سلام
گفتم منم یه تشکر کرده باشم
Printable View
سلام
گفتم منم یه تشکر کرده باشم
نقل قول:
سلام آقا وقتی کلید سمت راست گوشی را می زنیم فقط چند برنامه است( name dial digit dial.....) که با گفتن نامشان باز میشه.برای برنامه های دیگر داخل گوشی چطور میشه این کار رو کرد.ممنونم
سلام دوست عزیزنقل قول:
سلام آقا وقتی کلید سمت راست گوشی را می زنیم فقط چند برنامه است( name dial digit dial.....) که با گفتن نامشان باز میشه.برای برنامه های دیگر داخل گوشی چطور میشه این کار رو کرد.ممنونم
میشه واضح تر بگین؟
اين برنامه p2k tools خاليه يا bezol's p2k tools در ضمن لينك اين برنامه رو مي خوام
نقل قول:
P2K Tools اینم لینکش
کد:http://gsmraz.persiangig.com/document/P2KTools_v0.8.6.rar
ممنون از کسی که آموزش Motospeed رو در اختیارمون گذاشت. حالا ین فایل drm file.sbf رو برای فریم ور گوشی خودم v3i R479_G_08.B4.38R رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟
راستی اون آموزش هایی رو که میلاد جان دادن رو ننوشتن به درد چه کاری می خوره. مثلا تو صفحه ی اول شماره 1. آموزش SEEM فقط یه بیت 1 به گوشی اضافه شد. خب اینکار چه فایده ای داره لطفا ؟
سوال دوم اینکه... فعال کردن funlight و clublight چه مزیتی داره ؟
مرسی.
یه سوال دیگه... من گوشی v3i خودمو (مدلشو بالا نوشتم) تا چه حد می تونم ارتقا بدم و این ارتقاء فریم ور شامل چه مواردی می شه و چطوری می تونم این کارو بکنم ؟ ممنون.
سلام عزیز.نقل قول:
اول بگو ببینم Motospeed رو گوشیت جواب داد؟؟:46:
برایه drm یه سر به اینجا بزن.
چون فرصتی ندارم اینم آموزشش(drm)کد:http://www.motox.info/showthread.php?t=18517
اون آموزشه اول فقط یه مثاله برایه درکی از seem .همین. که میتونه کارایه زیادی بکنه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109785&page=93
در مورده دو مورده آخر یه توضیح بده.
منظورت چیه؟؟!! ببین دوسته من.این مواردی که میبینی به گوشیه اضافه میشه که کاره شما رو آسون میکنه ونقل قول:
یا اشکالی از گوشی برطرف میشه. همشون توسط هکرها انجام میشه و خوده سایته موتو به هیچ وجه
پیشنهاده این تغییرات رو نمیده! پس تا زما نی که این هکرها رویه گوشیه شما کار کنند هر روز ممکنه یک
قابلیته نرم افزاریه تازه کشف کتتد. پس حدی نمیشه تعیین کرد!!
اما اینکه چطور میتونی اینکارو بکنی.بستگی به نیازت داره.مثلا اضافه کردنه زمانه فیلم برداری رو با یه تغییر
در سیم. یا تغییره فونت یا languege pack رو میتونی با لود کردنه فایلهایه مربوطه توسطه نرم افزاره RSD lite
رویه گوشیت انجام بدهی. و یا همه ی اینها رو توسط فلش کردنه گوشیت با یه مانستر پکه هک شده داشته
باشی.
Corvette جان ممنون که سوالامو بی جواب نمی ذاری.. تا اینجا تنها کسی بودی که به سوالام جواب دادی.. خب قبلا زیاد با گوشی حال نمی کردم تازه وارد دنیای گوشی شدم و دارم سعی می کنم اطلاعات جمع کنم قبل از اینکه دست به کار احمقانه ای بزنم. نمی دونم چرا نمی شه تو این سایت motox.info نام نویسی کرد... کد رجییستر رو وارد می کنم بازم نمی شناسه. معلوم نیست این سایت خوب چشه.... به هر حال..
