ساراجون سلام . هنوز n73 نگرفتی.؟ آخرین قیمت امروز 430 تومان. اگه خواستی بگیری موزیک ادیشن بگیر . راستی میگم یک تاپیک دیگه باز کن برای مقایسه موزیک دیشن با گوشی معمولی n73 . دیگه فکر کنم اونجا بتونی جنگ جهانی سوم راه بندازی. مرسی فرزاد
Printable View
ساراجون سلام . هنوز n73 نگرفتی.؟ آخرین قیمت امروز 430 تومان. اگه خواستی بگیری موزیک ادیشن بگیر . راستی میگم یک تاپیک دیگه باز کن برای مقایسه موزیک دیشن با گوشی معمولی n73 . دیگه فکر کنم اونجا بتونی جنگ جهانی سوم راه بندازی. مرسی فرزاد
ساراجون سلام . هنوز n73 نگرفتی.؟ آخرین قیمت امروز 430 تومان. اگه خواستی بگیری موزیک ادیشن بگیر . راستی میگم یک تاپیک دیگه باز کن برای مقایسه موزیک ادیشن با گوشی معمولی n73 . دیگه فکر کنم اونجا بتونی جنگ جهانی سوم راه بندازی. مرسی فرزاد
سارا جون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا فرزاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار پست میدادی کافی بود ...نقل قول:
شما ناراحتی ؟؟
انگار شما از دعوا خوشت مباد ؟
من با همه دوستم ... :)
لطفاً پستی که باعث کدورت بشه ندید
چون مجبور میشم جواب بدم
فری جون هوا منو داشته باش ... :)
خواهشا مارا بافری جون درگیر نکن . من مخلص فری جون هم هستم. فری جون من یه سوال دارم میشه بگی اسپیکر بالای گوشی ن73 از دوطرف اسپیکر صداداره یانه ؟ باگرفتن انگشت روی اونطرف اسپیکر میتونی امتحان کنی . گوشی من فقط سمت راست اسپیکر صداداره. مرسی فری جون
خواهش میکنم عزیزم لطف داری ما چاکرتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درمورد سوالت باید بگم اصلا اینجور نیس قبلا هم بچه ها اینو میگفتن ولی من امتحان کردم و انگشتمو رو هردو طرفش گذاشتم ولی صدا دارهنقل قول:
مطمئنی مال تو اونجوریه :blink: مال من اینجور نیس والا :blink:
مگه فری جون جونشو از سر راه گیر اورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تروخدا من جوونم 1000 تا آرزو دارم بیخیال ما شو :sad:
تازه میخوام دوماد بشم :blush:
نقل قول:
آفرین، حالا شدی پسر خوب ... :)
بعدشم سوال داری برو تو تاپیک بررسی تخصصی n73 ... :rolleye:
نقل قول:
باهات قهرم ... :evil:
مرام نداری ...
اوااااااااااا نههههههههه آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: