ای بابا رو N-gage Qd اصلن نصب نمیشه!
:19:
Printable View
ای بابا رو N-gage Qd اصلن نصب نمیشه!
:19:
agha kheili toope man roo k800 emtehan kardam javab dad che jooi.
faghat sms haye tarafo kheili dir migire
vaghean damet gam az in lcheshmat khosham oomad
دوست عزیز ممنون (ایجاد کننده تاپیک)
من این برنامه را روی 5 تا گوشی نوکیا و سونی اریکسون امتحان کردم ولی متاسفانه از همشون اجازه می خواد.
اگه اجازه نمی خواست محشر بود.:13:
متاسفانه همه برنامه ها اجازه میگیرن...شاید در آینده همچین برنامه ای نوشته بشه...:20:نقل قول:
اقا یه سوال:فرض کنیم وارد گوشی طرف هم شدیم.ولی اگه طرف بفهمه که ما داریم گوشیشو هک می کنیم که فورا می ره و بلوتوثش رو خاموشی می کنه.
و سوال دومم اینه که نمی شه یه جوری صفحه نمایشه طرف رو روی موبایله خودت ببینی!
اگه حرفام مسخرست تو رو خدا نخندید.
چرا مسخره باشه؟
خوب اگه طرف اينقدر تيز باشه كه همون اول كدا نميزنه.
هنوز برنامه اي با اين قابليت فكر نكنم باشه.
سلام میشه راجع به نصب این برنامه هم یه توضیحی بدید آخه وقتی برنامه رو دانلود میکنم یه فایله زیپ می یاد که توش پر از فایلایه دیگست ولی install نداره
دوست عزیز وقتی که دانلود کردی داخل فولدر یک فایل با پسوند .jar میبینی که کافیه فقط اونو رو گوشی خودت کپی کنی مثلا رو کارت حافظه .بعد داخل گوشیت برو رو برنامه و خودش اتوماتیک وار اونو نصب میکنه و کار دیگه ای لازم نیست بکنی.مدل گوشیتو بگو تا کمکت کنیمنقل قول:
همه باهوش شدن :27:نقل قول:
تقاضايي كه ميكنه هم خيلي " ضايع " هستش :13:
معمولا مسیج ها بدلیل حجم بالا و تعداد زیاد دیرتر نمایش داده میشوند.جای نگرانی نیست .همینم قبوله:5:نقل قول:
دقیقا همینطوره. خود متالیکا جان (ایجاد کننده تاپیک) هم قبلا گفته بود که هک کردن اشتباه طرف مقابله و با خطای اونه که نفوذ انجام میشهنقل قول:
مطلب بعدی:
دقت کنید:اگر نام گوشی طرف مقابل در لیست دیوایس های شما باشد " برای دفعات بعد دیگه نیازی به اجازه نیست و با سلکت طرف مقابل میتوانید وارد گوشی قربانی شوید.:5:
متاسفانه برنامه bloover فقط رو بلوتوث های ورژن پایین کار میکنه و رو گوشی های جدید اصلا جواب نمیده...نقل قول:
چند تا نکته هست که باید بگم.... اول اینکه مطمئن باشید هیچ برنامه ای نیست که بتونه بدون اجازه کانکت بشه... چون اصلا طراحی بلوتوث های ورژن جدید طوریه که هر نوع اتصالی فقط با اجازه طرفین امکانپذیره... پس دنبال راهی باشید که طرف مقابل رو فریب بدید مثلا من اکه بخوام کسی رو هک کنم تو یه جمع .... اول اسم بلوتوثم رو میزارم عدد یک را وارد کنید.... بعد شروع به سرچ کردن میکنم و باقی ماجرا.... اکثرا جواب میده....و اگه گوشی کسی دستم باشه سریع گوشی خودم رو تو لیست اون auto میکنم و بازم باقی ماجرا .... در ضمن رو سری n شماره گیری جواب میده یعنی دقیقا اون چیزی که به نظر من بهترین امکانشه ....
روي 6630 و 6680 و ان 70 و ان 93 امتحان كردم تقريبا همه گزينه ها جواب داد.روي پي 990 فقط تماس.در ضمن يك نكته اي كه هست اينه كه چون خود برنامه جاوا نوشته شده بنابراين براي جاوا اصلش نوشته شده.ولي خوب روي سيمبين هم بسته به ساختارشون ورژنشون كم و بيش جواب ميده.مثل اين گوشيهائي كه تست كردم و سيمبين هم هستند ولي جواب داد.ولي در كل بايد گفت اين برنامه خيلي توپ نيست ولي از هيچي بهتره.يكي اينكه كمتر گوشيهائي هستند كه بلوتوثشون هميشه روشن بزارن و تازه اگر هم باشه اكثرا مخفي ميزارنش.بعدشم حتما بايد پس كد و اوكي هم داده بشه و اين فقط براي گول زدن اشنا امكان پذيره كه اينم يكجورائي بي ارزشه.ولي بهرحال از هيچي بهتره.از دوستمون كه اين برنامه مفيد رو معرفي كردن تشكر ميكنم.
سلام
با k750
w550i...w700.w800.wk810.k750. همه ی گزینه ها جواب داد
p990.n73.n70.n80.5300 اینا رو فقط میشد زنگ زد و گزینه اول که اطلاعاتی در مورد گوشی میده.
>>>--------------->اقا دست درد نکنه خیلی با این برنامه حال کردم دمت گرم .<----------------<<<
من روی 6600-n90-n71 و 6111 تست کردم.تمام و کمال جواب نداد.البته مشخصا 6111 بهتر بود.
رو این گوشیا کار میکنه خیلیم توپه
M600i
p990
w950
W810I
I-mate jamin
بر روی k750i چه جوری رمز میگذارند
ورودت را به p30world تبریک میگمنقل قول:
عزیزجان تاپیک رو اشتباه اومدی :46:
نقل قول:
پس I-mate هم بعله............:13: :46:
بابا با اين برنامه فقط ميتوني سوني اريكسون رو هك كني حالا با هر گوشي كه شد رو نوكيا فقط information و خاموش كردن گوشي جوهب ميده
رو نوكيا كه سيمبيانه سري 60 داشته باشه فقط اين دو گزينه كار ميكنه.نقل قول:
من خودم روي 6131 و 6270 و6280 امتحان كردم همه گزينه ها كار داد.
این برنامه تقریبا کار همون Transferموبایل رو انجام میده
شرمنده اشتباه شد؟:31:
من همه کار ها رو به درستی انجام دادم
فقط یه مشکل دارم
وقتی توی inquiry devices میرم از برنامه خارج میشه
گوشیم هم 3250 هست
عزیز تو که هیچ کاری انجام ندادی .... فکر کنم بلوتوثت رو روشن نمیکنی بعد وارد برنامه میشی... باید اول روشنش کنی بعد وارد برنامه بشی ...نقل قول:
salam,bebakhshid k english minevisam akhe sys farsio nadareh feelan.man roo sony ericsonw800 gozashtam am anemidoonam chetore nasb mishe va chetore estefadeh.lotfan hamasho benevisid va tozih bedid,ye donya mamnoooooooooon
روی 6630 جواب میده
manam alan mikham beigram tes mikonim mijavabim
نرم افزار خوبیه ولی بیشتر میشه رو رفیق رفقا انجام داد چون به قریبه ها که نمیشه گفت او کار ها رو انجام بدن.
البته اصل هم همینه
رو هر گوشی بلوتوس دار سونی اریکسون جواب میده .
با ن73 تونستم 3230 رو هك كنم ولي فقط تونستم به خودم زنگ بزنم
خيلي هم باحاله
با 3250 رو w810 , k750, nokia 6270 جواب داد.
گوشيم کا750 هست بعد دانلود برنامه و چند بار خارج کردن فايل از حالت فشرده پوشه ftp_bt_105 رو داخل پوشه otherريختم پوشه ها رو با فايل ها نشون ميده ولي کنار فايل ها يه لوزي آبي هست انگار فايل ها رو نميشناسه.چه جوري برنامه رو تو گوشيم نصب کنم؟
نقل قول:
كل فار Jar رو به همون صورت توي موبايل بريز و بعد اجرا كن. لازم نيست كه فايلها رو از حالت فشرده خارج كني.
آقا این برنامه خیلی توپه باهاش کلی حال کردیم ولی نمیشه gallery یه طرف رو دید :21: .میشه یه کاری کرد که بشه؟
یا یه برنامهیه دیگه هست که بشه باهاش همین کارو کرد ولی gallery رو هم نشون بده؟؟؟؟
آخه من یه چنین چیزی داشتم رو 6630 اما اسمشو یادم نمیاد! الان 3250 دارم ببینم کسی سراقی از این برنامه داره؟؟ کلی دعاش میکنیما :10: .
من دوباره تونستم با ن73 گوشي هاي سوني اريكسون زير رو هك كنم:(تمام موارد هم اجرا شد)
w900
k510
k750
به قول برو بچ چه فازي ميده
من مال همه دوستامو هك كردم(البته اونا پسرن ها)
خيلي باحاله
مثلا مي گي يه لحظه بزار گوشيامونو با هم پير كنيم
بعد ميري تو گوشي شو يه فازي مي گيري
دوستان به همه کس نگید که این برنامه لو نره
بذارید حالا حالاها با این برنامه حال کنیم
بچه ها خسته نباشید...نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این برنامه همچین یه کم هم تابلو میزنه
اگه طرف مقابلتون یه کم حالیش باشه را نمیده چون 2-3 بار هم میپرسه و ...
:46:
با دوتا از دوستام كه K510 و 6630دارند شير كردم ،بايد هفت خان رستمو رد كني!
هر دو گوشي، بايد طرف مقابل رو به عنوان ديوايس معرفي كنند تا بشه اين كارو كرد .
با اين حساب اين روش اصلا" نمي صرفه و بايستي كلي براش زحمت كشيد .
حالا دوستاني كه موفق شدند هك كنند لطفا" مراحل كارشون بگن شايد من اشتباه كردم
منتظرم...
مرسي...
نه عزیز دو سه بار نمیپرسه فقط واسه اولین بار باید pair بشه. و کانکت بشه سوال میکنه.
M_ETALLIC_A جان سلام ممنون از این برنامه
خیلی توپه من کلی حال کردم
گوشی خودم 3250 باهاش k750 . w900 . w550 رو هک کردم فقط میتونم بگم توووووووووووووووووووووووو ووپه