خب همینطوری که نمی شه. تو آموزشش گفته شده بود که به فایل drm با پسوند sbf نیازه. من حالا موندم که چطوری این فایل رو بدست بیارم. اون لینکی که زحمت کشیدی دادی ... راستش من هیچی سر در نیاوردم.. نمی دونستم که کدوم فایل رو باید دانلود کنم.. گذشته از اینا برای دانلود فایل باید رجیستر کنی که متسفانه توضیح دادم که این سایت مشکل رجیستر کردن داره... عجب catch 22 ای شده ها...نقل قول:
اول بگو ببینم Motospeed رو گوشیت جواب داد؟؟:46:
راهی نیست که drm رو از گوشی خودم استخراج کنم ؟ و اگه لطف کنی بطور خلاصه بهم بگی که فایل های drm چه نوع فایل هایی هستن یه دنیا ممنون می شم.:11:
هیچی... فقط می خواستم بدونم که فعال کردن ring light & Club Lights چه مزیتی داره ؟ درست متوجه نشدم.نقل قول:
در مورده دو مورده آخر یه توضیح بده.
مثلا بعضی ها تو سایت motox.info گوشی هاشون رو از 34R به 38R ارتقا می دادن...نقل قول:
منظورت چیه؟؟!!
حالا مشکل اندر مشکل::41:
حالا یه مشکل دیگه واسم پیش اومده، اونم اینه که نمی دونم این flashbackup چه مرگشه.. دقیقا همون کارایی که میلاد جان گفته بودش رو انجام دادم ... گوشی بعد از بوت شدن شروع می کنه به backup گرفتن... بعدش وسط کار قفل می کنه و ............
لعنتی بدجوری داره رو اعصابم راه می ره. ورژنی که ازش استفاده می کنم 2.62 هستش.. با 2.5 هم امتحان کردم ، همون آش و همون کاسه.. کسی تا حالا به یه همچین مشکلی برخورده ؟ بدون بک آپ هم هیچ کاری نمی کنم..ممنون می شم اگه کمکم کنی...
عجب ب ب ب ب ا ا ا ا ا ا.:13: دیگه بک آپ گرفتن هم شده دردسر.
ویرایش: خوشبختانه مشکل رجیسترم تو سایت motox.info حل شد. الان دیگه می دونم که DRM ها چه نوع فایل هایی هستن. اما هنوز نمی دونم که چطور باید از گوشی dump کنم.
خاهش ميکنم دوسته عزيز.باعثه خوشحاليه.نقل قول:
Corvette جان ممنون که سوالامو بي جواب نمي ذاري
اول بگم کاره درستي ميکني که بدون اطلاعاته کافي دست به کاري نميزني.
اما اگر ميخاي از motox استفاده کني و با رجيستر مشکل داري از اين يوز استفاده کن عزيز
u: Corvette
pas: 12345
چرا دوسته عزيز راه برايه استخراجه drm هست. در ادامه توضيح ميدم برات. اما drm در واقع همون اشکاله
گرافيکيه سيستم عامله گوشيت هستند. مثل آيکون نمايانگر شارژ باطري.
خوب رفيق بزار اول بت بگم که ورژني که ازش استفاده ميکني قديمي شده. يه ورژن بهتر برات سراغ دارم:46:
کد:http://www.motorola-tools.com/download.php?get=fb3install
1.برو به این منو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.مدل گوشیت یادت نره:46:.از اینجا.
3.فرمت فایلترو بزار روی SHX-S-recordes.اینجا
4.خوب اینجا یه سری گزینه داری که میتونی ازرشون backup بگیری.برایه اینکه یه backup کامل داشته باشی
باید همشون رو تیک بزنی.اگر دقت کنی drm هم میتونی از همینجا استخراج کنی.یعنی فقط همون drm رو
تیک بزنی و backup بگیری.
5.در آخر هم رویه این کلیک مینی. توجه داشته باش که این پروسه بسته به شرایط و انتخابهات میتونه تا 50
دقیقه طول بکشه.پس عجله نکن.سیستم روتا پایانه کار رها کن تا به مشکل بر نخوری.موفق باشی.
یه مزرت خاهی.اگر نا مرتب وکامل نبود.بیشتر از این وقت نداشتم.sorry.
Corvette جان... واقعا که حرفه ای هستی.
پیچ قبلیمو ادیت کردم و خوشبختانه مشکلرجیسترم حل شد. واقعا آقایی Corvette جان.
واقعا که حرفه ای هستی. ازشون پرسیدم که چرا نمی تونم از گوشیم پشتیبان بگیرم، دقیقا همین جوابو بهم دادن.
اومدم اینجا که بهم بگین که ورژن جدیدشو از کجا می تونم پیدا کنم، دیدم که ناهار از قبل حاضره. (لعنتی خیلی دنبال این ورژن 3 گشتم)... دوست دارم اسم اصلیتو بدونم به هر حال اگه خوشت نمی یاد موردی نداره.
اگه یکم حرفه ای شدم کمک بمکی خواستی من نوکرتم. البته اگه قابل بدونی.
