اخرش چی شد خوبه یا نه
منظور کیفیتشه
Printable View
اخرش چی شد خوبه یا نه
منظور کیفیتشه
آره كيفيتش خوبه مطمئن باش
آقا ده روز شد ولی این خط ما نیومد
پشتیبانیشم اصلا جواب نمیده
دیگه دارم قاطی می کنم
هنوز نیومده!
ای بابا!
با این شماره تماس بگیر و شماره پیگیری یا همون کد شناسه را بگو باید رسیدگی کنند :نقل قول:
البته 5 دقیقه ای باید منتظر باشی پشت خط .
09351300000
من از قزوين ريجستر كردم يه شماره رند پولشم فرداش ريختم كلا همه اينا 3 روز طول كشيد تا سيم كارت اومد واسه شمام احتمال 2 چيز هست يا كد پستي رو اشتباه دادي يا اينكه كد شناسه رو وگرنه اينقدر نبايد طول بكشه به اداره پست منطقه اي كه هستي هم سربزن شايد اومده باشه اقدام نكردن وگرنه از اون طرف خيلي دقيق عمل مي كنند
منم از قزوين با خط ثابت نميتونم يا امور مشتركينشو تماس بگيرم ولي ميگه شماره اشتباس ولي بقيه خطا رو ميگره اميدوارم زودتر نتيجه كار ايرانسل معلوم شه و به عاقبت تاليا مبدل نشه
منم امیدوارم مثل تالیا نشه!نقل قول:
مصطفی ناراحت
در ضمن بچه هايي كه از به بعد مي خوان ريجستر كنن حواسشون باشه كد شناسه 13 رقمه كه شمارتونم داخلشه مثلا واسه شماره 09353540551 كد شناسه اين شكلي ميشه 0920534055128 براي مثال اگه اشتبا وارد كنيد احتمال داره جام بانك ملت قبول كنه شماره رو و شما بايد بدويد دنبال 150 تومنتون تو ناكجا ...... وبعد اينكه كد پستي خيلي مهمه ميتونيد از قبض تلفنتون برداريد و شماره مدرك شناسايي مثل شماره شناسنامه يا هر چي ديگه بايد وجود خارجي داشته ياشه و از خودتون نديد حتما با مدركي كه بعدا ميديد به مامور پست مثل كپي شناسنامه بخونه باز اگه تو اين موارد سوالي هست من در خدمتم در ضمن سعي ميكنم اخبار مربوط به ايرانسل رو هم به روز تو اين تاپيك بزارم از خود خط تا منا طقي كه ميرن زير پوشش
موفق باشيد
سیم کارت من هنوز نیومده:sad: :angry: