[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باز هم نشد . داره گر يه ام در مياد
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باز هم نشد . داره گر يه ام در مياد
ممنون....نقل قول:
آره ماله شما درسته.کارتم درسته.
من version:motorola driver installerدرایور رو میگم.اون driveri که باعث میشه سیس گوشی رو بشناسه
خوب ببی نمیتونی سیدی رو از کسی گیر بیاری.....
سلام.
آره باید یه طوری پیداش کنم.
ممنون .
عزیزم تا اینجاشو خودمم میدونستم . من پرسیدم فونتی هست (به غیر فونت اصلی گوشی) که بتونه فارسی و عربی رو ساپورت کنه؟ اگه هست معرفی کنید .نقل قول:
چطوری اسکینها رو پاک کنیم ؟؟؟؟؟؟
البته تاحالا پیش نیومده..که بخوام تست کنم ببینم چجوری میشه..نقل قول:
چطوری اسکینها رو پاک کنیم ؟؟؟؟؟؟
اما..از اون برنامه که خودش نصب میکنه میتونی استفاده کنی و همچنین.. میتونی..همونطوری که نصب کردی پاک کنی..
اگه به PC وصل باشيد Memory Card رو نشون نميده اتصال رو قطع كنيد نشون ميده.
گوشي من V3x هستش و فونت فارسي نداره من Sms هاي فارسي رو نميتونم صحيح ببينم. آيا راهي وجود داره كه اين مشكل رو حل كنم؟
همون جا که اسکین رو ریختی همون جا هم پاکش میکنی بعد گوشی رو روشن خاموش میکنی. اگه از طریق p2k commander اسکین رو نصب کنی با همون p2k commander هم میتونی پاکش کنی.نقل قول:
ببین عزیزم شما باید گوشیتو فلش کنی و مونستر پک عربی روش بریزی که اموزشه کاملش تو کلوپ موتورولا در تایپیک جداگانه ای هستنقل قول:
موفق باشید
اسکینها کجا ریخته میشن؟ که پاکشون کنم.
گزینه unista در p2k کارنمیکند.l
mobile<skinنقل قول:
گوشی من v3x و در حدود 240 تا مسیج دارم ولی گوشی داره اررور low memory میده.باز باید تو seem دستکاری بکنم؟کدوم seem?
اون فرمان فقط میتونه...بریزه رو سیم کارت..باید گوشیتون رو رفع عیب کنید.من مستر کلیر رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
یعنی هیشکی v3c نداره؟
ای بابا!
سلام بچه ها.سال نوتون مبارک باشه. من با بلوتوث ویتریایکس مشکل ذارم.بعضی موقع سند نمیکنه بعضی موقع دریافت.اگه قلق خاصی داره منو راهنمایی کنین.
مرسی.
شمارو خدا هرچه سریع تر کمکم کنین.ضروریه.
دوست عزیز میتونی واضح تر توضیح بدی بعضی موقع ها کار نمیکونه یا همیشه.نقل قول:
سلام عزیز....نقل قول:
سلام بچه ها.سال نوتون مبارک باشه. من با بلوتوث ویتریایکس مشکل ذارم.بعضی موقع سند نمیکنه بعضی موقع دریافت.اگه قلق خاصی داره منو راهنمایی کنین.
مرسی.
خوب شاید بعد از مدت زمان find me می خوای باهاش چیزی بفرستی یا پیدات کنن....
جواب شما رو جاهای قبلی که پست دادین .....دادم....نقل قول:
یعنی هیشکی v3c نداره؟
ای بابا!
من یه وی تری آی با ای تیونز دارم
وقتی داشتم تصویر لوگوی اون رو عوض می کردم برق رفت بعد گوشی رو هرکاریش کردم روشن نشد فقط ری استارت میکنه با نرم افزار RSD LITEنتونستم فلشش کنم اول وصل میشه بعد از شروع کار این ارور رو میده چی کار کنم لطفا سریع تر جواب منو بدید
:eror sending ram download for bootloader. divice api eror
اگه فلش فایل ها رو به درستی انتخاب کرده باشین .... بر اساس s/w گوشی....نقل قول:
من یه وی تری آی با ای تیونز دارم
وقتی داشتم تصویر لوگوی اون رو عوض می کردم برق رفت بعد گوشی رو هرکاریش کردم روشن نشد فقط ری استارت میکنه با نرم افزار RSD LITEنتونستم فلشش کنم اول وصل میشه بعد از شروع کار این ارور رو میده چی کار کنم لطفا سریع تر جواب منو بدید
:eror sending ram download for bootloader. divice api eror
با rsd چندین بار از اول کار رو تکرار کنید تا بشه...
یه سوال داشتم
چطور میشه روی موتورولا V3x تم ریخت
آخه تم های موتورولا چند تا فایل هستند و یک فایل نیستند. پس چطور میشه روی گوشی و کجا باید تم بریزیم
ممنون میشم اگه کمک کنید
متورولا تم نداره.. فقط اسکین داره برای نصب...نقل قول:
آموزش هم خیلی هست...
یکی تو تاپیک آموزش است..
یکی دیگه اینجا ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه هم در کلوپ تخصصی موتورولا
salam agay GSM aziz tapic gadedton ali shodeh tabrik migam rastesh alan modati hast ye w810 gereftam vagean pashimonam mano kalafe kardeh aslan jay v3x ro nemideh be joz hand veri hamey chizesh ashgale ta hala 5 bar dadam felash kardan vali ra biya nist 2 ta mp3 gosh mikoni batri kalas mishe mikam befrosham baz ye v3x bigiram ta on moge bayad ba in lanati besazam.
سلام عزیزنقل قول:
salam agay GSM aziz tapic gadedton ali shodeh tabrik migam rastesh alan modati hast ye w810 gereftam vagean pashimonam mano kalafe kardeh aslan jay v3x ro nemideh be joz hand veri hamey chizesh ashgale ta hala 5 bar dadam felash kardan vali ra biya nist 2 ta mp3 gosh mikoni batri kalas mishe mikam befrosham baz ye v3x bigiram ta on moge bayad ba in lanati besazam.
خوبی داداش
من خودم زیاد از سونی خوشم نمی یاد. اما اگه اذیتت میکنه بهتره سریع ردش کنی یا v3x بگیری یا k1,z3 اینا هم گوشی های خوبی هستن.....
قربونت
موفق باشی...
آقا من یک وی تری آی دارم از نوع آتیونر ولی وقتی هنگام موزیک در آن را میبندم موزیک قطع میشود چکار کنم
خوب آره دیگه این طوری است .اما راهش استفاده از سیم هاست که باید از تاپیک آموزش ها دنبال کنید اول به صفحه اول برید و فهرست رو ببینید و بعد ادامه آموزش رو بخونیدنقل قول:
این فایل جدید ترین audio_cfg که با قبلی ها کاملآ فرق داره و خودم کمی تغییرش دادم
برای نصب کافیه با P2kCommander به P2k:/a/mobile/system برویدو فایل audio_cfg قبلی رو پاک کرده و فایل جدید رو کپی کنید.
دوست عزیز من که هیچ فرقی احساس نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
خوب دوست خوب Audio CFG شما احتمالآ زیاد تفاوتی با این ندارد این فایل بیشتر به درد دوستانی می خوره که Frimware سری 86 را نصب کرده اند وهنوز برای این سری مانستر پک خاصی نیامده و می تونن یه این صورت صدای گوشی را بالا ببرند.نقل قول:
البته برای استفاده کامل از این فایل بهتره Spatial audio روی 4
و Base boost هم روی 4 باشد.:31:
من در نظر دارم یکی از دو گوشی V3 با رنگ مشکی یا V3i رو به عنوان گوشی دوم بخرم. چند تا سوال دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- تو بسته هرکدوم دقیقا چه وسایلی همراهش هست؟
2- حدود قیمت دست دوم هرکدوم چقدره؟
3- با در نظر گرفتن اختلاف قیمت و اینکه قراره به عنوان گوشی دوم استفاده بشه، شما کدوم رو توصیه میکنید؟ (دوربین مهم نیست)
4- آیا خریدن دست دوم ریسکه؟
5- آیا این دو گوشی از نظر ظاهر منوها (به خصوص فونت) با هم فرق دارن؟
6- گوشی باید ساخت کجا باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:20:
راستش من v3 رو پیشنهاد نمیکنم ..چون مموری نمیخوره...
چون الان تو بازار چینی گیر میاد و واقعا هم در بیشتر مواقع کیفیت پایینی داره...
اگه دست دوم سالم گیرت بیاد عالی...
تو پک v3i که کارتونش یک کارتون کشویی مشکی است..
4 دفترچه..شارژر..هدفون..4 ابر گوشی هدفون ...2 سی دی...مموری 256 توشیبا ژاپن...کابل یواس بی...دو بند یکی مچی و دیگری انگشتی..تبدیل مموری به sd ...کیف چرمی
قیمت دست دوم هم از 150 تا 190 است.. بستگی داره از کی بخری....
که قمت نو این مدل 230 الان هست
قیمت v3 فکر کنم 170 باشه....
خوب اصل v3i به همکاری شرکت apple آمریکا( آیپد) و شرکت موتورلا در آمریکا است که در سنگاپو پک میشه.
موفق باشی...
خیلی ممنون:20:نقل قول:
این برای دوستانی هست که می خوان از این دو مدل گوشی بخرن..(البته شاید یه فرق هایی کوچکی تا تو ایران بیاد بکنن)
تو این سایت هم موتنن همه عکس ها از این گوشی رو ببینید
v3x
v3i
یه عکس واضحتر از محتویات استاندارد جعبه V3i
کسی هست که همه اینارو از فروشنده بدون پرداخت هزینه اضافی گرفته باشه؟
ممنون عزیز...
آره برای من درست همینه....
منم یک v3x گرفتم همشو داشت فقط نوع شارژرش فرق داره!
Salam Be Hame.man Farsi Saz Vase V3xam Mikham
سلام عزیز...نقل قول:
فارسی ساز که نداره.. باید با پک عربی فلش کنید