به نظر من اين مدل سامسونگ بهترينه و منتخب pc user (رك ارتباط شماره 188 )
samsung spinpoint p120-250 GB -SATA 2 - 8M BUFFER
حتي از هارد گرون قيمت RAPTOR X شركت وسترن هم در بعضي جهات بهتره
Printable View
به نظر من اين مدل سامسونگ بهترينه و منتخب pc user (رك ارتباط شماره 188 )
samsung spinpoint p120-250 GB -SATA 2 - 8M BUFFER
حتي از هارد گرون قيمت RAPTOR X شركت وسترن هم در بعضي جهات بهتره
هارد ديسك بدون شك فقط مكستور. از نظر دوام و خركاري هيچ هاردي مكستور نميشه.
40 - 80 و حالا 250 ساتاي مكستور. اگر بحث ظرفيت نبود 10 سال ديگر هم هارد مكستورم را عوض نمي كردم و حالا هم كه عوض كردم بازهم مكستور گرفتم و كاملا راضيم.
بافر 16 مگ مكستور در خيلي از موارد به كمكم اومده و سرعتش هرچند از سامسونگ مقداري كمتره و هرچند سامسونگ هم هاردهاي خوبي زده اما نام و اعتبار مكستورو با توجه به تجربه شخصيم با هيچ برند ديگري عوض نمي كنم.
البته حتما ميدونيد كه شركت مكستو ر نوسط سيگيت خريداري شده
البته حتما ميدونيد كه شركت مكستو ر توسط سيگيت خريداري شده
یک ماکستور ساتا 300 بافر 16 گرفتم!
1- سرعتش که عالیه!
اینو از رو ی بالا اومدن ویندوز یا ... نمیگم.
بلکه با Sandra 2007 تست کردم و یک رکورد عالی گذاشت! (حاضرم از نظر سرعت با همه کسانی که غیر این هاردو دارن مقایسه کنم!)
2- من نمیدونم شما Maxtor رو از کجا می گیرید! اما Maxtor ای که من گرفتم 3 سال گارانتی داره!
3- خرید Maxtor توسط Seagate تاثیری رو گارانتی Maxtor نداره و مشکلی برای maxtor های موجود ایجاد نمیکنه!
4- تازه Maxtor من diamond 10 است که 1000 تا حرفوحدیث پشت سرشه!
( البته چند تا هارد دیگه هم دارم!)
برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه امکاناتشون رو با هم مقایسه کننقل قول:
نقل قول:
اوریج رید اسپید و رایت اسپید رو میگی ند بود؟ بالای 64 بود؟
از همه بهتر Western Digital هست
چون خودش مخترع هارد بوده....
کجا نوشته شده وسترن مخترع هارد بوده..:blink: خدایا توبه..:blink:نقل قول:
کجای کارید! من خودم از قدیم با تمام هاردها سر کردم.باید بگم هر هاردی دورهایی داره. یه زمانی دوره ی هاردهای Quantum بود. بعد آشغال شد و Maxtor جاشو گرفت. الا هم هارد Western از همه بهتره. که البته خیلی ها به حرف گوش میدن نه تجربه. در ضمن Samsung که اصلا به حساب نمی یاد