نقل قول:
سلام
من 3 ماهع جنرالز البته کاندیشن زیرو بازی می کنم .. عاشقشم ... ولی دنبال یه بازی تو مایه های جنرالز می گردم .. سراغ دارین ؟ این company of heros اصلا نمی تونه جای جنرالز رو بگیره .. اگه بازی مثل جنرالز سراغ دارین بگین .. ممنون
راستی از من میپرسین می گم هیچی USA LAYSER نمیشه ... دفاع لیزریش که پیاده نظام رو سوسک می کنه .. هواپیماها رو هم که سوسک می کنه ... تازه ضد هوایی های لیزریش هم محشره .. فقط چیز خاصی برای حمله نداره ... مجبوری با تانکهای لیزری و جیپ ها تحت حمایت ضد هوایی ها و هواپیماها حمله کنی ... یکم سرعت عمل می خواد ...
نقل قول:
من 3 ماهع جنرالز البته کاندیشن زیرو بازی می کن
مگه جنرال کاندیشن زیرو داره ؟؟؟؟ شاید منظورت ZeroHour هست.
نقل قول:
ولی دنبال یه بازی تو مایه های جنرالز می گردم
ما که هرچی گشتیم پیدا نکردیم جنرال همتا نداره
نقل قول:
راستی از من میپرسین می گم هیچی USA LAYSER نمیش
نقل قول:
دفاع لیزریش که پیاده نظام رو سوسک می کن
اگه کشور چین رو برداری دوتا گتلین بزاری جلوی راه راش حریف پیاده نظاماش بیشتر سوسک میشن
والبته هواپیماها سوسکتر
نقل قول:
تازه ضد هوایی های لیزریش هم محشره
درسته ولی اگه کشور مقابلت از نیروی هوایی استفاده نکرد عملا بی استفاده میشن
نقل قول:
فقط چیز خاصی برای حمله نداره ... مجبوری با تانکهای لیزری و جیپ ها تحت حمایت ضد هوایی ها و هواپیماها حمله کنی
خوب دوست عزیز این فاجعه ست کسایی که این کشور رو بر می دارن عملا فقط می تونن دفاع کنن
تازه باید در نظر بگیری اگه برقت بره تمام تانک هات از کار می افته .هواپیما هاش هم که قابلیت خاصی ندارن
همیشه باید کشوری رو انتخاب کرد که حد متعادل میان دفاع و حمله رو داشته باشه.
در هر صورت میل خودته عزیز اما چون گفتی که سه ماهه بازی میکنی پیشنهاد می کنم روی کشور های دیگه بیشتر کار کن مطمئنا به نتایج خوبی می رسی.
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]