samsung جان اشکال از شبکه مخابرات ایرانه
اگه تعداد و پوشش دکلها بهتر بود اون وقت x830 هم گوشی خوبی میبود
توی اروپا یا امریکا اصلا مشکلی به اسم عدم انتن دهی وجود نداره
ولی تو ایران ما مجبوریم از یه سری امکانات گوشی بگذریم بخاطر انتن دهی بهتر
Printable View
samsung جان اشکال از شبکه مخابرات ایرانه
اگه تعداد و پوشش دکلها بهتر بود اون وقت x830 هم گوشی خوبی میبود
توی اروپا یا امریکا اصلا مشکلی به اسم عدم انتن دهی وجود نداره
ولی تو ایران ما مجبوریم از یه سری امکانات گوشی بگذریم بخاطر انتن دهی بهتر
خوب آره من هم همینو گفتم . اگه دکلها بیشتر بشه این گوشی هم خوب آنتن میده
آقا ما تو شهرستانیم .نماینده رسمی سامسونگ موبایل میگه x700 دارم اما بدون گارانتیه.میگه نمایندگیه تهران بدون کارت گارانتی وارد بازار میکنه .اما نمیدونم چرا این مدل رو کارت گارانتی ساپورت نمیکنه. میگه 220 تومن .بگیرم؟
اقا یه sony ericsson z550 بگیر با گارانتی سیتادل
وقتی خود نمایندگی میگه ضمانت نداره دیگه خودت تا تهشو بخون( احتمالا بخاطر همون مشکل عدم انتن دهی گارانتی نمیشه)
ولی z550 همه چیش از x700 سرتره
ممنون.
دیگر دوستان نمیخان نظر بدن؟!!!!!
من در شرف خرید هستم هر گونه اظهر نظری میتونه از هدر رفتن پولم جلوگیری کنه.
عزت مزید
در عالی بودن x700 شک نکن. از رقیب هاش خیلی بهتره.نقل قول:
خوب بدون گارانتی بگیر ولی اول برو خود شرکت پارس قائم و بپرس. شاید چیز دیگه ای بگن.
بعیده که برات مشکلی پیش بیاد ولی اگرم اومد برو همون خدمات پارس قائم. گوشیتو بیرون نبر.
اینم بگم که گوشی های سامسونگ کمترین میزان بازگشت به گارانتی رو دارن. یعنی احتمال خراب شدنش خیلی از سونی اریکسون و نوکیا پایینتره.
وقتی خودشون گارانتی نمیکنن حتما یه ایرادی داره
در ضمن اگه جزء samsung بازها هستی samsung گوشیهای خیلی بهتر از x700 هم داره تو همون حدود قیمت
فقط یه توصیه : روزه شک دار نگیر
220 تومن برای ماها پول کمی نیست و اگه بد دربیاد دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد
چیزی به اسم گارانتی تو ایران معنی نداره هزار جور بهانه میارن تا خودت پشیمون شی و بری
اولین کاری که میکنن وقتی رفتی گارانتی اینه که کل گوشیو بررسی میکنن و اگه یه خش کوچولو روش باشه بهت میگن این گوشی ضربه خورده و شامل گارانتی نمیشه حالا هرچیم بگی نخورده قبول نمیکنن
اگه انگلیسیت خوبه یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن و نظر کاربرهای خارجیو در مورد x700 یا هر گوشی دیگه بخون
علتش هم اینه که ما ایرانیها یه کم که چه عرض کنم خیلی متعصب و مغرور هستیم و تو انجمنهای ایرانی ملت بیشتر نظر شخصی خودشونو میگن تا واقعیت رو ( اصلا هم براشون مهم نیست که چه بلایی سر طرف مقابل بیاد با اون راهنمایی که کردن)
Ok. دوستان خیلی ممنون که وقت گذاشتین و راهنمایی کردین.
عزت مزید.
چرا اصلاً سراغ دی 600 نمی ری؟ گوشی به این ماهی.
اگه قیمت خاصی مد نظرته بگو تا گوشی های خوبی از سامسونگ معرفی کنم.
من مشکلی با گارانتی ندارم.مشکل من با رجیسترش که قانونیه یا دستی.!!!نقل قول:
شنیدم میگن که فقط سامسونگ های با گارانتی پارس قائم رجیسترش اصل و بقیه غیر قانونیه.
نمیخام بگیرم بعد ییهو مخابرات قطعش کنه.
اینجا تو شهرستان که میگن دیگه با گارانتی پارس قائم گیر نمیاد.اما زنگ زدم یکی از نمایندگی های تهران گفت هست.اگر دوستان به بازار علاالدین دسترسی دارن واسم یه آمار بگیرن که با گارانتی (رجیستر اصلی) گیر میاد ؟چنده؟ یا بدون همشون بدون گاراتی هستن؟
عزت مزید