودمون 810......بیب بیب هوراااااااااااااااااااا:8:
نمیشه بهش گفت بسته بندی . یه پلاستیک بود متل پلاستیک های هندز فری ( که تو جعبه گوشی هست )نقل قول:
و روش هم همون ها رو نوشته بود . ولی از مدل گوشی روش چیزی ننوشته بود .
یک نکته : من صدای گوشیم به جرات میگم از خوده 850 بهتر شده . یعنی وقتی هر دو گوشی اکولایزر رو تا ته
کم میکنیم صدا برابره . اما با اکولایزر تا ته زیاد ماله من بیشتره .
بیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییبنقل قول:
بیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییب
ههههههههههههههههههههههههه ههههووووووووووووووووووووو ووووووووووورررررررررررررر ررررررررررررررررراااااااا اا
سلامنقل قول:
سلام هم استانی
عجیبا غریبا یعنی تو سمنان یه کپسولی صدا پیدا نکردی؟؟؟مگه می شه؟؟؟نه بابا اکبند و نو بگیر ....حیف نیست بری دسته دوم بگیری؟معلوم نیست چقدر واست اخرشم کار کنه
بازر؟؟؟من که نشنیدم...همه جا حرف از کپسولی هست این اولین بار که شما میگی و از شما می شنوم
نه متاسفانه فکر نکنم بشه فهمید...اونی که من عوض کردم بسته بندیه خاصی نداشت که روش مدلشم نوشته باشه...شکلشونم که عین هم هست(عکسش رو که تو همین تاپیک گذاشتم روحتما ببین...شایدم بسته بندی داره...من که چیزه خاصی ندیدم...بهنام تو چطور ؟850 خواستی بندازی تو بسته بندی بود؟؟
اقا فقط ائن نکاتی که تو صفحات قیل گفتم رو تا جایی که می تونی رعیت کن...همون جا هم بعد خرید قشنگ تست کن....ببین دقیقا صدا بلند شده یا نه...و سعی کن زیاد گوشیت دست طرف نمونه
می خواستم از مقایسه هایی که امروز داشتم براتون بگم که دیگه دیر وقته و چشمام داره می یوفته باشه فردا
شاد باشید
شما تو چه شهری هستی ؟(شاهرود؟)
راستش این یارو معتبره و گفت من اگه عوض کردم خوشت نیومد و صداش بیشتر نشد مال خودشو دوباره میذارم و 3 تومن هزینه باز کردن گوشی رو میگیرم
اونی هم که میگفت واسه دبلیو 850 رو داره به نظرم تاحالا اسم دبلیو 850 رو هم نشنیده بود
حالا میرم پیشش ازش دقیقآ میپرسم
ممنون
بگمانم این دشواری از آنجا پیش آمده که به اندرزی که در آغاز داده شد مبنی بر اینکه برای نخستین بار پس از خرید گوشی باید تا صبح شارژ شود عمل نکرده ام!نقل قول:
\پس چجوری باید زیپش کرد.یکی کامل جواب بده.
بسیار خوب...مال منم همین جوری بود...پس از اون لحاظ هم خیالم راحت شد:20:نقل قول:
نه گل پسر...گرمسارم.....اولا اجرت رو داره زیاد می گه...3 تومن نیست 2 تومنه:46:نقل قول:
بعدشم یه چیزی پست قبلیت گفته بودی یکی گفت 10 تومن....این که عالیه...از چی شک کردی؟قیمتش همینه دیگه ارزون نمی گه که شک کردی شما...فقط انگار طرف بگی نگی انصاف سرش می شه...واسه من شد 14.5...اینجوری که شما می گی واست میوفته 13...این که خیلی خوبه....بهنام هم تو مشهد واسش 15 تومن تموم شد...پس قیمت خوبیه.....
نه خیالت راحت صداش که زیاد می شه....منظور من از اینکه امتحان کنید صدا رو همون جا این نبود...من می گم چک کنید ببینید همون صدای مورد انتظارتون رو می ده یا نه....فرضا شما رو ساده گیر نیاره...به جای 850 فرضا 800 بندازه...
یه چیزی از جایی که می خواهی کار واست انجام بده خیلی سوال نکن...هر چی بیشتر بپرسی بیشتر می فهمه که بی اطلاعی...واسه همین دستش میاد که می تونه دورت بزنه یا نه....سعی کن خودتو خبره تو سخت افزار نشون بدی:46:
قربونت
متوجه سوالت نشدم...یعنی چه جوری یه فایل رو زیپ کنیم؟واسه کامپیوترت؟حالا واسه چی می خواهی زیپ کنی؟نقل قول:
اگه خودت اینجوری فکر می کنی که حرفی نیست...پس بگذار باطریش ته بکشه دوباره بزن به شارز و این دفعه 8-10 ساعت به برق باشهنقل قول:
سلام مصطفی جان
دیروز رفتم مال دبلیو 800 رو انداختم
صداش عالی شده بود
به یارو گفتم گوشی رو جمع کنه بهم بده
جمعش که کرد آزمایش کردم دیدم صداش عین قبل شده (قبلآ باهاش طی کرده بودم اگه نخاستم بازش کنه و مال خودش رو بندازه) آقا بهش گفتم نخاستم همون مال خودش رو بذار
خلاصه که الکی گوشیم باز شد و 5 تومن هم ازم گرفت (2 بار گوشی رو باز کرد و بست)
خلاصه بد جور ضد حال خوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخام برم ازوون یارو مال دبلیو 850 رو بگیرم و خودم عوض کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم میخام گوشیم رو آپدیت کنم
خدا بخیر کنه گوشیم نترکه خویه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی فک میکنم گوشیم رجیستر اصلی باشه (یعنی عدد توی گوشی یه رقمش با روی جعبه فرق میکنه و بقیش یکی هست) به امیید خدا شروع میکنم
خدا کنه که رجیسترش نپره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دعام کنید
سلام گل پسر...نقل قول:
یعنی چی؟من که اخرش نفهمیدم...اخر 800 انداختی یا نه؟مگه نمی گی صداش عالی شده بود پس چرا گفتی نمی خواهی؟؟؟تازه مگه قرار نبود 850 رو تست کنی چی شد به 800 رضایت دادی؟
اوه اوه....اجرت ازت خیلی گرفته ها...من که خواستم این کار رو کنم..خوب دفعه ی اول بود دیگه...واسه همین 3 بار باز و بسته شد...اما اینقدر اجرت نگرفت....
باشه...پس خبرش رو بده..راستی کدوم رقم سریالت نمی خونه؟از 15 رقم یا از 17 رقم؟؟؟
شاد باشی:20:
سلامنقل قول:
سلام گل پسر...
یعنی چی؟من که اخرش نفهمیدم...اخر 800 انداختی یا نه؟مگه نمی گی صداش عالی شده بود پس چرا گفتی نمی خواهی؟؟؟تازه مگه قرار نبود 850 رو تست کنی چی شد به 800 رضایت دادی؟
اوه اوه....اجرت ازت خیلی گرفته ها...من که خواستم این کار رو کنم..خوب دفعه ی اول بود دیگه...واسه همین 3 بار باز و بسته شد...اما اینقدر اجرت نگرفت....
باشه...پس خبرش رو بده..راستی کدوم رقم سریالت نمی خونه؟از 15 رقم یا از 17 رقم؟؟؟
شاد باشی
واسه دبلیو 800 رو انداخت و تست کردیم بعد وقتی که مخواسته پیچهای پشتی رو ببنده عوض کرده
حالا ولش کن
آپدیت کردم (گوشیم روشن میشه و سریع هنگ میکنه و سریالش هم پریده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
الان دارم میرم بیرون واسم فلشش کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا عجله کردی دیگه...صبر می کردیم بررسی کنیم ایا اصل یا چنج شده....حالا حداقل داری می بری فلش کنن ...اخرین فریم ور رو بریز واسش دیگهنقل قول:
اره...متوجه شدم...تو موبایلی ها این جور ادم ها کم نیستن متاسفانه:41: (به کسی بر نخوره...بلا نسبت بچه های این فروم)
بله کاملا درسته . دیگه آدم به چشم خودش هم نمیتونه اعتماد کنه.نقل قول:
اما من حداقل 2 ساعت تو خیابونا چرخ زدم تا گیرم اومد . البته طرف به قیافش میخورد آدمه بدی نباشه .
ولی خوب - دادم بهش شانس باهام یاری کرد و مشکلی پیش نیومد .
همیشه با خودتون بگین : من 270 هزار تومن پول دادم که حالا بزنم بدم دسته یکی که ...
مصطفی جون منظورم mp3 زیپ شده هست آیا با وین زیپ زیپش کنیم وبه گوشی اتقال بدیم گوشی میتونه اونو اجرا بکنه.روش رو بگین لطفا.
راستی مصطفی جان با عوض کردن کپسولی بلندی صدا تو همه جا تاثیر میزاره:44: ؟؟؟یعنی صدای زنگ.ام پی 3 .واکمن.هدفن...:8: خودمونیم عجب فرومیه:10: :40: :10:
نه دیگه داداش من...می تونی زیپ کنی فقط تو pc .....فرضا شما می خواهی یه حجم بالای رو رایت کنی یه سی دی هم بیشتر در دسترس نیست...میایی زیپش می کنی تا تو یه سی دی جا شه...دوستی داشتم...4 تا فیلم و ریخته بود تو یه سی دی!!!:18: اما این فقط واسه pc صادق هست و بس....شما اگه زیپ کنی پسوند rar میگیره...خوب تو موبایلم...پسوند rarفقط به عنوان برنامه شناخته می شه . نه اهنگ یا کلیپ....نقل قول:
پیشنهاد می کنم به جای اینکه دنبال این حرفها باشی...چند روز ول خرجی نکن!!!برو یه رم فرضا 1 گیگ بگیر اونوقت با بیل هم بریزی توش پر نمی شه(عجب مثالی زدما:31: )
سلام ارمان عزیز.....نقل قول:
قربونه شکل مهت یه چی میگیا!!!اگه روی mp3 ....walkmanنخواد تاثیر بگذاره پس رو چی تاثیر میگذاره؟؟؟!!!
راستش صدای زنگ رو خیلی توجه نکردم..اصولا بنا به دلایل امنیتی:31: تقریبا همیشه رو حالت meetingمیگذارم...
راستش دروغ نیست اگه بگم رو صدای مکالمه هم تاثیر گذاشته...یعنی واقعا بهتر شده:20: البته به نظرم ائن بحث نرم افزاریشم تاثیر بسزایی گذاشت...چون با phone xs alpha 6هم گوشی رو انگولک کردم:27: ....
هم نر افزاری هم سخت افزاری...حالا فرض کن ببین چی شده دیگه:8: ...گفتم دیگه براتون از ان 73 کم نمی یاره:5:
عجب فرومیه یا عجب تاپیکیه؟اره فروم p30worldکه خوداییش خیلی اکتیو....اگه هم منظورت این بحث هست که نظر لطفته...خوش حالم بچه ها تا اینجا راضی بودن:20:
عوض کردن کپسولیه صدا روی همه صداهای گوشی اثر میزاره .
سلام بچه ها (مخصوصآ آقا مصطفی)نقل قول:
ای بابا عجله کردی دیگه...صبر می کردیم بررسی کنیم ایا اصل یا چنج شده....حالا حداقل داری می بری فلش کنن ...اخرین فریم ور رو بریز واسش دیگه
اره...متوجه شدم...تو موبایلی ها این جور ادم ها کم نیستن متاسفانه (به کسی بر نخوره...بلا نسبت بچه های این فروم)
گوشی رو فلش کردم و برای اولین بار گارانتی (البته مال خود فروشگاه) بدرد خورد و هیچ پولی نگرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریمور هم تقریبآ جدیده (یکی مونده به آخرین فریمور معرفی شده r4db005 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
گوشیم خیلی خوب شده
در رابطه با بازر (کپسولی) دبلیو 800 و 810 و 850 بگم که مال دو گوشی 800 و 810 یه شکل هست
طبق این تصویری که گذاشتم بگم که :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگ قرمز صدای گوشی رو زیاد میکنه و روش تاثیر داره
رنگ آبی هم روی صدای زنگ تاثیر داره (در نتیجه فقط روی صدای زنگ و پخش ام پی 3 و صدای گوشی تاثیر داره و تو صدای هدفون(ایرفون) هیچ تاثیری نداره
میبینید که این دوتا بهم وصلند (دو تا بازر) چون اسپیکر و بازر زنگ بهم توی گوشی نزدیکند ولی توی دبلیو 850 اینجوری نیست
چون گوشی کشویی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگر اینکه کپسول زنگش رو از داخل اون حفاظ پلاستیکی در بیاریم و بذاریم توی حفاظ پلاستیکی دبلیو 810 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم متوجه شده باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( به خاطر اینکه جا نگیره عکسها رو حظف کردم)نقل قول:
ممنون از اطلاع رسانیت .
