سيمکارتهاي ايرانسل در گرگان و گنبد کاووس از 22 بهمن
مدير فروش ايرانسل در گلستان از فعال شدن سيمکارتهاي ايرانسل در گرگان و گنبد کاووس از 22 بهمن ماه خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خزر، مهدي شفاف افزود: هم اکنون 28 سايت تقويت کننده تلفن همراه (BTS) در شهرهاي گرگان، گنبد کاووس و مسير جاده اصلي نصب شده است که همزمان با سالروز پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي آماده سرويسدهي به دارندگان سيمکارتهاي ايرانسل خواهد بود.
وي تصريح کرد: تاکنون 3 هزار نفر در استان گلستان براي دريافت سيمکارت ايرانسل نامنويسي کردهاند که از اين تعداد 60 نفر سيمکارت خود را تحويل گرفتهاند.
شفاف ادامه داد: واگذاري سيمکارتهاي ايرانسل امسال در شهرهاي گرگان، گنبد کاووس و از سال آينده در همه شهرهاي استان گلستان انجام خواهد گرفت.
گفتني است، در استان گلستان 201 هزار سيمکارت دولتي فعال است:rolleye:
وضعیت مناسب آنتن دهی در قم
دیروز که قم بودم، با توجه به اینکه به نقاط مختلفی از شهر رفتم، بنظرم آنتن دهی و کیفیت صدا در مجموع در حد خوبی قرار داشت.
فقط در برخی نقاط بلوار آیت ا.. صدوقی، آنتن دهی ضعف داشت.
راستی این رو هم بگم که من از ایرانسل علاوه بر تهران توی مشهد هم استفاده کردم و اونجا هم خیلی خوب بود و راضی بودم.
پیروز باشید ;)
آغاز فروش رسمی ایرانسل در قم و تکمیل پوشش شبکه در تهران
مدير روابط عمومي اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) گفت فروش سيم كارتهاي اين اپراتور از دیروز در شهر قم آغاز شد.
"عدنان مصلايي" در گفتگو با ايرنا افزود: اكنون شبكه ايرانسل ۸شهر تهران، كرج، ساري، اروميه، مشهد، تبريز، مراغه و قم را تحت پوشش قرار داده است.
وي در خصوص پوشش تلفن همراه ايرانسل در تهران گفت اكنون بيش از ۹۰ درصد شهر تهران تحت پوشش اين شبكه است.
وي تصريح كرد با دريافت ۱۵مجوز نصب آنتنهاي Btsاز شهرداري، تهران تحت پوشش كامل شبكه ايرانسل قرار خواهد گرفت.
وي ادامه داد اكنون اين اپراتور ۵۰۰هزار مشترك تلفن همراه دارد.
مديرعامل اپراتور دوم تلفن همراه روز گذشته از پيوستن پنج شهر شيراز، قم، كرمانشاه، اردبيل و مشكين شهر در هفته جاري به شبكه اين اپراتور خبر داده بود.
فروش سيمكارتهاي پيش پرداختي (اعتباري) ايرانسل از ۱۱بهمن ماه به قيمت ۲۹۰هزار ريال آغاز شده است.
پوشش شبکه بزودی در خرم آباد
امروز که روزنامه جام جم رو میخوندم چشمم به صفحه ای خورد که راجع به پوشش شبکه در لرستان (خرم آباد )توضیح داده بود بچه هایی که تو این استان و شهر هستند خبری از نصب دکل و شروع خدمات دارند ؟؟ لطفا اطلاع رسانی کنن
با تشکر