به نظر ميرسه دو تا اسپيكر بالا داشته باشهنقل قول:
شما چجوري تشخيص دادي يه اسپيكر داره چون امكان داره دو تا اسپيكر به هم خيلي نزديك باشن
كه اينجوري فهميدن اين كه يه اسپيكر يا 2 تا واقعا مشكله
ولي مطمين نيستم شايد يكي داشته باشه
Printable View
به نظر ميرسه دو تا اسپيكر بالا داشته باشهنقل قول:
شما چجوري تشخيص دادي يه اسپيكر داره چون امكان داره دو تا اسپيكر به هم خيلي نزديك باشن
كه اينجوري فهميدن اين كه يه اسپيكر يا 2 تا واقعا مشكله
ولي مطمين نيستم شايد يكي داشته باشه
به اينجا هم يه سر بزنيد
بازي براي n73
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سهیل جان موزیک ادیشن یه اسپیکر اضافه تر داره!نقل قول:
من چند تا سوال دارم!
1-این nss رو که میخوام دانلود کنم میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! بعدش زیر صفحش یه جا نوشته Software که برای دانلود باید بریم اون تو!
اون تو که میریم کلی لینک هست! کدوم رو باید دانلود کنیم؟
2-این کد محصول رو از کجا باید بیارم وارد کنم؟
3- با دایل آپ چقدر طول میکشه آپدیت گوشی؟
یادم نیست کجا اما خونده بودم که n73 یک اسپیکر بالا و یکی پایین داره و بالاش طوری طراحی شده که به نظر میرسه 2تا است !نقل قول:
در مورد ME ها اطلاعاتی ندارم !
روزبه من NSS10387 رو دانلود کردم ! سهیل جان با این NSS 1.0.38.7 هم میشه ؟نقل قول:
هاتف منم موندم كدوم نسخش رو بايد دانلود كنم!نقل قول:
در ضمن ! N73 معمولی یه اسپیکر داره بالاش و یکی هم پایین!
میتونید تست کنید!
یه موزیک بزارین پخش بشه! یک انگوشتتون رو بزارین رو باند بالا سمت راستش! میبینید که از اونجا صدا میاد و از سمت چپ صدایی به گوش نمیرسه!
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم N73 دارم.البته تازه گرفتم.مشکل هنگ کردن و Restart و... نداره.تا حالا هم خیلی ازش راضی بودم. اون کدهایی رو هم که گفتین امتحان کردم مال منم همونی بود که نوشته بودین فقط یه مساله ای هست که تو همین تاپیکم یه نفر بهش اشاره کرده بود.وقتی فیلم می گیرم یه صدای ویز ویز روی فیلم ضبط شده هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خواستم ببینم مال شما هم همینجوریه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اگر هست می دونین چرا؟ و اینکه همه ی گوشیا اینطورین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه هم دارم: میشه دقیقا توضیح بدین Music Edition چه فرقایی با معمولی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من که نویزی روش نمیاد!نقل قول:
موزیک ادیشن از لحاظ نرم افزاری بهینه تره! البته معمولی ها رو میشه با آپ دیت مثل موزیک ادیشن کرد!
از لحاظ سخت افزاری هم موزیک ادیشن 3 تا اسپیکر داره! 2 تا بالا یکی هم پایین!