کسی نیست راهنمایی کنه؟نقل قول:
Printable View
مثل اینکه فقط من باید بیام اینجا و جوابگو باشم؛ پس بقیه کجان؟!نقل قول:
اما در مورد سوال شما:
جای خاصی نیست، فقط ظاهر مغازه و فروشنده موجه باشه. البته من مشتری فروشگاه دانش هستم: علاالدین، پلاک 23. این برای بدون گارانتی اصلیه. اگر با گارانتی اصلی (سیتادل) میخوای، فروشگاه اسماعیل هست، 2-3 تا مغازه جنب علاالدین و یادمه فروشگاه پرتو هم داشت، داخل علاالدین، آدرس دقیقشو باید بپرسی. البته در نظر داشته باش که حدود 100 هزار تومن اختلاف قیمت هست بین با گارانتی و بدون گارانتی. البته اگه پولشو داری با گارانتی بخر، ولی من خودم بدون گارانتی گرفتم. اون صد تومنو بذار جیبت هر وقت برای گوشی مشکلی پیش اومد که شامل گارانتی میشد، ببر نمایندگی و پول بده تا تعمیرش کنن (به جای اینکه اول پول بدی که معلوم نیست اصلا خراب بشه) البته به طرز استفاده و نگهداری از گوشی هم ربط داره. باید ببینی کلا از لوازمت چطور نگهداری میکنی.
بحث اصلی، رجیستر بودنه. موقع خرید قبل از اینکه باتری رو بذاری تو گوشی، پشت گوشی و همونجایی که باتری قرار میگیره، یه سری نوشته هست. اونی که مهمه، IMEI هستش. این شماره رو با شماره روی جعبه چک کن، باید صرفنظر از فاصله ها، ارقام دقیقا یکی باشن.البته شاید رقم آخر فرق کنه که مهم نیست. بعد که گوشی رو روشن کردی، باید زبان رو انتخاب کنی و بعد از تایید، 2-3 دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد. بعد که بالا اومد، این کد رو وارد کن: #06#* (از چپ به راست) که همون کد IMEI رو نشون میده که باید با روی جعبه چک کنی. خلاصه، اگه هر سه کد یکی بود، یعنی رجیستر اصلیه و مشکلی نداره.
در مورد کشور سازنده، بنابه گفته خود سونی اریکسون، چینی و فرانسوی هر دو معتبرن، ولی به هر حال همون پشت گوشی زیر باتری، کشور سازنده رو نوشته. دیگه اینکه لوازمش کامل باشن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه مطلب خاصی به نظرم نمیرسه. موفق باشی :20:
جناب metapex خیلی ممنون از مطالب مفیدتون
در مورد گارانتی سیتادل من شنیدم p990هایی که این گارانتی رو دارند یک bluetooth handsfree داخل باکسشون و باتریشون BST34 و 1150 میلی آمپره (در حالی که گارانتی های متفرقه BST33 هست و 950 میلی آمپرند که زودتر خالی میشن!)
آیا این قضیه صحت داره؟
سلام.
(p990)
1- آیا می شود با نصب برنامه فارسی حروف (پ ، گ ، ژ ، چ )را تایپ کرد؟
2- آیا برنامه ای برای ذخیره کردن sms بر روی مموری وجود دارد؟
3- برای ذخیره کردن تصویر در وب با فرمت jpg روی مموری باید چطور عمل کرد ؟
با تشکر فراوان
من از خود سونی اریکسون سوال کردم گفتن باتری اصلی BST-33 هستش.نقل قول:
وجود هدست بلوتوت ربطی به گارانتی نداره، اونی که من گرفتم داخل جعبه اش بود ولی فروشنده برداشته بود، منم نیازی بهش نداشتم. اگه باشه، روی جعبه عکسشو میندازه.
1- تا جایی که من میدونم، خیر.نقل قول:
2- شاید با این برنامه ها بشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- روی عکس مورد نظر، قلم رو به آرامی فشار بدین و نگه دارین تا یه منو ظاهر بشه. گزینه picture information رو انتخاب کنید و در منوی جدید، قسمت بالا رو که فلش داره کلیک کنید و گزینه save picture رو انتخاب کنید و...
