آقا شرمنده ديگه من منظورم دعوا كه نبود
ولي گفتم قيافش يه كمي بي ريخت بوده
اما اين يه كمي منو به فكر هاي بدتر از شوخي انداخت:
نقل قول:
(خدا به کی شانس میده .. ای خدا !!!! )
نقل قول:
به ريختش چيكار دارين آخه؟
تازه اشكالات ظاهري بيل گيتس در ورژن هاي بعديش برطرف شده تازگيها ظاهر زيباتري پيدا كرده
بنده خدا خيلي داره كار ميكنه رو قيافش. ميگم چرا ويندوزش يه كمي دره پيته برانكه برنامه نويسا دارن رو قيافش كار ميكنن. آخرش مثل مايكل جكسون ميشه
نقل قول:
من خودم هم از بعضي محصولات مايكروسافت (البته خيلي كم. يعني تقريبا مي شه گفت فقط ويندوز) استفاده مي كنم اما هيچ كس نمي تونه منكر ضعف هاي فراوان اونها بشه. در ضمن اينقدر كه اين تاپيك و عكس به شما برخورده فكر نكنم به خود بيل گيتس (البته اگه اينها رو مي ديد) بر مي خورد!!!!!
خوب اينو همه ميدونن كه مايكروسافت ويندوزش خيلي مشكل داره ولي اگه انصاف بديم ميبينيم كه مايكروسافت باگهاش براي استفاده ي زياد ازش فاش ميشه
همون طور كه حفره هاي امنيتي كشف شده در فايرفاكس در ماه دوم آمدن ورژن 1 اين برنام بيشتر از آي اي بود
راستي شما از آفيس استفاده نميكني؟
آيا شما بهتر از آفيس برنامه اي در اين جهت ديدي؟
نقل قول:
سينا جان حالا مگه سرويس پكهايي كه مي ده چه تحفه اي هست؟
من از بابت كامل كنندگي محض نميگم اما اعتقاد دارم كه باز خوبه كه آپديتهاشون رو جمع كردند
سرويس پك دو مشكلاتي هم با خودش داشته باشه اما واقعا امنيت گذشته رو بيشتر ميكنه
يه مطلب خوندم كه به شكل كتاب e-book در اومده بود با عنوان اينكه سرويس پك دو ويندوز را صد برابر امن تر ميكند
برام مهم نبود كه راست ميگن يا نه بلكه برام مهم بود كه نويسندش با مايكروسافت ارتباط نداشته باشه
مايكروسافت n تا پچ هم بده كه بد نيست كه. بالاخره داره پچ ميده. پچ دادن كه ننگ نيست
نقل قول:
در مورد اينكه مي گي ويندوزت حتي يك پيغام خطا هم نداده بايد بگم كه حتما بيلي جون 2 نوع ويندوز داده بيرون. يكي براي طرفداراش مثل شما و يكي براي ما كه مخالفش هستيم و نوع دوم رو طوري ساخته اند كه ارور بده!!!
آخه من هميشه تا يه ارور ميبينم ميرم تو سايت مايكروسافت چك ميكنمش و ميبينم مشكل از كجاشه و چجوري حلش كنم
برا اين ميدونم كه دو ماهي هست كه به مشكل نخوردم :mrgreen: :mrgreen:
نقل قول:
در ضمن مگه نعوذبالله بيلي جون خداست كه اگه يك سال كارشو عقب بندازه دنيا به آخر برسه!!!
منظورم اينه كه اين شركتهاي بزرگ آمريكايي سفارش ها ي خاصي رو به مايكروسافت ميدن كه اول كار اونا عقب مي افته
نيومدن direct x بعدي ميتونه ضدحال شديدي به برنامه هاي بلند مدت nvidia بزنه
بي خيال ماجرا. اين جور كه معلومه سو تفاهم شده
من كه دارم linspire رو دانلود ميكنم تا ببينم چي ميشه