البته که ندارن!
Printable View
البته که ندارن!
می شه دلایلتون رو بگین؟نقل قول:
دوستان سلام
کسی میدونه چه جوری میشه از وایرلس این گوشی استفاده کرد....
من به یه شبکه وصل میشم
ولی اصلا وارد اینترنت نمیشم...به اسم wlan-ap باهاش کانکت میشم...ارتباط برقرار میشه...ولی چه جوری برم صفحه اینترنت باز کنم....برنامه جانبی میخواد...ممون از کمکتون
لطفا کمک کنید
خیلی ممنون گوشی من امنیا 2 هست
دوستان واسه تمهای سامسونگ مدل sgh-p960 کجا باید برم ممنون میشم پاسخ بدید:11:
اين گوشي چون سيستم عامل انحصاري خود سامسونگ رو داره ، فكر نكنم بتونيد براش تم پيدا كنيد !نقل قول:
دوستان واسه تمهای سامسونگ مدل sgh-p960 کجا باید برم ممنون میشم پاسخ بدید
نه بابا دوتا تم وایش پیدا کردم ریختم از این برنامش دان کردم خیلی راحت اجرا شد:46:نقل قول:
آقا این سامسونگ sgh-960 تایپیک داره؟ نداره واسه خودمه ها هرکی بزنه حل.........نمیکنم :18:
یه جواب کوچیکم نبود این گوشی ما کلوپ نداره؟:19:
آیا میشه رو گوشی سامسونگ m620 بازی نصب کرد.
سلام من با f480 la;g nhvl
وقتی میخوام sms فارسی بفرستم
مثل انگلیسی با چند بار زدن برروی یک شماره حروف عوض نمیشه
وقتی مثلا میخوام حرف " د" رو بنویسم مثلا عدد 6 رو میزنم بعد یک جدول میاد که به هر حرف یه شماره داده
کث مثلا شماره یک حرف " د " است چیکار کنم
من مشکل دارم یکی به من کمک کنه
درود
يكي از دوستام گوش سامسونگ مدل C6112 داره
مشكلش اينه كه چه جوري ميشه روش ديكشنري نصب كرد ؟
لطفآ راهنمايي كنيد
با jadmaker یه فایل jad از دیکشنری بساز بعد دوتاشو تو یه فولدر کنار هم بریز تو گوشی بعد بزن نصب میشهنقل قول:
اگه نشد با gprs میتونی از getjar دانلود کنی
من گوشیم استاره.
فقط وقتی یه فیلم رو اجرا می کنم صدای فیلم و پخش نمیکنه !؟؟.
چیکارش میشه کرد ؟؟
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
من گوشیم استاره.
فقط وقتی یه فیلم رو اجرا می کنم صدای فیلم و پخش نمیکنه !؟؟.
چیکارش میشه کرد ؟؟
گوشیت رو حالت ویبره یا سایلنت هست؟ و اون پیامی که میاد رو no میزنی؟
اگه رو سایلنت باشه میگه صدا رو پخش کنم یا نه که میگم پخش کن.نقل قول:
اگه نرمال هم باشه که باید خود به خود پخش کنه دیگه.
ولی بازم پخش نمی کنه.
سلام دوستان
من بالاخره گوشي سامسونگ اس 7350 رو خريدم . با قيمت 215 هزار تومان
ولي يه مسئله اي كه پيش آمد اينكه موقعي كه خواست تحويل بده يك طرف جعبه گوشي پلمپش از قبل باز بود ، ازش پرسيدم كه چرا اينطوريه مي گفت توي بار باز شده ، دوباره بهش گفتم كه نبايد اينطوري باشه با ناراحتي گفت كه مي توني نخري ، اما بالاخره توي رودربايستي موندم و خريدم
حالا از كجا بايد بدونم كه كار خاصي نكرده ؟ و اينكه تاريخ شروع گارانتيشو كه الان نگاه كردم از سه ماه پيش شروع شده
ممنون از دوستان و راهنمايي شان
دوستان يك سوال داشتم
گوشي من سامسونگ اس 7350 هست
ميخوام منوش را از حالت فارسي به انگليسي تغيير بدم بايد چيكار كنم ؟
كسي پاسخگو نيست ؟
سلام دوست عزیز اولا رو دربایستی نداره نباید میخریدی ... نباید به هیچ عنوان باز باشه وگرنه دست دو محسوب میشه ...
مسئله بعدی میری تو قسمتsetting ... بعد PHONE SETTING ... بعد LANGUAGE ... بعد هم زبانو عوض میکنی
فارسیش میشه این
تنظیمات>>تنظیمات دستگاه>> زبان
english
setting>>phone setting>>language
....
این نرم افزارو بریز رو گوشیت .. ببین فارسیو درست نشون میده
ممنوننقل قول:
کد:http://gsm.ir/down.php?id=3323
ممنونم از پاسختوننقل قول:
بله توانستم منوي گوشي رو به انگليسي تغيير بدم . و اينكه فارسيش مشكلي نداره ، ولي من به انگليسي عادت دارم
خواهش میکنم
نرم افزارو درست اجرا کرد ؟فارسیو بر عکس نشون نداد؟
منظورم اين بود كه فارسيش از اول مشكلي نداشته ،ولي من انگليسي رو ترجيح دادمنقل قول:
موفق باشيد
سوالي داشتم
من وقتي موبايلمو به كامپيوتر وصل مي كنم بعد از اينكه كارهامو انجام دادم ، و ميخوام موبايل رو جدا كنم آيكني وجود نداره كه مثل _فلش يا كينگستون _ راست كليك كنم و remove رو بزنم علتش چيه ؟
يا شايد هم چون لازم نيست موبايل رو ريمو كني بعد جدا كني ، چنين آيكني ديده نميشه
چه جورياست ؟
نقل قول:
دوست عزیز میدونم با فارسی مشکلی نداشتی .. این برنامه روی گوشی من فارسیو بر عکس نشون میداد .. شما اگه لطف کنی در حقم این رو نصب کنی ببینی برای شما هم فارسی رو بر عکس نشون میده یا نه ممنون میشم ...
در مورد سوال بعدیتون هم میشه یکم دیگه توضیح بدید؟
سلام دوستان گوشی من s3600 هست برنامه های بالای یک مگ رو نمیشه روش نصب کرد خواهش میکنم راهی دارید بگید ما هم استفاده کنیم
خیلی ممنون
اگه بالای 1 مگ رو جواب نمیده تا جایی که میدونم دوست عزیز راهی نداره باید از فایلهای jad استفاده کنید .. و طریقه نصب هم در تاپیک تو بخش سامسونگ میتونید پیدا کنید ...
سلام
دوستان من می خوام روی قسمت مسیج گوشیم رمز بگذارم با برنامه های خود موبایل امکانش هست ؟ ( منظورم اینه که نرم افزار جدیدی رو نصب نکنم ) در ضمن گوشیم امنیا 2 هست تو تنظیماتش هر چی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم
منتظر جواب دوستان هستم
ممنون
من وقتي با موبايلم فيلم مي گيرم بعد ميارم توي كامپيوتر ذخيرش مي كنم دو مشكل بهم ميزنه
يكي اينكه وقتي بازش مي كنم با جت اوديو _ jet audio _ ميره روي دوره تند
و اينكه تصوير فيلمو بر عكس نشون ميده .
سلام به همه خسته نباشید من یه سوال داشتم می خواستم بدونم میشه GPRS رو روی گوشی 5233a سامسونگ نصب کرد یا نه؟ ممنون میشم
سلام دوستان
یه سوالی داشتم میخواستم بدونم که شما ها از کدوم سایت رام های سامسونگ رو پیدا میکنید منظورم اینه که خوده سامسونگ همچین سایتی داره؟
هم رام های اصلی هم کوک شده
سلام به دوستان گل. من یه f480 دارم که بعضی موقع ها لمسیش گیر می کند و یا خودش همینطوری دکمه میزنه از اون موقع که رم پسر خالمو انداختم گوشیم اینطوری شده لطفا کمکم کنید mer30000
سلام
برنامه فارسی ساز دی 880 رو از کدوک تاپیک میتونم دانلود کنم ؟
ممنون
سلام دوستان راهی نیست بشه صدای اس ام اس گوشی های سامسونگ رو عوض کرد ؟
ما تو خونه 3 تا سامسونگ داریم . ( m8800 . f480 . 8300 ) یه اس ام اس میاد 3 تایی شیرجه میریم رو گوشی :31:
نقل قول:
سلام .. مبارکتون باشه !:31:
چرا میشه .. از منوی کنار در صفحه دستکاپ یا همون ویدجت ها .. رو setting کلیک کن ...
منویی که میتونی ویدجت هارو کم یا اضافه کنی میاد .. یه ایکن هست که عکس موبایل و زیر همون موبایل عکس ملودی ... (تنظیمات صوتی)
اون رو فعال کن تا بیاد تو ویدجت هات ...
وقتی اومد روش کلیک کن .. از اونجا میتونی تمامی اهنگهای بخش های مختلف از sms تا زنگ تماس و حتی نوع ویبره که چگونه ویبره بخوره ... عوض کنی
با سلام به دوستان
آيا مي شه يه گوشي سامسونگ كه پاورپوينت رو باز مي كنه به ويدئو پروژكتور وصل نمود تا مطالبم روي پرده بيافته و دانشجوهام ببينند
دوستان كسي c3212 داره ؟ مشكل خاصي ندارن اين گوشي ها ؟ مثلا هنگ كنن ؟
زير 150 تومن ، دو سيمكارته فقط همين مدل هست؟
تو gsmarena برید و سامسونگ رو بر اساس دو سیمکارته بودن فیلتر کنید تمام مدلهاش میاد
نقل قول:
گوشی های چینی فکر کنم فقط این امکانات رو داشته باشن
سلام
من یه گوشی f480 دارم که رمز گوشی رو نمی دونم چیه؟
یادمم نمی یاد که رمز رو تغییر داده باشم. 4 تا صفر و 12345 و ... رو هم که می زنم قبول نمی کنه
چطور می شه رمز رو تغییر داد یا رمز گوشی رو فهمید؟؟
ممنون
*2767*3855#
معمولا رمز سامسونگ 8تا صفره،اگه نبود با کد زیر رست کلیش کنی.
کد زیرو که بزنی گوشی ریست کلی می شه و تمام اطلاعات گوشیت هم پاک می شه ولی رمز دوباره بر می گرده به 8 تا 0
ستاره بیستو هفت شصتو هفت ستاره سیو هشت پنجاوو پنج مربع.