اما برای من اینکار رو انجام داد چه جوری؟ یعنی برای من ماله 850 رو انداخته و مطینم راست میگه چون صداش
با 850 برابر و حتی بیشتر شده بود . چه جوری ؟
خاهش میکنمنقل قول:
( به خاطر اینکه جا نگیره عکسها رو حظف کردم)
ممنون از اطلاع رسانیت .
اما برای من اینکار رو انجام داد چه جوری؟ یعنی برای من ماله 850 رو انداخته و مطینم راست میگه چون صداش
با 850 برابر و حتی بیشتر شده بود . چه جوری ؟
گفتم که شاید فقط اسپیکر رو از داخل اون حفاظ زرد رنگ پلاستیکی در آورده و توی حفاظ دبلیو 810 گذاشته
خاب اینم بازر زنگ چند گوشی سونی:
دبلیو 550 :
دبلیو 900 :
دبلیو 810 :
اینم برای 3250 (چقدر بزرگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه سات توپ برای لوازم جانبی
چقدر ارزونه اگه فامیل تو خارج دارین بگین براتون بگیرن (مثلآ قاب اورجینال) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته این برای قسمت سونی اریکسون هست و میتونید از گوشه ی سایتش مارک و مدل گوشی رو انتخاب کنید ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره درست میگی . هرچی بود گوشیم 2 ساعت دستش بود .
کارت عالی بود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجوری که گوشی 3250 همش کپسولی ( به قول تو بازر ) هست که . بقیش چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست ویرایش می شه تا فهرست صفحات 16 تا 20 رو در خود جای بده:نقل قول:
فهرست مطالب
صفحه ي شماره ي 16
عکس هاي کپسول صدا هاي چند گوشي شامل 550و900..و3250 نوکيا
پاسخ به سوالات متفرقه دوستان
صفحه ي شماره ي 17
imei و اينکه کدام گوشي مال کدوم کشور هست
بحث سر ميزان اجرت مغازه ها براي باز کردن گوشي و ...
پاسخ به والات متفرقه دوستان
صفحه ي شماره ي 18
سوال و پرسش درباره ي حجم فايل ها در گوشي و معرفي نرم افزار هاي مخصوص
صفحه ي شماره ي 19
green card ها چي هستند؟چگونه کار مي کنن؟و سوال و جواب پيرامون اين مطلب
صفحه ي شماره ي 20
پاسخ به سوالات متفرقه ي دوستان
شاد باشيد و ديگران رو هم شاد کنيد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ای قربون دستت..جالب بودن....550 رو دیده بودم اما 900اش واسم خیلی جالب بود:20: 3250 هم جالب بود....
راستی عکس 850 رو هم اگه داشتی بگذار...
دوست عزیز آقای R@r#m@n شما مطمئن هستید که میشه کپسولی 850 رو از جاش درآورد و به بازر 810 انداخت؟به هم میخورن؟؟؟اگه میشه عکس کپسولی 850 رو هم بذار.
1.مصطفی خان شما با کپسولی 800 کل ان73 رو خوابوندین؟؟؟:18: 2.داخل جعبه 810 کابل آمپلی فایرش هم هست؟؟؟:40: 3.دابلیو 810 سفیدش با کلاسه یا سفید؟؟؟:5: 4.پشه ها روزا کجا میرن؟؟؟:31:
بسیار بسیار ممنوننقل قول:
ممنون خیلی خوب بودنقل قول:
بابا چرا حرف میزاری تو دهن ادم..من گفتم تقریبا ازش کم نیاورد...اره با دبلیو 800....یکی ندونه انگاری ان 73 رو له کردم!!!.....اره داخل جعبه هست.....اصولا سفیدش از سفید با کلاس تره:31: .....ببین پسر جان از این سوالها نپرس ها ..حالا فعلا به جوونیت رحم می کنم...می خواستم ازت یه سوال بپرسم دیدم گناه داری...از هر کی پرسیدم 1 سال روش فکر کرد...بعد افسرده شد و .....الان امریکا میلیلرد ها دلار واسه پاسخ این سوال داره خرج می کنه!!(عجب پست علمی و پر باری شد:31: )نقل قول:
پس چطور بعضیها mp3 های زیپ شده دارند؟