سلام
يه سري به زير بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونكه دنبالش هستي را ارايه مي دهد
Printable View
سلام
يه سري به زير بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونكه دنبالش هستي را ارايه مي دهد
سلام
اولن غیر فعال کردن کالر آیدی فقط برای افراد نظامی و اطلاعاتی مقدور هست.من خودم دایی ام شمارش نمی افته ب اینکه تو تهرانه
دوما یکی از هم دانشگاهی هام از هشتگرد بهم با موبایلش زنگ زد این شماره افتاد02123830 ولی وقتی اومد کرج و رفت تهران هر کاری کرد این کد کار نکرد و شمارش افتاد.
کد هم اینه 0213830 بهد شماره موبایل.
من فردا میرم دنبالش
ولی بازم بعید میدونم بشه
حتی اگه شدنی هم باشه برای همه امکان پذیر نیست
به نام خدای مهربون.
دوستانی که خیلی از دیدن شماره های عجیب و غریب در شگفتن و تو کف این هستن که شماره های مذکور چی ان اینجا رو بخونن:
1 - سه مرکز سرویس اس ام اس در ایران وجود داره که به ترتیب شروع فعالیت کد اس ام اس های اونا از 1 و 2 و 3 شروع میشه. به طور مثال صدا و سیما از پیش شماره های 3 برای برنامه هاش استفاده میکنه. مثلا 30000881 که مربوط به برنامه ورزشی شبکه جوان رادیو هست.
بر عکس این مطلب هم وجود داره. به طور مثال شما عضو سایتی همانند کلوب.کام هستین و اگر عضو کاربران ویژه باشید می توانید ماهی 40 اس ام اس رایگان بفرستید.
سایت کلوب با توافقی که بین خودش و یکی از اون 3 تا شرکت اس ام اس داره به شما سرویس میده و شما وقتی از طریق اینترنت اس ام اس میزنید شماره مخصوص میفته.
2 - بعضی از مراکز دولتی شماره های اختصاصی دارن. در نقاطی از تهران و حتی شهرستانها این شماره ها 3 یا 4 رقمی می باشند که وقتی شخصی به شما زنگ میزنه شماره کد شهر و بعد هم شماره اون محل میفته.
3 - خیلی باحالین...
4 - نوکر همه بروبکس با صفا
5 - کوچیک شما مهدی
سلام الان يه مدتي هست كه يه نفر به من زنگ ميزنه و شماره اش هم نمي افته و به جاش private number ميفته والبته طرف مزاحم هستش و نميدونم شماره منو از كجا اورده بعد از امتحانات پايان ترم ميخوام برم مخابرات شكايت كنم حالا يكي بگه چطور چنين چيزي امكان داره؟
دائي جون خيلي باحالينقل قول:
عزيز من
نميدونم چرا واقعا بعضيا دوس دارن حرص آدمو در بيارن؟ بابا حرص مرگم كردين .
1- بابا جون من مساله اصلا الان اس ام اس نيس اينو قبلا هم گفته بودم
2- كد 0213830 رو هم خودم تو اولين پست گفتم كه الان ديگه حداقل كار نميده
3- دوست غزيز اصلا كي حرف مركزهاي اس ام اسو زد كه شما تعجب ميكني و ريشخند ميري؟
4- غير فعال كردن نمايش شماره هم اينطوريه كه قبلا (3سال پيش)ميرفتي مخابرات (البته اگه الان بريم محل سگ هم بهمون نميدن) درخواست عدم نمايشگر ميگرفتي ولي الان به غير از ارگان هاي امنيتي و نظامي به هيچ احدي نميدن چون اخه!!!!!!! تازه اون هم شماره اصلا نميوفته نه اينكه 98312000+
5- دوست گرامي اين كه مركز تلفن آنالوگه هم درست نيس چون باز هم به طور كلي شماره نمياندازه نه اينكه كد ايران بعدشم كد شهرستان و 3تا صفر
6- دارم به يه نتيجه اي ميرسم البته فعلا مطمئن نيستم اما به محض اينكه شد حتما ميزارم همه حالشو ببرن اما محض اطلاع و سرنخ و اينكه اگه در اشتباهم دوستان متوجهم كنن اينو ميگم كه به عنوان مثال گوشي تلفن رو برداريد و بعد بزنيد ستاره مربع 64 ستاره شماره تلفن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته مطمئين نيستم الكي هم ننويسين كه كار نكرد و سركاريه و همه ملت فوش كشم كنن!!! چون اگه حوصله داشته باشين و يكي يكي امتحان كنين ميبينين كدهاي ديگه اي هم هس كه دارم تست ميكنم
البته ميگم شايد به كل دارم راهو اشتباه ميرم كه اگه اينطوره دوستان بگن
شما ادامه بده موفق باشي ما هم سعي ميكنيم
بنويس با كدام باكس ufs8,يونيورسال يا يه باكس ديگه؟؟؟؟؟؟