----------
راستش این سرعت موتورلا داره رو اعصابم راه می ره.. کلی پیج ذخیره کردم که باس بشینم بخونم. ولی هنوز درگیر این DRM هستم. بیشتر در مورد ویرایش DRM تونستم اطلاعات کسب کنم تا طریقه ی dump کردنش از گوشی.
راستی اگه تو سایت motox.info بهم برخوردی بدون که نام کاربریم We3I هستش. ? OK
منتظرم.... فعلا..:10:
اووه چه زود. اییییییییییییییول بابا.
ویرایش: تا 50 دقیقه ؟:18: جالبه.:20: ولی ارزششو داره.
راستی شماها دیگه کی هستین. واسه آدم کار انجام می دین آخرشم معذرت خواهی می کنین ؟
بابا دمت گرم. کارت درسته.:46:
قربانت عزیز.من مسعود هستم.کوچیک شما. شما لطف داری نسبت به من. من یه تازه کارم مثله خودت.نقل قول:
با این پشته کارت حتما حرفه ای میشی عزیز.
یه چیزی بت بگم Shadow of Destiny عزیز. زیاد رو سرعته گوشیت حساس نباش. توجه کن که هر کاری هم
بکنی نرم افزاریه و رویه فرایندی مثله سرعت تاثیره بسزایی نخواهد داشت.سعی کن با مسائله دیگش حال
کنی.مثله اضافه کردنه امکاناته نرم افزاری یا ظاهره جذابه گوشیت.و....
اسمت خاطرم میمونه.اما من متاسفانه وقته گشتو گزار در این سایتو ندارم.:41:به هر حال موفق باشی.
مرسی مسعود جان. الان به یه موضوع دیگه رسیدم. اونم اینه که هر چقدر اسکین های به کار برده شده پیچیده تر باشه، سرعت گوشی هم کند تر می شه. چه خوبه که از اسکینای نرمال استفاده کنیم.
دارم دق می کنم خب. همه از این motospeed استفاده کردن و شاد و شنگولن. می شه یه لطف دیگه بکنی بگی چطور اون فایل drm با پسوند sbf رو می تونم پیدا کنم ؟
و راستی این نرم افزاری که لینکشو گذاشتی فک نکنم به همین راحتی register key ش پیدا شه درسته ؟
راستش فعلا حوصله شو ندارم که دوباره برم تو سایت motox ، به خاطر همین گفتم حالا که بیداری شاید لطف کنی کمکم کنی. مققققسی:31:
وای مسعود جون. بالاخره سایته باز شد. یه سایت تصویری که یکی از بچه های motox داده بود. خیلی باحاله. کاملا تصویری آموزش می ده. با این dial up دهنم سرویس شد.
آخ ... آدرس یادم رفتکد:http://www.airblast.co.yu/motox/Guide%20how%20to%20SBF%20and%20Motospeed/SBF%20and%20Motospeed.htm
راستی مسعود جان... دیگه زحمتت نمی ندازم. فک کنم فهمیدم بایستی چیکار کنم. اگه به مشکلی برخوردم بهت می گم. ممنون. یدی... :46:
به خاطره تموم تشکرهات ممنون عزیز،لطف داری. دقیقن همینه اگر اسکین سبک باشه سرعتت بالاتره.و برایهنقل قول:
مرسی مسعود جان. الان به یه موضوع دیگه رسیدم. اونم اینه که هر چقدر اسکین های به کار برده شده پیچیده تر باشه، سرعت گوشی هم کند تر می شه. چه خوبه که از اسکینای نرمال استفاده کنیم.
شما که عاشق سرعت هستید.....
چرا باید پیدا بشه.اگر نیاز داشتی و نتونستی بگو برات پیدا کنم.نقل قول:
فک نکنم به همین راحتی register key ش پیدا شه درسته ؟
لینکو دیدم ممنون.فک کنم مشکلترو حل کردی. به هر حال اگر کمکی ساخته باشه ما در خدمتیم.
سلام.. نه هنوز راستش به یه مورد دیگه برخوردم. یکی از مدیراشون گفت که اونایی که از فریم ور non_RSA استفاده می کنن یادشون باشه که CG7 رو قبل از recompile کردن از DRM reflash پاک کنن. چون باعث ارور می شه. حالا نمی دونم منظورش چیه که می گه "کسایی که از فریم ور non_RSA استفاده می کن". منظورش اینه که باید RSA protection رو از گوشی حذف کنم ؟
اگه منظورش این باشه که نمی شه RSA بوت لودر های 0A.52 رو حذف کرد. نمی دونم باید چیکار کنم. فعلا ازشون پرسیدم تا ببینم چی میشه. راستی حذف کردن RSA مشکلی برای گوشی ایجاد نمی کنه ؟
مرسی...
موفق شدم. بالاخره همه چیزو خراب کردم. فقط می خواستم بدونم که راه برگشتی وجود داره یا نه تا یخورده آروم بگیرم. دیگه نه می تونم برم تو بوت لودر نه دیگه کاری می تونم بکنم. گوشی هم هی رستارت می شه.
wow!!! چیکار کردی؟؟ خوب یه توضیح بده ببینم چیکارا کردی؟؟ تا کجا پیش رفتی؟؟ کجا به مشکل خوردی و...نقل قول:
سلام
من به مشکل بزرگی برخوردم. وقتی می خواستم بp2k اسکین نصب کنم احتمالاً اشتباهاً بعضی فایلها را حذف کردم الان فرمت کلی گوشیم عوض شده برخی آیکونها رو نمی یاره . منو هم قاطی کرده. اگه کمکم کنید ممنون می شم.
سلام .خوش اومدی عزیز.نقل قول:
خب مدله گوشیتون لطفا؟؟!:46:
با سلام.
آقا من برنامه Skins Manager رو دانلود کردم ولی وقتی گوشیمو وصل می کنم گزینه ی instal فعال نمیشه باید چیکار کنم.
سلام دوسته عزیز . مشکله شما از نصبه درایوره اینجا رو مطالعه کن(پست20).اگر سوالی داشتی بازنقل قول:
درخدمتیم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149894&page=4
وای وای واااااااااااااااااااااای:1 9::42:
سلام
یکی جلو منو بگیره که دارم دیوونه میشم .:24::22:
حالم دیگه داره بد میشه !:2:
بابا تو سونی اریکسون یه فایل میریزی تو پوشه تم , بعد تم و عوض میکنی .
حالا ما میخوایم یه تم توی موتورولای L7 خودمون بریزیم , اومدیم اینجا , یکدفه شونصدتا برنامه معرفی میکنن که آخرشم بعضیا میگن : وای گوشیمون خراب شد !:37::sad: وای گوشیمون قاط زد !:9::eh:
آدم میترسه طرف برنامه ها بره .:4:
تازه من مدعی هستم که با خیلی از نرم افزارای کامپیتری میتونم بدون آموزش کار کنم ! :5:
گوشیمم قبلا با یه بار مطالعه فارسی کردم به چه راحتی !:31:
تو نصب برنامه و بازی که فایلا رو میریزم روی سونی اریکسون بعد با بلوتوث روی گوشیم . خودش اتوماتیک نصب میکنه . (الحمدالله ):)
ولی توی اسکین کم اوردم . میترسم .:weird:
وای وااااااااااااااااااااااای وای:grrr::41:
با اینکه دوستان توضیح زیاد دادن ولی ده تا برنامه گفتن که هر کدوم یه جوره !!!:22:
واااااااااااااااااااااای وای وای:question::exclamati
بازم سلام :46:
البته بعد چند روز اعصابم اومده سر جاش .:26:
بلاخره از اون سایتی که معرفی کرده بودید حدود سی تا تم زیبا گرفتم و چندتا شو با یکم ور رفتن نصب کردم .:33:
خیلی گوشیم (L7) زیبا شده و اصلا احساس میکنم یک گوشی جدید خریدم (البته با تم های iPhon ) :15:
ولی
بلاخره گوشی ما با نصب اسکین ویندوز ویستای کامل با دمو دسگاش , به هم خورده و یک سری منو ها از جمله فیلمبرداری و بلوتوث و ... را حذف کرده و باید به صورت غیر مستقیم با آنها کار کنم . متاسفانه:45:
با برنامه های بک آپ هم طبق آموزش عمل کردم ولی یک جای کار گوشی ارور میداد و متوقف میشد !:eh:
از نظر آموزش ها باید خیلی تشکر کنم از نویسندگانش چون کاریست بسیار مشکل ولی با این حال به صورت تصویری آماده کردند .:11:
در ضمن در آموزش ها کمبود هایی هم هست از جمله اینکه اسکین ها فقط در درایو c نصب میشود که به آن ذکر نشده بود و در برنامه روی a قرار دارد . باید با آن ور بروید تا یاد بگیرید.:5:
راستی راهی دارد تا روی مموری هم اسکین ها را بریزم .:23:
ما که عوض کردیم و خرابیش را هم تحمل میکنیم ولی خیلی با اسکین آی فون گوشیم زیبا شد.:40:
سلام دوسته عزیز در مورده راهی که اسکین رویه مموری باشه باید بگم.خیر !
اما برایه رفعه اون مشکلت..به دوتا فایله قبلیه mma_dcp و mma_ucp احتیاج داری..از دوستانی که L7 دارند
تقاضا کن تا رات بزارن.البته ممکنه مشکت با اینها حل بشه.
سلام.
شرمنده. من امروز با نرم افزار ski man رو گوشی اسکین v3x ریختم.
ولی اول تمهای گوشی رو پاک کردم.
حالا که روشن می کنم صفحه سیاهه و فقط یک کادر کوچک مربعی
هستش. دستم به دامنتون تو را به خدا زود جواب بدین. دارم از ترس سکته می کنم.
دوست عزيز مشكلي نيست شما بايد دوباره تم ها رو بريزي تو گوشي ولي خوب شما چرا تم ها رو پاك كردينقل قول:
ميخواستي skin بريزي به تم ها چيكار داشتي؟:18:
سلام.
من اسکینها رو ریختم ولی فعال نمی شد....
با پاک کردن اونها تونستم اسکینهای ریخته شده را فعال کنم..
و مشکل الانم اینه که من کل اسکینها رو بر اثر یک اشتباه
پاک کردم...منوها را همین طور پاک کردم و الان صفحه گوشی
کلا سیاه شده و هیچ چیز دیده نمی شه...
کمک...کمک...کمک...کمک...کمک...کم ...کمک...کمک...
سلام.
من اسکینها رو ریختم ولی فعال نمی شد....
با پاک کردن اونها تونستم اسکینهای ریخته شده را فعال کنم..
و مشکل الانم اینه که من کل اسکینها رو بر اثر یک اشتباه
پاک کردم...منوها را همین طور پاک کردم و الان صفحه گوشی
کلا سیاه شده و هیچ چیز دیده نمی شه...
کمک...کمک...کمک...کمک...کمک...کم ...کمک...کمک...
سلام.
من با همین نرم افزاری که تو پست 33و 34 آموزش دادی اسکین ریختم
عمل کرد و تا سه ساعت کار کرد ولی من خواستم یه اسکین دیگه روش بریزم
که (اشتباه بزرگی رو مرتکب شدم)کل اسکینهای موجود در گوشی رو و اسکین
علامتدار رو پاک کردم به علاوه منوها رو هم پاک و الان صفحه به کلی سیاه شده و
فقط عکس باتری در حال شارژ دیده می شه.چه کار کنم؟ خواهش می کنم زود جواب بدین!!!
کمکم کنید...کمک...کمک...کمک...کمک...ک ک...کمک...مک...کمک...کمک...
دوست عزيز شما يك اسكين درست رو گوشي نصب كن درست ميشه
سلام.
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
من گوشی موترولا رو دادم تعمیر فلش هم کردند ولی باز اصلا هیچ چیز دیده نمی شه.
جون هر کی دوست دارین بگین چه کار کنم...دارم سکته می کنم.
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
دوست عزيز شما مطمئني كه فلش كردنش؟ اگه فلش كنن هر كاريش باشه درست ميشه مگه اين كه lcd سوخته باشه
نه ال سي دي نسوخته. فقط شما احتياج به اين دارين كه گوشيتون رو با مونستري كه قبلا روي گوشيتون نصب بود فلش كنين وگرنه با فلش كردن توسط يك مونستر ديگه سخته مشكلتون حل بشه.. اگه مشخصات مونستر قبليتون رو ميدونيد بايد اون رو دانلود كنيد و خودتون اقدام به فلش بكنيد.
سلام.
آقا ممنون از اینکه جواب می دید من گوشی رو دادم به یک مرکز تخصصی
والحمدالله درست شد.
کوچیک همتون
k.1
سلام به همگی.
من گوشی رو گرفتم و حالا یک مشکل دیگه وجود داره و اون اینه که
صفحه کلید گوشی اصلا کار نمی کنه و فقط دکمه های 6 و soft left key
کار می کنه که اگر هم کار کنه گوشی به کلی قاتی می کنه.....
طرف تعمیرکار می گفت که چون باید با شبکه فلش می کردیم و سرور این منطقه
(سکونت من) خراب می باشد این مشکل پیش آمده است...در ضمن با یک فایلی به
اسم ORANGE فلش کردند..
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
دوست عزيز بهتره خودت دست به كار بشي و گوشي رو فلش كني حالا اگه گوشيت v3x هست گوشي رو خاموش كن و دكمه هاي #* رو نگاه دار و روشن كن ورژن بوت لودر رو بگو تا لينك مناسبش رو واسط بزاريم