bebakhshid yek soul digar
z-cyber behtare ya sony
Printable View
bebakhshid yek soul digar
z-cyber behtare ya sony
نه زی سایبر مال هنگ کنگ هست و مثل چین هم نیروی کار نریخته.نقل قول:
ایییییین رو هم بگو اگه باتری لیتیو می خراب شد ادم باید کل پول mp3 player رو دوباره بده تا درست شهنقل قول:
دوست من شما كاملا در اشتباه هستيد اگر پلير شما مشكل باطري داشته باشه و ساخت يه كشور خوب باشه مثلنقل قول:
سامسونگ براي كشور كره شما بامراجعه كردن به نمايندگي اين دستگاه و پرداخت حداكثر 7000 تومان باطريه دستگاه
رو براتون عوض ميكنن در ضمن قيمت اين باطري ها حدود 5000 تومان هست
.موفق باشيد.
یه رم 1گیگ برا گوشیت بگیرنقل قول:
چون وقتی میری بیرون 2 تا چیز با خودت نبری. هم گوشی . هم MP3
ببخشید ولینقل قول:
1 بسیاری از مدل ها قابلیت تعویض ندارن (که انهایی هم که دارند یه نوع مزیت حساب میشه و این موضوع رو 1000 جای کارتون player و تو سایتشون مینویسن و هیاهو داره .باطری 5000 تومنی به پای باتری خود دستگاه 100% نمیرسه.(لیتیومی 5000 تومن؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!)
2اگه samsung اینطور هم که میگی باشه و اینقدر ارزون باشه!!!وبرات عوضش کنن در بسیاری از مدل های دیگر جز samsungاینجور نیست
دوست عزیز خوبی؟نقل قول:
ضمن تبریک به شما به خاطر عضویت در انجمن ....
باید بگم که مدل تا مدل داریم برای مقایسه ! ببینید بستگی داره شما چه فاکتور هایی مد نظرتون باشه مثلا به نظر من Zoltrix Z-Cyber بیشتر از سونی ارزش خرید داره چراکه قیمتی که داره بسیار پایین تر هست و امکانات بیشتری دارد اما مشکل اینجاست که از کیفیتی کمی پایین تر هست ! ( کمی ) حالا شما باید سبک سنگین کنید چه فاکتوری مد نظرتون هست و در کل مدل تا مدل فرق داره ...
موفق باشید
:10:
من هم با نظر شما موافقم . البته اگه گوشی شما به درد این کار بخوره به نظر من اگه شما گوشی از سری های Music Edition نوکیا و یا سری WalkMan سونی اریکسون دارید حتما همچین کاری را بکنید...نقل قول:
موفق باشید
AMD:31:
دوست عزیز اصلا همچین چیزی نیست ! چراکه مثلا حداکثر قیمتی که خوب باشه 20 تومن هست !نقل قول:
2- از نظر شما بخواین حساب کنید باطری های لیتیوم به صرفه تر هستند همان طوری که دوست عزیزمون گفتند + شارژ بیشتر و کیفیت بالاتر !
قربانت:46:
creative zen nuno plas کیفیت صداش چه طوره
تو این رنج از این بهتر هست؟