حرف نداره عالیه . فقط مودم منو نمیشناسه
Printable View
حرف نداره عالیه . فقط مودم منو نمیشناسه
من که دیگه xp نصب نکرم الان هم فقط ویسستا دارم که عالیه
سلامنقل قول:
درسته دوست عزیز ولی بازم به طور کامل ساپورت نمی کنه یعنی به عنوان مثال ایمیج درایو در ویتا مربوط به برنامه نرو غیر فعال شده و وجود نداره البته من تونستم یه فکری بحالش بکنم . یعنی اومدم برنامه daemon ورژن 4.08 رو نصب کردم تا ایمیج هام رو باز کنه.
نظر شما چیه ؟؟؟؟:blink: :cool: :)
سلام دوستان من در حال حاضر به راحتی دارم از ویستا استفاده میکنم و خیلی ام راضی هستم.
اینجور که فهمیدم دوستان دلیل نارضایتیشون از این ویندوز به خاطر ناسازگاریشه و من این مشکل با نسب جدید ترین ورژن برنامه هایی که مورد نیازم بود تقریبا حل کردم و برای حل کامل این مشکل باید یه مقدار صبر کرد.
ضمنآ من از این ویندوز خیلی خوشم امد اگه چند تا دلیلشم بگم
1-directx 10 موجود که به دلیل فناوری جدیدش گرافیک عالی برای سیستم محیا میکنه و اونم در کمترین زمان
2-افزایش سرعت اجرای دستورات در صورت دارا بودن سیستم قوی
3-اضافه شدن امکانات جدید این ویندوز
این عواملی که مطرح کردم از نقاط قوت این سیستم عامل که تو همون نگاه اول خودشو نمایان مکنه
و شخصا از حالت AERO این ویندوز خیلی خشم امد.
سلام
من یه هفته ویستا رو داشتم و همه ی قطعاتم رو جز بلوتوث شناخت
ولی ازش خوشم نیومد . بنظرم ویستا فقط خوشگله و هیچ مزیت دیگه یی هم نداره
با اینکه سیستم خوب بود بازم بعضی وقتا هنگ می کرد
فلن بی خیالش شدم تا یه مدت بگزره و امتحان خودش رو پس بده
برای تنوع ویندوز بدی نیست
پولی فقط در همین حد
الکی 10 گیگ فضا پر میکنه چیز جالبی هم نداره . حتی بازیاش هم بر خلاف Xp ازشون خسته میشی به غیر از ورق بازیش البته
من مشخصات سيستم ام:سي پي يو:3000 فول رم:1 گيگ مادربورد:اسوز p4p800se گرافيك:رادئون 9600 256MG
HDD:160GIG MONITOR:LG F700P
هيچ مشكلي هم ندارم/ويستا اكتيو شده هم دارم.ولي احساس خفقان ميكنم توش.تو اكس پي راحت ترم/نسبت به اكس پي هم سرعتش كمتره(البته در سيس:46: :41: تم من)
سیستم واقعی مورد نیاز برای ویستا چیه؟
Amd 2400 و Ram 256 کافیه؟
حداقل رم 512نقل قول:
ویستا ویندوز جالبی است اما برای سیستمهای قبل از انتشار آن قدری مشکل ساز است . مثلا درایور opengl را نصب نمی کند و نیاز دارید کلیه درایورهای سازگار با آن را دانلود کنید . ضمنا در نصب برخی برنامه های XP هم مشکل پیدا کردم .
كمي در مورد محيط ايرو ويستا توضيح بديد .
ممنون