سلام دوستان
مقاله ای در رابطه با raid موجود هست؟
منظورم مقاله جدیده هر چی دیدم قدیمی بوده
انواع و روش های Raid
(یدونه صفحه اول بود گفتم شاید روش های جدیدتری اومده باشه)
نحوه Raid کردن.
مرسی.
Printable View
سلام دوستان
مقاله ای در رابطه با raid موجود هست؟
منظورم مقاله جدیده هر چی دیدم قدیمی بوده
انواع و روش های Raid
(یدونه صفحه اول بود گفتم شاید روش های جدیدتری اومده باشه)
نحوه Raid کردن.
مرسی.
روش کماکان همونه و ساده تر نشده ..نقل قول:
من دو تا هارد 500 ساتا رید صفر بستم(قبلنا). حالا میخوام یه هارد دیگه اضافه کنم. همینجوری اضافه کنم یا دنگ و فنگ داره. یعنی به اون رید قبلی ها ارتباطی داره یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین
من الان میخام یه فلش raid بسازم... ویندوز خودم 7 هست و cd مادربورد درایور ویندوز 7 رو نداره واسه همین اجرا نمیشه
رو لپتاپ با ویندوز xp و vista تست کردم وقتی میزنم که بسازه ارور میده که cannot find the information یه همچین چیزایی
فلش رو هم فرمت کردم به fat32 و NTFS ولی بازم همون ارورو میده
حالا به نظرتون چی کار باید بکنم ؟
فلاپی درایوم ندارم
نمیشه مستقیم فایل رو از تو cd کپی کنم تو فلش مموری ؟
مشکل قبلی حل شد
حالا موقع اینستال load driver رو میزنم و آدرس فلش مموری رو بهش میدم بعد تو صفحه این میاد
intel ich10R/do/pch sata raid contoroler (c:iastor.inf) (x64)
ویندوزی که میخام نصب کنم هم 64 بیته ولی وقتی next میزنم این ارور رو میده :
to continue installation use the load driver option to install 32-bit and signed 64-bit drivers. installing an unsigned 64-bit device driver is not supported and might resalt in an unusable windows installation
لطفاً راهنمایی کنید
همچنان منتظر :19:نقل قول:
هیچ کس که کمک نکرد پس حداقل من به دوستان تجربه خودمو بگم که ویندوز 7 اصلاً درایور raid لازم نداره و من 2 ساعت سر کار بود :27:
خلاصه بلاخره raid شد دیگه!
اين مقاله بد نيست فقط براي بردهاي خاصيه ولي اصول كار يكيه
کد:http://www.daryacomputer.com/Doc/Mainboard/RAID%20.pdf
سلام
من 2 تا هارد 500 داشتم که رید 0 رو روشون پیاده کردم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5361994&postcount=150
حالا می خوام بدونم این AHCI چیه چون موقعی که می خواستم رید کنم این گزینه هم بود؟
ویندوز ویستا و 7 نیازی به درایور ندارن.فقط کافیه بعد از نصب Intel Rapid Storage رو نصب کنین.(بسته به بوردتون):10:نقل قول:
سلام
دوستان من یه مینبرد گیگا ep45-ud3r دارم و می خوام 2تا هارد 500 رو روش رید کنم
حالا رو مینبرد من 2 تا فیش ساتا برای گیگا رید و 6 تا فیش ساتا برای اینتل رید داره حالا سوال اینجاست که کدوم این دونوع رید بهتره graid یا intelraid البته برای رید 0 من حالت graid را با ویندوز 7 می خواستم امتحان کنم تا اونجای که ویندوز می خواد هارد رو بشناسه رفتم هارد رو بهش معرفی کردم و 931.5 گیگ شناخت حالا که می خواستم یه پارتیشن 50 گیگ برای ویندوز ایجاد کنم اونم ایجاد کرد ولی فرمتش نمی کرد به نظر شما اشکال از چی بوده؟
میشه یه آموزش برام بزارین؟
مرسی
من مي خوام روي مادر برد قديمي ga81915 گيگابايت ريد0 انجام بدم فقط مشكلم اينه كه نمي دونمفلاپي درايور ريد رو از كجا بيارم ممنون ميشم راهنمايي كنين
با سلام من 3 تا هارد 500 رو میخوام RAID5 ببندم ولی تو قسمت رید کردن(CTRL+I) که هاردها رو تعیین میکنیم ظرفیت کل رو 1 ترا میاره انگار که هارد سوم رو نمیشناسه! مشکل چیه دوستان؟
دو تا هارد SAMSUNG 1T HD103SJ با مادربرد ASUS M4A89TD/USB3 به صورت رید 0 بستم ویندوز هم نصب کردم بدون مشکل
ولی روی همون سیستم وقتی با سه هارد رید صفر می بندم
با ویندوز XP درایوها رو پارتیشن بندی میکنم و فایلهای نصبی برروی هاردها کپی میشن ولی سیستم بعد از اولین ریستارت ویندوز پیغام میده که با خطایی در قسمت BOOT مواجه شده و ادامه نصب ویندوز انجام نمیشه، چرا؟؟؟؟
با ویندوز7 32 بیتی هارد ها به صورت رید 0 سه تایی پارتیشن بندی میشه ولی زمان انتخاب پارتیشن فعال برای نصب اگه اشتباه نکنم ارور 0x810000534 یا یه همچین چیزی میده، با یه جمله که نمتونه از این پارتیشن برای نصب استفاده کرد در حالیکه برای بقیه پارتیشنها همین پیغام تکرار میشه، چرا؟؟؟؟
در ضمن چندین بار کابلها رو جابجا کردم و هارد ها سالم هستند بایوس مادربرد هم آخرین آپدیت رو داره و درایور رید هم همینطور
من فکر میکنم نمیشه سه تا هارد با این چیپ آنبرد SB850 به صورت رید صفر نصب کرده
جواب پست بالایی خودم رو میدم برای تجربه بقیه دوستان
نمی شه سه تا هارد با این چیپ آنبرد SB850 به صورت رید صفر نصب کرده
با دو هارد و چهار هارد تست شد بدون مشکل
من دوتا هارد 500 یکی Samsung F3 Spinpoint و دیگری Seagate 7200.12 رو با هم بصورت Raid0 وصل کردم . مراحل نصب ویندوز و پارتیشن بندی هم بدون مشکل هست اما نکته اینجاست که هیچ تغییر محسوسی در سرعت پی سی احساس نمیکنم .
بعد رید کردن باید کار خاصی انجام داد ؟
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
مادربرد هم Asus p7p55d هست .
سرعت انتقال باید 30 درصدی افزایش داشته باشه بدون نیاز به نصب هیچ نرم افزار یا سخت افزار جداگانه ای
نرم افزار Intel Rapid Storage Technology رو نصب کردم سرعت تا حدودی محسوس شد .نقل قول:
سوال : به هنگام رید کردن که با ترکیب ctrl+I انجام میشه نرم افزار Intel Matrix فعال میشه . چطوری میتونم از طریق Jmicron خود مادربرد ایسوس رید کنم ؟
با سلام اگر ممکنه اموزش انجام رید صفر در مادر بردازراک 770de3l رو بفرمایید
من دو تا هارد 500 سامسونگ دارم . میخوام رید کنم
ممون
دوستان یه سوال!
دو هارد 500 دارم که قبلا raid0 کرده بودمشون و بعد از خارج کردن ار raid هیچ داده یی روشون نریختم، حالا قصد فروششون رو دارم، آیا هیچ احتیاجی به wipe کردن فضای خالی وحود داره؟ محض احتیاط اگه فقط بکیشون رو wipe کنم کافیه، درسته؟
امروز رفته بودم بازار رضا و ایران دنبال یه کارت رید می گشتم فقط دو سه تا مغازه که توی کار سرور بودن ، داشتن و قیمت اونها هم بالا بود چون برای کارهای حرفه ای بودن کم ترین قیمت 150 هزار تومن بود. اگر کسی مغازه ای که رید به قیمت مناسب یعنی حول 40 تومن می فروشه می شناسه کمک کنه.