[QUOTE=hasanfarzam;1025630]سلام.
(p990)
1- آیا می شود با نصب برنامه فارسی حروف (پ ، گ ، ژ ، چ )را تایپ کرد؟
2- آیا برنامه ای برای ذخیره کردن sms بر روی مموری وجود دارد؟
3- برای ذخیره کردن تصویر در وب با فرمت jpg روی مموری باید چطور عمل کرد ؟
با تشکر فراوان[/QUOTE
به این سایت سر بزن
سلام به دوستان عزيز در تاپيك Uiq اينو هم بگم كه 6708 نوكيا هم سيستم عامل Uiq سوني اريكسون سري P رو داره. اگه كسي اطلاعات داره بگه
دوست عزیز، این کلوپ صرفا متعلق به اسمارت فون های سونی اریکسون، به ویژه P990 و P910 هستش. بنابراین گوشیهای سایر برندها حتی اگر دارای UIQ باشند، اینجا جایی ندارن. در صورت تمایل به بحث کردن درمورد این سری از گوشیها (مثل نوکیا 6708) میتونید در کلوپ مربوطه، تاپیک ایجاد کنید.نقل قول:
با تشکر.
چرا دیگه کسی فعال نیست؟؟؟؟؟
لطف كنيد و قيمت گوشي هاي p900-p910-p990 رو بدين
:13:
ممنون
سلام دوستان
سوالی که داشتم آیا حتما قبل از انتقال فایل های MP3 باید Tag های اونها رو ویرایش کرد که بشه تو
قسمت Music گوشی P990 اونها رو دسته بندی کرد؟
هیچ راهی نداره که خودمون تو کامپیوتر فولدر درست کنیم و فایلهامونو مرتب بچینیم بعد که به گوشی
انتقال دادیم بصورت دسته بندی شده ببینیم؟
ممنون از راهنمایی دوستان
سلام
حتما شما هم رو گوشی P990 این تجربه رو دارید که وقتی به افرادی SMS میزنید اسامی و یا شماره های اونها وقتی دارید
SMS جدیدی میزنید همیشه در قسمت Select Contact موجود می مونه.
آیا راهی هست که بشه این اسامی رو پاک کرد؟
با تشکر
نقل قول:
P990
P910
P900
نو پیدا نمیشه. دست دومش ولی هست. قیمتشو ندارم.
شما وقتی میخوای فایل MP3 تو گوشیت بریزی، اگه میخوای توی گوشی اونا مرتب و با نام Artist و سایر مشخصات باشن، باید توی کامپیوتر مشخصات رو در قسمت مربوطه وارد کنید و بعد بریزی روی گوشی. چون توی گوشی نمیشه اونارو ادیت کرد. مثلا شما اگه چند آهنگ از یه Artist داشته باشی و اسم اون Artist در تمام آهنگها یکسان وارد شده باشه، خود گوشی همه رو تحت نام اون Artist توی یه فلدر قرار میده، البته توی Music Player، نه File Manager. دقیقا مثل ipod میمونه.نقل قول:
متاسفانه خیر.:13:نقل قول:
البته اگه Master Reset کنی، پاک میشن:27:
آخه این P990 گوش شیطون کر، مشکل و مسئله ای نداره که برای کسی سوال پیش بیاد.نقل قول:
و مطلب دیگه اینکه اکثر کسایی که این گوشیو میخرن، به واسطه تحقیقاتی که در موردش انجام دادن، به شناخت نسبتا کاملی رسیدن و کمتر به مشکل یا سوالی برمیخورن که نتونن حلش کنن:27:
می خواستم پیشنهاد بدم هر کدوم از دوستانی که P990 دارند لطف کنند
و طی چند خط بنویسند که با این گوشی علاوه بر امور عادی مثل زنگ زدن
و SMS دیگه چه کارهایی رو انجام میدند.
منظورم از این پیشنهاد اینه که معلوم بشه مایی که بین 500 تا 600 هزار تومان
پول دادیم این گوشی برامون چه کارارییی هایی داره.
من خودم اکثرا از تقویم این گوشی استفاده میکنم و تمام کارهامو بصورتreminder
تو تقویم گوشی ثبت میکنم.
همچنین از امکانات نگارش و ویرایش فایل های مجموعه Office مثل Work و Excel
استفاده میکنم.
همچنین از امکان دیدن PDF استفاده میکنم و تقریبا اطلاعاتمو (حتی متون فارسی)
بصورت pdf درمی آرم و با این گوشی مرور میکنم. همچنین کاتالوگهامو می بینم.
اصولا اهل game نیستم و تقریبا هیچ بازی رو گوشی ندارم و نمی ریزم.
با بعضی برنامه های کاربردی مثل HandyClock ساعت کشورهای مختلف رو
متوجه میشم که الان فلان طرف تجاری ساعتش چنده و کی باید باهاش تماس بگیرم.
با برنامه HandyExpense بعضی وقتها حساب و کتابهامو save میکنم که این کار بخصوص
تو مسافرت خیلی به درد میخوره.
خیلی دنبال برنامه مناسب قران گشتم اما حتی Pocket Quran UIQ درست نصب نشد
و متاسفانه نمی تونم یه وقتهایی قران بخونم.
با برنامه bestconverter خیلی وقتها واحدهایی رو که نیاز دارم تبدیل میکنم و خیلی به دردم میخوره.
یه وقتهایی موزیک گوش میدم و یه وقتهایی ویدئو نگاه میکنم که البته ویدئو خیلی کمتر از موزیکه . . .
از امکانات خود گوشی مثل business card scanner خیلی وقتها استفاده میکنم.
بعضی وقتها با گوشی عکاسی میکنم که اونم در نبود دوربین عکاسیمه و گرنه زیاد اعتقادی
به عکاسی و فیلمبرداری با موبایل ندارم.
از برنامه Note خیلی خیلی استفاده میبرم و اکثر یادداشتهامو تو کامپیوتر مینویسم و اونجا ذخیره میکنم.
خلاصه اگه شما هم بیایید و تجربیاتتونو به اشتراک بگذارید شاید از همدیگه خیلی چیزا یاد بگیریم.
الان یه مدتیه که Firm Ware جدید برای P990 بیرون اومده و من خودم هم حدود 4-5 روزه که آپدیت کردم. دلیل اینکه چرا زودتر خبرشو ندادم، این بود که میخواستم ببینم مشکل خاصی نداره و ارزش آپگرید رو داره یا نه.
حالا میخوام بگم که با این Firm Ware، گوشی P990 شما تبدیل به یکی از بهترین و سریعترین اسمارت فونهایی میشه که تا حالا تولید شده.
اصلاحات و پیشرفتهایی که صورت گرفته، به این ترتیبه:
1- در قسمت CPanel>Device یه آپشن اضافه شده به نام Transition که اگه off باشه انیمیشنهایی که موقع باز شدن منوها وجود داره رو غیر فعال میکنه. نتیجه؟ به طرز قابل توجهی سرعت باز شدن و عکس العمل اکثر منوها زیاد میشه.
2- برنامه ها حافظه کمتری اشغال میکنن که باعث میشه multi tasking به معنای واقعی انجام بشه و دیگه گوشی به خاطر آزاد کردن حافظه restart نمیشه.
3- موقع روشن شدن گوشی، یه بار نشون داده میشه که روند بالا اومدن رو نشون میده.
4- سرعت اجرای برنامه های تحت جاوا، به طور متوسط 3 برابر شده.
5- کیفیت عکسها بهتر شده و عکسهای واضحتر و شارپ تری میگیره.
خوب، فکر کنم این دلایل کافی باشن تا شاید شما رو هم تشویق کنه تا گوشیتونو آپدیت کنید. اگه راهنمایی خواستین، اینجا رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه سری موارد تغییر کرده، مثلا ورژن جدیدتر برنامه update service اومده و شکل ظاهری برنامه عوض شده. اگه ورژن قبلیو دارید، که وقتی بازش کنید، خودش آپدیت میشه و اگه ندارید، از همون لینک پست بالایی دانلود کنید. مطلب بعدی اینکه دیگه نباید نوع connector گوشیو انتخاب کنید، بلکه باید خود گوشیو انتخاب کنید. دیگه اینکه مورد 17 همون لینک بالا، دیگه اون شکلی نیست، فقط پیغام میده که آپدیت انجام شد. یه تغییر دیگه ای هم که کرده اینه که موقع آپدیت نیازی نیست سیمکارتو در بیارید.
در آخر هم تصویری از صفحه System Information گوشی خودم:
امیدوارم این مطالب مفید بوده باشه.
موفق باشید:20:
سلام metapex عزیز .
1_ می خوام بدونم چطوری میشه p990 رو به وسیله PAN به کامپیوتر وصل کرد که بشه از اینترنت روی کامپیوتر استفاده کرد. ( مشکل من اینه که connect میشه ولی صفحات رو باز نمیکنه )
2_ من تنظیمات لازم رو برای GPRS ایرانسل انجام دادم ولی باز connect نمیشه .
و 3_ اینکه در آپدیت جدید که شما انجام دادی مشکل اتو فوکوس در فاصله دور برطرف شده ؟
دستت درد نکنه ممنون .
سلام،نقل قول:
1- من خودم از این روش استفاده نکردم، چون از شبکه WiFi منزل برای اتصال به اینترنت استفاده میکنم. فقط اینجا دیدم که راجع بهش نوشته: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر از این هم چیزی نمیدونم. ولی فایروال کامپیوتر رو حواست باشه.
2- اگه مسیج Auto Setup که ایرانسل فرستاده رو نصب کرده باشی، نباید مشکلی باشه. ولی احتمال مشکل شبکه رو هم در نظر بگیر. اگه با یه گوشی دیگه هم امتحان کنی، بد نیست.
3- توجه نکردم. ولی اگه خیلی هم دور باشه، درست فوکوس نمیکنه، چون فاصله کانونی بینهایت رو ساپورت نمیکنه.
سلام.آقا این کیف قشنگو از کجا خریدی؟نقل قول:
علاالدین، طبقه زیر همکف...نقل قول:
سلام
ميخواستم بدونم آيا p990 با قيمت 510 تومن مي ارزه يا ارزون تره ؟
در ضمن قيمت و كارايي هاشو بگين
راستي اگه ميشه اين گوشي رو با p910 ، w950 و m600 از لحاظ كارايي مقايسه كنيد
ممنون
سلام يه سوال داشتم راسته كه P990 به 400 تومن رسيده ؟!؟؟؟!!!!!!!
من هم فهمیدمنقل قول:
راسته
تازشم 380 قیمت داشتم :18:
سلام
من گوشی p990 رو دو روز پیش 390 هم قیمت داشتم !
خیلی مشگو میزنه !
نظر شما چیه ؟
نو نه دست 2
سلام
من گوشی p990 رو دو روز پیش 390 هم قیمت داشتم !
خیلی مشگو میزنه !
نظر شما چیه ؟
نو نه دست 2
سلاممن هم 2 روز پیش قیمت کردم 380 می گفتن !خیلی عجیبه !یه خیلی مشکوک میزنهای قیمت نو هیس نه دست 2نقل قول:
من هم میخوام یکی بگیرم ولی تا فردا حتما میگیرم !
میشه کامل توضیح بدین تو علاعدین چه طور بریم تو اینترنت ؟
ممنون میشم
به وسیله wL
من امروز یه پی990 گرفتم !
سلام metapex عزيز .
من نرم افزار update service رو دانلود ونصب كردم تموم درايور هاي گوشي رو هم نصب كردم اما موقع اجراي نرم افزار اين error روميده :
Application error
Incompatible Maromedia Version
Required Verision available from
Application will terminate
البته Flash player هم نصب كردم روي 3 تا از سيستمها هم امتحان كردم ولي باز همون error و ميده !
اگه ممكنه راهنمائي كنيد .
راستي از نما يندگي سوني اريكسون سؤال كردم گفت update گارانتي رو باطل نميكنه ولي 50% احتمال داره در حين اين كار گوشي خاموش بشه نظرت چيه ؟
با اومدن SONY ERICSSON P1 دوره M600 P990 تموم شده.
برای اطلاعات بیشتر در مورد SONY ERICSSON P1 بیاین اینجا>>>
>>>
>>>
1- هنوز که نیومده. وقتی هم که بیاد، چرخه عمر طبیعی P990 تموم شده. و باید طی چند مرحله آپدیت به کارآیی و پختگی فعلی P990 برسه.نقل قول:
2- میشه بفرمایید دلیل اینکه P1 از P990 بهتره چیه؟ اگر دلیل شما دوربینه، خدمتتون باید عرض کنم که ضمن اینکه دوربین P990 جزو بهترین 2 مگاپیکسلی ها هست، افرادی که P990 میخرن، دوربین براشون الویت نیست و 2 مگاپیکسل کاملا کافیه. یعنی کسی نمیاد به خاطر دوربین، P990 رو با این قیمت مناسب رها کنه و بره P1 بخره.
3- کار کردن با P990 به مراتب راحتتر از P1 و M600 هست، چون به دلیل طراحی دو گوشی اخیر و نداشتن کلیدهای جهت دار، باید از قلم و jog dial و یا ترکیبی از این دو استفاده کرد ولی در P990 به دلیل اینکه گوشی به صورت convertable طراحی شده، میشه اکثر کارهای اصلی رو با در بسته و مثل گوشی های عادی انجام داد.
4- من شخصا هیچ پیشرفت و فرق اساسی در این مدل نسبت به P990 نمی بینم. حالا اگه شما با دیدن P1 به وجد اومدی و احساس کردی که گوشی آرزوهات رو پیداکردی، دلیل نمیشه همه چیز رو بهم بریزی و گوشی های دیگه رو زیر سوال ببری. برو بخر به سلامتی هم ازش استفاده کن.
5- برای اینکه بیشتر از بحث ادامه پیدا نکنه، از ذکر معایب P1 صرفنظر میکنم. البته اصلا نمیخوام بگم گوشی بدیه ولی فکر نکنید که دیگه دوره P990 تموم شده، خیر؛ تازه شروع شده.
6- در ضمن اینجا از اسمش معلومه متعلق به چه گوشیهاییه. اگه دوست داری میتونی یه کلوپ P1 درست کنی و اونجا راجع بهش بحث کنی.
بعد از نصب flash، برنامه رو دوباره نصب کن. یعنی: اول آپدیت سرویس رو uninstall کن. بعد restart کن. بعد فلش نصب کن. بعد restart کن. بعد آپدیت سرویس رو install کن. بعد دوباره restart کن.نقل قول:
اگه کار نکرد، نمیدونم دیگه.
وقتی آپدیت میکنی، گوشی خاموشه. نمیفهمم این چه حرفی بوده که زده. یا اشتباه کرده یا فکر کرده منظور شما back up هستش. به هر حال من هیچ مشکلی پیدا نکردم. اگر هم در هر مرحله آپدیت ناقص بمونه و گوشی بالا نیاد، از اول میشه شروع کرد. فقط مشکل اساسی وقتیه که فایل آپدیت ناقص دانلو بشه. اونوقت باید آپدیت سرویس رو از اول نصب کنی تا اون فایل ناقص که تو cache مونده پاک بشه. البته این مطلب به ورژن قبلی مربوط میشه که برام اتفاق افتاد. ورژن جدیدش بهتر شده و مشکلی نداره.
مبارکه!:20:نقل قول:
مرسی.خیلی گوشی توپیه.نقل قول:
خوشم میاد ازش
ور میرم بش اگه چیزی نفهمیدم شرمندتون میشم ! :11:
به امید دیدار !