اونی که تو آشپز خونه هست مطمئن نیستم ولی فکر کنم نوشیدنیی باشه که بعد از اینکه سمو گرفتی باید بریزی توش.....فکر کنم اینطوری بود.نقل قول:
Printable View
اونی که تو آشپز خونه هست مطمئن نیستم ولی فکر کنم نوشیدنیی باشه که بعد از اینکه سمو گرفتی باید بریزی توش.....فکر کنم اینطوری بود.نقل قول:
من یه مرد رو توی زیر زمین آزاد کردم اون مرد کی بود؟؟؟؟؟
من تا میخوام لی هانگ رو بکشم اون سریع من رو با شمشیر میکشه !!! چه طور باید اون رو بکشم؟؟؟؟
اون مرده که دقیقا یادم نمیاد ...ولی فکر نکنم چیز مهمی باشه...نقل قول:
فکر کنم بعد از اینکه اون نگهبان چاقه رو مسموم کردی لی هانگ میره تو یه ساختمون و طبقه دوم اون ساختمون تو
اتاق خودش بعد تو باید بهش فکر کنم با لباس اون نگهبان خاکستری ها نزدیک بشی و بری تو اطاقش و بی صرو صدا
بکشیش...فکر کنم تو اون اطاقه همش هی اونور و اینور هم میره...
خیلی سریع و مخفیانه باید بکشیش تا نگهبانای دیگه باخبر نشن و بعدشم باید بری تو یه قایق موتوری و از منطقه فرار کنی..........به نقشه خیلی توجه کن همه چیز رو نشون میده........
شما برای کشتن لی هانگ کدوم تفنگ رو پیشنهاد میکنید؟؟
من باید به لی هانگ چند تا تیر بزنم تا بمیره؟؟؟؟ من به اون دور و بر 20 تا تیر زدم هیچیش نشد!!!
هیتمنم شد بازی:5:
نقل قول:
من که میرفتم با خفه کن خفه اش می کردم......راحت و بی صر وصدا ....فقط باید مواظب باشی نگهبانای دیگه نبیننت....اولشم گفتم که باید با لباس اون نگهبان خاکستری ها بهش نزدیک بشی...
من که بهترین بازی هایی که تو عمرم بازی کردم همین سری بازی های هیتمن بود....خوب سلیقه ی هر کسی یه جوره دیگه.....نقل قول:
اره منم موافقم هیت من خیلی قشنگه
منم با شما موافقم من نسخه های دیگه این بازی (2و3) رو بازی کردم اما یکش از همه بهتره:31:
سلام توی مرحله Say hello to my little freind باید پی کارکنم؟؟؟؟ توضیح:توی مرحله قبل از این،یه ببر رو کشت و از توی یه تونل فرار کرد!!!