ضمنا آیا پرفرمنس و کارائی سیستم در رید صفر به اندازه ای ملموس ارتقاء پیدا می کنه تا بوردم رو عوض کنم؟
مثلا در بوت شدن ویندوز - نصب ویندوز و برنامه ها - لود شدن اونها - کپی و پیست درون هارد
دوستان يه سوال در مورد Raid0 دارم :
من دوتا هارد 500 رو با هم ريد کردم ولي الان ميخوام مادربردم رو عوض کنم ، آيا اين دو هارد در مادربرد جديد هم کار خواهد کرد ؟ منظورم اينه که اطلاعاتشون که پاک نخواهد شد ؟
براي آپديت کردن بايوس همين سوال نيز برام پيش اومد که آخرش بايوس رو آپديت کردم و هيچ اتفاقي براي اطلاعات موجود پيش نيومد.
فکر کنم با تعویض مین مجددا باید رید کنید هارد هارونقل قول:
و چون میخواین دوباره رید کنید پس باید مجددا پارتیشن بندی کنید پس قبلش باید از اطلاعاتتون backup بگیرید
اگه کنترلر مادربورد همون کنترلر بورد قبلیتون باشه میشه.نقل قول:
اگه مطمئن نیستین بهتره اول یه بک آپ وردارین بعدش امتحان کنین.شد که چه بهتر نشد هم لااقل اطلاعاتتون از دست نمیره.:46:
کنترلر که با Intel Matrix ريد کردم ، مادربرد من ايسوس هست که ميخوام سري جديد سوکت 1155 رو بگيرم يا برند ايسوس يا ازراک ، ايسوس که بگيرم مطمئنا همون کنترلر روش هست ولي ازراک رو نميدونم ، تو سايتش نگاه کردم که اونم اين کنترلر رو داره ، Jmicron اگه در مادربردهاي ازراک هم باشه فکر نکنم مشکلي پيش بياد .کسي اطلاعي در اين مورد نداره؟نقل قول:
البته آپديت بايوس فکر کنم شباهت زيادي با تغيير مادربرد داشته باشه ، وقتي بايوس آپديت ميشه تمام اطلاعات اون دوباره فلش ميشه در حاليکه من بايوس رو که آپديت کردم و دوباره حالت Raid رو انتخاب کردم به راحتي پارتيشن ها و ويندوز شناسايي شد . در ريد کردن فکر کنم اطلاعات مربوط به ريد روي هارد رايت ميشه و مادربرد از روي هارد تشخيص ميده که ريد هست يا نه ؟ چرا که وقتي از داخل بايوس تنظيمات روي IDE باشه هارد شناسايي نميشه .
منظورم ICHR8 یا ICHR9 بود.هر دوش هم اینتل هست ولی با هم متفاوتن.نقل قول:
مادربرد فعلي ICHR10 هست و مادربردهاي سري 1155 همين چيپ اينتل رو دارند .نقل قول:
پس نباید مشکلی داشته باشه.ولی اگه اطلاعاتتون مهمه بهتره اول بک آپ وردارین بعدا به بورد جدید وصلش کنین.نقل قول:
تو فروم های سخت افزار در این مورد بحث شده.خیلی ها با اتصال به همون چیپ مشکلی نداشتن ولی بعضیا هم هستن که حتی با چیپ یکسان رید رو نشناخته و اطلاعاتشون پریده.
برای اطمینان کامل این کار رو انجام بدید:نقل قول:
1. از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید (برای اطمینان!)
2. دو هارد دیگه با ظرفیت یکسان تهیه کنید (از دوستان بگیرید یا ...)
3. این دو هارد رو در مادربرد جدید، دقیقا با تنظیمات مادربرد فعلی RAID کنید (سایز Array ها و حتی پورت های SATA بهتره دقیقا یکی باشند، یعنی اگه الان دو هارد مثلا روی پورت های 3 و 4 هستند روی مادربرد بعدی هم روی همین دو پورت باشند.)
4. بعد از اینکه تنظیمات کاملا انجام شد و Array ها ایجاد شدند، تنظیمات Boot و ... رو هم درست کنید.
5. هاردهای خودتون رو جایگزین کنید و به پورت ها هم دقت کنید (هاردی که مثلا در 3 بوده به 3 بره و ...)
6. اگه همه مراحل درست انجام شده باشه هاردها بدون مشکل کار می کنند.
این روش بارها تست شده و کار می کنه، فقط لازمه کنترلر RAID هر دو مادربرد یکسان باشه و مرحله 3 هم خیلی مهمه (تنظیمات دقیقا یکسان)
راه ساده تر هم بکاپ گرفتن، تنظیم RAID ها و برگردوندن بکاپ هست.
سلام به همگی
در حال حاضر 4 هارد 1 ترا به صورت raid 0 بستم که به خاطر محدودیت حجم مجبورم به 4 هارد 2 ترا ارتقاء بدم
سوالم اینجاست که آیا raid 0 روی مادربورد من gigabyte EP45-UD3R جواب میده؟
چون در حال حاضر به خاطر محدودیت در ساپورت raid0 هاردهای رید شده قابلیت نصب ویندوز ندارند و از هارد دیگه ای برای ویندوز استفاده کردم
می خواستم بدونم کلاَ این کار شدنی هست تا اقدام به خرید هاردها کنم؟
مرسی:11:
چه محدودیتی داره برای نصب ویندوز؟نقل قول:
من ویندوزم رو روی Raid 0 نصب کردم و مشکلی نداره.
4 تا یه ترا رو میخایین بدین و به جاش 4 تا 2 ترا بخرین یا فقط میخایین 4 تا 2 ترا به سیستم اضافه کنین؟
Bootable>>>>> NO هستش و امکان نصب ویندوز نیستنقل قول:
البته در مواقعی که 2 هارد 1 ترا باشه مشکلی نیست و Bootable>>>>>Yes میشه و میشه روش ویندوز نصب کرد
مشکل من نصب ویندوز نیست چون یه هارد برای این کار هستش
مشکلم این بود که آیا چیپ جنوبی از این ظرفیت پشتیبانی می کنه؟ چون می دونم در این زمینه محدودیتهایی هست
من کلا می خوام 4 هارد 2 ترا جایگزین سیستم فعلی کنم:11:
سلام
لطفا بگید raid کردن سرعت کامپیوتر هم زیاد میکنه
مرسی
بله رید سخت افزاری به شرطی که مینتون ساپورت کنه هم سرعت لود ویندوز رو بالا میبره و هم سرعت کپی پیست رو بالا میبره تو سرعت لود نرم افزار ها و بازی هم تاثیر دارهنقل قول:
البته توجه به ابن نکته هم بد نیست که رید روی مادر برد واقعا رید سخت افزاری نیست رید سخت افزاری خودش باید پردازنده داشته باشه که کارتهای گرونی هستند پس رید مادربورد یه چیزی بین رید سخت افزاری واقعی و رید نرم افزاری محسوب میشه.نقل قول:
من که کارت رید زیر 150 هزار توی بازار ندیدم
سلام
آقا ممنون
خوب حالا چگونه این کار را کنم و به چه چیز هائی نیاز دارم لطف میکنید خیلی ساده بهم بگید
مطمئن نیستم ولی تا جایی که میدونم محدودیتی برای ظرفیت هارد درایو نیست و بوردتون پشتیبانی میکنه.(یا شاید هم هنوز درایوی در اون حجم وجود نداره.)نقل قول:
ولی مطمئنا با 8 ترا مشکلی پیش نمیاد چون بوردتون 8 تا پورت ساتا داره.
تنها محدودیتی که هست محدودیت 2 ترابایتی NTFS هست.
حداقل دو هارد هم ظرفیت و ترجیحا با مارک یکسان و ساپورت کردن مین بورد.نقل قول:
ببخشید یعنی حتما باید دو هار باشد چون یک هارد دارم و میخواهم سرعت کامپیوتر بالا تر بیاد و گفته بودن با raid کردن میشود حالا این raid کردن کارش این است که حتما باید دو هارد باشه ؟
ممنون
برای RAID کمترین تعداد هارد 2 تاست و تا 8 تا خودم تست کردم بقیشم مطمئنن اگه مادربورد پورت داشته باشه مشکلی پیش نمیارهنقل قول:
کار raid اینه که مثلا اگه بخایی یک مگ اطلاعات بریزی رو هارد نصفش میره رو یه هارد نصفش میره رو اون یکی.نقل قول:
وقتی که میخاد بخونه از هر دو هارد همزمان میخونه که این سرعت کل سیستم رو افزایش میده.یعنی اگه سرعت هر هارد رو 100 در نظر بگیریم سرعتی که با raid به دست میاد حدودا میشه 200.برای همین حداقل 2 هارد لازمه.(برای Raid0)