سلام
من دیروز یک بلوتوث خریدم برای گوشیم که Nokia N73 هستش، از اونجا که تا حالا با بلوتوث کار نکرده بودم، سوال زیادی از فروشنده نکردم، چون طبق معمول میخواستم خودم همه چی شو پیدا کنم !!!
اما دو سه نوع بلوتوث دیدم، که یکی شو که از همه جمع و جور تر بود خریدم، چون فروشنده گفت که این بلوتوث در ویندوز XP نیاز به نصب نداره !!!! و به خاطر اینکه در حمل
و نقل خراب نشه (چون بقیه آنتن داشتن) اینو گرفتم.
در کمال تعجب دیدم که کامپیوتر خودم اصلاً نشناختش، و با کامپیوتر محل کارم که شناخت، نیاز به سی دی نصب داشت !!!!
نرم افزار مربوطه رو نصب کردم و خوشبختانه اتصال برقرار شد. اما هنوز چند تا مشکل وجود داره ....
1- آیا همه بلوتوث ها سی دی دارند؟ چون من پک های دیگه رو نگاه نکردم، یعنی نیاز به نصب برنامه خودشون دارند؟؟؟؟ یا اینکه من خریدم اینطوریه ؟ (نرم افزارش مثل همون عکسهای
قبله که یک دکمه نارنجی رنگ وسطش داره)
2- با برنامه Pc Suit اصلاً گوشی مو نمیشناسه، ولی از طریق گزینه های خودش میتونم گوشی رو به کامپیوتر اتصال بدم و فایل رد و بدل کنم !!!
3- من میخوام تو گوشیم برنامه نصب کنم و اصلاً به همین خاطر بلوتوث خریدم که دیگه همش کابل دنبال خودم نکشم اگه با Pc Suit نتونم کار کنم، پس چطوری برنامه نصب کنم ؟
4- عکسی که محمد جان از نرم افزارش گذاشته بود، تقریباً همه گزینه هاش فعال و قابل دسترسی بود، اما من فقط 2-3 گزینه برام فعال هستش.
5- در کنترل پانل اصلاً چیزی به نام Bluetooth وجود نداره .... در حالیکه موبایل کانکت هست و حتی به اینترنت هم تونستم کانکت بشم، البته از خود گوشی چون خط ایرانسل دارم.
6- قبلاً که Pc Suit رو نصب میکردم، در Device Manager ، مودم خود گوشی Nokia N73 اضافه میشد به مودم هام و حتی عناوین Wireless و ... رو هم میدیدم، اما این باز چون بعد از نصب بلوتوث
Pc Suite رو نصب کردم، هیچی وجود نداشت و فقط در پورت ها توی 11 تا پورت بلوتوث نصب شده !!!!! که نمیدونم به چه دردی میخوره.
7- من تا فردا فرصت دارم که اگه مشکلی داره برم عوض کنماگه دوستان راهنمائی کنند ممنون میشم.
هدف من بیشتر نصب برنامه هست .... و چیکار باید بکنم؟
اگه بلوتوث مشکل داره لطفاً بگید تا دیر نشه برم پس بدم.
مرسی