دوستان من الآن یه مدته که روی سلمونی هایی که قبلاً می رفتم وسواس شدم (البته الآن نزدیک 6 ماهه نمیرم) ولی همش پیش خودم میگم نکنه وسایلشون آلوده بود ، یا نکنه بچگی که سلمونی میرفتم فلان یا :دی .... چی کار باید بکنم از این وسواسی دربیام ؟
Printable View
دوستان من الآن یه مدته که روی سلمونی هایی که قبلاً می رفتم وسواس شدم (البته الآن نزدیک 6 ماهه نمیرم) ولی همش پیش خودم میگم نکنه وسایلشون آلوده بود ، یا نکنه بچگی که سلمونی میرفتم فلان یا :دی .... چی کار باید بکنم از این وسواسی دربیام ؟
با سلامنقل قول:
واسه اين مورد شما ميتونيد اولا به سلموني هاي خيلي مجهز و خوب بريد
و مورد دوم و مهمترين مورد هم اينكه زماني كه ميخوان كار كنن قشنگ به وسايلي كه ازش استفاده ميكنن ببينيد
و اگه باب ميلتون نبود بهشون تذكر بديد و بگيد عوض كنن يا تميزش كنن
بلاخره وظيفشون حفظ سلامتي مشتري هست
مجاني كه اصلاح نميكنن كه هر طور بخوان كارشون رو انجام بدن ...
موفق باشيد.
من شنيدم اين ويروس حتي با الكل هم از بين نميره آيا درسته؟نقل قول:
واسه اين مورد شما ميتونيد اولا به سلموني هاي خيلي مجهز و خوب بريد
و مورد دوم و مهمترين مورد هم اينكه زماني كه ميخوان كار كنن قشنگ به وسايلي كه ازش استفاده ميكنن ببينيد
و اگه باب ميلتون نبود بهشون تذكر بديد و بگيد عوض كنن يا تميزش كنن
بلاخره وظيفشون حفظ سلامتي مشتري هست
مجاني كه اصلاح نميكنن كه هر طور بخوان كارشون رو انجام بدن ...
ولی من خوندم که ویروس ایدز توی طبیعت ویروس ناپایداری هست!نقل قول:
اگه كسي تو خونش آنتي بادي بر عليه اچ آي وي باشه يعني حتما مبتلا شده؟
اشتباه ميكني توشون هست اين سايتو حتما ببين خيلي مفيده:نقل قول:
من شنیده بودم تو اینا نیست که...
نقل قول:
کد:www.iranhiv.com
در صورتی که طرفین خونریزی لثه نداشته باشن منتقل نمیشه !
در واقع از طریق بزاق مبتلا نمیشین .
درمان موفقیت آمیز ایدز در برلین
به گفته محققین، وجود این گیرنده برای آلوده شدن سلولهای CD4 سیستم ایمنی به ویروس اچ.آی.وی ضروری است. مطالعات نشان میدهد افرادی که این جهش ژنی را در سلولهای بدن خود دارند، کم و بیش در برابر ابتلا به ایدز مقاومند.
پزشکان آلمانی مردی مبتلا به سرطان خون و ویروس اچ.آی.وی را با سلولهای بنیادی ویژهای درمان کردند که به نظر میرسد نسبت به اچ.آی.وی مقاومند. پزشکان مدعی هستند که هیچ اثری از اچ.آی.وی در بدن او نیست!
بیماری ایدز چندین دهه میشود که انسان را گرفتار خود کرده است. تلاشهای فراوان اما بینتیجه برای درمان این بیماری، ایدز را به بنبستی در پزشکی تبدیل کرده؛ اما این هفته در برلین، داستان تازهای در جریان است که شاید امید تازهای برای درمان این بیماری ترسناک باشد.
به گزارش پاپساینس، پزشکان برلین مردی آلوده به ویروس اچ.آی.وی و مبتلا به سرطان خون را با پیوند سلولهای بنیادی درمان کردهاند. این یافته غیرمنتظره، درهای جدیدی را برای مطالعه بیشتر در درمان ایدز گشوده و البته خوشبینی فراوانی را به همراه آورده است.
این مرد که با عنوان بیمار برلین شناخته می شود، یک شهروند آمریکایی ساکن در برلین است که در سال 2007/ 1386 برای درمان سرطان خون، پیوند سلولهای بنیادی دریافت کرد. قبل از این پیوند، تحت شیمیدرمانی و پرتوافکنی، بسیاری از سلولهای سیستم ایمنی بدنش از بین رفته بود. همچنین برای این که بدنش سلولهای بنیادی پیوندی را پس نزند، به او داروهای سرکوب سیستم ایمنی هم داده شد.
اما این سلولهای بنیادی، تفاوتی عمده با سایر سلولهای بنیادی داشتند. یک جهش ژنی که تنها در یک درصد قفقازهای شمال و غرب اروپا دیده شده است، باعث میشود که سلولهای CD4 فاقد گیرنده CCR5 باشند. به گفته محققین، وجود این گیرنده برای آلوده شدن سلولهای CD4 سیستم ایمنی به ویروس اچ.آی.وی ضروری است. مطالعات نشان میدهد افرادی که این جهش ژنی را در سلولهای بدن خود دارند، کم و بیش در برابر ابتلا به ایدز مقاومند.
حالا این سلولهای بنیادی ضد اچ.آی.وی به بدن بیمار برلین راه یافته و در آنجا تکثیر شدهاند. در همان زمان پیوند، سلولهای CD4 میزبان که در شیمیدرمانی یا پرتوافکنی نابود نشده بودند، کاملا ناپدید شدند. بعد از گذشت 38 ماه، پزشکان نمیتوانستند اثری از آلودگی به اچ.آی.وی در بدن این فرد پیدا کنند. به عبارت دیگر، همه آزمایشها حاکی از آن بودند که او درمان شده است.
این فرد درمان شده و درمان او امید تازهای را به وجود آورده است. به علاوه به احتمال زیاد راههای تازهای را برای جلوگیری از گسترش ایدز در بدن مبتلایان به این بیماری به دنبال خواهد داشت. حالا میتوان گفت شاید در آینده نزدیک به کمک ژندرمانی یا پیوند سلولهای بنیادی بتوان ایدز را درمان کرد، مهمتر از همه این که بیماری ایدز دیگر لقب غیرقابل درمان را با خود نمیکشد.
منبع:
کد:http://www.asriran.com/fa/news/149331/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D8%A2%D9%85%DB%8C%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%84%DB%8C%D9%86
سلام چند روز پيش رفته بودم ارايشگاه وسيله هم برده بودم ولي يارو يادش رفت ماشني اصلاح منو بزنه به برق به ماله خودش پشت سرم رو زد ولي نه سوزش نه دردي هيچي ايجاد نشد و زخمي هم ايجاد نشد ايا ممكنه از ماشين اصلاح طرف بيماري منتقل بشه ؟ يا ممكنه زخمه كوچيكي باشه ولي من نفهميده باشم!خيلي حساس شدم
میگم این ویروس ایدز برای انتقال تا چند وقت فعاله؟
مثلا ماشین اصلاح موی سر در آرایشگاه
یکی ایدز داره و خراش پیدا میکنه یا زخم میشه و به ماشین منتقل میشه ویروس
تا چند ساعت این ویروس رو ماشین فعاله و قابل انتقال به نفر بعد؟
تو بدترين شرايط 20 دقيقه زنده ميمونه حالا اگه محيطش مرطوب باشه يه ذره خون هر چند خيلي ريز هم باشه عمرش خيلي بيشتر ميشهنقل قول:
میگم این ویروس ایدز برای انتقال تا چند وقت فعاله؟
مثلا ماشین اصلاح موی سر در آرایشگاه
یکی ایدز داره و خراش پیدا میکنه یا زخم میشه و به ماشین منتقل میشه ویروس
تا چند ساعت این ویروس رو ماشین فعاله و قابل انتقال به نفر بعد؟
یکی این سوال رو پرسیده بود. و دکتر هم این پاسخ رو بهش دادهنقل قول:
سوال:-موقعي كه داشت موهايش را كوتاه ميكرد ناگهان قيچي گوش دوستم را زخم كرد و باعث خونريزي گوش دوستم شد
مهم اینه که مشخش بشه اون قیچی چقدر احتمال آلودگی به ویروس ایدز داره... چون ممکنه همین اتفاق قبلا برای یک فرد آلوده به ویروس ایدز اتفاق افتاده باشه...
برای حدس زدن احتمال آلوده بودن قیچی باید دید فرد آرایشگر چقدر رعایت مسائل بهداشتی رو میکنه و چه افرادی به اون آرایشگاه مراجعه می کنند که چون من این اطلاعات رو ندارم...مجبورم بد ترین حالت ممکن رو تصورکنم و اینکه قیچی آلوده بوده..
-----
خوب شما که میگید 20 دقیقه بعد نابود میشه
خوب این قیچی برای یک فرد دیگر که ایدز داشت هپیش اومده و خون اومده حالا به این خورده
شاید یارو که ایدز داشته صبح گوشش خون اومده
و باید تا عصر ویروس نابود شده باشه که به نفر بعدی میخوره که
آخر چی شد؟
HIV یک ویروس از رده رترو ویروسها می باشد که دو نوع شناخته شده دارد . نوع 1 آن ابتدا شناخته شده و در مقایسه با نوع 2 شدت بیماری زایی بالایی دارد و بیماری با شدت بالایی ایجاد می کند . ولی نوع 2 آن قدرت انتقال و بیمار زایی زیادی ندارد و عمدتا در غرب آفریقا محدود می باشد .نقل قول:
تو ايران كدومشون بيشتر شايع هست؟نقل قول:
HIV یک ویروس از رده رترو ویروسها می باشد که دو نوع شناخته شده دارد . نوع 1 آن ابتدا شناخته شده و در مقایسه با نوع 2 شدت بیماری زایی بالایی دارد و بیماری با شدت بالایی ایجاد می کند . ولی نوع 2 آن قدرت انتقال و بیمار زایی زیادی ندارد و عمدتا در غرب آفریقا محدود می باشد .
نه فقط تو ایران بلکه بصورت کلی عامل ایجاد کننده ایدز عمدتا همان نوع 1 می باشدنقل قول:
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، امروز بيماري HIV و ايدز يكي از مشكلات و تهديد كنندههاي سلامت محسوب ميشود. روزانه 16 تا 20 هزار نفر به تعداد آلوده شدگان اضافه ميشود كه در نهايت بيش از 8 ميليون نفر نيز در جهان بر اثر اين بيماري جان خود را از دست ميدهند.
حال با توجه به نبود درمان و واكسن عليه اين بيماري تنها راه مقابله با آن پيشگيري است و بهترين راه پيشگيري از ايدز نيز ارائه آموزشهاي لازم در اين زمينه است.
اين آموزشها زماني موفق است كه بر اساس واقعيتهاي جامعه صورت پذيرد و بهترين راه رسيدن به اين واقعيتها تعيين سطح آگاهي گروههاي مختلف از جمله دندانپزشكان و ساير كادر تيمهاي بهداشتي و درماني را شامل ميشود.
روش مطالعاتي اين تحقيق پژوهشي كه به صورت توصيفي و مقطعي صورت پذيرفته است در برگيرنده جامعه آماري تمام دندانپزشكان داراي مطب استان لرستان بوده است.
در اين روش مطالعاتي پرسشنامههايي شامل اطلاعات دموگرافيك و سؤالات آگاهي و نگرش از دندانپزشكان صورت پذيرفته است.
در اين روش مطالعاتي 22،8 درصد افراد مورد مطالعه زن و 77،2 درصد مرد بودند و 36 درصد سن بالاتر از 35 سال و 65 درصد نيز پايينتر از 65 سال سن داشتند. اين مطالعه حاكي از آن است كه درصد قابل توجهاي از دندانپزشكان آگاهي و لازم درباره بيماري ايدز كه مرتبط با شغلشان است، ندارند.
يافتههاي اين مطالعه حاكي است كه 62،5 درصد دندانپزشكان مورد تحقيق قرار گرفته در اين پژوهش نيز آگاهي متوسطي در حوزه HIV و ايدز دارند و تنها 33،75 درصد آگاهي خوبي در اين زمينه داشتند.
بيشترين نمره كسب شده در اين روش تحقيقاتي مربوط به آگاهي دندانپزشكان از راههاي انتقال و پيشگيري بيماري ايدز بود و كمترين نمره كسب شده نيز مربوط به علائم و درمان بيماري ايدز است و در مجموع 94 درصد دندانپزشكان در اين پژوهش داراي نگرش مثبت بودند.
نتايج اين مطالعه نشان ميدهد ميزان آگاهي دندانپزشكان درباره بيماري ايدز در حد پايين است و با توجه به اينكه يكي از راههاي اصلي انتقال بيماري ايدز خون و ترشحات بيمار است ضرورت آموزشهاي مدرن و ضمن خدمت به كادر درماني بالاخص دندانپزشكان ضروري است.
به گزارش توانا، اين پژوهش توسط پريسا نامداري، عضو گروه پزشكي اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي لرستان صورت پذيرفته است.
بعد از ابتلا ویروس بصورت مخفی در بدن باقی مانده و طی سالیان (8 تا 10 سال ) این ویروس به سلولهای ایمنی خاصی در بدن حمله کرده و باعث ایجاد ضعف سیستم ایمنی در بدن شده لذا بدن بتدریج مستعد عفونتهای فرصت طلب شده و بتدریج این عفونتها و یا بدخیمی های خاص فرد را از پا در می آورند :41:نقل قول:
سلام
سه تا سوال داشتم.
1- شنیدم ویروس HIV می تونه حدود 20 دقیقه در محیط خارج از بدن زنده بمونه. درسته ؟
2- اینکه میگن در فضای خارج بدن می تونه توی یک لخته خون باشه؟! یعنی عمر این ویروس توی یک لخته خون هم همون 20 دقیقه است؟
3- یعنی اگه تیغ یا سرنگی که فردی اونو استفاده کرده(فرد مشکوک به ایدز) بعد از نیم ساعت استفاده بشه و بدن رو زخم کنه امکان انتقال HIV وجود نداره ؟!
خیلی ممنون
به هیچ عنوان اینطور نیستنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط x935 مشاهده تاپيک
خوب اينجوري كه افراد بيشتري آلوده ميشه
چه ربطی داره ؟ ایدز یک بیماری می باشد و هیچگاه یک بیمار را تحت پیگرد قانونی قرار نمی دهند.بیمار درمان و آموزش می خواهد.
ببين دوست عزيز ويروس ايدز هر لحظه در حال جهش ژنتيكيه اين چيزاي كه ميگن كليه شما اگه دست به رفتار پر خطري زدين ميتونين تست رايگان بدين تا خيالتون راحت بشهنقل قول:
1- شنیدم ویروس HIV می تونه حدود 20 دقیقه در محیط خارج از بدن زنده بمونه. درسته ؟
2- اینکه میگن در فضای خارج بدن می تونه توی یک لخته خون باشه؟! یعنی عمر این ویروس توی یک لخته خون هم همون 20 دقیقه است؟
3- یعنی اگه تیغ یا سرنگی که فردی اونو استفاده کرده(فرد مشکوک به ایدز) بعد از نیم ساعت استفاده بشه و بدن رو زخم کنه امکان انتقال HIV وجود نداره ؟!
اما يه سوال هم خودم داشتم:ميخواستم بدونم تو تهران كجا تست رايگان ايدز ميگيرن؟و آيا براي تست دادن اريه كارت ملي نيازه؟
آخه چه لزومی داره که با اسم مستعار این کار را بکنید . در ضمن از نظر مدارک پزشکی اینکه آزمایش به اسم دیگری باشد هیچ دلیلی برای بیمار بودن یا نبودن شما نخواهد بود فقط خیال خود شما راحت می شود .نقل قول:
منظور از نوتروفیل همان Ploly می باشد که 68 درصد استنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط x935 مشاهده تاپيک
خوب اين رنج نوتروفيل ميتونه نشانه نداشتن اچ آي وي باشه؟
خیر دوست دوست عزیز تشخیص داشتن یا نداشتن HIV بوسیله تستهای مخصوص خودش می باشد و این مساله فقط احتمال را در ذهن پزشک کمتر و یا بیشتر می کند
يه وسال تخصصي داشتم موقع آلوده شدن به ويروس اچ اي وي تعداد WBC زياد ميشه يا كم با توجه به اينكه 2 ماه از رفتار پر خطر گذشته باشه
ميدونم سوالم خيلي كليه اما ببخشين ديگه اگه راهنماييم كنين خيلي ممنون ميشم
اين نتيجه آزمايش خون منه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر علایم بالینی واضح و مشخصی ندارد و تشخیص آن با تایید آزمایش می باشدنقل قول:
میتونه زیاد بشه
میتونه هم بدون تغییر باقی بمونه
با سلام خدمت دوستان عزیز.شاید این خبر خوشحال کننده ای برای همه باشه.
من و یکی از همکلاسی هایم در رشته روانشناسی دانشگاه آزاد تبریز روشی برای درمان ایدز ارائه کرده ایم که در آن بدون دارویی خاص ، و با تکنیکهایی که از روانشناسی نشاءت میگیرید بدن را بر علیه بیماری تحریک میکنیم و بیماری ایدز را درمان میکنیم.الان هم در حال ترجمه مقاله به زبان انگلیسی برای سمینار بین المللی علوم پزشکی هستم.
انشالله بعد از ارائه ، اطلاعات تکمیلی داده خواهد شد.
ناظر این تحقیقات ما آقای دکتر چادرشبچی رئیس پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی هستند.
خیر نمیشه :41:نقل قول:
قابل اعتمادند مشکلی نباید باشه .نقل قول:
به نظر من شما داري عجله ميكني براي تست HIV و اينكه داري براي خودتون ترس و دلهره ايجاد مي كنيد ..
اگر يك بار رفتار پرخطر داشتيد اين احتمال رو بديد كه ايشاالله اتفاقي نيفتاده و اينكه ديگه تكرار نكنيد ..
به نظر من اول بريد به مركز مشاوره هاي ايدز و با يك مشاور صحبت كنين بعد تست بديد و روزهاي پراز استرسي كه منتظر ميمونين تا جواب بياد را طي كنيد ..
شما اینطور فکر می کنید ولی به این سادگی ها که شما می گید نیست :41:نقل قول:
وقتي كسي تست HIV مثبت باشه و مشخص بشه به ويروس ايدز آلوده است اين هم مشخص ميشه كه طرف از چه طريقي ويروس رو گرفته ؟
مثلاً دندان پزشكي يا آرايشگاه و اينا
ازمايشي واسه اين كار وجود نداره اما خود شخص ميتونه حدس بزنه چجوري آلوده شدهنقل قول:
وقتي كسي تست HIV مثبت باشه و مشخص بشه به ويروس ايدز آلوده است اين هم مشخص ميشه كه طرف از چه طريقي ويروس رو گرفته ؟
مثلاً دندان پزشكي يا آرايشگاه و اينا
خب عزیز من وسایل شخصی خودتو ببرنقل قول:
با سلام.من چندی پیش روی صورتم جوشی بود که بر اثر ضربه روی جوش خون اومده بود.احتمال میدهم که این جوش با یک خون آلوده به hiv برخورد کرده باشه.البته خون روی جوش تازه بود و هنوز لخته نشده بود.آیا امکان دارد که من آلوده به ویروس شده باشم؟ لطفا سریع جواب دهید چون واقعا نگرانم.
آقا یه سوال واسم پیش اومده ! مثلا توی آرایشگاه اگه از لوازم شخصی استفاده نکنیم، اگه مثلا نفر قبلی ایدز داشته باشه، با کشیدن شدن شونه به موها و پوست سر اون بنده خدا ویروس میتونه به نفر بعدی منتقل بشه !؟ مثلا از طریق همین کشیده شدن شانه به پوست سر نفر بعدی یا برخورد شانه با جوشی چیزی روی سر نفر بعدی !؟
دوستان من الان عضو سایت شدم تو رو خدا جواب منو بدین..من روز دوشنبه دندون عقلمو جراحی کردم و بخیه زد دکتر واسم ..دکتر واسم یه سری قرص تجویز کرد که بخورم دیروز یعنی روز 4 شنبه که تازه دو روز از دندون کشیدنم گذشته بود من ساعت 11 می خواستم قرصمو بخورم اما از شیر آب خوری عمومی آموزشگاه استفاده کردم..حالا سوالم این هستش که آیا امکانش هست که اگر کسی قبل از من که خدای نکرده مبتلا به ایذز بوده و دهانشو به شیر گذاشته و آب خورده و بعدش من از همون شیر مشترک استفاده کرده ام با توجه به اینکه من دندونمو کشیده بوده و بخیه داشته و زخم باز بوده آیا امکان انقال ایدز از این طریق امکان پذیره؟؟به خدا از دیروز تا حالا استرس دارم..جواب منو بدین لطفن
بهترین راه برای فهمیدن تست دادن در ازمایشگاه هست چون ایدز تا حدود 10 سال هیچ علامت خاصی ندارهنقل قول:
موفق باشین
مهرسا 1 یعنی امکان انتقال از این روش وجود داره؟؟؟
دوستان لطفن افراد متخصصی که آگاهی کافی دارند پاسخ پرسش ها را بدهند..خوب هر کسی می فهمه خودش که باید آزمایش بده تا قطعن مشخص شه اما هدف از این تاپیک و مطرح کردن سوال ها این هستش که افراد متخصص نظر بدهند که آیا واقعن انقال ایدز از روشی که کاربر ذکر کرده امکان پذیر هست یا نه؟؟با توجه به اینکه باید یکی دو ماهی از زمانی که شک کردیم صبر کنیم و بهد آزمایش بدیم..تو این مدت آدم کلی استرس داره..
خیر دوست عزیز احتمال این مورد تقریبا صفر می باشد . به هیچ عنوان استرس نداشته باشید .نقل قول:
جناب دکتر با توجه به اینکه ایشون دهنشون زخم بوده تو اون موقع امکان انتقال تا حدودی هست اما تنها اچ ای وی نیست هپاتیت آ. بی .سی . هم از این طریق منتقل میشن به نظر من بهتره ایشون ریسک نکن و یه تست بدن ضرر نداره که خدای نکرده اگه چیزی باشه خیلی زودتر میشه مهارش کردنقل قول:
خیر دوست عزیز احتمال این مورد تقریبا صفر می باشد . به هیچ عنوان استرس نداشته باشید .
در مورد تست مشکلی وجود ندارد و انجام تست مطمئن تر می باشد ولی سوال ایشون در مورد احتمال این مساله است که بنده عرض کردم احتمال نزدیک به صفر است و استرس نداشته باشند . در کار بالینی اگر کسی با این شرح حال مراجعه کند پیگیری خاصی انجام نمی شود و فقط اطمینان بخشی برای بیمار انجام می شود .نقل قول: