Britney Spears
Printable View
Britney Spears
christina aguilera
britney spears
justin timberlake
michael jaskcon
madonna
Linkin Park
Metallica
:6: شروع كننده اين تاپيك ميتونه يه آمار بده ببينيم كدوم خواننده آمارش زده بالا؟ دوست داريم يه جور نظر سنجي رو داشته باشيم!:8:
خواننده : راجر واترز و جیمز هتفیلد و مایکل و ...
گروه : متالیکا و پینک فلوید و لینکین پارک و لیمپ بیزک ایت و ...
Manson
Avril Lavigne
Limp Bizkit
من تقریبا 1.5 سال پیش تاپیک رو زدم , هر چند وقت هم یه نفر میارتش بالا .... در کل نمیدونم کدوم بیشتر طرفدار داره ...نقل قول:
شروع كننده اين تاپيك ميتونه يه آمار بده ببينيم كدوم خواننده آمارش زده بالا؟ دوست داريم يه جور نظر سنجي رو داشته باشيم
...موفق باشی....
از خانم ها :
celine dion
whitney houston
از آقايون :
enrique
بند هم قبوله؟ من در مجموع اینها را میپسندم:
Nirvana
The Beatles
Pink Floyd
Nickelback
و کمی Metallica
حالا خودتون یکیشو انتخاب کنین(باور کنین سخته انتخاب یکیش!!)
----
ولی بیشتر از همه : Pink Floyd و The Beatles
برین اینجا نظر سنجی شرکت کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:6:Avril lavigne the best
برین اینجا نظر سنجی شرکت کنید! برای بهترین خواننده خارجی
Enrique Iglesias
Kylie Minogue
خواننده ی پاپ استرالیایی .
28 مه روز تولد 40 سالگیش بود .
20 ساله که بی وقفه داره تو موسیقی پاپ فعالیت بسیار ارزشمند ، زیبا و بسیار شایان تقدیری می کنه .
من هنوز به دنیا نیومده بودم ایشون کارش رو شروع کرد :31:
بسیاری از جوایز فوق العاده ارزشمند رو در زمینه ی موسیقی تا بحال نصیب خودش کرده .
حاصل این 20 سال فعالیت ، 10 آلبوم موسیقی ، ویدئو های فراوان و " شو تور " (کنسرت زنده) های بسیار زیباست .
آخرین آلبوم این خواننده با نام " X " می باشد که پارسال بیرون اومد و هم اکنون این خواننده داره " شو تور " های این آلبوم رو در بسیاری از کشور های اروپایی و همچنین کشور های آسیایی مانند ترکیه و روسیه و... ، اجرا می کنه .
از دوستان اگه کسی دوست داشت بیشتر راجع به این خواننده بدونه یا چند تا از آهنگ هاش رو بشنوه می تونه به من اطلاع بده من در خدمتش هستم .
صدای fredy mercury خواننده گروه queen فوق العاده است.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فك نكنم آماري باشه خواننده ها بسيار متعدد ميباشن هركي هركي رو دوست داره ميگه Nickelback صداش عاليهنقل قول:
50 cent
dr dre
2 pac
آخه لطف کنید بگید چه معیارهایی رو برای انتخاب بهترین خواننده مورد نظرتون مدنظر قرار دادین؟! مثلا میشه لطف کنید بگید که 50 cent یا مثلا کایلی یا دیگر عزیزان رو چجوری بهترین انتخاب کردین؟!! همش که سلیقه نمیشه! من یه لحظه اینجا رو با تاپیک بدترین خواننده ها اشتباه گرفتم!!
خوب انتخاب من ( Kylie Minogue ) رو حساب همون چیزایی بود که تو اون پست قبلیم ذکر کردم .نقل قول:
ببینید اینجا همه طبق سلیقه ف علاقه و تعصب خودشون رأی می دن . من هم همین طور .
عنوان تاپیک هم اینه : " به نظرتون ..."
این یعنی هر کس فقط نظر خودش رو گفته . نظرش هم رو حساب سلیقه ، علاقه و یا تعصبش به یه خواننده گفته . و فقط از نظر خودش این خواننده رو "بهترین خواننده ی خارجی" می دونه .
دلیل انتخاب من نیز ، هم سلیقه و علاقه است ، هم همون چیزایی که تو پست قبلیم توضیح دادم .
چون گفتید خواننده من هم جواب میدم Andrea Bocceli
ولی به نظر من رپ این جوریه باید اهلش باشی کاملا هم سلیقه ایه اونایی که طرفدارشآ می دونن چی میگمنقل قول:
شکــــیـــرا
واقعا صدای قشنگی داره
بعد از سالها گوش دادن و خوردن و هضم کردن انواع سبک ها و آهنگهای خارجی به این حقیقت انکارناپذیر رسیدم که خواننده ای نیست که با امینم (Eminem) برابری کنه.
البته موسیقی خیلی سلیقه ایه کلا.
با سلام
به نظرم بهترين خواننده ي خارجي enrique iglesias باشه
چون مانند پدرش julio iglesias قشنگ ميخونه
من از امینم خوشم میاد، عالیه(رپ)
ولی اگه رپ رو نگیم و بخوایم سبک دیگه ای بگیم به نظر من justin timberlake هم خوبه
از کی تا حالا خارجی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:نقل قول:
؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
از کی تا حالا خارجی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورشون ایشونه:( خواننده کلمبیایی , اون ایرانیه اسمش شکیلاست )
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Shakira
من Enrique Iglesias رو از همه بیشتر قبول دارم از DJ ها هم فقط Yahel قدیمی ها هم Modern Talking که الان دارم آهنگش رو گوش میدم!
فقط کریس دی برگ هست که صداش دلنشین و خوبه.
من میگم فقط انریکه ! اگه بخواهیم بگیم یه خواننده ی خوب برتر و بهتر و محبوب تر توی ایران فکر نمیکنم که کسی بتونه بگه موزیک انریکه مسخره ست و نشناسنش به نظر من اون کسی خوب و محبوب که هیچوقت عوض نشه انریکه 12 سال پیشم همین بود الانم اونقد طبیعی و تا حالا کاری نکره که باعث رسواییش بشه شخصا خودم خیلی دوستش دارم اما واقعا رای هایی که اوریل گرفته یعنی رقیب انریکه اوریل اینجا عجیبه!
الان تا حالا کی از همه بهتره؟
امينم و سلين ديون .
پينك فلويد
باب مارلی که جدا از صدا و موسیقی شیوا اشعار او بسیار تاثیر گذار و نوید دهنده آزادی و ریشه کنی فقر و بی ثباتی در کشورش جامائیکا و قاره افریقا و کل جهان بود ولی متاسفانه گراس امونش نداد
مارلی منسون و مایکل جکسون..................
رفقا من واسه بار اوله تو این تاپیک میام
یه پیشنهاد: به نظرتون بهتر نیس واسه هر سبک موسیقی (خواننده نه) یه تاپیک بزنیم ؟!
اخه زیادی قاطی پاتی :31:اونجوری دیه هر کی rap یا trance یا............... گوش میده تکلیفشو میدونه :8:
:8::8::8:Bryan adamsواقعا عالیه مخصوصا اهنگش در مورد رابین هود
بهترين خواننده خارجي؟
معلومه... عشق خودم Sean Paul :33:
فقط three days grace
فقط و فقط ، حاج صادق آهنگران !